Νέα

Φασαρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

MAXIM

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Σκινικο πριν απο αρκετα χρονια με δυο Αλβανους (και μαλιστα γειτονες οι καριολιδες)
Κατι μας ειπαν για το παρκιν που μολις ειχαμε βρει (και καλα οτι αυτοι το βρηκαν πρωτοι)
Γενικα ειμαιστε χεστες στην παρεα μου και δεν ανακατεβομαστε πολυ (ειδικα με αλλοδαπους).
Το επομενο πρωι ομως το κοκκινο Lada τους ειχε γεμισει τετοια συμβολα απο τον κολλητο μου...

Αυτο το συμβολο ξερεις ποσο εχει αιματοκυληση την Ελλαδα?Ελπιζω να μην εισε και πολυ υπερηφανος.......

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Σκινικο πριν απο αρκετα χρονια με δυο Αλβανους (και μαλιστα γειτονες οι καριολιδες)
Κατι μας ειπαν για το παρκιν που μολις ειχαμε βρει (και καλα οτι αυτοι το βρηκαν πρωτοι)
Γενικα ειμαιστε χεστες στην παρεα μου και δεν ανακατεβομαστε πολυ (ειδικα με αλλοδαπους).
Το επομενο πρωι ομως το κοκκινο Lada τους ειχε γεμισει τετοια συμβολα απο τον κολλητο μου...

Γουαου.

Μεγαλη μαγκια μεγαλε :cheesy:

Αν δεν εχεις τα αρχιδια εκεινη τη στιγμη να κανεις κατι, μη το κανεις ποτε.

Εγω θυμαμαι σκηνικο στην Αγια παρασκευη με 3 αλβανους, εμεις ημασταν παρα πολλοι ειχαμε βγει για καφε, και εγινε μια μανουρα μας πεταξαν ενα μπουκαλι νερου στο ενα αμαξι ( ειμασταν συνολικα 3 αμαξια ) και σταματησαμε και τους περιμεναμε.

Με το που πανε να βγουν απο το αμαξι σκανε και οι υπολοιποι οι δικοι μας και εγινε της καριολας :cheesy:

Περισσοτεροι βεβαια εμεις, αλλα ταθελαν και τα επαθαν. Με αιματωματα παντου φυγανε.

Θυμαμαι και μετα απο εναν τσακωμο μου με εναν μαλακα που του ανοιξα το φρυδι, σκαει ενας ξεκαρφωτος πιωμενος που ηταν δυο φορες οσο εγω και μου στρασαρει δυο μπουκετα στο κουτελο, εβλεπα αστερακια για αρκετη ωρα μετα!  :rockon:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Όλη η υπόθεση είναι ότι σε ένα καβγά υπάρχει μία λεπτή κόκκινη γραμμή. Εάν την περάσεις και κάνεις πίσω είσαι χαμένος από χέρι γιατί πολλή απλά δεν ξέρεις ο άλλος τι είναι ικανός να κάνει :headbang: Η μόνη φασαρία που έχω εμπλακεί ήταν πριν 9 χρόνια σε ένα club στα ιλίσια , το Passoa έχει κλείσει καιρό τώρα. Ήμουνα με ένα φιλαράκι και την πέσαμε σε 2 κοπέλες τις οποίες γούσταραν και άλλοι 2. Η μονομαχία δόθηκε στους δρόμους  :argue: μέχρι που ακούσαμε τις σειρήνες από ένα περιπολικό και γίναμε λαγοί :badair:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φιλε αλλος ειναι 1,95 110 κιλα και πουλαει μαγκια γιατι ριχνει στον αλλο 30 κιλα και 20 ποντους.τι ειναι αυτο μαγκια?Να παιζουμε μπαλα στο δικο σου γηπεδο(πχ,δεν εννοω εσενα)?Μαγκια ειναι να φυγεις εσυ ορθιος και ο αλλος ξαπλα.Τελος.Ολα τα αλλα ειναι εφευρεσεις των αδυναμων για να ελεγχουν τους δυνατους(ψυχικα).Πες με κοτα πουστη κλπ κλπ.Χεστηκα οταν εγω σου χω δωσει 2 μαχαιριες και εισαι ξαπλα κατω.
οι αμερικανοι λενε God didnt make man equal,Colt did.Κατι ξερουν...
Φίλε αυτό δεν το είπα εκ του ασφαλούς, 1,70 είμαι κ σώμα εντελώς αγύμναστο... οπότε εαν χρησιμοποιούσα κ εγώ τέτοια εργαλεία μάλλον κανείς δεν θα με κατηγορούσε. Πάντως ο καβγάς που μου έχει μείνει στην μνήμη ήταν στην Γερμανία που είχαμε πάει με τον ξάδερφό μου σε μία παιδική χαρά (πρέπει να ήμασταν 13-14 τότε) κ μας την έπεσαν 3-4 τουρκάκια με μαχαίρια. Δε μασήσαμε ούτε κ οι πουτάνας γιοι οι τουρκοι βέβαια. Το αποτέλεσμα ήταν μας πάει περιπολικό σπίτι κ ευτυχώς δεν μας συνέλαβαν αφού ήμασταν ανήλικοι. Πάντως 15 μέρες που έμεινα εκεί σχεδόν κάθε μέρα γινόντουσαν σκηνικά με τους βρωμιάρηδες... 

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Με αλβανούς γίνετε της τρελής. Όπως έβλεπα τηλεόραση ακούω φωνές από το δρόμο. Βγαίνω έξω και τί να δώ. Εμφύλιος πόλεμος μεταξύ αλβανών. Κρατούσαν ξύλα, σίδερα και τασχετικά. Με το που είδα το σκήνικό, μπροοοοοοοοοος μέσα είπα :-)))

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aσχολούμαι με πολεμικές τέχνες αλλά σε καβγά δεν έχω μπλέξει ούτε καν και από το σχολείο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις μακριά άμα γίνει καβγάς.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
Εγω ξερω καρατε...ταεκβοντο τζουντο,ζιου-ζιτσου και αλλες κινεζικες λεξεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισεις τις ελευθερες ωρες μου ειμαι ΝΙΝΖΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω ξερω καρατε...ταεκβοντο τζουντο,ζιου-ζιτσου και αλλες κινεζικες λεξεις... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισεις τις ελευθερες ωρες μου ειμαι ΝΙΝΖΑ  :rockon: :rockon: :rockon:

Βαράτε έμαθες? Τι ξέρεις τότε???

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Αυτο το συμβολο ξερεις ποσο εχει αιματοκυληση την Ελλαδα?Ελπιζω να μην εισε και πολυ υπερηφανος.......

Οχι ευτυχως δεν παρασυρρομαι ευκολα απο γνωμες και αντιλιψεις αλλων (ακομα και αδερφικων φιλων.)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
Βαράτε έμαθες? Τι ξέρεις τότε???

Δεν χρειαστηκε ποτε να βαρεσω κανεναν...τους πεταγα ενα αστερακι και μετα μια μπαλα με καπνο και εξαφανιζομουν...χεχεχεχεχεχεχεχεεχχεχε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν χρειαστηκε ποτε να βαρεσω κανεναν...τους πεταγα ενα αστερακι και μετα μια μπαλα με καπνο και εξαφανιζομουν...χεχεχεχεχεχεχεχεεχχεχε

Eγώ βάζω τη μπέρτα και πετάω σα το σούπερμαν!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
Σε λιγο θα σκασουν και οι ηρωες τις Marvel comics  :rockon: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
Πιτσιλαει και Δρομοοοοοοοοο....με το παπι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Eγω παλι θα προτεινα τα εξης....

1.Μπλουζακι με τη μασκα του πιτσι...(για να εχει κ λιγο μυστηριο..)! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

2.Μοντελο πιτσι...χαλαρωμενος μετα απο τσαρκα... :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• punisher.jpg
    punisher.jpg
    57,7 KB · Εμφανίσεις: 12
  • zzzz.jpg
    zzzz.jpg
    13 KB · Εμφανίσεις: 9

Επισκέπτης
Ρε παίδες, πάνω που έγραφα ότι οι γκόμενες του φόρουμ είναι που γαμάνε τα θέματα, θέλετε να με διαψεύσετε ;

Γιατί ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom