Νέα

Φένια trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα don kihotis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 339
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tight80

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Είναι καλό vfm η Φένια. Εμφάνιση έτσι κ΄έτσι αλλά καλό καυλί και της αρέσει να πηδάει κωλαράκια

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
έχεις πάει μαζί της Φαίη ?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
σορρυ, είσαι γυναίκα ? (ρωτώ λόγω του user name σου)

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
και ποιές άλλες συστήνεις ?

sunsun

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
8
Πόντοι
0
einai poly kali sto krevati den leei oxi me kala prosonta

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν είναι ανάγκη να είναι από εδώ ,  εγώ κατάλαβα πως μόνο με τη Φένια έχεις πάει. Δεν πρέπει να δοκιμάσεις και καμιά άλλη για να συγκρίνεις ?

όχι δεν ξέρω κάποια άλλη από εδώ

tight80

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
έχω δοκιμάσει πολλές. και Βραζιλιάνες από Παγκράτι αλλά κυρίως από Συγγρού και Λ. Αθηνών.
Δεν είπα ότι η Φένια είναι top. Απλά ότι είναι καλή περίπτωση...  ;)
δεν είναι ανάγκη να είναι από εδώ ,  εγώ κατάλαβα πως μόνο με τη Φένια έχεις πάει. Δεν πρέπει να δοκιμάσεις και καμιά άλλη για να συγκρίνεις ?

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
δεν διαφωνούμε, αυτό είπες.
Απλά πριν σε ρώτησα αν έχεις να προτείνεις κάποια άλλη εκτός της Φένιας.
Πρότεινε λοιπόν, αν θέλεις, από αυτές που πήγες στη Συγγρού.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.372
Πόντοι
606

Trelosss331

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα!!Έχω πάει με τη Φένια πολλές φορές..Η συνάντηση μας γινόταν θες/νίκη και μπορώ να πώ πως κάθε φορά είναι και καλύτερη!Κουλτουριάρα λίγο(μάλλον λόγω του επαγγέλματος χορογράφος) και παρα πολυ δοτική στο κρεββάτι..Δεν ξέρω αλλά από την πρώτη φορά που την είδα μου έκανε ενα κλικ!την επισκέφτηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα κ το αποτέλεσμα ήταν όπως το φανταζόμουν θεσπέσιο!!Τρομερή διάθεση στο κρεββάτι..βλέμμα καυλωτικο..πολυ καλά υδραυλικά και πάντα πεντακάθαρα για τους λάτρεις του γλυψίματος..Προσωπικα επειδή έχω και ένα φετίχ με τα νύχια τις τα έγλυφα πάντα και των ποδιών και των χεριών γιατί ήταν πάντα περιποιημένα!!Ο χώρος της ήταν στη βασιλλής όλγας πρόσφατα που επικοινώνησα μαζί της μου είπε πως τον χώρο στη θεσσαλονίκη τον άφησε και δουλεύει πιο λίγο γιατί ασχολείται περισσότερο με την τέχνη...Κ ποιός της είπε ότι δεν είναι τέχνη αυτό που κάνει;; :fuck2: !!Οι τιμές είναι όπως προείπαν και οι άλλοι στα 50 στανταράκι..εγώ κοιτούσα να μπώ τελευταίο ραντεβού συνήθως γτ μόνο τότε τελείωνε..και κανα δυο φορές τα κατάφερα.. :rockon: !!Μάλλον τώρα για μας του θεσσαλονικιούς θα αργήσει πάλι να φανεί στα μέρη μας αν και βλέπω ότι είναι συνέχεια Λάρισα..Μάλλον κάποιος την ερωτεύτηκε και τα σκάει χοντρά..Προσοχή στους αγαπητικούς λοιπον εκτός των άλλων!!Για να κλείσω εγώ προσωπικά αν και είμαι της άποψης να δοκιμάζω συνέχεια καινούργια κορίτσια σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω στο βορρά αν δν βρώ κάποια άλλη καλή επιλογη!!Είναι καύλα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom