Νέα

Ευρωψηφοδέλτιο ΚΚΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιός είναι ο ποιο κατάληλός για ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ???

• Θανάσης Παφίλης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Γιώργος Τούσσας

• Μπάμπης Αγγουράκης

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Κάποιος από τους άλλους υποψήφιους.

• Κανένας. Είναι όλοι της Πλάκας...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αν ήταν υπέρ, θα διεκδικούσε και δωρεάν υπηρεσίες, έτσι δεν λένε για όλα? :boobies:

Πάντως οι Κνίτες γαμάνε εκ των έσω. Αν αντέχεις τα γκομενάκια-ταγάρια, την αξυρισιά και την ελαφριά μποχίτσα, μια χαρά γαμάς. Εγώ μία πήδηξα φοιτητής και οι μουνότριχες σχεδόν φτάναν μέχρι τον πισινό της. Και ιλάμε για κοέλα 1.80, μιά χαρα σώμα. Έκανε κανα μηνα να μου ξανασηκωθεί.
κάποτε είχαν καλά μουνιά, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται...
βέβαι η μπίχλα τις διέκρινε...

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
Γίνεται βρε παιδί μου να είσαι υπέρ και το κόμμα να είναι κατά;

Δεν γίνεται adonis13 να είμαστε σε ότι μας συμφέρει με τη γραμμή; Δεν πιστεύω ότι το κόμμα είναι υπέρ του πληρωμένου έρωτα any-way. Συμβουλεύω λοιπόν τον φίλο μας να μην τους πει ότι συχνάζει σε τέτοια μέρη.
ρε παιδια οτι θελει ο καθενας κανει.δεν ρωταω κανεναν τι κανω.εσεις με παρασυρατε και μιλαω.δεν λεμε για τον παναθηναικο;ουτως η αλλως ουτε εσεις θα αλλαξετε αποψη ουτε εγω

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Παλιότερα ναι ήταν γεγονός. Τώρα κάπως έχουν βελτιωθεί τα πράγματα και έχουν ρίξει λίγο τα στάνταρντ τους. Παλιά να δεις κνίτη χίπη ήταν τελείως τρελλό... τώρα έχουν βάλει και μαλλιάδες και τα κοριτσάκια προσέχουν τον εαυτό τους (δεν ξέρω πάντως αν έχουν εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα τους με φίρμες κλπ)...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Αν ήταν υπέρ, θα διεκδικούσε και δωρεάν υπηρεσίες, έτσι δεν λένε για όλα? :boobies:

Πάντως οι Κνίτες γαμάνε εκ των έσω. Αν αντέχεις τα γκομενάκια-ταγάρια, την αξυρισιά και την ελαφριά μποχίτσα, μια χαρά γαμάς. Εγώ μία πήδηξα φοιτητής και οι μουνότριχες σχεδόν φτάναν μέχρι τον πισινό της. Και ιλάμε για κοέλα 1.80, μιά χαρα σώμα. Έκανε κανα μηνα να μου ξανασηκωθεί.
ΠΟΤΕ μου δεν μπορεσα να καταλαβω που κολαει η ιδεολογια και τα πιστευω σου με την εξωτερικη σου εμφανση!
την αξυρισια...(δεν τους τρωει τοσο γενι) την απλησια (τροπος του λεγην) το μαλι κοτσιδα....ντυσιμο παρταλε και οτι να ναι! ελεος! που κολανε τα πιστευω μου με αυτους τους βρομιαρηδες???
και ειδεικα για τις κοπελες....οι οποιες ειναι και πρεπει να ειναι πανω απ ολλα θυληκα....που κολαει η μουνοτριχα η αξυριστη και η μασχαλη και τα παρταλε αν εγω ειμαι ΚΚΕ ΝΔ οτι γουσταρω.....
αλλοι ντυνονται με φαρδια επειδη κουνε ραπ αλλοι ντυνονται αλλιως λογω ιδεολογιας.....δηλ αν ακουω κλαρινα πρεπει να ντυθω τσολιας?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
ΠΟΤΕ μου δεν μπορεσα να καταλαβω που κολαει η ιδεολογια και τα πιστευω σου με την εξωτερικη σου εμφανση!
την αξυρισια...(δεν τους τρωει τοσο γενι) την απλησια (τροπος του λεγην) το μαλι κοτσιδα....ντυσιμο παρταλε και οτι να ναι! ελεος! που κολανε τα πιστευω μου με αυτους τους βρομιαρηδες???
και ειδεικα για τις κοπελες....οι οποιες ειναι και πρεπει να ειναι πανω απ ολλα θυληκα....που κολαει η μουνοτριχα η αξυριστη και η μασχαλη και τα παρταλε αν εγω ειμαι ΚΚΕ ΝΔ οτι γουσταρω.....
αλλοι ντυνονται με φαρδια επειδη κουνε ραπ αλλοι ντυνονται αλλιως λογω ιδεολογιας.....δηλ αν ακουω κλαρινα πρεπει να ντυθω τσολιας?
τη δεκαετία του 70 περισσότερο αλλά και λίγο του 80 το ντύσιμο και το πλύσιμο των γυναικών ήταν σήμα κατατεθέν για τις κνίτισσες.
πως είναι σήμερα το μαλλί με τους emo?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τη δεκαετία του 70 περισσότερο αλλά και λίγο του 80 το ντύσιμο και το πλύσιμο των γυναικών ήταν σήμα κατατεθέν για τις κνίτισσες.
πως είναι σήμερα το μαλλί με τους emo?
ναι οκ!! ας αφησουμε τα/τους emo που στην τελικη ειναι και παιδια! εγω δεν ειδα κανα ιμο 30 χρονων!! θα τον επιανα στις σφαλιαρες!
αλλα που κολαει η εξωτερικη εμφανιση με τα πιστευω μου? μπορει εγω να θελω να ειμαι σωστα κουρεμενος καθαρος με σκουλαρικακι ψιλοτρεντυ(σκατα τρεντυ αν εχεις ενα κανονικο τζιν και ενα μπλουζακι νορμαλ) εμφανιση περιγραφω τωρα και να μαι και ΚΝΙΤΗΣ!

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
κι εγω καμια σχεση ας ειμαι κομμουνιστης.αυτο με την εξωτερικη εμφανιση  ειναι μυθος

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Άσχετο , αλλά ισχύει ότι ο Κατέλης (aka Κάτμαν) θα κατέβει στις Ευρωεκλογές με το Βεργή ?

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
και ως προς τι ο αντικομμουνισμος.εισαι δηλαδη με την πλουτοκρατια.εισαι βολεμενος;εγω ειμαι κομμουνιστης και θα ειμαι γιατι μονο αυτο εκφραζει τον λαο.

Ο πατερας πάντως που σύμφωνα με τον αντώνη ανήκει στην πλουτοκρατία αφού δεν υποστηρίζει κκε, ΔΕΝ είχε να με στείλει στο κολέγιο όπως μερικές- μερικές...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ο πατερας πάντως που σύμφωνα με τον αντώνη ανήκει στην πλουτοκρατία αφού δεν υποστηρίζει κκε, ΔΕΝ είχε να με στείλει στο κολέγιο όπως μερικές- μερικές...
για το Χαρβαρντ λες? :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ούτε polo μπλουζάκι είχες τζουτζούκο μου;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
και καλα οι κουμουνιστες δεν εχουνε λεφτα (καποιοι δεν εχουν οκ) αλλα εχει και κατι ρεμαλια με περιουσιες....
ταξιδευα μια φορα και πιανω συζητηση με εναν κυριο μεγαλο και επειδη συζητουσαμε περι επαγγελματικων στο τελς μου λεει......
Θανουλη...ΚΚΕ ε??? ε τι αλλο  μου λεει....εμεις δεν ανηκουμε σε αυτους που εχουνε mercdes βιλεςκλπ (και λεω απο μεσα μου οχι αλλα θελει να παρει ο πατερας μου τωρα μια Ε200 κακο ειναι επειδη θελει ενα καλο αμαξι και δουλευει τιμια μια ζωη) και του λεω εγω ναιιιι φυσικααααααα........
και μετα εκανα οτι κοιμομουν και λεω αντε μην ανοιξω το στομα μου και σε παρει ο διαολος μαλακα.......που κοιταει τι αμαξι εχει ο καθενας....λες και οι κουμουνιστες δεν βολευονται απο τους δικους τους.......εργατια εργατια αλλα οι περισσοτεροι φραγκατοι ειναι........αντε....

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Κανένας του κόμματος, θα μας λύσει την απορία γιατί στέλνει άτομα το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή?

Αφού είναι κατά του Μάαστριχτ κλπ. :rolleyes: Καλά τα λεφτάκια όμως κουφάλες, ε? :jerking:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Φτωχολογιαααααααααα, για σένα κάθε μου τραγουουουουουδι...

:2funny:  :2funny:  :2funny:
Κοίτα τελικά που όλοι εμείς οι αριστεροί έχουμε σπουδάσει σε american/deery και λοιπά colleges.

Αφήστε τα δυτικού τύπου ιδρύματα και όλοι μαζί στο Lomonosov.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φτωχολογιαααααααααα, για σένα κάθε μου τραγουουουουουδι...

:2funny:  :2funny:  :2funny:
Σε ποιά εκδήλωση τραγουδούσαν Λαλιώτης, Πάγκαλος το "Άπονη ζωή"; Θυμάσαι το σκηνικό; Μακάρι να ήμουν εκεί και να είχα τα αρχίδια να τους σκάσω από ένα πρόβειο στη μάπα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σε ποιά εκδήλωση τραγουδούσαν Λαλιώτης, Πάγκαλος το "Άπονη ζωή"; Θυμάσαι το σκηνικό; Μακάρι να ήμουν εκεί και να είχα τα αρχίδια να τους σκάσω από ένα πρόβειο στη μάπα

Θα έπαιρνα όρκο ότι λίγο πριν τις εκλογές του 2004 σε μια εκδήλωση στη Φλώρινα, στις Πρέσπες, είχε παιχτεί τέτοιο σκηνικό- δεν θυμάμαι ποιοι ακριβώς συμμετείχαν- σίγουρα ήταν ο Λιάνης καθότι φλωριναίος αλλά είχα παραλύσει από τα γέλια βλέποντας τους σκασμένους από το εικοσαετές φαγοπότι αρχιπασόκους να τραγουδάνε τη φτωχολογιά!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Στις πρέσπες ήταν, που  όλοι μαζί τραγούδησαν τη φτωχολογιά...  :idiot:  :idiot:  :idiot:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα έπαιρνα όρκο ότι λίγο πριν τις εκλογές του 2004 σε μια εκδήλωση στη Φλώρινα, στις Πρέσπες, είχε παιχτεί τέτοιο σκηνικό- δεν θυμάμαι ποιοι ακριβώς συμμετείχαν- σίγουρα ήταν ο Λιάνης καθότι φλωριναίος αλλά είχα παραλύσει από τα γέλια βλέποντας τους σκασμένους από το εικοσαετές φαγοπότι αρχιπασόκους να τραγουδάνε τη φτωχολογιά!
Ποιά γέλια ρε μαλάκα. Κόντεψα να κλάψω από τα νεύρα και τη σύγχιση. Πάντως έχεις δίκιο, στη Φλώρινα ήταν

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Άμα συγχίζεσαι με τέτοια, σημαίνει ότι δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι σημαίνει επαγγελματίας πολιτικός γενικότερα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom