Νέα

Φαλλοπλαστική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Voutoupou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες.

Ήθελα να κάνω μια ερώτηση: έχει κάνει κανείς από εσάς επέμβαση φαλλοπλαστικής;

Έχει μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα; Μήπως του παρουσιάστηκαν τίποτα προβλήματα αργότερα;

Έχω μιλήσει με ουρολόγο που έχει εμπειρία σε τεέτοιυ είδους επεμβάσεις και με διαβεβαίωσε ότι όλα θα είναι ΟΚ.

Απλώς ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει ήδη περάσει αυτή τη διαδικασία; Αξίζει; ή τζάμπα ο κόπος; Γιατί οι γιατροί δεν σου λένε και όλη την αλήθεια πάντα.....

Μην πάμε δλδ για μαλλί και βγούμε κουρεμένοι! Χεχε......

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Και για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις.....μια χαρά το βρίσκω.....δε θα με χάλαγε να είναι και λίγο μεγαλύτερο όμως..... χεχε.....(και ποιον θα χαλαγε δλδ;)

Επισκέπτης
Καλησπέρα παίδες.

Έχει μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα; Μήπως του παρουσιάστηκαν τίποτα προβλήματα αργότερα;

Έχω μιλήσει με ουρολόγο που έχει εμπειρία σε τεέτοιυ είδους επεμβάσεις και με διαβεβαίωσε ότι όλα θα είναι ΟΚ.

Απλώς ήθελα τη γνώμη κάποιου που έχει ήδη περάσει αυτή τη διαδικασία; Αξίζει; ή τζάμπα ο κόπος; Γιατί οι γιατροί δεν σου λένε και όλη την αλήθεια πάντα.....

Υ.Γ. Και για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις.....μια χαρά το βρίσκω.....δε θα με χάλαγε να είναι και λίγο μεγαλύτερο όμως..... χεχε.....(και ποιον θα χαλαγε δλδ;)

εγώ μια φορά του έκανα πλαστική και το έφτιαξα σε σχήμα φιόγγου για να το παρουσιάζω στις γκόμενες σαν δώρο  :2funny: :2funny:

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Καλησπέρα παίδες.

:)Γεια χαρα νταν !! :)
Μηπως ξερεις ποσααααααα θα σκασεις???? :idiot: :idiot:
Εχε ετοιμα μερικα υπωγλοσσια, πιστεψε με θα σου χρειαστουν....
Γνωμη μου, μονο αν πασχεις απο μικροφαλια κανε την επεμβαση...αλλοιως αστο !!!!!!

Παναγιωτης
:)

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όχι ρε Παναγιώτη σε καμία περίπτωση δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.....

Απλά θα γούσταρα να είναι λίγο μεγαλύτερη.....

Τι κόστος παίζει δλδ; Δεν ρώτησα το γιατρό. Μήπως ξέρεις εσύ;

Και πέρα από το κόστος πιο πολύ με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.....

Μην πάθουμε και καμιά ζημιά.....

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.544
Πόντοι
216
Εγώ σκέπτομαι να κάνω "αφαλοπλαστική", ξέρει κανένας τίποτα?

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Όχι ρε Παναγιώτη σε καμία περίπτωση δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.....

Απλά θα γούσταρα να είναι λίγο μεγαλύτερη.....

Τι κόστος παίζει δλδ; Δεν ρώτησα το γιατρό. Μήπως ξέρεις εσύ;

Και πέρα από το κόστος πιο πολύ με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα.....

Μην πάθουμε και καμιά ζημιά.....

Εχω ακουσει διαφορα...και ολα ειναι απαγορευτικα ως προς τις τιμες...
Μεσες-ακρες 3-4000 ευρωπουλα, παντα αναλογα σε ποιο νοσοκομειο θα πας...αμοιβη Γιατρου, παρατρεχαμενοι,αγαπητικοι.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καποια αλλη μεθοδος ειναι η αφαιρεση ενος μικρου κομματιου απο εναν αδενα που προσθετει 2-3 ποντους (ο αδενας βρισκεται πανω απο τη βαση του πεους) και ειναι αναιμακτη (σχετικα καθως απαιτειται νυστερι για 2-3 λεπτα) , δεν ποναει και μετα απο 1 ωρα πας σπιτι σου
Συνεβη να δω μια τετοια επεμβαση (μερος αυτης) σε ταινια, και καταλαβα οτι δεν αξιζει τον κοπο μια τετοια ταλαιπωρια...
Αλλωστε για ποιο λογο να δεχτεις να σου κοψουν(αδενας) κατι που σιγουρα το σωμα χρειαζεται?
Παντως οταν μιλησα με εναν ουρολογο (πριν κανω καποτε περιτομη), τον ρωτησα και εγω για αυτη την επεμβαση, και μου ειπε οτι τα πραγματα ποικιλουν σε αντιδρασεις του οργανισμου-αναλογα τον ανθρωπο.!!!!
Αν ειναι ετσι τοτε τιποτα δεν ειναι σιγουρο...οποτε σε εσενα η αποφαση..

Αυτα...

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παναγιώτη σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Ο συγκεκριμένος ιατρός (σε μεγάλο νοσοκομείο) μου είχε πει ότι είχε κάνει πάνω από 500 επεμβάσεις στην καριέρα του, αν δε εκτελούσε και όλες τις περιπτώσεις που του είχαν ζητηθεί θα είχε κάνει πάνω από 5000!

Φαντάζομαι τι θα γίνεται πανελλαδικά.

Υπάρχει μεγάλη ζήτηση φαίνεται........

Όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια καλύτερη εμφάνιση και σεξουαλική υγεία....

Ίσως όμως έχουμε επηρεαστεί και από όλο αυτό το παραμύθι του ευ ζειν , του τέλειου , του ιδανικού που μας βομαρδίζουν και τα ΜΜΕ και δεν εκτιμούμε πραγματικά αυτό που έχουμε....

Τεσπα, σε ευχαριστώ και πάλι για την ενημέρωση.....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
για ποιο λογο αγορι μου να επεμβεις στο σωμα σου οταν ειναι ηδη καλα;

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
για ποιο λογο αγορι μου να επεμβεις στο σωμα σου οταν ειναι ηδη καλα;

Έλα ντε;

Όπως έγραψα και πιο πανω ίσως δεν εκτιμούμε πραγματικά αυτό που έχουμε....

Ή ίσως να θέλουμε το καλό να γίνει καλύτερο.....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Έλα ντε;

μην ειμαστε και ακραιοι. ειχες ποτε παραπονο απο γυναικα;

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μην ειμαστε και ακραιοι. ειχες ποτε παραπονο απο γυναικα;

Καλή ερώτηση.....

Όχι ποτέ δεν είχα να σου πω την αλήθεια.....αν είχα παράπονα θα την είχα ήδη κάνει..... χεχε.....

Ναι, αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο ανασφαλές.....αλλά η αυτοπεποίθηση του άντρα σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την σεξουαλική του εμφάνιση και επίδοση....και φαντάζομαι ότι ακόμα μεγαλύτερη, θα ήταν ακόμα καλύτερα!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καλή ερώτηση.....

Όχι ποτέ δεν είχα να σου πω την αλήθεια.....αν είχα παράπονα θα την είχα ήδη κάνει..... χεχε.....

Ναι, αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο ανασφαλές.....αλλά η αυτοπεποίθηση του άντρα σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την σεξουαλική του εμφάνιση και επίδοση....και φαντάζομαι ότι ακόμα μεγαλύτερη, θα ήταν ακόμα καλύτερα!

εσεις οι αντρες τα εχετε χαμενα. ενα μεγαλο πουλι δεν ειναι παντα το ιδανικο. εχει τυχει να βογκαω απο τον πονο! οποτε μην με τρελενεις.

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Έλα ντε;

Το "ισως" μην το βαζεις αφου σιγουρα δεν εκτιμας αυτο που εχεις (καλοπροαιρετα το λεω οκ?)
Το ευ ζειν και οι λοιπες αμερικανοφερτες μαλακιες που μας πλασαρουν ειναι μονο μια ουτοπια και..ολοκληρη.!
Τι θα καταλαβεις? Θα βογγαει η κοπελια λιγο παραπανω? so fucking what? :cheesy:
παρε ενα παραδειγμα προσωπικο για να καταλαβεις..Εγω στις.... διαστασεις ειμαι κανονικος. Οπως λενε διαφορες "κοπελιες" που εχω παει μαζι τους ειμαι ακριβως αυτο που πρεπει. Ουτε μικρο ουτε μεγαλο
Πηγα πριν ενα μηνα στη φυλης 80 ή 82 θα σε γελασω...και η μικρη λεει "ΜΕΓΚΑΛΟ ΠΟΥΤΣΑ" Εν τω μεταξυ αυτη ειχε ενα ανοιγμα...βρηκα μεσα την πτηση 59(5 αεροπλανα) και κατι τιμαλφη της θειας μου που τα εψαχνα χρονια... :2funny: :2funny:
Της λεω "το ΜΕΓΚΑΛΟ ΠΟΥΤΣΑ" μαλλον θα επεσε...μπα ντουρος ημουν...αλλα που να καταλαβει το παραμικρο η κυρια πηγαδομουνοβα...(ζητω συγνωμη απο τον παρευρισκομενο γυναικειο πληθυσμο) Φαντασου λοιπον να πας για επιμηκυνση και να πεσεις πανω σε αυτη που ειναι "απο μπροστα παρθενα, και απο πισω μπαινουν τραινα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το συμβαν ειναι αληθινο, δεν εχυνα με τιποτα, και τελικα εφυγα και ημουν περηφανος γιατι πιστευω οτι ειμαι ο πρωτος που γαμησε το απολυτο κενο...(και ηταν μια κουκλα η ατιμη...αχ !!!)
Αυτα...καλη παρείτσα δεν κανουμε παιδακια τι λετε ε?

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Το "ισως" μην το βαζεις αφου σιγουρα δεν εκτιμας αυτο που εχεις (καλοπροαιρετα το λεω οκ?)

Είμαι κανονικός, όλα ΟΚ.....μπορεί να με έχουν επηρεάσει κάτι τσόντες που είχα δει.....αυτές οι περιπτώσεις βέβαια δεν είναι ότι καλύτερο για μέτρο σύγκρισης.....χεχε

Τι θα καταλαβεις? Θα βογγαει η κοπελια λιγο παραπανω? so fucking what? :cheesy:

Ε, αυτός δεν είναι ο σκοπός ρε Παναγιώτη;  :grin:

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
εσεις οι αντρες τα εχετε χαμενα. ενα μεγαλο πουλι δεν ειναι παντα το ιδανικο. εχει τυχει να βογκαω απο τον πονο! οποτε μην με τρελενεις.

Ο πονος οδηγει σταδιακα στην ηδονη.
Αν δε πονεσεις δεν ηδονιζεσαι. ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ !!!!
Τωρα υπαρχει και η σωστη...υγρανση/λιπανση που πρεπει να γινει για να καλμαρει λιγο ο πονος...
Αλλα αν ο αλλος εχει κανα κορμο αντι για..τσο τοτε....μαλλον πρεπει να βρει αλλη τρυπα..

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εν τω μεταξυ αυτη ειχε ενα ανοιγμα...βρηκα μεσα την πτηση 59(5 αεροπλανα) και κατι τιμαλφη της θειας μου που τα εψαχνα χρονια... :2funny: :2funny:
Της λεω "το ΜΕΓΚΑΛΟ ΠΟΥΤΣΑ" μαλλον θα επεσε...μπα ντουρος ημουν...αλλα που να καταλαβει το παραμικρο η κυρια πηγαδομουνοβα...(ζητω συγνωμη απο τον παρευρισκομενο γυναικειο πληθυσμο) Φαντασου λοιπον να πας για επιμηκυνση και να πεσεις πανω σε αυτη που ειναι "απο μπροστα παρθενα, και απο πισω μπαινουν τραινα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το συμβαν ειναι αληθινο, δεν εχυνα με τιποτα, και τελικα εφυγα και ημουν περηφανος γιατι πιστευω οτι ειμαι ο πρωτος που γαμησε το απολυτο κενο...(και ηταν μια κουκλα η ατιμη...αχ !!!)

Έγραψες..... :2funny:

OP
OP
V

Voutoupou

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Ε αυτό ήταν κακό δλδ Εύα; ;)

Πάντως μπράβο σου, μιλάς πολύ προσγειωμένα και ώριμα.....

daikatana

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
Ε αυτό ήταν κακό δλδ Εύα; ;)

Πάντως μπράβο σου, μιλάς πολύ προσγειωμένα και ώριμα.....

η αληθεια ειναι οτι η Ευα ειναι πολυ ευστοχη...
Αλλα μεχρι να μιλησει...αργει (χαρακτηριστικα θα ελεγα)!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom