τραβα τα βυζια σουΣυν+γνώμη=συγγνώμη!!!
το εφαγα κατα λαθος
τραβα τα βυζια σουΣυν+γνώμη=συγγνώμη!!!
Θέμα γουστου φιλε ;) ;) ;)χμ...μη με προκαλείς..θα νικήσω ;)
Θα τα μαδήσω λέμε!!!τραβα τα βυζια σου
το εφαγα κατα λαθος
Αν ειναι τιγκα εξω στα μουνια... με την αδερφη της γκομενας σου και εσυ??? Αλλος με την κουμπαρα.!!! Αλλος με την ξαδερφη.!!! Αλλος με την αδερφη του.!!!
Χαθηκανε οι γυναικες??? Τοσες γυναικες και αλλες τοσες πουτανες.!!!
Γιατη δεν κανεις δημοσια ανακηνωση οτι εισαι μπαι?Καλά αν νικήσεις κ τον stam θα σου κάτσω!!!
Θέλω να το κρατήσω κρυφό για λίγους κ εκλεκτούς!!!Γιατη δεν κανεις δημοσια ανακηνωση οτι εισαι μπαι?
πρώτα απ όλα δεν έχω στέρηση σεξ γιατί αφένός έχω κοπέλα μουνάρα αφ ετέρου δε είχα και κάτι ενδιάμεσο για αλλαγή ;).
Αυτό ήταν κάτι απρόοπτο cult στιγμή καύλας.
Μετά τιμής ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)
Αν δεν κερδιζεις στο στοιχημα δεν αστο.....δεν το χεις....πρώτα απ όλα δεν έχω στέρηση σεξ γιατί αφένός έχω κοπέλα μουνάρα αφ ετέρου δε είχα και κάτι ενδιάμεσο για αλλαγή ;).
Αυτό ήταν κάτι απρόοπτο cult στιγμή καύλας.
Μετά τιμής ο ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ
ΠΥΡΟΚΑΥΛΟΣ ;)
Θέμα γουστου φιλε ;) ;) ;)
Με τις πουτάνες ρίχνεις γλωσσόφιλα ή όχι;;;να σου πω τι γμώμη μου φιλαράρακι? Προσωπικά γουστάρω να γλωσσοφιλώ τη γκόμενα και να νιώθω ότι είναι καθαρή (όσο μπορεί να ναι). Όσο και μούναρος και να ναι η πουτάνα πάντα έχει μυρωδιά περίεργη...τα μαλλιά των περισσοτέρων κι ο χαρακτήρας είναι πλαστικός..και πολλές δε χύνουν κάν(δεν ιδρώνει το μουνί τους).
Τώρα όσον αφορά το αν είναι καλύτερες οι πουτάνες απ τις Ελε¨ηνίδες αυτό είναι θέμα γούστου και δυνατοτήτων του καθενός αν μπορεί να χει δίπλα του μούνατο ή μπαζόλα. Στα μπουρδέλα όλοι μουνάρες 10 λέπτου μπορούμε να χουμε.
Και πάλι μετα τιμής..
Ο μέγας...ο τιτανοτεράστιος...ο μοβόρος.....ο γαμιάς
Π Υ Ρ Ο Κ Α Υ Λ Ο Σ
;)
Εγω ριχνω κάργα και γουστάρωΜε τις πουτάνες ρίχνεις γλωσσόφιλα ή όχι;;;
Με τις πουτάνες ρίχνεις γλωσσόφιλα ή όχι;;;
Εγω ριχνω κάργα και γουστάρω
Επικίνδυνο δεν είναι,απλά αηδιαστικό!!!όχι φυσικά έλεος...δε πάω καλύτερα ν αυτοκτονήσω??
μας εχεις ζαλισει με τις ατακες σουνα σου πω τι γμώμη μου φιλαράρακι? Προσωπικά γουστάρω να γλωσσοφιλώ τη γκόμενα και να νιώθω ότι είναι καθαρή (όσο μπορεί να ναι). Όσο και μούναρος και να ναι η πουτάνα πάντα έχει μυρωδιά περίεργη...τα μαλλιά των περισσοτέρων κι ο χαρακτήρας είναι πλαστικός..και πολλές δε χύνουν κάν(δεν ιδρώνει το μουνί τους).
Τώρα όσον αφορά το αν είναι καλύτερες οι πουτάνες απ τις Ελε¨ηνίδες αυτό είναι θέμα γούστου και δυνατοτήτων του καθενός αν μπορεί να χει δίπλα του μουνέτο ή μπαζόλα. Στα μπουρδέλα όλοι μουνάρες 10 λέπτου μπορούμε να χουμε.
Και πάλι μετα τιμής..
Π Υ Ρ Ο Κ Α Υ Λ Ο Σ
;)
Τοτε πανε με πορνοστάρ αν βαστάει η τσέπηνα σου πω τι γμώμη μου φιλαράρακι? Προσωπικά γουστάρω να γλωσσοφιλώ τη γκόμενα και να νιώθω ότι είναι καθαρή (όσο μπορεί να ναι). Όσο και μούναρος και να ναι η πουτάνα πάντα έχει μυρωδιά περίεργη...τα μαλλιά των περισσοτέρων κι ο χαρακτήρας είναι πλαστικός..και πολλές δε χύνουν κάν(δεν ιδρώνει το μουνί τους).
Τώρα όσον αφορά το αν είναι καλύτερες οι πουτάνες απ τις Ελε¨ηνίδες αυτό είναι θέμα γούστου και δυνατοτήτων του καθενός αν μπορεί να χει δίπλα του μουνέτο ή μπαζόλα. Στα μπουρδέλα όλοι μουνάρες 10 λέπτου μπορούμε να χουμε.
Και πάλι μετα τιμής..
Π Υ Ρ Ο Κ Α Υ Λ Ο Σ
;)
Κακίες κ ζήλιες!!!μας εχεις ζαλισει με τις ατακες σου
εγω για κομπλεξικο αγαμητο σε εχω με μια γκομενα μπαζο
δεν εισαι ο μονος που γαμας οποτε χαλαρωσε
μας κουραζεις κ ειναι κ αργα
οσο για την γκομενα σου αμφιβαλω αν ειναι μουναρος κ αν φασωσες την αδερφη της την τουμπανογκομενα
περισσοτερο σε κοβω να ξυπνας κ να τον παιζεις με το ονειρο που ειδες το προηγουμενο βραδυ
καποιος που γαμαει οτι εσυ διατυμπανιζεις κανει μοκο κ κανει την δουλεια εκτος αν ειναι καραγκιοζακος
φιλικα παντα ο τιτανοτεραστιος γαμιας ντεκερ
τα θερμά μου συγχαρητήρια φίλτατε για τις επιδόσεις σου συνέχισε δυνατά! απέκλισε τη παρτούζα με τις αδελφές διότι είναι άπιαστο όνειρο.
Απλά φρόντισε να τακτοποιήσεις το συντομότερο την αδελφή της κοπέλας σου απο μπρος και απο πίσω, γιατί σε μια μελλοντική λογομαχία μεταξύ αδελφών θα μαθευτεί το όλο σκηνικό και θα τα χαλάσετε με τη κοπέλα σου.
το λέω εκ πείρας, είμαι παθών και μαθών
ευχαριστώ
Nαι είναι απόλυτα κατανοητό!!!κοίτα τώρα σοβαρά γιατί με προβλημάτισες. Πέρα απο κάθε καύλα..και αν βάλω την όποια μου λογική να δουλέψει και τη καρδιά μ δε θέλω να χάσω τη κοπέλα μου με τίποτα. Την αγαπώ πάρα πολύ..απλά σας είπα ήταν πάνω στη καύλα.Ελπίζω να με καταλαβαίνεται..