You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Facebook: προβλήματα/απορίες κλπ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zosxa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 185
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
τι ακριβώς κάνει το πρόγραμμα??????
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μήπως κλέβει τα δικά σας username/password
ρε μακρυά από αυτά τα προγράμματα
xristos350
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 298
- Πόντοι
- 1.510
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
φίλε έχω ένα τέτοιο πρόγραμμα άλλα επιδι δεν είναι δοκιμασμένο δεν το ανεβάζω θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή σε μένα τον ίδιο και θα το ανεβάσω.ααα πληροφοριακά δεν είναι καν πρόγραμμα απλά φτιάχνεις μια σελίδα την ανεβάζεις με το μπακραουντ του facebook σε ενα server όπως πχ και την στέλνεις στο e-mail του θύματος και μόλις βάζει τούς κωδικούς αυτόματα ερχοντε και στο δικό σου e-mail αλλά μου φαίνεται αν δεν κάνω λάθος πρέπει να σε κάνει φίλο πρώτα.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
[video]http://hackafacebook.blogspot.com/2010/05/download-facebook-hacking-tool.html[/video]
παιδια βρηκα και τσεκαρα αυτο το προγραμματακι και λειτουργει αλλα μόνο για 10 φορες. Ξερει κανεις αν πουλιεται πουθενα
Τα πάντα όλα!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
φίλε μου αυτό που κάνεις είναι παράνομο, είμαι αναγκασμένος να φωνάξω την ομάδα ΔΙΑΣ. Κύριοι διάδες ερχοσαστε λίγο;[video]http://hackafacebook.blogspot.com/2010/05/download-facebook-hacking-tool.html[/video]
παιδια βρηκα και τσεκαρα αυτο το προγραμματακι και λειτουργει αλλα μόνο για 10 φορες. Ξερει κανεις αν πουλιεται πουθενα
Swordmaster
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
ε μαγκες.... μακρια άπο αυτα
Προσοχη υπαρχει χακερ στο fb σβηνει τελειως τους λογιαριασμους σε μενα εγινε μολις πηγα να μπω στο login γραφει patatokeftes@freemail.gr ( μαλλον χακερ). γιατι μολις παω να μπω με το δικο μου λεει οτι το μαιλ αυτο δεν υπαρχει καν στους σερβερ του fb. ενω εμπαινα εδω και 1 χρονο με αυτο
SOUTZ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2006
- Κριτικές
- 16
- Like
- 21
- Πόντοι
- 5.775
αλλο ποτε εγινε και αλλο τι ειχες κανει πιο πριν.nope spiti imoun otan egine auto
η το password που ειχες βαλει ηταν τοσο αδυναμο που στο υποκλεψανε με απλο brute force method
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
εγω ακουσα απο ατομο που ειναι τζιμανι στους υπολογιστες (και σπουδασε) οτι για να παρεις τον κωδικο του fb ειναι οχι απλο.......απλα γελοιο!!!!!
επισης, υπαρχουνε διαφορα σκριπτακια στο ιντερνετ οπου σου δινουνε τον κωδικο ου e-mail σου....<ξεγελωντας τα>!!!
υπαρχουνε αρχειακια που τα ενσωματωνεις σε μια φωτο π.χ. το στελνεις σ εναν φιλο σου και αυτο καταγραφει ολους τους (αριθμους-κωδικους) και σου τα στελνει χαρτι και καλαμαρι......!
αυτα!!!
επισης, υπαρχουνε διαφορα σκριπτακια στο ιντερνετ οπου σου δινουνε τον κωδικο ου e-mail σου....<ξεγελωντας τα>!!!
υπαρχουνε αρχειακια που τα ενσωματωνεις σε μια φωτο π.χ. το στελνεις σ εναν φιλο σου και αυτο καταγραφει ολους τους (αριθμους-κωδικους) και σου τα στελνει χαρτι και καλαμαρι......!
αυτα!!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
αυτη η αηδια εχει παραγινει με το fb...! εχουνε εκθεσει (και μεταφορικα και κυριολεκτικα) ολη την προσωπικη τους ζωη καποιοι! καλη και η δικαιολογια το οτι βρισκουμε παλιους συμαθητες-συναδελφους-ξεχασμενους φιλους....ΑΛΛΑ οποιος ενδιαφερεται ας δει την εκπομπη, το κουτι της πανδωρας τι λέει για το fb,ποσες καταγγελιες γινονται ημερησιως (στοιχεια του Σφακιανακη απο την αστυνομικη διευθυνση) και ας κρινει μονος του τι παιζει....!
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 416
- Πόντοι
- 36
αυτη η αηδια εχει παραγινει με το fb...! εχουνε εκθεσει (και μεταφορικα και κυριολεκτικα) ολη την προσωπικη τους ζωη καποιοι! καλη και η δικαιολογια το οτι βρισκουμε παλιους συμαθητες-συναδελφους-ξεχασμενους φιλους....ΑΛΛΑ οποιος ενδιαφερεται ας δει την εκπομπη, το κουτι της πανδωρας τι λέει για το fb,ποσες καταγγελιες γινονται ημερησιως (στοιχεια του Σφακιανακη απο την αστυνομικη διευθυνση) και ας κρινει μονος του τι παιζει....!
"Σφακιανακης"??..!!1.. ΧαΧαΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ωραιοι οι πατατοκεφτεδες,φιλε.Προσοχη υπαρχει χακερ στο fb σβηνει τελειως τους λογιαριασμους σε μενα εγινε μολις πηγα να μπω στο login γραφει patatokeftes@freemail.gr ( μαλλον χακερ). γιατι μολις παω να μπω με το δικο μου λεει οτι το μαιλ αυτο δεν υπαρχει καν στους σερβερ του fb. ενω εμπαινα εδω και 1 χρονο με αυτο
Επισκέπτης
"Σφακιανακης"??..!!1.. ΧαΧαΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο Σφακιανάκης,δεν έχει καλή σχέση με την τεχνολογία,απ'όσο ξέρω...
Επισκέπτης
ο Σφακιανακης χειριζεται τους υπολογιστες και την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος? ελεος! ποσο κατσιβελοι ειστε καποιοι!!!!?ο ανθρωπος πηρε στοιχεια και αναφορες και μιλησε σε συνεντευξη!
Α για άλλον Σφακιανάκη λέτε.;;;; Νόμιζα για τον γνωστό
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 226