msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Και γιατι δεν περιγραφεις ?
Τι σε κανει και δεν μπορεις.
Ποιός αλλάζει σώβρακο και σεντόνια μετά...
Και γιατι δεν περιγραφεις ?
Τι σε κανει και δεν μπορεις.
Καλά το πας man,λογικά η επόμενη photo της θα είναι toplessΜΕτα από τόσο καιρό κατάφερα και την έπεισα να μου στείλει φωτο τις βυζαρες τις με σουτιέν.
ΜΕτα από τόσο καιρό κατάφερα και την έπεισα να μου στείλει φωτο τις βυζαρες τις με σουτιέν.
ΜΕτα από τόσο καιρό κατάφερα και την έπεισα να μου στείλει φωτο τις βυζαρες τις με σουτιέν.
Ε τώρα μας κάνεις να σου πούμε πως θέλουμε να τις δούμε !!ΜΕτα από τόσο καιρό κατάφερα και την έπεισα να μου στείλει φωτο τις βυζαρες τις με σουτιέν.
και εμενα μια ιστορικου στην 1 λυκειου! Ειναι μεγαλη ιστορια και βαριεμαι να γραφω αλλα μεσω μιας φιλης τις μου πλασαρε το τηλ τις,σταθερο, τοτε δεν υπηρχαν κινητα. Το πηρα βεβαια και ακομα το εχω καπου γραμμενο αλλα τοτε που επρεπε να παρω δεν πηρα ποτε ο ΜΑΛΑΚΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!
Ναι αλλα μαλλον σε εφαγε η "μοναξια" και μονο στα αγγλικα σου εδωσε την εμπειρια της....Είχα μια δασκάλα στα 17 αγγλικά ιδιαίτερα και πήγαινα σπίτι της αυτή ήταν 45 milfara χωρισμένη και δεν την ένοιαζε και πέταγε όλα έξω ειδικά τα βυζιά της που πολλές φορές δεν φόραγε καν σουτιέν.......
Υ.Σ οι καλύτερες μαλακίες γινόντουσαν όταν έφευγε από το δωμάτιο
Καθηγήτρια ιστορίας, ερχόταν με κολάν στο μάθημα και χυναμε για πάρτυ της...Συζήτηση με 17 χρόνο ανηψουδι, οτι χυνει με μια καυλιάρα καθηγητρια που εχει. Ποσοι τ εχετε κανει ? Μ θυμησε εμενα πριν μια δεκαετία ο μπαγασας με μια μουναρα π ειχα
Κ γω μια π ερχόταν με κολλητα κ κατι αέρινα κοντά φορεματακια. Κ του μικρού π μ την εδειξε τρομερο μουνακι μικροκαμωμένοΚαθηγήτρια ιστορίας, ερχόταν με κολάν στο μάθημα και χυναμε για πάρτυ της..