stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ρε χαζε δαπιτη γαμω την δαπ γαμώ δεν είπα οτι της πέρνω ολλες αβερτα και της φιλάω ειναι συγκεκριμένες 3-4Επικίνδυνο δεν είναι,απλά αηδιαστικό!!!
Ρε χαζε δαπιτη γαμω την δαπ γαμώ δεν είπα οτι της πέρνω ολλες αβερτα και της φιλάω ειναι συγκεκριμένες 3-4Επικίνδυνο δεν είναι,απλά αηδιαστικό!!!
Κακίες κ ζήλιες!!!
Πολύ θα ήθελες να ήσουνα ο ύψιστος,παμέγιστος,τιτάνας pirokavlos!!!
Οι οποιές ας δεν κάνουνε ακάποτο ;;;Ρε χαζε δαπιτη γαμω την δαπ γαμώ δεν είπα οτι της πέρνω ολλες αβερτα και της φιλάω ειναι συγκεκριμένες 3-4
στο ειπα κ πρινΚακίες κ ζήλιες!!!
Πολύ θα ήθελες να ήσουνα ο ύψιστος,παμέγιστος,τιτάνας pirokavlos!!!
μας εχεις ζαλισει με τις ατακες σου
εγω για κομπλεξικο αγαμητο σε εχω με μια γκομενα μπαζο
δεν εισαι ο μονος που γαμας οποτε χαλαρωσε
μας κουραζεις κ ειναι κ αργα
οσο για την γκομενα σου αμφιβαλω αν ειναι μουναρος κ αν φασωσες την αδερφη της την τουμπανογκομενα
περισσοτερο σε κοβω να ξυπνας κ να τον παιζεις με το ονειρο που ειδες το προηγουμενο βραδυ
καποιος που γαμαει οτι εσυ διατυμπανιζεις κανει μοκο κ κανει την δουλεια εκτος αν ειναι καραγκιοζακος
φιλικα παντα ο τιτανοτεραστιος γαμιας ντεκερ
Nαι ρε φιλαράκι αλίμονο,ποτέ δεν αμφέβαλα ότι είσαι μέγιστος γαμιάς!!!έλα μωρέ κι εσείς μια πλάκα με την ατάκα τΟυ Παίχτουρα κάνω και με παρεξηγείται. ήμαρτον δηλαδή..χούμορ κάνω χούμορ..
Στουντιοκοριτσα τώρα δεν ξέρω για ακαποτα η υπηρεσεις δεν εχουνε αναφέρει κατι τετοιο....Οι οποιές ας δεν κάνουνε ακάποτο ;;;
Δεν πάει άλλο θα ξεχειλώσουνε!!!στο ειπα κ πριν
τραβα τα βυζια σου
δεν ζηλευω τιποτα απο αυτα που μπορω να εχω αλλα προτιμω να τα κραταω για παρτη μου
με τιποτα....Μοβόρος όμως ο pirokavlos δεν είσαι!!!
μας εχεις ζαλισει με τις ατακες σου
εγω για κομπλεξικο αγαμητο σε εχω με μια γκομενα μπαζο
δεν εισαι ο μονος που γαμας οποτε χαλαρωσε
μας κουραζεις κ ειναι κ αργα
οσο για την γκομενα σου αμφιβαλω αν ειναι μουναρος κ αν φασωσες την αδερφη της την τουμπανογκομενα
περισσοτερο σε κοβω να ξυπνας κ να τον παιζεις με το ονειρο που ειδες το προηγουμενο βραδυ
καποιος που γαμαει οτι εσυ διατυμπανιζεις κανει μοκο κ κανει την δουλεια εκτος αν ειναι καραγκιοζακος
Μου θυμηζεις τουσ κριτικους που μολης σε δουν με την αδερφη τους σε σπάνε στο ξυλο και σε πανε για γαμο6ον: η κοπέλα μου έχει αδερφό (είναι και θεόχοντρος)
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΕ ΕΛΕΙΝΗΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΙΑ
ΑΛΛΑ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΣΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ Η ΣΙΝΕΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΑΜΠΝΤΑΛ
Μην κλευεις ατακες τώρα....ο μοναδικός τιτανοτεράστιος
Πυρόκαυλος ;)
κατι τετοιοι μαλακες σαν εσενα γαμησαν το φορουμτο τι έχω κάνει άσε να το ξέρω εγώ και τα καμαρωτά μου αρχίδια που τα γεύστηκε η γλωσσίτσα της μικρής ξανθούλας. ;)
όσο για το τι κάνεις εσύ ή όχι αν θες ανοιξε δικό σου θρεντ αλλιώς κάνε μόκο. Αν και πάλι όλο στο δικό μου θρέντ σε βρίσκω και με διαβάζεις απ οτι βλέπω λέξη προς λέξη και .
υ.γ. προσοχή η μαλακία μπροστά απ το pc βλάπτει το πούτσο
μετά τιμής...
ο μοναδικός τιτανοτεράστιος
Πυρόκαυλος ;)
Ρε πιρόκαβλε εσύ ναούμε το φυσάς δηλαδής;;;νόμος...το μουνί θέλει λεφτά (το καλό μουνί και κυρίως στην αρχή). Είναι θέμα ανωτερότητας και δύναμης. Πράγματα σημαντικά για μια γυναίκα.
Ακούστε το πυρόκαυλο ;)..μιλάω με πολλές γκόμενες και φίλες κι εκεί καταλήγουμε(δυστυχώς για μένα)
Μην κλευεις ατακες τώρα....
κατι τετοιοι μαλακες σαν εσενα γαμησαν το φορουμ
οσο για οτι σε διαβαζω σενεχεια εχεις δικιο
δεν σε εχω ξαναδει ρε βλακα εδω μεσα φαντασου δηλαδη ποσο σε διαβαζω
μοκο να λες στο στοματακι σου γιατι δεν ξερει τι λεει
αντε τραβα καμια παχια κ σκεψου την ξανθουλα τωρα γιατι θα σου φυγει κ θα χασεις την ολη φαντασιωση