aouaouaouaou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2023
- Like
- 3.437
- Πόντοι
- 440
ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ
Αυτή είναι μάνα, με τις βυζάρες φόρα παρτίδα
εδω θα αναφωνησουμε ολοι γεματοι υπερηφανια μπραβο μανα μου ...Αυτή είναι μάνα, με τις βυζάρες φόρα παρτίδα
Τα εχει για αυτό τα πέταξε…
Τα κατάφερε και σήμερα μας άδειασε
Πες τα ,που την έχουν βγάλει σαπιοκωλα κατι ειδημονες του κωλου εδω μέσα...
Κωλαρααα
Με Φαίη αξίζει να γίνεις
Μάγκες την έχω δει στ Νέα Φιλοθέη που πήγαινε για καφέ. Είναι πανύψηλη αλλά ωραία δε τη λες με τίποτα. Τη βάφουν και τη φτιάχνουν για να βγαίνει μουναρα στο γυαλί. Από κοντά είναι σα βλαχαδερό.Εχει το κατι αλλο, ειναι για πολλα-πολλα....
εισαι ωραιος.. να συμπληρωσω και μεγαλο κοκκινο γλυφιτζουρι..Ω ρε τη καριόλα... Σέξυ μαθήτρια σε ιδιωτικό σχολείο με προκλητικό μίνι για να φαίνονται οι μπουτάρες της και καλτσοδέτα κάτω από το γόνατο συνδυασμένη με ξέκωλη μαύρη γόβα! Φοβερή εμφάνιση που βγάζει γούστα. Την φαντάζομαι μετά από συννενόηση σε role play να φοράει το συγκεκριμένο ντύσιμο στο σπίτι περιμένοντας τον τυχερό και καυλώνω άσχημα!!!
το 'γλυφιτζούρι' θα προκύψει στη συνέχεια μετά την άφιξη του τυχερού...εισαι ωραιος.. να συμπληρωσω και μεγαλο κοκκινο γλυφιτζουρι..
ενοειται ,αλλα το εχω κανει με μια Ταιλανδεζα στο πουκετ , μαλια κοτσο και εγλυφε το γλυφιτζουρι και το οραγνο αι ελεγε daddy eimai atakto koritsiτο 'γλυφιτζούρι' θα προκύψει στη συνέχεια μετά την άφιξη του τυχερού...