Νέα

Φασαρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γυρνούσα βράδυ στο σπίτι με χάλια διάθεση.Περνάω ένα καλογυαλισμένο γκολφάκι και στην αμέσως επόμενη στροφή κι ενώ δεν είχα πάνω απο 70-80 χιλιόμετρα μέσα,έρχεται ο μάγκας και κολλάει απο πίσω αφήνοντας τις άλλες 2 λωρίδες για κάποιο διαστημόπλοιο που ίσως είχε δεί να έρχεται,και με περνάει με μέθοδο βούτυρο (δηλαδή εντελώς ξυστά) κι ολα αυτα με 80 χιλιόμετρα το πολύ.
Παω δίπλα του και του λεω "Ελπιζω να την φχαριστηθηκες την μαλακια σου" και φευγω χωρις να επιταχυνω.Καμμια κινηση εκ μερους του για τα επομενα 3 χιλιομετρα και πανω που τον ειχα ξεχασει βλεπω φωτα πισω μου και ακουω κορνες και διαπιστωνω οτι ειναι ο Δραμινος της προηγουμενης στροφης.(σημειωση:ηταν πολυ κοντος και μαλλον οδηγουσε με μαξιλαρακι)
Σταματαω λοιπον και κατα την προσφιλη μου συνηθεια δεν βγαινω απ το αμαξι.Τουλαχιστον οχι πρωτος.Ερχεται ο μαγκας και τσιριζει κατι ακαταληπτα ενω του λεω "Δεν θες να μαλώσεις μαζι μου και μαλιστα σημερα" (σημειωση#2:Ειμαι 2.03μ και 110 κιλα)
Ο Δραμινος εξακολουθησε να τσιριζει μεχρι που βγηκα απ το αμαξι και απεκτησε κοντινη θεα του στερνου μου και οσο να ναι του κοπηκε λιγο η φωνη ( ο κοντος ή φωνη θα εχει ή ψωλή).
Αφου τον ειδα οτι του ειχε περασει καθε ορεξη για street fighting τον εστειλα με την εξης ατακα " Παληκάρι μου, αν ηθελα να μαλωσω με καποιον τοσο κοντο οσο εσυ, θα ψαχνομουν στα συγκρουομενα αυτοκινητακια"
Μια στεναχωρια στα ματια του μου εδειξε οτι ειχε καταλαβει το λαθος του και ξαναμπηκα στο αμαξι με σαφως καλυτερη διαθεση.
Συμπερασμα " Ποτε μην τσαμπουκαλευεσαι στον δρομο εκτος κι αν εχεις ξαναδει τον χ οδηγο ορθιο"

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Και για να είμαι εντός κλίματος να σας πώ οτι εγώ δεν τις έχω φάει ποτέ γιατί πολύ απλά "Του φοβιτσιάρη η μάνα δεν έκλαψε ποτέ..."  ;)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έχω έρθει στα χέρια τρείς φορές:
- Την πρώτη με ένα συμμαθητή μου στο Λύκειο, που μου είχε βάλει ασπιρίνη στο ουίσκυ-κόκακόλα μου σε ένα πάρτυ και έγινα λιάρδα. Τον είχα βοηθήσει σε πολλά πράγματα, και όταν έμαθα ότι εκείνος ήταν που μου 'παιξε την πουστιά έγινα έξω-φρενών. Τον πέτυχα στ' αποχωρητήρια του σχολείου και μετά από δύο-τρία χαστούκια, τον βούτηξα από τη μαλούπα και του χτυπούσα την κεφάλα του με την πόρτα της τουαλέτας, όπως οι τύποι με τα πιατίνια στις μπάντες. Ο τύπος, ήταν αθλητής και σωματαράς, κομμένος φέτες. Εγώ. αθλητικός επίσης, αλλά κατηγορίας φτερού.
- Τη δεύτερη με ένα πολύ στενό συγγενή μου που ήταν σκέτη ντουλάπα σε σχέση με μένα, που εξαολουθούσα να 'μαι λεπτός. Του 'δωσα μία γροθιά στο στέρνο και πήγε στα επείγοντα του Τζανείου με θλάση μυοκαρδίου. Είχε καταφέρει εκείνος και μου είχε δώσει μία γροθιά στο σαγόνι, αλλά με τα νεύρα που είχα, όχι μόνο δεν πτοήθηκα, αλλά έγινα ακόμη πιο τούρμπο. Μετά το επεισόδιο, κατάλαβα πόσο πονούσε.
- Την τρίτη με ένα μαλάκα συμφοιτητή μου στο Μεταπτυχιακό, που την είχε δεί πολύ σφίχτης (και όντως ήταν) και επί μία χρονιά μου κοκορευόταν και μου τσαμπουκαλεύοταν. Σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου που παίζαμε και το παραξήλωσε, τον έδεσα κόμπο. Σημειωτέον, τότε, όπως και τώρα, δεν ήμουν κατηγορία φτερού. Από τα 20κάτι μου και μετά, πέταξα πλάτες, φτερά, ώμους και άλλαξα κατηγορία, έγινα μεσαίων βαρών.

Γενικά, κοιτάζω από 'κεί και πέρα να αποφεύγω να πλακώνομαι.
Πρώτα απ' όλα, για να μην πάω καμιά φυλακή εγώ. Αν είμαι χαλαρός, μπορεί να με δείρει και παιδάκι. Αν ο άλλος δοκιμάσει τα όριά μου, δε νομίζω πώς έχει τύχη, ακόμη και αν είναι ο Μάικ Τάϊσον. Έχει γίνει τσαμπουκάς σε μπάρ στις Σπέτσες, που για να φτάσω στο αρχίδι που πείραξε στα καλά καθούμενα την τότε κοπέλα μου, είχα πάρει μαζί μου παραμάζωμα, πέντε-έξι φίλους του που κάθονταν πιο μπρος από αυτόν στο τραπέζι καιδοκίμασαν να με σταματήσουν. Είχα γίνει έξαλλος που α.- φέρονταν έτσι, αν και ντόπιοι σε επισκέπτες, β.- ήταν τόσο γύφτοι, ώστε να πειράζουν μία κοπέλα και γ'.- τόσο άναδροι που πόνταραν στο ότι ήταν υπεράριθμοι. Τελικά, όταν είδε ο γελοίος τι τρέλα είχε προκαλέσει σε έναν φιλήσυχο (όπως του έδειξα στη συνέχεια) άνθρωπο, απλά το μάζεψε το πράγμα και το ζήτημα έληξε κάπου εκεί.
Δεύτερον, γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι ο απέναντί σου. Εδώ που 'χουμε φτάσει, μπορεί ο άλλος να 'ναι μία πορδή και να τραβήξει κανένα πιστόλι, μαχαίρι, κατσαβίδι και να σε στείλει στον άλλο κόσμο.
Από αυτό, έχω και προσωπική πείρα.
Παράδειγμα πρώτο: Στο μέρος που έκανα διακοπές με την οικογένειά μου για χρόνια μικρός, μία παρέα ντόπιων, σε μία τοπική ντίσκο, πείραζαν την κοπέλα ενός κοντού, λεπτού ασχημούλη τύπου που δεν ήταν από την περιοχή. Παιδιά, ο τυπάκος, βγήκε, πήγε στο Ντάτσουν του, τύλιξε τα χέρια του με στουπιά και κουρέλια, τύλιξε γύρω από αυτά συρματόπλεγμα (ποιος ξέρει τι δουλειά έκανε ο μπαγάσας και είχε όλα αυτά τα πράγματα στην καρότσα) μπήκε μέσα και τους κατακρεούργησε τα πρόσωπα. Οι τύποι, κουβαλούσαν τα σημάδια για το υπόλοιπο της ζωής τους. Περιττό να σας πώ ότι ο τύπος έφυγε χωρίς καν να συλληφθεί, ή να τον πλησιάσει κανείς άλλος, γιατί όλοι, είχαν πάθει σοκ από τη σκηνή.
Παράδειγμα δεύτερο:
Στη Νέα Υόρκη, αδερφικός φίλος, δούλευε ντισκ-τζόκεϋ σε κλαμπ. Πορτορικανός μαστουρωμένος ξεκίνησε φασαρία με θαμώνες και με τους μπράβους, σε κατάσταση πραγματικού αμόκ και έβγαλε από την τσέπη του χοντρό κοπίδι από 'κείνο που κόβουν οι μοκετάδες τις μοκέτες. Ουδείς κατάλαβε, πότε, και για ποιο λόγο, διέσχισε το πλήθος που απομακρυνόταν πανικόβλητο, έφτασε εκεί που ήταν ο φίλος μου ο ντίσκ-τζόκευ (που δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή ή σχέση με το αρχικό συμβάν) και του κατάφερε μία ξυραφιά ακριβώς δίπλα στο δεξί μάτι. Παραλίγο να του το βγάλει. Πιο πριν, είχε σκίσει όλο το πρόσωπο ενός πορτιέρη.
Γι' αυτό σας λέω, μακριά από παγίδες.

Υ.Γ.: Η μοναδική εξαίρεση που ξέφυγα από τις εποχές εκείνες, ήταν μία φορά που ένας μηχανάκιας, πέρασε φουριόζος, μου 'σπασε τον καθρέφτη, το κατάλαβε, του κορνάρισα στο στυλ "τι κάνεις ρε φίλε" και γύρισε το θρασίμι και μου πέταξε ένα "ά γαμήσου ρε μαλάκα". Η ατυχία του ήταν ότι τον έπιασε κόκκινο. Κατέβηκα από το αμάξι και με το σιδερένιο σάμσονάιτ που κλείδωνα το τιμόνι μου τον πήρα στο κυνήγι. Ακομη τρέχει να σωθεί -φαντάζομαι.

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
γενικώς δεν μπλέκω κι εγώ σε καυγάδες παρά μόνο όταν χάνω τον έλεγχο κυρίως στο αυτοκίνητο και σε κάτι φάσεις που ο άλλος έχει άδικο και πετάει ένα αη γαμή..σου και φεύγει επειδεί νομίζει ότι είναι ασφαλής στο αυτοκινητάκι του.

ε χτες ένας τύπος με τζιπ έρχεται από το πλάϊ ενώ μπροστά του υπήρχε εμπόδιο και όλοι οι υπόλοιποι περιμέναμε υπομονετικά από την αριστερή πλευρά. φτάνει στο εμπόδιο την ώρα που είμαι δίπλα του και ενώ τον κλείνω πετάγεται με τσαμπουκά και τον αφήνω οριακά για να μην τρακάρουμε. ενώ περνάει του φωνάζω από το παράθυρο: Που πάς ρε (χωρίς να τον βρίσω, το προσέχω αυτό μετά από πολλούς καβγάδες); εσύ είσαι ο έξυπνος και όλοι εμείς στην ουρά οι μαλάκες;
και τι απαντάει ο αθεόφοβος; μου αντιπροτάσει την θρυλική φράση: άντε γαμ... ρε μ@λ@κα... πω πω μου γυρίσαν τα μυαλά. τον πιάνει φανάρι βγαίνω από το αυτοκίνητο τρέχοντας και του σκάω μία κλοτσιά στο πίσω παμπρίζ με φόρα που κόντεψε να φύγει/σπάσει το τζάμι. Ο τύπος φεύγει όπως όπως με κόκκινο και μην τον είδατε ... ακόμα θα το θυμάται (ελπίζω)

τώρα αν έβγαινε και ήταν κανάς σφίχτης δεν ξέρω τι θα γινόταν ευτυχώς δεν έμεινε να το μάθω.

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
0
είμουνα 17.βλέπω ένα και πολύ μουνί εικοσάχρονο στον δρόμο.το χουφτώνω.έρχεται ο γκομενός της,ααρχίζει να με βρίζει,έρχεται ο μπαμπάς μου,τσακώνοντε,την άλλη μέρα με πήγανε σε μπουρδέλο για να μου φύγουνε οι κάυλες

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έχω ακούσει τρείς προτάσεις για το πώς θα κάνεις ένα επιτυχημένο ντού στον αντίπαλο, ούτως ώστε να του πάρεις τον αέρα και τον τσαμπουκά.

Να ξεκινήσω από την πιο κουφή, που μου την είχε πει ένα φοβερά καβγατζίδικο αλητάκι Ελληνοαμερικανάκι στη Νέα Υόρκη. Ο μικρός συνήθιζε να φτύνει μία ροχάλα στο πρόσωπο του αντιπάλου, πριν του καταφέρει τα πρώτα χτυπήματα. Ισχυριζόταν, πώς κάτι τέτοιο προκαλεί στον αντίπαλο μία τρομερή σύγχυση γύρω από το τι ακριβώς του συνέβη και πώς είναι καλό να αντιδράσει. Το ερώτημα είναι βέβαια, αν είσαι σε θέση να κατεβάζεις ροχάλες, και αν ξέρεις τόσο καλό σημάδι.

Ένας εξάδελφός μου, που είχε βρεθεί πολλές φορές σε καβγάδες μεταξύ φανατικών οπαδών, μου είχε πεί πώς είτε είσαι τσίρος, είτε είσαι σφίχτης, δεν υπάρχει καμία πιο αφοπλιστική ενέργεια, από το να καταφέρεις στον αντίπαλο μονομιάς μία καλοζυγισμένη κλωψτσιά στ' αρχίδια. Άουτς! Πόνεσε μόνο που το σκέφτομαι. Μου φαίνεται όμως πολύ φάουλ ενέργεια αυτή.

Τέλος, ο μακαρίτης ο παππούς μου που ήταν πλύ κοκοράκι στα νιάτα του, απ' ότι μου 'χε πεί ο ίδιος, αλλά και η γιαγιά μου, συνέστηνε ανεπιφύλακτα ένα απότομο τίναγμα προς τα 'μπρος και μία ξεγυρισμένη κουτουλιά στη μύτη του αντιπάλου.

Διαφορετικές τεχνικές, από διαφορετικούς ανθρώπους. Διαλέξτε και πάρετε.

Pistonizer

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
γενικώς δεν μπλέκω κι εγώ σε καυγάδες παρά μόνο όταν χάνω τον έλεγχο κυρίως στο αυτοκίνητο και σε κάτι φάσεις που ο άλλος έχει άδικο και πετάει ένα αη γαμή..σου και φεύγει επειδεί νομίζει ότι είναι ασφαλής στο αυτοκινητάκι του.

ε χτες ένας τύπος με τζιπ έρχεται από το πλάϊ ενώ μπροστά του υπήρχε εμπόδιο και όλοι οι υπόλοιποι περιμέναμε υπομονετικά από την αριστερή πλευρά. φτάνει στο εμπόδιο την ώρα που είμαι δίπλα του και ενώ τον κλείνω πετάγεται με τσαμπουκά και τον αφήνω οριακά για να μην τρακάρουμε. ενώ περνάει του φωνάζω από το παράθυρο: Που πάς ρε (χωρίς να τον βρίσω, το προσέχω αυτό μετά από πολλούς καβγάδες); εσύ είσαι ο έξυπνος και όλοι εμείς στην ουρά οι μαλάκες;
και τι απαντάει ο αθεόφοβος; μου αντιπροτάσει την θρυλική φράση: άντε γαμ... ρε μ@λ@κα... πω πω μου γυρίσαν τα μυαλά. τον πιάνει φανάρι βγαίνω από το αυτοκίνητο τρέχοντας και του σκάω μία κλοτσιά στο πίσω παμπρίζ με φόρα που κόντεψε να φύγει/σπάσει το τζάμι. Ο τύπος φεύγει όπως όπως με κόκκινο και μην τον είδατε ... ακόμα θα το θυμάται (ελπίζω)

τώρα αν έβγαινε και ήταν κανάς σφίχτης δεν ξέρω τι θα γινόταν ευτυχώς δεν έμεινε να το μάθω.

επειδή αναφέρεις το συγκεκριμένο να είσαι πολύ προσεκτικός, κυκλοφορούνε και γκάνια.
Και τα γκάνια όταν προτάσσονται απέναντι σε άοπλους πολλές φορές προκαλούν ατυχήματα.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Πω πω τεστοστερόνη ... :grin:

Άν έχεις μπει μέχρι μέτριες καταστάσεις ξύλου (πυγμαχίες και λοιπά) δε νομίζω να πολυτσακώνεσαι. Μπραβιλίκια, γήπεδα, κωλοπαιδισμοί κλπ είναι και θέμα συνήθειας και εγωισμού, οπότε ορμάς.

Έχω αρπαχτεί στα χέρια λίγες φορές, τσαμπουκαλευτεί αρκετές, ξύλο πολύ δεν έχω φάει ποτέ (μάλλον απο κωλοφαρδία, δεν είμαι και καμιά πολεμική μηχανή). Γενικά, το ξύλο είναι λίγο ΛΟΤΤΟ, μπορεί να τις φας κι από μισή μερίδα και γενικοί κανόνες δεν υπάρχουν. Ή ρίχνεις ή δε ρίχνεις. Δηλ. αν του ρίξω κουτουλιά και δεν τον παρουν τα ζουμιά, τι είναι το πιθανότερο ?
Έχω δει χέρι να σπάει από γροθιά και μου χει τύχει να τσαμπουκαλευτώ με μεθυσμένο που ήθελε να τα βρούμε  :o και έσπασε μπουκάλι μπύρας στο κεφάλι του  :idiot: Πώς βλέπουμε στις ταινίες να το σπάνε και να ξεκοιλιάζουν τον κόσμο μετά ? Αυτός το έσπασε και μετα μου μιλούσε, προσπαθώντας να μου πει ότι είναι καλό παιδι ...  :jerking:
Που θα μπορούσε να με κάνει καινούριο.
Δε λέει ο καβγάς, ειδικά αν συνοδεύεις και γκόμενα. Άν έχεις νεύρα, ρίξε καμμιά μαλακία.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
επειδή αναφέρεις το συγκεκριμένο να είσαι πολύ προσεκτικός, κυκλοφορούνε και γκάνια.
Και τα γκάνια όταν προτάσσονται απέναντι σε άοπλους πολλές φορές προκαλούν ατυχήματα.
Σωστα και τα δυο μαγκες με γκανια και την περιπτωση να ηταν σφιχτης--Αλλα μαλλον αποδειχτηκε τυροπιτας-- και σε μενα σημερα συνεβη στη Β.Σοφιας το βραδυ με ενα κωλογερο με ενα τζιπ που ενω πηγαινε απο το λεωφορειοδρομο ηθελε να κοψει με τσαμπουκα αριστερα και να μπει στη λωριδα μου χωρις να ανψει φλας η να δει αν ερχομαι μαλλιοκουβαρα και του κορναρα μαζι με κατι καντηλια.Για να πλακωθω στο δρομο δεν εχει κατσει και ουτε θα το επιδιωξω

Upnaras30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Σωστα και τα δυο μαγκες με γκανια και την περιπτωση να ηταν σφιχτης--Αλλα μαλλον αποδειχτηκε τυροπιτας-- και σε μενα σημερα συνεβη στη Β.Σοφιας το βραδυ με ενα κωλογερο με ενα τζιπ που ενω πηγαινε απο το λεωφορειοδρομο ηθελε να κοψει με τσαμπουκα αριστερα και να μπει στη λωριδα μου χωρις να ανψει φλας η να δει αν ερχομαι μαλλιοκουβαρα και του κορναρα μαζι με κατι καντηλια.Για να πλακωθω στο δρομο δεν εχει κατσει και ουτε θα το επιδιωξω

Δίκιο έχετε παίδες αλλά εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι λογικά .... αν και θα έπρεπε!

Επισκέπτης
γενικα επειδη κυκλοφορουν ολοι πολυ τσαμπουκαλεμενοι το καλυτερο ειναι να τους γραφεις στα αρχιδια σου γιατι απο το κολωνακι μεχρι την γλυφαδα αν θες μπορεις να τσακωθεις 7 φορες.
και γενικα αν δεν εισαι χοντρος γαμικος το σιγουρο ειναι πως θα φας τις περισσσοτερες και ασχημα. απλα εχω πολλους φιλους που ασχολουνται με μπραβιλικια και τσαμπουκαδες και ξερω οτι υπαρχουν πολλοι επικινδυνοι εξω και δεν τους φαινεται οτι μπορουν να σε κανουν να πινεις τα παντα με καλαμακι για κανα 2μηνο

[-SHADOWKEEPER-]

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
το σκηνικό του ΣΒραδου 3 αυτοκίνητα μπροστά ήταν το κάτι άλλο.
Ο τύπος αφού έκανε ότι μαλακία μπορούσε να κάνει στο δρόμο (σφήνες, πατιλίκια, τσίτες φρένα, κόντρα σφήνες, κόντρα κολλιές και σταμάτημα χιλιοστά από τον προφυλακτήρα του μπροστινού) με ένα C3 ακούει ''γαλλικά'' από τον προπορευόμενο bmwδάκια, τσαντίζεται, κάνει την κίνηση να ζητήσει το λόγο μανιασμένος, βγαίνει από BMW τύπος με baseball bat και ο λαγός C3 μαγκοκλανιέμπε αφού πρόλαβε και μπήκε μέσα, κάνει αναστροφή στο φανάρι, αλλά το μαγκούρι του σπάει τα πίσω φανάρια.
Εύκολα μπορούσε να του σπάσει και το κρανίο όπως έκρινα από το ύφος και το στήσιμο του bmw-μπραβόσκυλου. Εκεί ή βγάζεις σιδερικό ή δεν κάνεις μαλακίες ειδικά όταν έχεις μπροστά σου φημέ, που παίζει κρητικά.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το σκηνικό του ΣΒραδου 3 αυτοκίνητα μπροστά ήταν το κάτι άλλο.
Ο τύπος αφού έκανε ότι μαλακία μπορούσε να κάνει στο δρόμο (σφήνες, πατιλίκια, τσίτες φρένα, κόντρα σφήνες, κόντρα κολλιές και σταμάτημα χιλιοστά από τον προφυλακτήρα του μπροστινού) με ένα C3 ακούει ''γαλλικά'' από τον προπορευόμενο bmwδάκια, τσαντίζεται, κάνει την κίνηση να ζητήσει το λόγο μανιασμένος, βγαίνει από BMW τύπος με baseball bat και ο λαγός C3 μαγκοκλανιέμπε αφού πρόλαβε και μπήκε μέσα, κάνει αναστροφή στο φανάρι, αλλά το μαγκούρι του σπάει τα πίσω φανάρια.
Εύκολα μπορούσε να του σπάσει και το κρανίο όπως έκρινα από το ύφος και το στήσιμο του bmw-μπραβόσκυλου. Εκεί ή βγάζεις σιδερικό ή δεν κάνεις μαλακίες ειδικά όταν έχεις μπροστά σου φημέ, που παίζει κρητικά.

Κ είναι μαγκιά το το ρόπαλο του μπειζμπολ???? Με τα χέρια μάλλον δε μπορούσε εε???? Πουστρόμαγκες...

Lord_Of_The_Strings

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Κ είναι μαγκιά το το ρόπαλο του μπειζμπολ???? Με τα χέρια μάλλον δε μπορούσε εε???? Πουστρόμαγκες...

Φιλε αλλος ειναι 1,95 110 κιλα και πουλαει μαγκια γιατι ριχνει στον αλλο 30 κιλα και 20 ποντους.τι ειναι αυτο μαγκια?Να παιζουμε μπαλα στο δικο σου γηπεδο(πχ,δεν εννοω εσενα)?Μαγκια ειναι να φυγεις εσυ ορθιος και ο αλλος ξαπλα.Τελος.Ολα τα αλλα ειναι εφευρεσεις των αδυναμων για να ελεγχουν τους δυνατους(ψυχικα).Πες με κοτα πουστη κλπ κλπ.Χεστηκα οταν εγω σου χω δωσει 2 μαχαιριες και εισαι ξαπλα κατω.
οι αμερικανοι λενε God didnt make man equal,Colt did.Κατι ξερουν...

