Καλησπέρα και από μένα!!Έχω πάει με τη Φένια πολλές φορές..Η συνάντηση μας γινόταν θες/νίκη και μπορώ να πώ πως κάθε φορά είναι και καλύτερη!Κουλτουριάρα λίγο(μάλλον λόγω του επαγγέλματος χορογράφος) και παρα πολυ δοτική στο κρεββάτι..Δεν ξέρω αλλά από την πρώτη φορά που την είδα μου έκανε ενα κλικ!την επισκέφτηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα κ το αποτέλεσμα ήταν όπως το φανταζόμουν θεσπέσιο!!Τρομερή διάθεση στο κρεββάτι..βλέμμα καυλωτικο..πολυ καλά υδραυλικά και πάντα πεντακάθαρα για τους λάτρεις του γλυψίματος..Προσωπικα επειδή έχω και ένα φετίχ με τα νύχια τις τα έγλυφα πάντα και των ποδιών και των χεριών γιατί ήταν πάντα περιποιημένα!!Ο χώρος της ήταν στη βασιλλής όλγας πρόσφατα που επικοινώνησα μαζί της μου είπε πως τον χώρο στη θεσσαλονίκη τον άφησε και δουλεύει πιο λίγο γιατί ασχολείται περισσότερο με την τέχνη...Κ ποιός της είπε ότι δεν είναι τέχνη αυτό που κάνει;;
!!Οι τιμές είναι όπως προείπαν και οι άλλοι στα 50 στανταράκι..εγώ κοιτούσα να μπώ τελευταίο ραντεβού συνήθως γτ μόνο τότε τελείωνε..και κανα δυο φορές τα κατάφερα..
!!Μάλλον τώρα για μας του θεσσαλονικιούς θα αργήσει πάλι να φανεί στα μέρη μας αν και βλέπω ότι είναι συνέχεια Λάρισα..Μάλλον κάποιος την ερωτεύτηκε και τα σκάει χοντρά..Προσοχή στους αγαπητικούς λοιπον εκτός των άλλων!!Για να κλείσω εγώ προσωπικά αν και είμαι της άποψης να δοκιμάζω συνέχεια καινούργια κορίτσια σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω στο βορρά αν δν βρώ κάποια άλλη καλή επιλογη!!Είναι καύλα!!