alkapone82
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Like
- 931
- Πόντοι
- 80
To var να μας πει χτες στην μαγειρική τη χρώμα ήταν το σουτιέν
Μπράβο τυπε! Εισαι γρηγορο μπιστόλι! Αξιο μελος του Bou!Δοκίμασε κάτι φορέματα η γκαυλιαρα και φάνηκε ρογα!!! πρόλαβα έκανα σκριν πριν την κατεβάσει
Έδωσε πολύ καλό στιγμιότυπο η καυλιαρα! Νομίζω όμως ότι δε θα το κατεβάσει γτ κάπως έτσι κερδίζουν θαυμαστές κ ακόλουθους.Δοκίμασε κάτι φορέματα η γκαυλιαρα και φάνηκε ρογα!!! πρόλαβα έκανα σκριν πριν την κατεβάσει
Να πάρει προαγωγή.Μπράβο τυπε! Εισαι γρηγορο μπιστόλι! Αξιο μελος του Bou!
Τι δακτυλαρες εχει η καριολα, να την βλέπεις να τις καρφώνει στο μουνι και στην κωλοτρυπιδα της και να χυνεις ποταμια!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΑ ΤΕΝΤΩΣΑΑΑΑΑ
To παπούτσι όμως τρισαθλιο λες και βγήκε στο περίπτερο για να πάρει καραμέλες.Αυτή η στενή φορεματάρα την κάνει τούμπανο μιλάμε. Τι βυζάρες...
Ακριβώς αυτό...Γιατί ποιά γκόμενα κοιτάζει τα πατσοκοίλια αν ο άλλος έχει παχυλό πορτοφόλι, και τον λιάγκα δεν τον λες και φτωχομπινέ, διάσημος είναι βγάζει πολλές χιλιάδες τον μήνα, ούτε την πούτσα κοιτάνε, όλοι οι άνδρες έχουν απο μια πούτσα ατό δεν λέει κάτι, τα λεφτά μόνο μετράνε, εγώ πιστεύω ότι γάμαγε ο λιάγκας, με τέτοιο μουνί σαν την Φαίη σε όλους σηκώνετε ακόμη και σε καλόγερο, ούτε η αντοχή που λες μου λέει κάτι, απλά ο λιάκας καθόταν ξάπλα ανάσκελα και η Φαίη απο πανω θα έβγαζε όλη την δουλειά...
Για αυτήν αυτό θεωρείται μεσημεριανό...Παει σε ξενοδοχεία για να πηδήχτει η μιλφααρα της καρδιάς μας
Δοκίμασε κάτι φορέματα η γκαυλιαρα και φάνηκε ρογα!!! πρόλαβα έκανα σκριν πριν την κατεβάσει