Επισκέπτης
Το σίγουρό όταν δέρνεις, είναι ότι ακόμη κι αν έχεις δίκιο και ο άλλος σε προκάλεσε όσο δεν πήγαινε, έτσι και φτάσει το θέμα σε ελληνικό δικαστήριο, θα σε κάψουν σίγουρα. Κι επειδή το να έχεις ποινικό μητρώο που ζηλεύει το ... χρυσό οδηγό δεν λέει πολύ αν δεν είσαι άεργος εισοδηματίας και πρέπει να δουλεύεις για να ζήσεις, καλό είναι να αποφεύγεις του καυγάδες. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείς, ειδικά αν έχει όχημα πρόχειρο.

Στο σχολείο δερνόμουν καθημερινά. Στην γ' γυμνασίου έσπασα μερικά δόντια σε ένα συμμαθητή μου και αναγκάστηκα να αλλάξω σχολείο. Παρόλο που ο άλλος ξεκίνησε , μου είχε κολλήσει άσχημα και με χτύπησε και πρώτος, όλοι τον υποστήριξαν επειδή του ... άλλαξα φάτσα.

Τα τελευταία χρόνια όμως δεν έχω πλακωθεί ποτέ. Το θεωρώ απίθανο να μου συμβεί πλέον. Για καλό και για κακό πάντως στο αμάξι έχω μερικά σίδερα γιατί όπως λένε στην Κρήτη μετά τον καυγά "καλλιά να σε σέρνουν χωροφύλακες, παρά παπάδες".

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
οταν κατεβενει ο αλλος για μανουρα και παιζει κικ-μποξ και ειναι φετες εχει πιει και τις κοκες του δεν εχει σημασια αν κραταει ροπαλο η οχι κατεβενει εκ του ασφαλους οτι ειμαι ο γαμαω οποτε μολις σου ερθει τραβας το εργαλειο και τον γεμιζεις μολιβι απο πανω μεχρι κατω :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
οταν κατεβενει ο αλλος για μανουρα και παιζει κικ-μποξ και ειναι φετες εχει πιει και τις κοκες του δεν εχει σημασια αν κραταει ροπαλο η οχι κατεβενει εκ του ασφαλους οτι ειμαι ο γαμαω οποτε μολις σου ερθει τραβας το εργαλειο και τον γεμιζεις μολιβι απο πανω μεχρι κατω :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Είναι πολύ απίθανο να μην μπορείς να την κοπανήσεις χαρίς να γίνει τίποτε. Ειδικά αν είναι σκηνικό με αμάξια. Απλά πατάς γκάζι και φεύγεις.Σιγά μην κάτσεις να ασχοληθείς με τον κάθε παλιο-μαλάκα.

Τόσες πουτάνες υπάρχουν , αν πάμε φυλακή ποιός θα τις γαμάει;

Στην κλεψιά θα βγούν;

Κρίμα είναι !

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Είναι πολύ απίθανο να μην μπορείς να την κοπανήσεις χαρίς να γίνει τίποτε. Ειδικά αν είναι σκηνικό με αμάξια. Απλά πατάς γκάζι και φεύγεις.Σιγά μην κάτσεις να ασχοληθείς με τον κάθε παλιο-μαλάκα.

Τόσες πουτάνες υπάρχουν , αν πάμε φυλακή ποιός θα τις γαμάει;

Στην κλεψιά θα βγούν;

Κρίμα είναι !
διοτι του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σκινικο πριν απο αρκετα χρονια με δυο Αλβανους (και μαλιστα γειτονες οι καριολιδες)
Κατι μας ειπαν για το παρκιν που μολις ειχαμε βρει (και καλα οτι αυτοι το βρηκαν πρωτοι)
Γενικα ειμαιστε χεστες στην παρεα μου και δεν ανακατεβομαστε πολυ (ειδικα με αλλοδαπους).
Το επομενο πρωι ομως το κοκκινο Lada τους ειχε γεμισει τετοια συμβολα απο τον κολλητο μου...

Συνημμένα

• 11_sm.jpg
    11_sm.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom