Νέα

Fake προφίλ στο fb

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giovanni845
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πρέπει να είσαι πολύ χαζός σήμερα για να μην αναγνωρίζεις πότε ένα προφίλ στο Facebook είναι μούφα!...

OP
OP
G

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
344
Πόντοι
26
Πρέπει να είσαι πολύ χαζός σήμερα για να μην αναγνωρίζεις πότε ένα προφίλ στο Facebook είναι μούφα!...
Προφανώς και το κατάλαβα ότι είναι fake.Ο λόγος πιο πολύ που ρώτησα εδώ είναι για να βρούμε πια είναι.Και να που έγινε. ;)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Το πιο αστείο είναι ότι συμφοιτήτρια φίλου μου από παιδαγωγικό με το κανονικό της προφίλ έχει ανεβάσει από το καλοκαίρι φώτο με μαγιό πάνω σε κάποιο κότερο κάποια με τρελό σωματάκι μαλλί παρόμοιο με το δικό της και γυαλιά ηλίου(αυτά που κρύβουν το μισό πρόσωπο) που στρώνουν τα μουτράκια της κάθε γκόμενας  :2funny: και την παρουσιάζει για δικιά της.. Την γάμησαν στα κόμεντ και στα λάηκς οι αμοιβάδες.. Εγώ βρήκα τη φώτο αυτή σε ένα γκρουπάκι "croatian girls" και είχε ταγκαρισμένη και την ορίτζιναλ γκόμενα με το κανονικό της προφίλ..  Ένα κροατάκι για πολλά κολπάκια.. Είχα γαμηθεί στο γέλιο με το φιλαράκι μου όταν το ανακάλυψα..  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Το πιο αστείο είναι ότι συμφοιτήτρια φίλου μου από παιδαγωγικό με το κανονικό της προφίλ έχει ανεβάσει από το καλοκαίρι φώτο με μαγιό πάνω σε κάποιο κότερο κάποια με τρελό σωματάκι μαλλί παρόμοιο με το δικό της και γυαλιά ηλίου(αυτά που κρύβουν το μισό πρόσωπο) που στρώνουν τα μουτράκια της κάθε γκόμενας  :2funny: και την παρουσιάζει για δικιά της.. Την γάμησαν στα κόμεντ και στα λάηκς οι αμοιβάδες.. Εγώ βρήκα τη φώτο αυτή σε ένα γκρουπάκι "croatian girls" και είχε ταγκαρισμένη και την ορίτζιναλ γκόμενα με το κανονικό της προφίλ..  Ένα κροατάκι για πολλά κολπάκια.. Είχα γαμηθεί στο γέλιο με το φιλαράκι μου όταν το ανακάλυψα..  :2funny:

:2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Γεια σας μάγκες.Η εν λόγω τύπισσα αν είναι τύπισσα μου πασάρεται για αληθινή αλλά μιας και είστε ψαγμένοι στο internet έλεγα μήπως μπορούσατε να μου πείτε αν είναι κάποια διάσημη για να την ξεμπροστιάσω.Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να είναι real αυτή.Το λίνκ της εικόνας είναι αυτό.

40755233977536937453616.jpg
Καλημερα...!
Εισαι ΘΕΟΣ!!!
ΡΕ μαν φενεται η φωτο οτι ειναι fake!!
Kαι να μην το google-αρεις φενεται απο πολλα!
1ον απο τις φωτο!
2ον τις τοποθεσιες! (check in) (αποκλειεται να μην εχει κανενα) ή tag φωτο απο αλλο-η φιλο-η
3ον τις φωτος...ποσες εχει? προφιλ που εχουν 1 φωτο συνηθως απο την μεση και πανω με γυαλι και τραβηγμενη απο μακρια....συνηθως ειναι Σαβουρες-γκομενες και φωτος με στοιχακια....
Το ψευτικο προφιλ θελει πολυ δουλεια για να φενεται αληθινο!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom