Νέα

Φαλλοπλαστική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Voutoupou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλά κάνεις και δεν πηγαίνεις σε μπουρδέλλα.....αν και ενίοτε και εκεί παίζουν και καλά κομματάκια...

Τα στούντιο είναι πιο άνετα και σαφώς πιο καθαρά. Και κυρίως πιο διακριτικά.....

Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουνα να πάρω ένα CT κάποιες φαίνονται πολύ εντυπωσιακές.....έτσι για την εμπειρία.....βέβαια όπως σωστά έγραψες δεν ελέγχονται υγειονομικά από κανέναν (κάτι βέβαια που δεν ξέρω και για πόσες ιερόδουλες στην Αθήνα ισχύει).

Τώρα με την επέμβαση εντάξει μια ιδέα ήταν, απλά ήθελα να δω τη γνώμη κάποιου που έχει ιδία πείρα για το θέμα....ο ιατρός που είχα μιλήσει μου είχε περιγράψει τη διαδικασία χωρίς να μου υποσχεθεί παράλογα πράγματα π.χ. ότι θα μεταμορφωνόμουνα σε Rocco Sifredi. Χεχε....Τα αποτελέσματα που θα αναμένονταν θα ήταν λογικά (2 με 4 εκ. επιμήκυνση).

Απλά ξέρεις τι γίνεται; Αλλίως είναι να σου μιλάει ένας άνθρωπος που έχει ήδη κάνει αυτή την επέμβαση. Ο γιατρός σου λέει "μηδέν κίνδυνος, εγγυημένα αποτελέσματα" (ο συγκεκριμένος ήταν πολύ καλός) αλλά και η επαλήθευση μιας πραγματικής περίπτωσης δεν είναι κακή.

Κάτι φυσικά που δεν μπορεί να γίνει με δικούς τους ασθενείς.....ποιος θα εμφανιζόταν - παραδεχόταν ότι έχει κάνει επέμβαση. Και εγώ αν την είχα κάνει δεν θα το είχα εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Ενώ το να πεις τη γνώμη σου στο διαδίκτυο ή να συμβουλεύσεις κάποιον ανώνυμα χωρίς να εκτείθεσαι, είναι ό,τι πιο εύκολο (χωρίς να είναι και πάντα αξιόπιστο βέβαια).

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ελεος πες ποσο την εχεις να σου πουμε αμα το εχεις αναγκη

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Καλά κάνεις και δεν πηγαίνεις σε μπουρδέλλα.....αν και ενίοτε και εκεί παίζουν και καλά κομματάκια...

Τα στούντιο είναι πιο άνετα και σαφώς πιο καθαρά. Και κυρίως πιο διακριτικά.....

Να σου πω την αλήθεια σκεφτόμουνα να πάρω ένα CT κάποιες φαίνονται πολύ εντυπωσιακές.....έτσι για την εμπειρία.....βέβαια όπως σωστά έγραψες δεν ελέγχονται υγειονομικά από κανέναν (κάτι βέβαια που δεν ξέρω και για πόσες ιερόδουλες στην Αθήνα ισχύει).

Τώρα με την επέμβαση εντάξει μια ιδέα ήταν, απλά ήθελα να δω τη γνώμη κάποιου που έχει ιδία πείρα για το θέμα....ο ιατρός που είχα μιλήσει μου είχε περιγράψει τη διαδικασία χωρίς να μου υποσχεθεί παράλογα πράγματα π.χ. ότι θα μεταμορφωνόμουνα σε Rocco Sifredi. Χεχε....Τα αποτελέσματα που θα αναμένονταν θα ήταν λογικά (2 με 4 εκ. επιμήκυνση).

Απλά ξέρεις τι γίνεται; Αλλίως είναι να σου μιλάει ένας άνθρωπος που έχει ήδη κάνει αυτή την επέμβαση. Ο γιατρός σου λέει "μηδέν κίνδυνος, εγγυημένα αποτελέσματα" (ο συγκεκριμένος ήταν πολύ καλός) αλλά και η επαλήθευση μιας πραγματικής περίπτωσης δεν είναι κακή.

Κάτι φυσικά που δεν μπορεί να γίνει με δικούς τους ασθενείς.....ποιος θα εμφανιζόταν - παραδεχόταν ότι έχει κάνει επέμβαση. Και εγώ αν την είχα κάνει δεν θα το είχα εκμυστηρευτεί σε κανέναν.

Ενώ το να πεις τη γνώμη σου στο διαδίκτυο ή να συμβουλεύσεις κάποιον ανώνυμα χωρίς να εκτείθεσαι, είναι ό,τι πιο εύκολο (χωρίς να είναι και πάντα αξιόπιστο βέβαια).

:)Χωρις να θελω να σου κανω το μαγκα ή τον εξυπνο, εγω αν την ειχα κανει την επεμβαση και με ρωταγε καποιος ανοιχτα
θα του ελεγα οτι εχω κανει...και στα παπαρια μου αν θα με χαρακτηριζε. :birdman: :birdman:
:boobies:αν παλι το ακουγε καποια και δεν της εκανε το μηκος, τοσο το καλυτερο για μενα γιατι σημαινει οτι θα ερχοταν μονο για τον πουτσο μου και καθολου για μενα οποτε...αντε γεια στη μαμα σου μωρο μου καρφωθηκες :birdman:
Προσωπικα ειπα ανοιχτα και την ηλικια μου, και το οτι καποτε εκανα περιτομη, και δεκαρα τσακιστη δε δινω αν καποιος θα ηταν ετοιμος να με χαρακτηρισει για ολα αυτα. Τα εχω βρει με τον εαυτο μου, και δε κομπλαρω .
Ειναι και θεμα βιωματων και εμπειριων ομως. Μετ τις κοπελες ειμαι πολυ ευαισθητος, αλλα σε αλλα θεματα στη ζωη μου σκυλος μαυρος..απλα τωρα τελευταια οι Ιεροδουλες εχουν σε καποια σημεια "χαραξει" ανεξιτηλα τη ζωη μου..
Αλλοι με χαρακτηριζουν κοροιδο που τρεφω σεβασμο απεναντι τους, εγω θεωρω οτι ο καθε ανθρωπος αξιζει και ως εκ τουτου δικαιουται σεβασμο..

Εγω γενικα ετσι τα βλεπω τα πραγματα...εσυ?

cockonutpete

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Kαλά...εδώ ρωτάς για πόσο στοιχίζει και τι αποτελέσματα έχει...

Και δεν ρωτάς τι διαφορά θα καταλάβεις?Και άμα μετά δεν καταλαβαίνεις τίποτα όταν τον δίνεις?

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ελεος πες ποσο την εχεις να σου πουμε αμα το εχεις αναγκη

Τι έλεος Εύα; Σε κουράσαμε δλδ;

Δε γουστάρεις τη συζήτηση, δε συμμετέχεις. Έτσι απλά.

Και τι είσαι γιατρός να μου πεις αν το χω ανάγκη; Εδώ ο γιατρός που ρώτησα μου είπε ότι είναι κανονικό.

Και άλλωστε όπως έγραψα στην εισαγωγή .....μια χαρά το βρίσκω.....δε θα με χάλαγε να είναι και λίγο μεγαλύτερο όμως..... χεχε.....

Για την ιστορία λοιπόν.....15άρης.....

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
:)15αρης??? :)

:tickedoff: :tickedoff:μια χαρα εισαι...αραξε στα κυβικα σου  :tickedoff: :tickedoff:

:)Ειπαμε 12-16 ολα οκ :)

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
:)Χωρις να θελω να σου κανω το μαγκα ή τον εξυπνο, εγω αν την ειχα κανει την επεμβαση και με ρωταγε καποιος ανοιχτα
θα του ελεγα οτι εχω κανει...και στα παπαρια μου αν θα με χαρακτηριζε. :birdman: :birdman:
:boobies:αν παλι το ακουγε καποια και δεν της εκανε το μηκος, τοσο το καλυτερο για μενα γιατι σημαινει οτι θα ερχοταν μονο για τον πουτσο μου και καθολου για μενα οποτε...αντε γεια στη μαμα σου μωρο μου καρφωθηκες :birdman:
Προσωπικα ειπα ανοιχτα και την ηλικια μου, και το οτι καποτε εκανα περιτομη, και δεκαρα τσακιστη δε δινω αν καποιος θα ηταν ετοιμος να με χαρακτηρισει για ολα αυτα. Τα εχω βρει με τον εαυτο μου, και δε κομπλαρω .
Ειναι και θεμα βιωματων και εμπειριων ομως. Μετ τις κοπελες ειμαι πολυ ευαισθητος, αλλα σε αλλα θεματα στη ζωη μου σκυλος μαυρος..απλα τωρα τελευταια οι Ιεροδουλες εχουν σε καποια σημεια "χαραξει" ανεξιτηλα τη ζωη μου..
Αλλοι με χαρακτηριζουν κοροιδο που τρεφω σεβασμο απεναντι τους, εγω θεωρω οτι ο καθε ανθρωπος αξιζει και ως εκ τουτου δικαιουται σεβασμο..

Εγω γενικα ετσι τα βλεπω τα πραγματα...εσυ?

Εγώ Παναγιώτη γενικά παρότι είμαι αρκετά κοινωνικός και φιλικός, σε προσωπικά μου θέματα δεν ανοίγομαι εύκολα, πάρα πολύ δύσκολα θα έλεγα, είμαι αρκετά μυστικοπαθής, πόσο μάλλον σε θέματα υγείας.

Δεν είναι θέμα κόμπλεξ, απλά δε γουστάρω να δίνω λογαριασμό στους άλλους τι κάνω γενικά.

Τώρα αυτό που γράφεις ότι σε έχουν σημαδέψει οι πουτάνες, δεν το καταλαβαίνω.

Να τις σέβασαι συμφωνώ 100%. Κάνουν μια άχαρη δουλειά προσφέρωντας κοινωνικό έργο.

Και ξέρεις τι πιστεύω; Ότι αρκετές ιερόδουλες φέρονται όπως φέρονται, γιατί πολλοί μαλάκες τις αντιμετωπίζουν σαν ζώα. Έχω δει τύπους να περιμένουν την "κοπέλλα" και να βρωμάνε απίστευτα. Αν λοιπόν ο άλλος έχει να κάνει μπάνιο από τον κατακλυσμό του Νώε, τι περιμένεις; Επειδή η άλλη εκδίδεται σημαίνει ότι πρέπει να φέρεται ευχάριστα και στον βρωμίλο - ασβό που έχει κόψει τις διπλωματικές επαφές με το πλύσιμο;;;;; Για να μη μιλήσουμε στη συμπεριφορά στο δωμάτιο, μερικοί φέρονται πολύ ελλεεινά λες και έχουν κανά σκυλί μπροστά τους (που εγώ δεν θα συμπεριφερόμουνα έτσι ούτε σε σκύλο, πόσο μάλλον σε άνθρωπο.....)

Πέρα από αυτά, οι επισκέψεις σε επαγγελματίες πρέπει κατά τη γνώμη μου να αντιμετωπίζονται σαν διασκέδαση. Και μόνο. Δεν μπορεί νομίζω κανείς να ζητά κάτι παραπάνω από κάποια λεπτά ηδονής. Αν θέλει κάποιος συναισθηματική κάλυψη και ολοκλήρωση αυτό μπορεί να το βρεί μόνο μέσω μιας σχέσης!

Και μένα κάποιες από τις "κοπέλες μου" είναι αρκετά συμπαθείς, με άλλες αντίθετα έχω ξενερώσει τρελλά.....Στην πρώτη περίπτωση θα τις "ξανατιμήσω", στη δεύτερη "μαύρο στον Μαυρογυαλούρο". Δεν αξίζει να το αναλύεις και να ασχολείσαι παραπάνω. Χάσιμο χρόνου είναι.

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Kαλά...εδώ ρωτάς για πόσο στοιχίζει και τι αποτελέσματα έχει...

Και δεν ρωτάς τι διαφορά θα καταλάβεις?Και άμα μετά δεν καταλαβαίνεις τίποτα όταν τον δίνεις?

Η διαφορά φαντάζομαι ότι θα είναι μεγαλύτερη απόλαυση εκ μέρους της γυναίκας.....

Αν δεν καταλαβαίνω τίποτα μετά; Μα αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω, για αυτό άνοιξα το thread....

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Εγώ Παναγιώτη γενικά παρότι είμαι αρκετά κοινωνικός και φιλικός, σε προσωπικά μου θέματα δεν ανοίγομαι εύκολα, πάρα πολύ δύσκολα θα έλεγα, είμαι αρκετά μυστικοπαθής, πόσο μάλλον σε θέματα υγείας.

Δεν είναι θέμα κόμπλεξ, απλά δε γουστάρω να δίνω λογαριασμό στους άλλους τι κάνω γενικά.

Τώρα αυτό που γράφεις ότι σε έχουν σημαδέψει οι πουτάνες, δεν το καταλαβαίνω.

Να τις σέβασαι συμφωνώ 100%. Κάνουν μια άχαρη δουλειά προσφέρωντας κοινωνικό έργο.

Και ξέρεις τι πιστεύω; Ότι αρκετές ιερόδουλες φέρονται όπως φέρονται, γιατί πολλοί μαλάκες τις αντιμετωπίζουν σαν ζώα. Έχω δει τύπους να περιμένουν την "κοπέλλα" και να βρωμάνε απίστευτα. Αν λοιπόν ο άλλος έχει να κάνει μπάνιο από τον κατακλυσμό του Νώε, τι περιμένεις; Επειδή η άλλη εκδίδεται σημαίνει ότι πρέπει να φέρεται ευχάριστα και στον βρωμίλο - ασβό που έχει κόψει τις διπλωματικές επαφές με το πλύσιμο;;;;; Για να μη μιλήσουμε στη συμπεριφορά στο δωμάτιο, μερικοί φέρονται πολύ ελλεεινά λες και έχουν κανά σκυλί μπροστά τους (που εγώ δεν θα συμπεριφερόμουνα έτσι ούτε σε σκύλο, πόσο μάλλον σε άνθρωπο.....)

Πέρα από αυτά, οι επισκέψεις σε επαγγελματίες πρέπει κατά τη γνώμη μου να αντιμετωπίζονται σαν διασκέδαση. Και μόνο. Δεν μπορεί νομίζω κανείς να ζητά κάτι παραπάνω από κάποια λεπτά ηδονής. Αν θέλει κάποιος συναισθηματική κάλυψη και ολοκλήρωση αυτό μπορεί να το βρεί μόνο μέσω μιας σχέσης!

Και μένα κάποιες από τις "κοπέλες μου" είναι αρκετά συμπαθείς, με άλλες αντίθετα έχω ξενερώσει τρελλά.....Στην πρώτη περίπτωση θα τις "ξανατιμήσω", στη δεύτερη "μαύρο στον Μαυρογυαλούρο". Δεν αξίζει να το αναλύεις και να ασχολείσαι παραπάνω. Χάσιμο χρόνου είναι.

Δυστυχως ατομα που εχουν "τσακωθει" με το νερο...πανε να γαμησουν
Εγω δε διανοουμαι να ξεκινησω απο το σπιτι μου αν πρωτα δε κανω μπανιο, να ειμαι πεντακαθαρος, γιατι ειναι θεμα τιμης οχι μονο για μας, αλλα και για τις κοπελες να σε δουν να λαμπεις, και να μην αναγκαστουν να σε στειλουν αυτες στο ντουζ
θεμα αξιοπρεπειας ρε συ. Ακομα και αν καθ ' οδον ιδρωσεις τωρα με τις ζεστες, φτανονμτας εκει δεν θα θες να φρεσκαριστεις λιγακι? Τι με τους ιδρωτες πας να πηδηξεις?
Δυστυχως φαινεται οτι τα αυτονοητα, δεν ειναι για ολους αυτονοητα.
οσον αφορα το σεβασμο προς αυτες...ειναι δεδομενος απο τη μερια μου.
Μονο μια φορα που επεσα πανω σε μια MILF κατι ειπε, (αργουσα και αυτη ηθελε να κανω γρηγορα)...αντε γαμα εσυ μετα...¨βγηκα¨απο μεσα, και εβαλε τα κλαματα νομιζοντας οτι θα την καρφωσω στην Τσατσα.
Εννοειται πως ουτε ξαναπατησα εκει, ουτε στην Τσατσα ειπα τιποτα...και δε γαμιεται...εγω θα φτιαξω τον κοσμο?
Σεβαστηκα τον εαυτο μου και εφυγα, αλλα ειχα μια ακατανικητη επιθυμια να τη φτυσω τη καριολα. Δεν το εκανα. Ισα ισα που ταβαλα με τον εαυτο μου, καθως εκ των προτερων γνωριζω οτι δεν ειναι ολες Κυρίες. Ας προσεχα
Εχω να γραψω... ολοκληρο βιβλιο πανω στο θεμα των κοριτσιων το τελευταιο διμηνο της ζωης μου...
Ειδα και συμπερανα πραγματα...πολλα και ομορφα,δυσκολα,ζορικα,ασχημα...και σε παρα πολλες περιπτωσεις τη γειναικεια πουτανια μεσα απο ¨κλισε" ,ψευτικα βογγητα, νευματα, υποτιθεμενο συγκαταβατικο πνευμα...αχ εχω να πω πολλα...αλλα εχω ερθει αδιαβαστος
Μη σε κουραζω πλατιαζοντας...

Παναγιωτης

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ φίλε πάντα πεντακάθαρος πηγαίνω.....

Πολλές "κοπέλλες" μάλιστα μου το λένε με μεγάλη εντύπωση και χαρά!

Καλά αφού πολλές φορές σκέφτομαι οι άλλοι δε πλένονται; :think:

Θυμάμαι έναν τύπο που μπει σε ένα μπουρδέλλο, είχε έρθει από τη δουλειά με τη φόρμα εργασίας :jerking:....περπάταγε και σε κάθε του βήμα σηκωνόταν ένα μικρό σύννεφο σκόνης! :P

Για να μη μιλήσουμε για ιδρωτίλα κτλ :badair:.....γάμισε τα αυτοί οι τύποι θα αλλάζουν σώβρακο κάθε εβδομάδα!  :S

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
15 και θες να το μεγαλωσεις; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: εισαι ανωμαλος τελειως; ειναι το πιο σωστο μεγεθος αυτο

Σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου Εύα.....

Λες να πάω να κάνω μαλακία ε; :jerking: :think:

Όχι και τίποτε άλλο, αλλά θέλω και να αγοράσω και μηχανή.....χεχε..... :dancing:.....που να τα βρω τα λεφτά μετά;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σε ευχαριστώ για τη γνώμη σου Εύα.....

Λες να πάω να κάνω μαλακία ε; :jerking: :think:

Όχι και τίποτε άλλο, αλλά θέλω και να αγοράσω και μηχανή.....χεχε..... :dancing:.....που να τα βρω τα λεφτά μετά;

και βεβαια μαλακια. α και κατι που δεν το λενε οι γιατροι για αυτη την επεμβαση. οτι κερδιζεις σε μηκος το χανεις σε γωνια κλισης ;)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
και βεβαια μαλακια. α και κατι που δεν το λενε οι γιατροι για αυτη την επεμβαση. οτι κερδιζεις σε μηκος το χανεις σε γωνια κλισης ;)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο ειναι βασικο μαθημα στο πυροβολικο

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αυτο ειναι βασικο μαθημα στο πυροβολικο

δεν εχω κανει πυροβολικο παντως το ελεγε γιατρος στην τηλεοραση και ειναι λογικο αμα ξερεις μεσα στις ακρες τι γινεται σε μια τετοια επεμβαση

guzelll

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
γτ να το κανεισσ αυτο???σκεψου πονο που λογικα θα εχει???κριμα ειναι. εφ οσον λεσ οτι ειναι κανονικο γτ να κανεισ κατι παραπανω??? κοιταξε να εξασκηθεισ στο τροπο που το κανεισ και πωσ το χρησιμοποιεισ  και θα ικανοποιεισ πολλεσ... τι να το κανεισ ενα μεγαλο ...... και ο αλλοσ να ειναι αλλου για αλλου??? αυτα χρειαζονται μονο σε περιπτωσεισ προβληματοσ και δυστυχωσ εχω πεσει σε τετοιεσ.....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σορυυυ αλλα οχι και 12 ..............................οκ μπορει να μην χρειαζεται επεμβαση αλλα οχι και 12 :o

παρε χαρακα και κοιτα ποσο ειναι τα 12 και τα 16 και τα 18 για να καταλαβεις ποσα φουμαρα πουλαν καποιοι. οπως λεει και το ανεκδοτο, "γτ οι γυναικες δεν ξερουν να παρακαρουν; γτ οι αντρες τις εχουν πείσει οτι 20 εκατοστα ειναι τοσο (και δειχνεις με το χερι 5 εκατοστα) :grin:"

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
οτι κερδιζεις σε μηκος το χανεις σε γωνια κλισης ;)

Καλά οι γιατροί όλα τέλεια τα παρουσιάζουν, γι'αυτό ήθελα και τη γνώμη κάποιου τρίτου.....

Αυτό που λες για τη γωνία κλίσης είσαι σίγουρη; Το είδες σε καμιά ιατρική εκπομπή;

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καλά οι γιατροί όλα τέλεια τα παρουσιάζουν, για αυτό ήθελα και τη γνώμη κάποιου τρίτου.....

Αυτό που λες για τη γωνία κλίσης είσαι σίγουρη; Το είδες σε καμιά ιατρική εκπομπή;
ναι το ειδα σε εκπομπη που ειχε θεμα εκεινη την μερα αυτη την επεμβαση και μιλαγαν και γιατροι. για να καταλαβεις τι γινεται, (ελπιζω να μην κανω λαθος αλλα κατα πασα πιθανοτητα ειμαι σωστη) το πεος συνεχιζει για μερικα εκατοστα και μεσα στο σωμα του αντρα. με την επεμβαση αυτο που κανουν ειναι να βγαλουν αυτο το κομματι του πεους εξω απο το σωμα, οποτε οπως καταλαβενεις δεν γινεται να κρατιεται τοσο ψηλα οπως πριν. απλη μηχανικη ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom