Νέα

Ευρωψηφοδέλτιο ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός είναι ο ποιο κατάληλός για ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ???

• Θανάσης Παφίλης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιώργος Τούσσας

• Μπάμπης Αγγουράκης

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Κάποιος από τους άλλους υποψήφιους.

• Κανένας. Είναι όλοι της Πλάκας...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ενταξει λαονικε εδω δεν εχεις αδικο. οκ

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
laonikos και αυτοί που δεν ψηφίζουν το ΚΚΕ είναι βλάκες....το λέει και ο adonis13 και οι συνοδοιπόροι του...ελάχιστοι βέβαια... :2funny: :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
το υπολοιπο 92 τοις εκατο εκφραζει την βλακεια
Πσσσσσςςςςςςς, ενώ τα μέλη του ΚΚΕ είναι όλα υψηλοτάτου IQ. Η δε Κεντρική Επιτροπή είναι σίγουρα mensa.

εδώ αντώνη διαφωνώ.
Αντώνης;;;

Εγώ για Άδωνη τον είχα.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
στεκας δεν εχεις επιγνωση της πραγματικοτητας.ζουμε στην δυσκολοτερη εποχη που εχει υπαρξει ποτε.και φταινε οιμ.....ς που μας κυβερνανε

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
laonikos και αυτοί που δεν ψηφίζουν το ΚΚΕ είναι βλάκες....το λέει και ο adonis13 και οι συνοδοιπόροι του...ελάχιστοι βέβαια... :2funny: :2funny: :2funny:

Προφανώς το συνοδοιπόροι αφορά εμένα; Δυστυχώς διαφωνώ με τον Adonis13 ότι μόνο το 8% από τους τρέχοντες ψηφοφορους είναι έξυπνοι.... Αλλά το ρημάξατε το παιδί...αφήστε το να ζήσει κι αυτό το όραμα του προδομένου σοσιαλισμού....

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλά voltaire έχεις το απίστευτο άβαταρ.
Βέβαια μου αρέσει και η γκόμενα που έχει ο στέκας αλλά σαν concept είναι απίστευτο αυτό που έχεις βάλει. Τι είναι? Δεινόσαυρος σε μικρό?

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Προφανώς το συνοδοιπόροι αφορά εμένα; Δυστυχώς διαφωνώ με τον Adonis13 ότι μόνο το 8% από τους τρέχοντες ψηφοφορους είναι έξυπνοι.... Αλλά το ρημάξατε το παιδί...αφήστε το να ζήσει κι αυτό το όραμα του προδομένου σοσιαλισμού....
δεν ειναι μονο το 8 τοις εκτο οι εξυπνοι απλως ειναι αυτοι που εχουν καταλαβει τι τι γινεται.εμενα οι κολλητοι μου οι μισοι δεν ειναι κομμουνιστες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
καλά voltaire έχεις το απίστευτο άβαταρ.
Βέβαια μου αρέσει και η γκόμενα που έχει ο στέκας αλλά σαν concept είναι απίστευτο αυτό που έχεις βάλει. Τι είναι? Δεινόσαυρος σε μικρό?

Φοτοσοπιαρισμένο σαμιαμίδι.

Πως κάνει ο Ζούζουνας την γιαγιά να φαίνεται νεώτατη;
Έτσι ένα πράγμα και εγώ.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
δεν ειναι μονο το 8 τοις εκτο οι εξυπνοι απλως ειναι αυτοι που εχουν καταλαβει τι τι γινεται.εμενα οι κολλητοι μου οι μισοι δεν ειναι κομμουνιστες
αδωνη ποιά είναι η θέση του ΚΚΕ για τους πρόσφυγες και τη λαθρομετανάστευση?
Εννοώ τι θα προτείνουν στην ΕΕ?
(Όχι ευχολόγια πρακτικά τι θα κάνουν)

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Το ΚΚΕ παλεύει μαζί με τους μετανάστες ενάντια στην αντιδραστική αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ και των αστικών κυβερνήσεων των κρατών - μελών και ταυτόχρονα διεκδικεί:

* Απλοποίηση των διαδικασιών χορήγησης και ανανέωσης των αδειών παραμονής και εργασίας.
    * Κατοχύρωση του δικαιώματος στη δημόσια δωρεάν μόρφωση, κλπ., πλήρη μισθολογικά και κοινωνικά δικαιώματα.
    * Νομιμοποίηση των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα και αναγνώριση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
adonis13 και οι μετανάστες αποκλείεται να ψηφίσουν ΚΚΕ, κυρίως αυτοί που προέρχονται  από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ διότι γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα καλά το κομμουνισμού...

...καταλαβαίνω ότι ψάχνετε εναγωνίως δεξαμενή ψηφοφόρων, διότι οι κομμουνιστές λιγοστεύουν...βλέπεις πεθαίνουν και οι παλαιοί κομμουνιστές που πολέμησαν στο αντάρτικο... 

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Το ΚΚΕ παλεύει μαζί με τους μετανάστες ενάντια στην αντιδραστική αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ και των αστικών κυβερνήσεων των κρατών - μελών και ταυτόχρονα διεκδικεί:

* Απλοποίηση των διαδικασιών χορήγησης και ανανέωσης των αδειών παραμονής και εργασίας.
    * Κατοχύρωση του δικαιώματος στη δημόσια δωρεάν μόρφωση, κλπ., πλήρη μισθολογικά και κοινωνικά δικαιώματα.
    * Νομιμοποίηση των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα και αναγνώριση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.
ωραία,
και άμα έρθουν 5 εκατομμύρια θα ισχύουν όλα όσα λες?
(Μην ξεχνάς ότι η Ελλάδα είναι πύλη εισόδου στην ΕΕ για οικ. μετανάστες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  ποιες ειναι οι θεσεις του ΚΚΕ για τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ

και πως δικαιολογει το ΚΚΕ οτι οι περισσότερες προερχονται απο πρωην κουμουνιστικες χωρες !!

Ποια η θεση του ΚΚΕ για το τζατζικι , με σκορδο ή με κρεμμυδακι φρεσκο???

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ωραία αφού δεν παίρνω απάντηση θα ξαναμιλήσω για τον μπάμπη τον αγγουράκη.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
  ποιες ειναι οι θεσεις του ΚΚΕ για τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ

και πως δικαιολογει το ΚΚΕ οτι οι περισσότερες προερχονται απο πρωην κουμουνιστικες χωρες !!

Ποια η θεση του ΚΚΕ για το τζατζικι , με σκορδο ή με κρεμμυδακι φρεσκο???
εγω ειμαι υπερ.ουτως η αλλως πηγαινω.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
για το ότι θα έρθουν 5εκ. κόσμος τα προσεχή χρόνια πεινασμένοι και σε άθλια κατάσταση που χωρίς να φταίνε οι άνθρωποι θα αλλάξουν τα πάντα κουβέντα.
Μην γκρινιάζετε μετά άμα ρίχνουμε δούλεμα στους πολιτικούς (από οποιοδήποτε κόμμα)

theioulis

Μέγας
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
4.655
εγω ειμαι υπερ.ουτως η αλλως πηγαινω.

Γίνεται βρε παιδί μου να είσαι υπέρ και το κόμμα να είναι κατά;

Δεν γίνεται adonis13 να είμαστε σε ότι μας συμφέρει με τη γραμμή; Δεν πιστεύω ότι το κόμμα είναι υπέρ του πληρωμένου έρωτα any-way. Συμβουλεύω λοιπόν τον φίλο μας να μην τους πει ότι συχνάζει σε τέτοια μέρη.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγώ πάντως ψηφίζω bourdela.tv

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δεν πιστεύω ότι το κόμμα είναι υπέρ του πληρωμένου έρωτα any-way. Συμβουλεύω λοιπόν τον φίλο μας να μην τους πει ότι συχνάζει σε τέτοια μέρη.

Αν ήταν υπέρ, θα διεκδικούσε και δωρεάν υπηρεσίες, έτσι δεν λένε για όλα? :boobies:

Πάντως οι Κνίτες γαμάνε εκ των έσω. Αν αντέχεις τα γκομενάκια-ταγάρια, την αξυρισιά και την ελαφριά μποχίτσα, μια χαρά γαμάς. Εγώ μία πήδηξα φοιτητής και οι μουνότριχες σχεδόν φτάναν μέχρι τον πισινό της. Και ιλάμε για κοέλα 1.80, μιά χαρα σώμα. Έκανε κανα μηνα να μου ξανασηκωθεί.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom