Νέα

Φαινομενο Μαριν Λεπεν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ικτίνος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 203
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
ο προεδρος  :vomit: παυλοπουλος δεν συμφωνει, είναι βολεμένος με τα ευρω του
:orchestra:

Στην Γαλλία ο Γάλλος "Πακης" Φιγιον έχοντας διορισει και τα σκυλιά του καταψηφιστηκε και τον διωχνουν. Στην original Ελλην Πάκης έγινε ΠτΔ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.024
Πόντοι
6.515
ο τσιπρας ειπε στον Μακρον ότι θα τον βοηθησει να φτιαξουν την ευρωπη
:S :S :S :S

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
ο τσιπρας ειπε στον Μακρον ότι θα τον βοηθησει να φτιαξουν την ευρωπη
:S :S :S :S

Μ' αρέσει που κάποιοι υποστηρίζουν αυτούς που υποστηρίζουν αυτούς που αυξάνουν το κράτος στη χώρα τους, θεωρώντας τους πρώτους ως αντι-κρατιστές...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Θεια και εγγονη!!!
η γρια εχει τελειωσει,τόπο στα νιάτα :wanker:
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDQvMTkvbGVwZW40NTQ2NS5qcGc%3D&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
[QUOTE="DeanCorso, post: 7539578, member: 152939"]
Aς ξεκινησει αυτο το πολιτικο ντομινο απο την Γαλλια 
[/quote]τύπε στη γαλλια κανα ντομινο με πισωγλεντηδες μπορει να ξεκινησει,γαλλικη ακροδεξια ειναι πιο αστειο και απο το αλβανος τουριστας,η Λεπέν ειναι στη πραγματικοτητα κατι σα τη Νδ,ακομα και τα αδελφια τους οι ολλανδοι με τους οποιους τακιμιαζουν στη βρωμια και την ανωμαλία εχουν λιγο περισσοτερο σχεση με το αθλημα της ακροδεξιας με αυτον τον μπουκλακια απο την Ινδονησία

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.092
Πόντοι
6.796
Παραιτήθηκε από την ηγεσία του Εθνικού Μετώπου η Λεπέν?

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Γνωμες για την Μαριν Λεπεν και γενικα την στροφη του κοσμου σε πατριωτικες θεσεις και κομματα! Τι πιστευεται?

Τα μεγάλα προβλήματα όπως οικονομικό, έκπτωσης αξιών και μεταναστευτικό  έχουν δημιουργήσει τις τάσεις σε επιστροφή σε πιο "συντηρητικές" ιδέες  και απόψεις. Είναι φυσικό λοιπόν τέτοιου είδους απότομες στροφές να τείνουν να οδηγήσουν στην ανάδευση ακραίων πολιτικών πεποιθήσεων όπως το "φαινόμενο Λεπέν", το "φαινόμενο ΧΑ" κλπ κλπ. Κατά την γνώμη μου δεν αποτελούν παρά αδρανειακές αντιδράσεις που θα εκτονωθούν αφότου η επίδραση των προβλημάτων στην ζωή των πολιτών μειωθεί.
Είναι βέβαια φυσικό να υπάρξει μια μετακίνηση του τρόπου σκέψης των πολιτών σε πιο συντηρικές μορφές ανάλυσης αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό μετά από μία τόσο έντονη απομάκρυση από εθνικές αξίες όπως αυτή που επί δεκαετίες έχουμε βιώσει.
Κάτι τέτοιο μπορεί να ειδωθεί μόνο με θετικό τρόπο μια που, για να το θέσω με τον πιο απλοϊκό τρόπο, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση και ποτέ στα άκρα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Θα ήθελα να ήξερα τι καπνό φουμάρουν οι χιλιάδες Γάλλοι που βλέπω στη πόλη σήμερα...Γαλλική κατάληψη ....
Εννοείται για το πούτσο σαν Τουρίστες αλλά εκλογές δεν έχουν σε 5 μέρες? Ελπίζω να είναι όλοι αριστεροί αν είναι να μην ψηφίσουν...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Θα ήθελα να ήξερα τι καπνό φουμάρουν οι χιλιάδες Γάλλοι που βλέπω στη πόλη σήμερα...Γαλλική κατάληψη ....
Εννοείται για το πούτσο σαν Τουρίστες αλλά εκλογές δεν έχουν σε 5 μέρες? Ελπίζω να είναι όλοι αριστεροί αν είναι να μην ψηφίσουν...

Σε δύο βδομάδες είναι ο δεύτερος γύρος...

Τους Γάλλους δεν τους είχα ποτέ μου σ' εκτίμηση, κάτι που με παραξένευε σε πολλούς συμπατριώτες μου. Πλέον το συνήθισα.

Η βάση όλων των ιδεολογιών που μας κατέστρεφαν τον 20ο αι. κι αυτές που μας καταστρέφουν τώρα τον 21ο αι. έχουν τη βάση τους στον διαφωτισμό και στο τρίπτυχο ισότητα, αδελφότητα, ελευθερία....

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
τύπε στη γαλλια κανα ντομινο με πισωγλεντηδες μπορει να ξεκινησει,γαλλικη ακροδεξια ειναι πιο αστειο και απο το αλβανος τουριστας,η Λεπέν ειναι στη πραγματικοτητα κατι σα τη Νδ,ακομα και τα αδελφια τους οι ολλανδοι με τους οποιους τακιμιαζουν στη βρωμια και την ανωμαλία εχουν λιγο περισσοτερο σχεση με το αθλημα της ακροδεξιας με αυτον τον μπουκλακια απο την Ινδονησία
H Ν.Δ στις θεσεις της μιλαει για εξοδο απο Ευρωπαικη Ενωση και Νατο;
Η Λεπεν ειναι ενα σοβαρο ακροδεξιο κομμα.Εμεις απλα εδω στην Ελλαδα εχουμε συνδεσει την ακροδεξια με μπραβους, και τραμπουκους.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
H Ν.Δ στις θεσεις της μιλαει για εξοδο απο Ευρωπαικη Ενωση και Νατο;
Η Λεπεν ειναι ενα σοβαρο ακροδεξιο κομμα.Εμεις απλα εδω στην Ελλαδα εχουμε συνδεσει την ακροδεξια με μπραβους, και τραμπουκους.
Γιατι πιστευεις οτι θα βγει απο το Νατο η την ΕΕ?
Οι Γάλλοι δεν ειναι Αγγλοι,πολυ δυσκολα να υποστηριξουν  τέτοιες κινησεις,η οικονομια τους εχει σημαντικα προβληματα και βγάλαν αυτον τον ουρανοκατεβατο γκεουλα ποταμισιο ο οποιος ειναι χειρότερος απο τον Θεοδωρακη αφου δεν εχει καν κόμμα  και ο οποιος στην αριστεριτζιδικη χαβουζα που ειναι η Γαλλία ισχυριζεται οτι θα κανει καποια αυτονοητα,απολυσεις δυ,περικοπες επιδοματων κλπ.Πολυ δυσκολο να συμμαζευτει αυτο το μπουρδελο τη στιγμη που οι φελλοι οι Γάλλοι ψηφιζουν κατι εκτρωματα σα το Μελανσον το φιλο της τρελοζωζους που ονειρευεται 100% φορο στα κερδη και αλλα τέτοια χαριτωμενα

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Μια μικρη ματια στην ιστορια της Γαλλιας αρκει για να καταλαβεις για τι λουζερολαο μιλαμε.Δεν σωζονται με τιποτα.Και οσο και να λειανει τις γωνιες η Μαριν δεν προκειται να κυβερνησει ουτε καν να επηρεασει τις εξελιξεις.Καλα τα πε ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ζαν μαρι οτι επρεπε να παιξει πιο επιθετικα.Η ολα η τιποτα.Αυτη ειναι η κατασταση παγκοσμιως.Κι αυτος ειναι ο σκοπος της αθροας λαθρομεταναστευσης.Οι ξενοι σε συνδυασμο με τη πληρη αποχαυνωση πολλων ιθαγενων να επηρεαζουν εξελιξεις.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί βρωμάνε;Δεν έχουν την κουλτούρα του μπάνιου;Τι τους έκανε έτσι;
Και το λέω χωρίς να έχω γαμήσει Γαλλίδα...

apostatiss

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
1
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί βρωμάνε;Δεν έχουν την κουλτούρα του μπάνιου;Τι τους έκανε έτσι;

Exω δώσει σε γαλλιδούλα
Καθαρή, αλλα ψιλοαξύριστη ακομα και στις μασχαλες :S
Ευτυχως ηταν ξανθια και δεν πολυφαινοταν, ειδικα πανω στην καυλα :grin:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
θα γνωριζεις οτι " η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια " . ε , ειναι το μισο ρητο αυτο  ;)

ολοκληρο παει ετσι " η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια και η αλλη μιση ειναι η βρωμα "

ZeroHedge

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2017
Like
41
Πόντοι
6
Αυτα ειναι "στερεοτυπα" που δεν ισχυουν,τα ελεγαν παλια οτι τα αρωματα τα ανακαλυψαν-τα φορανε οι γαλλοι να μην κανουν μπανιο...οτι οι αγγλοι ειναι γκευ ,οτι οι σκωτσεζοι τσιφουτιδες, οι γερμανοι φορανε σανδαλια με καλτσα κ οι ολλανδες ειναι σαν της νουνου και ο ελληνας με μουστακι  φουστανελα κ τρωωει μονο σουβλακι-τζατζικι :2funny: οι γαλλιδες σε γενικες γραμμες ειναι καθαρες- στυλατες κ λεπτες κ πιο γυναικες απο πολλες δυτικες...τωρα αν βρηκατε τιποτε απλυτες ακροαριστερες στην ικαρια σε καμπινγκ..τοτε δεν εκαναν μπανιο σιγουρα :happy:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
οι γαλλιδες σε γενικες γραμμες ειναι καθαρες- στυλατες κ λεπτες κ πιο γυναικες απο πολλες δυτικες...τωρα αν βρηκατε τιποτε απλυτες ακροαριστερες στην ικαρια σε καμπινγκ..τοτε δεν εκαναν μπανιο σιγουρα :happy:

εχω πετυχει γαλλιδουλες πολυ ωραιες που σου βγαζουν και μια πολυ ωραια θηλυκοτητα. Αλλα γενικα δεν φημιζονται και για την ομορφια τους, πιο πολυ για τον πουτσο θα ελεγα οτι ειναι σε γενικες γραμμες. Γνωμη μου.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Τυπε δεν νομιzω οτι βρωμανε..το αντιθετο θα ελεγα.. Πριν xρονια σε
νησι,ετυxε να ειμαι ενα μηνα με μια Γαλλιδογιαπωνεzα' ηταν πολυ καθαρη κ προσεγμενη..

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Η Λεπεν ειναι ενα σοβαρο ακροδεξιο κομμα.Εμεις απλα εδω στην Ελλαδα εχουμε συνδεσει την ακροδεξια με μπραβους
Εν συγκρισει με την γερασμενη μις πιγκι Μερκελ, η Λεπεν φαινεται πολυ πιο
σοβαρη κ' δυναμικη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom