FaySimp
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2019
- Like
- 1.508
- Πόντοι
- 201
Εσυ το εκανες το εντιτ φιλαρακι;ευχαριστω παντως και εσυ να μη το εκανες,μιας και το ανεβασες,μου εξασφαλισες τη βραδινη μου μαλακια με το θεομουνοΆδειασμα για την καύλα.
Εσυ το εκανες το εντιτ φιλαρακι;ευχαριστω παντως και εσυ να μη το εκανες,μιας και το ανεβασες,μου εξασφαλισες τη βραδινη μου μαλακια με το θεομουνοΆδειασμα για την καύλα.
Oχι ότι πιο πριν κυκλοφορούσε με σπορτεξ και φορμες όπως κάνει η ελλεεινιδα.Τωρα που εχει καινουργιο γαμια, ματσωμενο, ξεχειλιζει καβλα η Φαιη
Θα πρέπει να έχυνε πολλά στη Φαίη ο Λιάγκας.δυστυχώς σκέφτομαι ότι κάποτε την έχυνε ο λιαγκας και λειτουργεί ως φυσικό αντι-κούκου.
αφου ειναι λουγκραΘα πρέπει να έχυνε πολλά στη Φαίη ο Λιάγκας.
Πολ΄λές φορές η εικόνα απατά. Μπορεί στο κρεββάτι , επί τω έργω , να είναι τζίφος η κοπέλα ή ο περί ου ο λόγοςΘα πρέπει να έχυνε πολλά στη Φαίη ο Λιάγκας.
Παίζει αυτό.Πολ΄λές φορές η εικόνα απατά. Μπορεί στο κρεββάτι , επί τω έργω , να είναι τζίφος η κοπέλα ή ο περί ου ο λόγος
Ούτε καν...το μόνο που θα εχυνε ο μπουχεσας είναι ο ιδρώτας από τη μπάκα τουΘα πρέπει να έχυνε πολλά στη Φαίη ο Λιάγκας.
Δεν είχε τόση κοιλιά την περίοδο της Φαίης.Ούτε καν...το μόνο που θα εχυνε ο μπουχεσας είναι ο ιδρώτας από τη μπάκα του
Τον πρόσεχε η Φαίη. Όλο μη τρως του έλεγε στην εκπομπή..Φαντάσου στο σπίτι?? Νερόβραστα μο΄νοΔεν είχε τόση κοιλιά την περίοδο της Φαίης.
Όχι νταξει...η αλήθεια είναι ότι τότε ένα σιξπακ το είχε ο μπουχεσαςΔεν είχε τόση κοιλιά την περίοδο της Φαίης.