Νέα

Facebook: προβλήματα/απορίες κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zosxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 185
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zosxa

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
[video]http://hackafacebook.blogspot.com/2010/05/download-facebook-hacking-tool.html[/video]
παιδια βρηκα και τσεκαρα αυτο το προγραμματακι και λειτουργει αλλα μόνο για 10 φορες. Ξερει κανεις αν πουλιεται πουθενα

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
τι ακριβώς κάνει το πρόγραμμα??????

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:
μήπως κλέβει τα δικά σας username/password
ρε μακρυά από αυτά τα προγράμματα

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
83
Πόντοι
6
φίλε έχω ένα τέτοιο πρόγραμμα άλλα επιδι δεν είναι δοκιμασμένο δεν το ανεβάζω θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή σε μένα τον ίδιο και θα το ανεβάσω.ααα πληροφοριακά δεν είναι καν πρόγραμμα απλά φτιάχνεις μια σελίδα την ανεβάζεις με το μπακραουντ του facebook  σε ενα server όπως πχ και την στέλνεις στο e-mail του θύματος και μόλις βάζει τούς κωδικούς αυτόματα ερχοντε και στο δικό σου e-mail αλλά  μου φαίνεται αν δεν κάνω λάθος πρέπει να σε κάνει φίλο πρώτα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
[video]http://hackafacebook.blogspot.com/2010/05/download-facebook-hacking-tool.html[/video]
παιδια βρηκα και τσεκαρα αυτο το προγραμματακι και λειτουργει αλλα μόνο για 10 φορες. Ξερει κανεις αν πουλιεται πουθενα

Τα πάντα όλα!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
φίλε μου αυτό που κάνεις είναι παράνομο, είμαι αναγκασμένος να φωνάξω την ομάδα ΔΙΑΣ. Κύριοι διάδες ερχοσαστε λίγο;

tkalelris

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
13
Πόντοι
1
Ερωτηση:Μηπως κατεβαζοντας αυτο το προγραμμα μας περνεις εσυ τους κωδικους μας κ οτι αλλο εχουμε στα pc μας????
Λεω εγω τωρα με το πονηρο μου το μυαλο!!!!!!!

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
ε μαγκες.... μακρια άπο αυτα

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Προσοχη υπαρχει χακερ στο fb σβηνει τελειως τους λογιαριασμους σε μενα εγινε μολις πηγα να μπω στο login γραφει patatokeftes@freemail.gr ( μαλλον χακερ). γιατι μολις παω να μπω με το δικο μου λεει οτι το μαιλ αυτο δεν υπαρχει καν στους σερβερ του fb. ενω εμπαινα εδω και 1 χρονο με αυτο

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
καποια μαλακια εκανες!!! μαλλον μπηκες στο facebook απο δημοσιο υπολογιστη και σου υποκλεψανε τον λογαριασμο...
μη λεμε μαλακιες για χακερ κτλ κτλ εαν δεν ξερουμε τι σημαινει αυτο...

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
nope σπίτι ήμουν όταν έγινε αυτό

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
nope spiti imoun otan egine auto
αλλο ποτε εγινε και αλλο τι ειχες κανει πιο πριν.
η το password που ειχες βαλει ηταν τοσο αδυναμο που στο υποκλεψανε με απλο  brute force method

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω ακουσα απο ατομο που ειναι τζιμανι στους υπολογιστες (και σπουδασε) οτι για να παρεις τον κωδικο του fb ειναι οχι απλο.......απλα γελοιο!!!!!
επισης, υπαρχουνε διαφορα σκριπτακια στο ιντερνετ οπου σου δινουνε τον κωδικο ου e-mail σου....<ξεγελωντας τα>!!!
υπαρχουνε αρχειακια που τα ενσωματωνεις σε μια φωτο π.χ. το στελνεις σ εναν φιλο σου και αυτο καταγραφει ολους τους (αριθμους-κωδικους) και σου τα στελνει χαρτι και καλαμαρι......!

αυτα!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αυτη η αηδια εχει παραγινει με το fb...! εχουνε εκθεσει (και μεταφορικα και κυριολεκτικα) ολη την προσωπικη τους ζωη καποιοι! καλη και η δικαιολογια το οτι βρισκουμε παλιους συμαθητες-συναδελφους-ξεχασμενους φιλους....ΑΛΛΑ οποιος ενδιαφερεται ας δει την εκπομπη, το κουτι της πανδωρας τι λέει για το fb,ποσες καταγγελιες γινονται ημερησιως (στοιχεια του Σφακιανακη απο την αστυνομικη διευθυνση) και ας κρινει μονος του τι παιζει....!

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
αυτη η αηδια εχει παραγινει με το fb...! εχουνε εκθεσει (και μεταφορικα και κυριολεκτικα) ολη την προσωπικη τους ζωη καποιοι! καλη και η δικαιολογια το οτι βρισκουμε παλιους συμαθητες-συναδελφους-ξεχασμενους φιλους....ΑΛΛΑ οποιος ενδιαφερεται ας δει την εκπομπη, το κουτι της πανδωρας τι λέει για το fb,ποσες καταγγελιες γινονται ημερησιως (στοιχεια του Σφακιανακη απο την αστυνομικη διευθυνση) και ας κρινει μονος του τι παιζει....!

"Σφακιανακης"??..!!1..  ΧαΧαΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
:pipa2: :pipa2: :pipa2:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Προσοχη υπαρχει χακερ στο fb σβηνει τελειως τους λογιαριασμους σε μενα εγινε μολις πηγα να μπω στο login γραφει patatokeftes@freemail.gr ( μαλλον χακερ). γιατι μολις παω να μπω με το δικο μου λεει οτι το μαιλ αυτο δεν υπαρχει καν στους σερβερ του fb. ενω εμπαινα εδω και 1 χρονο με αυτο
ωραιοι οι πατατοκεφτεδες,φιλε.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ο Σφακιανακης χειριζεται τους υπολογιστες και την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος? ελεος! ποσο κατσιβελοι ειστε καποιοι!!!!?ο ανθρωπος πηρε στοιχεια και αναφορες και μιλησε σε συνεντευξη!

Επισκέπτης
ο Σφακιανακης χειριζεται τους υπολογιστες και την διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος? ελεος! ποσο κατσιβελοι ειστε καποιοι!!!!?ο ανθρωπος πηρε στοιχεια και αναφορες και μιλησε σε συνεντευξη!

Α για άλλον Σφακιανάκη λέτε.;;;; Νόμιζα για τον γνωστό :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom