Επισκέπτης
Να σε βοηθήσω...μεταξυ μας...πολυ....γ την ακριβεια προσπαθω τοσο καιρο να καταλαβω τι ειναι αυτο στο αβαταρ σου.
Αρχίζει από π κ τελειώνει σε α!!!
Να σε βοηθήσω...μεταξυ μας...πολυ....γ την ακριβεια προσπαθω τοσο καιρο να καταλαβω τι ειναι αυτο στο αβαταρ σου.
ναι ρε γμτ.και μου ειπαν κ το κλασσικο οτι ειναι σα το ποδηλατο και τετοια...δε ξέρεις ε? χμ..μάλλον ξέχασες και τα βασικά απ οτι φαίνεται...
Του πήρε μετά στο αμάξι!!!δεν ειναι αστειο ρε φιλε..εδω μιλαμε για ολοκληρο οικογενειακο δραμα..μια μικρη και απροστατευτη κοπελα θα βρεθει στους 5 δρομους,επειδη τον επαιξε στον γκομενο την αδερφης της..γεια σου ρε μπυροκαβλε..ουτε ο παπακαλιατης δεν γραφει τετοιες πιπες..
Να σε βοηθήσω...
πανοπλια κατακαλοκαιρο?δε σκαει;Να σε βοηθήσω...
ναι ρε γμτ.και μου ειπαν κ το κλασσικο οτι ειναι σα το ποδηλατο και τετοια...
αλλα...πεταλι πουθενα.
καλα δε σε πιασαμε κ απο το λαιμο.τώρα γελάμε?
Αμφιβάλλεις;;;τώρα γελάμε?
πες μου οτι κ εσυ πηρες τις ιδιες με εμενα?μολις γυρισα απο το κουρατετο που κανα με κατι διδυμες και τη μανα τους..
τι εχουμε δω?
αηδιες...και συ παλι τα ιδια;καθε μερα καθε μερα.σε ξεζουμισαν οι λυσσαρες.μολις γυρισα απο το κουρατετο που κανα με κατι διδυμες και τη μανα τους..
τι εχουμε δω?
:-*
There is no one like you!!!
μπα..αλλες θα λες..αυτες λιωνουν μονο για την παρτη μουπες μου οτι κ εσυ πηρες τις ιδιες με εμενα?
μολις γυρισα απο το κουρατετο που κανα με κατι διδυμες και τη μανα τους..
τι εχουμε δω?
να σαι σιγουρος γι αυτομπα..αλλες θα λες..αυτες λιωνουν μονο για την παρτη μου
δεν μου λες ρε μπυροκαβλε, οταν λες οτι θα την αποκληρωσει την μικρη αδερφη αμα το μαθει η μεγαλη , τι εννοεις ακριβως? ειναι φραγκατο το γκομενακι?
πες μου οτι κ εσυ πηρες τις ιδιες με εμενα?