Νέα

Νέος γραμματέας του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπορεί ο Νέος γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας να μας φέρει τον κομμουνισμό στην Ελλάδα και την Ε.Ε

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 18 26,1%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 34 49,3%
  • ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ

Ψήφοι: 15 21,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αυτος πηγε και αμερικη και γερμανια ενω ειναι ακομα αντιπολιτευση. Αρα μουφα σοσιαλιστης ειναι τυπε.
Θες να πεις δηλαδη οτι ο Ανδρεας μπασταρδευτηκε? Εισαι αχαριστος φιλε.
Εγω ανα 3ημερο πηγαινω και ακουμπαω γαρυφαλλα στον ταφο του. Δεν ειμαι αχαριστος εγω.  :rockon:

Με όλους είναι ο Αλέξης μας και με τον Κάστρο και με τον Τσάβες και με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και  με τον Ομπάμα και με τον Ολάντ και με την Αργεντινή,μιλάει και με τον Σοϊμπλε, και φυσικά είναι και με τον Πούτιν !!   Μόνο υπέρ της Θάτσερ και του Ρίγκαν δεν έχει πει τίποτα ακόμα !   :grin: :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Με όλους είναι ο Αλέξης μας και με τον Κάστρο και με τον Τσάβες και με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και  με τον Ομπάμα και με τον Ολάντ και με την Αργεντινή,μιλάει και με τον Σοϊμπλε, και φυσικά είναι και με τον Πούτιν !!   Μόνο υπέρ της Θάτσερ και του Ρίγκαν δεν έχει πει τίποτα ακόμα ! ακόμα  :grin: :grin:

Νομιζω οτι δεν εχει εκφραστει και υπερ της Χρυσης Αυγης τυπε  :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Δηλώσεις γγ ΚΚΕ

Δ. Κουτσούμπας: Δύσκολο να βγάλει τετραετία η κυβέρνηση

04/05/2013  11:50

Είναι δύσκολο μια τέτοια κυβέρνηση να ολοκληρώσει την τετραετία, εκτιμά ο νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στον "Αγγελιοφόρο".

Ερωτηθείς για τις απολύσεις στο δημόσιο, ο κύριος Κουτσούμπας απαντά ότι "στόχος είναι το χτύπημα του δικαιώματος στη σταθερή και μόνιμη δουλειά με δικαιώματα, η αντικατάσταση με νέους εργαζόμενους φτηνούς και μισοάνεργους" και χαρακτηρίζει "προπαγάνδα" την άποψη ότι για την "καπιταλιστική κρίση και τις συνέπειες στο λαό φταίει το υπερτροφικό δημόσιο".

εδηλωσε ο νεος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom