Νέα

Facebook: προβλήματα/απορίες κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zosxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ δεν το δοκίμασα αλλά φίλοι που το καναν, ανέφεραν ότι δεν σβήνεται το profile σου (με όλες τις photo και τις πληροφορίες σου) ακόμα και με την πάροδο 14 ημερών, απλά είναι σαν να απενεργοποιείται το profile σου και μπορείς ανά πάσα στιγμή να το επανανεργοποιήσεις...καλό ε? Και δεν νομίζω ότι αναφέρεται στους κανονισμούς κάτι τέτοιο (αν και δεν τους έχω διαβάσει όλους)...μια χαρά τα κατάφερε πάλι o Big Brother!  :headbang:

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
δεν διαγραφεται ο λαγαριασμος τελειως.μπορεις να τον ενεργοποιησεις οποτε καυλωσεις

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Εγώ δεν το δοκίμασα αλλά φίλοι που το καναν, ανέφεραν ότι δεν σβήνεται το profile σου ακόμα και με την πάροδο 14 ημερών, απλά είναι σαν να απενεργοποιείται το profile σου και μπορείς ανά πάσα στιγμή να το επανανεργοποιήσεις...καλό ε? Και δεν νομίζω ότι αναφέρεται στους κανονισμούς κάτι τέτοιο (αν και δεν τους έχω διαβάσει όλους)...μια χαρά τα κατάφερε πάλι o Big Brother!  :headbang:
Το ψαχνα χθες ολο το βραδυ! Αυτο που λες το κανει το Deactivate account! Αν μπεις θα σε ξαναενεργοποιησουνε!

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ δεν το δοκίμασα αλλά φίλοι που το καναν, ανέφεραν ότι δεν σβήνεται το profile σου (με όλες τις photo και τις πληροφορίες σου) ακόμα και με την πάροδο 14 ημερών, απλά είναι σαν να απενεργοποιείται το profile σου και μπορείς ανά πάσα στιγμή να το επανανεργοποιήσεις...καλό ε? Και δεν νομίζω ότι αναφέρεται στους κανονισμούς κάτι τέτοιο (αν και δεν τους έχω διαβάσει όλους)...μια χαρά τα κατάφερε πάλι o Big Brother!  :headbang:
γι αυτο τα χω ολα ψευτικα ουτε φωτο μου εχω βαλει.αυτους που θελω τουσ βρισκω

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Καλημερα σε ολους! Ηθελα να ρωτησω ρε μαγκες? Εχει κανει κανεις σας διαγραφη απο το fb? Εκανα εχθες κ μεχρι να το βρω μου ζαλισαν τα αρχιδια! Κ ερωτηση προς τον Admin που μπορει να ξερει! Μετα την παροδο των 14 ημερων με διαγραφομαι τελειως απο τους server??

ΔΕΝ διαγραφεται τίποτα και ποτέ οτι γραφουμε στο διαδυκτιο.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Συγχωνεύτηκαν τρία θέματα για το fb. Οτιδήποτε σχετικό, εδώ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ΔΕΝ διαγραφεται τίποτα και ποτέ οτι γραφουμε στο διαδυκτιο.

Το πιο αντιπροσωπευτικα σωστο για το f/b

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τυπε αυτοι ομως ετσι και ημασταν στο αμερικα μια μερα θα μπαιναν στην ταξη οπλισμενοι σαν αστακοι και θα γεμιζαν κουμποτρυπες και τριτα ματια πολυ κοσμο :2funny:
απολυτε βρηκα το προφιλ σου στο φεις.

:grin:
www.facebook.com/profile.php?id=100002491775760]https://www.facebook.com/profile.php?id=100002491775760[/url[/video]]

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
deactivate account γίνεται,διαγραφή λογαριασμού νομίζω δεν γίνεται .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom