You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ευρωψηφοδέλτιο ΚΚΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 318
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τι λες ρε φιλε; τα σκεφτεσαι αυτα που λες;εσυ ομως δεν μας λες την ιδεολογια σουtheioulis είσαι τόσο στενόμυαλος που την κριτική και το χιούμορ το εκλαμβάνεις ως ειρωνεία.
Διαφωνούντες και διαφορετικές τάσεις στο ΚΚΕ δεν υπάρχουν, διότι οι αντίπαλοι καθαιρούνται από τα όργανα του κόμματος. Κάποτε ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ εξέφραζε το σύνολο σχεδόν της αριστεράς, μέχρι που το ΚΚΕ αποχώρησε προκειμένου να διατηρήσει τον σταλινικό προσανατολισμό του, μη μπορώντας τον διάλογο εντός της αριστεράς, πόσο μάλλον με το σύνολο της κοινωνίας.
Το ότι το ΚΚΕ επιλέγει και εργάτες, αγρότες κλπ για βουλευτές δεν λέει τίποτα, διότι πρόκειται κατά βάση για απολιθώματα σταλινικής - σοβιετικής - κομουνιστικής ιδεολογίας.
Ερώτηση προς συντρόφους: Γιατί όποιος δεν συμφωνεί με το ΚΚΕ είναι φασίστας ???
Τα προβλήματα μας δεν θα λυθούν με ουτοπικές συνταγές του παρελθόντος που απέτυχαν οικτρά....
theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Στέκας κανείς δεν λέει ότι όποιος διαφωνεί με το ΚΚΕ είναι φασίστας.
Με την προϊστορία που είχαν τα Κομμουνιστικά κόμματα ανά τον κόσμο στο παρελθόν, μπορείς να ισχυριστείς ότι
όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι και προοδευτικός δημοκράτης.
Τείνετε όμως να μου δίνετε την εντύπωση πως βρίσκεστε στο άλλο άκρο των υπερεθνικιστών-πατριωτών=φασιστών και ας μην κοιμάστε σε δωμάτια με αφίσες του Χίτλερ-Μουσολίνι-Φράνκο-Γεργ.Παπαδόπουλου.
Το καλύτερο πολίτευμα είναι βέβαια η Δημοκρατία μόνο που την έχουμε κάπως ξεχειλώσει.
Με την προϊστορία που είχαν τα Κομμουνιστικά κόμματα ανά τον κόσμο στο παρελθόν, μπορείς να ισχυριστείς ότι
Τείνετε όμως να μου δίνετε την εντύπωση πως βρίσκεστε στο άλλο άκρο των υπερεθνικιστών-πατριωτών=φασιστών και ας μην κοιμάστε σε δωμάτια με αφίσες του Χίτλερ-Μουσολίνι-Φράνκο-Γεργ.Παπαδόπουλου.
Το καλύτερο πολίτευμα είναι βέβαια η Δημοκρατία μόνο που την έχουμε κάπως ξεχειλώσει.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Στέκας κανείς δεν λέει ότι όποιος διαφωνεί με το ΚΚΕ είναι φασίστας.
Μπορείς να παραθέσεις ΕΝΑ ποστ στο συγκεκριμένο θρεντ που γίνεται προπαγάνδα υπέρ Χίτλερ κτλ;
Μόνο ¨ΕΝΑ ποστ αρκεί...
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.516
- Πόντοι
- 566
adonis13 το ότι θαυμάζετε τον Στάλιν να το φωνάζετε να το ξέρει ο κόσμος, να μην τρέπεστε....
...προφανώς αν υπήρχε κομμουνισμός ή θα είχα εκτελεστεί ή θα ήμουν σε γκουλαγκ...
theioulis, αδυνατείς να καταλάβεις ότι ο φασισμός δεν έχει ουσιαστικές διαφορές στη πράξη με τον κομμουνισμό στη πράξη... τα άκρα συναντούντε...προφανώς για σένα το 92% των Ελλήνων που δεν ψηφίζουν ΚΚΕ είναι φασίστες με αφίσες του Χίτλερ-Μουσολίνι-Φράνκο-Γεργ.Παπαδόπουλου.
str81977, ο κομμουνιστής βλέπει παντού φασίστες ή στη καλύτερη περίπτωση οπορτουνιστές
...προφανώς αν υπήρχε κομμουνισμός ή θα είχα εκτελεστεί ή θα ήμουν σε γκουλαγκ...
theioulis, αδυνατείς να καταλάβεις ότι ο φασισμός δεν έχει ουσιαστικές διαφορές στη πράξη με τον κομμουνισμό στη πράξη... τα άκρα συναντούντε...προφανώς για σένα το 92% των Ελλήνων που δεν ψηφίζουν ΚΚΕ είναι φασίστες με αφίσες του Χίτλερ-Μουσολίνι-Φράνκο-Γεργ.Παπαδόπουλου.
str81977, ο κομμουνιστής βλέπει παντού φασίστες ή στη καλύτερη περίπτωση οπορτουνιστές
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.541
- Πόντοι
- 42.697
ο κομμουνιστής βλέπει παντού φασίστες ή στη καλύτερη περίπτωση οπορτουνιστές
και ο φασίστας βλέπει παντού κομμουνιστές
theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Δεν χρειάζεται να παραθέσω ποστ υπερ των παλιών δασκάλων σας.
Υπάρχουν πάμπολα υπερ του εθνικισμού του ΛΑΟΣ και λοιπά σε θρεντ όπως (Ελληνική Αστυνομία...κλπ)
Για να θυμίσω απλά μερικά από το ποιόν κάποιων εκ των μελών του ΛΑΟΣ
Πλεύρης (Ο μπαμπάς Πλεύρης είναι γνωστός για τις ρατσιστικές του ατάκες και ήταν και διδάσκαλος στην Ευελπίδων επί Επταετίας. Και στην περίπτωσή μας το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά.
Βορίδης (Τι να λέμε για αυτόν, Οπαδός της 4ησ Αυγούστου και Λεπενικός)
και πολλοί άλλοι....
Αλλά παιδιά να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα... Δεν είμαι τιμητής κανενός κόμματος παρά μόνο του εαυτού μου.
Και θέλω να πιστεύω ότι είναι πρώτα άνθρωπος σε αυτόν τον δύσμοιρό πλανήτη και μετά οτιδήποτε άλλο (και φυσικά Έλληνας), αν και κάποιοι θα το αμφισβητήσουν και θα ζητήσουν εξετάσεις DNA και πατριωτικές περγαμηνές τις οποίες δυστυχώς δεν διαθέτω.
Υπάρχουν πάμπολα υπερ του εθνικισμού του ΛΑΟΣ και λοιπά σε θρεντ όπως (Ελληνική Αστυνομία...κλπ)
Πλεύρης (Ο μπαμπάς Πλεύρης είναι γνωστός για τις ρατσιστικές του ατάκες και ήταν και διδάσκαλος στην Ευελπίδων επί Επταετίας. Και στην περίπτωσή μας το μήλο έπεσε κάτω από την μηλιά.
και πολλοί άλλοι....
Αλλά παιδιά να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα... Δεν είμαι τιμητής κανενός κόμματος παρά μόνο του εαυτού μου.
Και θέλω να πιστεύω ότι είναι πρώτα άνθρωπος σε αυτόν τον δύσμοιρό πλανήτη και μετά οτιδήποτε άλλο (και φυσικά Έλληνας), αν και κάποιοι θα το αμφισβητήσουν και θα ζητήσουν εξετάσεις DNA και πατριωτικές περγαμηνές τις οποίες δυστυχώς δεν διαθέτω.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν χρειάζεται να παραθέσω ποστ υπερ των παλιών δασκάλων σας.
και πολλοί άλλοι....
Στα εκατοντάδες χιλιάδες ποστς που υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ, έχει υποστηριχθεί κάθε δυνατή άποψη...
Ασφαλώς και έχουν υποστηριχθεί οι απόψεις του λάος όπως έχουν υποστηριχθεί απόψεις της άκρας δεξιάς, αριστεράς, του σεξ με τραβεστί, με ζώα, με σκατά και τσίσα και άλλα πολλά...
Στο συγκεκριμένο θρεντ απλά σατιρίζεται ή χλευάζεται αν θέλεις, το ψηφοδέλτιο του κουκουέ...
Δεν γίνεται προπαγάνδα υπέρ κανενός άλλου κόμματος...
Και όχι, όποιος αντιπαθεί το κουκουε δεν είναι απαραίτητα οπαδός του Λαος...
Κάθε άλλο καθότι κκε και λάος στοχεύουν σε κοινό με όμοιες προδιαγραφές...
Ναι μωρέ...Απλά όλως τυχαίως αποκαλείς φασίστα όποιον δεν συμπαθεί ΚΚΕ...
Θα ήταν πιο έντιμο να μην το παίζεις "αντικειμενικός"...
Άλλ' αντ' αλλων...
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.516
- Πόντοι
- 566
και ως προς τι ο αντικομμουνισμος.εισαι δηλαδη με την πλουτοκρατια.εισαι βολεμενος;εγω ειμαι κομμουνιστης και θα ειμαι γιατι μονο αυτο εκφραζει τον λαο.
....είσαι εντελώς γραφικός, πρόσεχε τι γράφεις....
.....δηλάδη το 8% εκφραζει τον λαό και το υπόλοιπο 92% την πλουτοκρατία ???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 244
- Εμφανίσεις
- 10K