You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φαντασιώσεις μας που φοβόμαστε να πραγματοποιήσουμε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα valcanios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 185
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
xaxaxaxaxaxaxΈχετε φαντασιώσεις που φοβόσαστε να πραγματοποιήσετε; Για παράδειγμα εγώ με την κοπέλα μου θα θέλαμε να βρούμε κάποιον να κάνει στριπτηζ η κοπέλα μου και εμείς να ...
Φοβόμαστε όμως ότι θα την βιάσει...
μαλακα εγραψες
κλαιω
χαχαχαχαχα
grant1
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
τυπε για αυτην την περιπτωση χρειαζεσαι τον Ιπποτη...καθαρες δουλειες και ξηγημενοςΈχετε φαντασιώσεις που φοβόσαστε να πραγματοποιήσετε; Για παράδειγμα εγώ με την κοπέλα μου θα θέλαμε να βρούμε κάποιον να κάνει στριπτηζ η κοπέλα μου και εμείς να ...
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Έχετε φαντασιώσεις που φοβόσαστε να πραγματοποιήσετε; Για παράδειγμα εγώ με την κοπέλα μου θα θέλαμε να βρούμε κάποιον να κάνει στριπτηζ η κοπέλα μου και εμείς να ...
αντί να φοβάτε ο άλλος μην τον βιάσετε που θέλετε να σας κάνει στριπτίζ φοβάστε εσείς ?
αντί να φοβάτε ο άλλος μην τον βιάσετε που θέλετε να σας κάνει στριπτίζ φοβάστε εσείς ?
Δεν το διατύπωσα σωστά. Η κοπέλα μου να κάνει στριπτηζ και εγώ με αυτόν απλά να βλέπουμε.
Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
Δεν το διατύπωσα σωστά. Η κοπέλα μου να κάνει στριπτηζ και εγώ με αυτόν απλά να βλέπουμε.
σωστά το διατύπωσες εγώ δεν διάβασα καλά
πηγαίνετε σε κανένα swinger club και προχωρήστε το μέχρι εκεί που θέλετε ;)
σωστά το διατύπωσες εγώ δεν διάβασα καλά
πηγαίνετε σε κανένα swinger club και προχωρήστε το μέχρι εκεί που θέλετε ;)
Και πάλι φοβόμαστε μην γίνει στραβή...
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Έχετε φαντασιώσεις που φοβόσαστε να πραγματοποιήσετε; Για παράδειγμα εγώ με την κοπέλα μου θα θέλαμε να βρούμε κάποιον να κάνει στριπτηζ η κοπέλα μου και εμείς να ...
Τυπε εσυ θα παιζεις το πουλι του αλλου ή ο καθενας το δικο του?
Τυπε εσυ θα παιζεις το πουλι του αλλου ή καθενας το δικο του?
Ο καθένας το δικό του. Κανείς δεν ακουμπάει κανέναν.
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
θα μεινεις με τ πουλι στο χεριΗ απλη φαντασιωσει μου αυτο το διαστημα ειναι να κανω τριο! με την κοπελα μου και την κολλητη της που ειναι (μουναρος) αλλα κολλαω να το προχωρισω γιατι στανταρ θα μεινω χωρις κοπελα και με το πουλι στο χερι.
Η απλη φαντασιωσει μου αυτο το διαστημα ειναι να κανω τριο! με την κοπελα μου και την κολλητη της που ειναι (μουναρος) αλλα κολλαω να το προχωρισω γιατι στανταρ θα μεινω χωρις κοπελα και με το πουλι στο χερι.
φυσιολογικο σε βρισκω. Εγω θελω τη μανα της κοπελας μου. Αν το πω θα μεινω με το πουλι στο χερι και ανοιγμενο κεφαλι.
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
εσυ το πηγες σσε αλλο επιπεδο!!!!!!φυσιολογικο σε βρισκω. Εγω θελω τη μανα της κοπελας μου. Αν το πω θα μεινω με το πουλι στο χερι και ανοιγμενο κεφαλι.
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
φυσιολογικο σε βρισκω. Εγω θελω τη μανα της κοπελας μου. Αν το πω θα μεινω με το πουλι στο χερι και ανοιγμενο κεφαλι.
Νωρις ειναι ακομα ουτε μισο χρονο δεν ειμαστε μαζι. Αργοτερα αν δω καποια επιθυμια οταν θα το φερνω γυρω,γυρω θα το ριξω χυμα και οτι θελει ας γινει (ειναι μουναρος λεμε) το πολυ πολυ να φαω επι τοπου καμια σφαλιαρα.θα μεινεις με τ πουλι στο χερι
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ποιο ρε να φαω σφαλιαρα! χαχα τωρα παντως αν το τολμησω...δεν θα εχει σφαλιαρα αλλα κουτουλιαστο ευχομαι ρε μυστη!!!!!!!!!!!!!!!!
block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οχι ρε μλκ,χαχαχα,το τριο,χαχαχαΠοιο ρε να φαω σφαλιαρα! χαχα τωρα παντως αν το τολμησω...δεν θα εχει σφαλιαρα αλλα κουτουλια
Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Φιλε κου παντως εμενα μου εκατσε τετοια περπτωση κ ειμαι ακομα με την κοπελα.Απλα θελει τομσωστο ταιμινγκΝωρις ειναι ακομα ουτε μισο χρονο δεν ειμαστε μαζι. Αργοτερα αν δω καποια επιθυμια οταν θα το φερνω γυρω,γυρω θα το ριξω χυμα και οτι θελει ας γινει (ειναι μουναρος λεμε) το πολυ πολυ να φαω επι τοπου καμια σφαλιαρα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Αστειο η οχι,τον τελευταιο καιρο θελω να κατεβασω το τοπακι μιας γκομενας στο δρομο
rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 2.696
Αστειο η οχι,τον τελευταιο καιρο θελω να κατεβασω το τοπακι μιας γκομενας στο δρομο
Παλιότερα είχα δει κάτι βίντεο με Ιάπωνες κωλόπαιδα που κατέβαζαν κιλοτάκια περαστικών γυναικών κι έτρεχαν...Πάντως αν το κάνεις θα τις αρπάξεις,να είσαι σίγουρος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 172
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις