stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εγω θα του ζητουσα απλα να μη μιλαει.
εγω θα του ζητουσα απλα να μη μιλαει.
δεν γινομαι απο μονος μου κακοςχαι αγαπη!!!
γτ εισαι κακος."???πολλοι εδω μεσα ζουνε μεσα απο φαντασιωσεις.με πιο δικαιωμα εσυ κοβεις τα ονειρα?
χαι αγαπη!!!
γτ εισαι κακος."???πολλοι εδω μεσα ζουνε μεσα απο φαντασιωσεις.με πιο δικαιωμα εσυ κοβεις τα ονειρα?
δε νομίζω να κάνει τη μαλακία να της το πεί η αδερφή της γιατί πιθανόν να την αποκληρώσει...γιατί μη ξεχνάς ότι κι αυτή είναι ένοχη..
χαχαχ ρε αυτος παει να το παιξει ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΕΞ!!! χαχαχαχαχ
εγω θα τον ευχαριστησω παντως γιατι αλλοι πληρωνουν για να τους διασκεδαζουν οι παλιατσοι... και να τους κανουν να γελανε και εμας ο τυπος μας το προσφερει τζαμπα...
ειστε αχαριστοι παντως.
Ετσί είναι η φύση του ανθρώπου!!!χαχαχ ρε αυτος παει να το παιξει ο ΠΑΙΚΤΟΥΡΑΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΕΞ!!! χαχαχαχαχ
εγω θα τον ευχαριστησω παντως γιατι αλλοι πληρωνουν για να τους διασκεδαζουν οι παλιατσοι... και να τους κανουν να γελανε και εμας ο τυπος μας το προσφερει τζαμπα...
ειστε αχαριστοι παντως.
δεν γινομαι απο μονος μου κακος
οι αλλοι με κανουν
μπορουν να εχουν οποια φαντασιωση θελουν
ολοι μας εχουμε αλλωστε
το θεμα ειναι να μην την κοινοποιουν κ ζαλιζουν ολο τον κοσμο
το ιδιο λεμε νεοπα<!!!!(να προσθέσω)
εγω θα του ζητουσα απλα να μη μιλαει[size=10pt] και νατασκάει[/size].
γαμησετα...καταντια...πες τα!!πεστα!!!πεστα να ξεθυμανεις παλικαρι μου.μετα θα σε ξεματιαξω κιολας.ενώ κάποιες άλλες όλη μέρα στο real life.. γυναίκα μέσα σε μπουρδελοσαϊτ..καταλαβαίνεις μετά..
κακιες...κακιες...πφφφ...το καρμα σου το εχεις γαμησει...σε βλεπω να γυρνας σα καμπια στην αλλη ζωη.δεν γινομαι απο μονος μου κακος
οι αλλοι με κανουν
μπορουν να εχουν οποια φαντασιωση θελουν
ολοι μας εχουμε αλλωστε
το θεμα ειναι να μην την κοινοποιουν κ ζαλιζουν ολο τον κοσμο
εννοειταιδε σε πήρε κανένας απ το λαιμό να μπείς να διαβάσεις το θρεντ και να σχολιάσεις.......
εσύ δηλαδή αν παίζει κάτι που δε θες να δείς στο θέατρο πας και φωνάζεις??
καχυποπτε.μπυροκαβλε με το πινοκιο εχεις καμια σχεση?..ψιλομουφα μου φαινεται η ιστορια σου...
Ναι,δεν πιστεύω με τίποτα ότι ήτανε η γκόμενα ξανθιά,μάλλον ανταβγιες θα είχε!!!μπυροκαβλε με το πινοκιο εχεις καμια σχεση?..ψιλομουφα μου φαινεται η ιστορια σου...
Αυτός είναι ο πολιτισμός του λαού του ΠΑΟΚ κύριοι,ποτέ δεν θα γίνουνε ευρωπαίοι!!!εννοειται
εσυ δεν το κανεις δηλαδη?
γαβ!Ναι,δεν πιστεύω με τίποτα ότι ήτανε η γκόμενα ξανθιά,μάλλον ανταβγιες θα είχε!!!
Εντάξει μαρή,δεν κάνω κ δεν ξέρω,αν έκανα θα το έγραφα σωστά!!!
μεταξυ μας...πολυ....γ την ακριβεια προσπαθω τοσο καιρο να καταλαβω τι ειναι αυτο στο αβαταρ σου.loukritia μεταξύ μας τώρα πόσο καιρό έχεις να γαμηθείς...γιατί έχω μια υποψία ότι η σπηλιά έχει κλείσει απο χορτάρια...
μεταξυ μας...πολυ....γ την ακριβεια προσπαθω τοσο καιρο να καταλαβω τι ειναι αυτο στο αβαταρ σου.
Ναι,δεν πιστεύω με τίποτα ότι ήτανε η γκόμενα ξανθιά,μάλλον ανταβγιες θα είχε!!!