Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Εννοείται! Αφού αυτός μας έφερνε τη γραμμη απ΄τη Ρωσία!
Αντε Καληνύχτα σας!
Ε,μην το παραχέσουμε ρε τύπε τώρα ! Γραμμή από Ρωσία παίρνετε απο εποχής Λένιν....
Εννοείται! Αφού αυτός μας έφερνε τη γραμμη απ΄τη Ρωσία!
Αντε Καληνύχτα σας!
ειναι μορφη ο ματσας τυπεΤον πάω πολύ αν και μας χωρίζει ιδεολογική άβυσσος ! Δεν παίρνει γραμμή από πουθενα(ούτε από Ρωσία,ούτε από ντόπια διαπλοκή) και τα χώνει σε όλους !
http://[URL unfurl="true"]www.ert.gr/webtv/media/k2/items/cache/41f613839a34208738516970b956ff38_L.jpg?t=1335954354[/img[/URL]]
:headbang3:
[/quote]τυπε εσυ δικος μου δε εισαι εθνικη ελπιδα;τι αλλαξε τωρα;
δεν ειπα οτι τον ψηφιζω ρε τυπετυπε εσυ δικος μου δε εισαι εθνικη ελπιδα;τι αλλαξε τωρα;
τυπε εσυ δικος μου δε εισαι εθνικη ελπιδα;τι αλλαξε τωρα;
κομμουνιστης τυπεΠοιό είναι το επάγγελμα τού κου Κουτσούμπα;
κομμουνιστης τυπε
γραψου στην κνε και θα σε μαθουν αυτοι τυπεΓαμώ τα επαγγέλματα! Πώς μαθαίνει κανείς αυτή τη δουλειά;
είπα να γράψω δυο λόγια για τη ζωή μετά την Αλέκα,
μεθυσμένοι κάθονται και αρθρογραφούν;Η ζωή μετά την Αλέκα
Πηγη: 2310net
γινονται αυτα σε ενα κομμουνιστικο κομμα τυπε? :Sμεθυσμένοι κάθονται και αρθρογραφούν;
η αλέκα με το Iphone μπροστά στις κάμερες,
η αλέκα βαμμένη σαν κλόουν σε συνεντεύξεις και ειδικά σε debates
η αλέκα πληρώνει για να σπουδάσει η κόρη της τον καπιταλισμό από τους νο1 καπιτάλες και αντικομμουνιστές στον κόσμο, ήταν και στο κολλέγιο ψυχικού στο λύκειο.
κατα τ' άλλα θα έτρωγε το κουλούρι μπροστά στις κάμερες χωρίς πρόβλημα γιατί με εισόδημα 130000 ευρώ/χρόνο μας έχει όλους γραμμένους στα αρχίδια της. άλλωστε το κκε επί παπαρήγας έβγαλε εκατομύρια περιπτώσεις εκμετάλλευσης εργαζομένων από τα κακά αφεντικά, ανασφάλιστη εργασία κ.ο.κ.