Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτό σε πειραξε εσενα?
Προτιμώ να τα παίρνουν φοροφυγαδες κατι ψιχουλα παρα να καταχρεωνουν το ελληνικο δημοσιο τσοντοκαναλα και μπουρδελοκομματα σαν το δικο σου.
400 εκ χρωστάτε ως νδ και ποσα δις δωσατε να διασωσετε τα καναλια με τις αδειες.
Ασε το μαυρο χρημα και η σπατάλη που γινεται παντού.
Εσενα οι φτωχοι ακομα σε πειραζουν δεξιόμούτρο
2 δις θελω να φτασουμε να χρωσταμε αρκει να σας δω με 3% την επομενη φορα

Πολλαπλή ωφέλεια για τη χωρα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
να φυγω κλαιγοντας γιατι?επειδη λεω τη αληθεια?επειδη αυτα τα σαρωνει τα παντα οχι πια πλεον εχει πτωση φιλαρακο χωνεψε το και εσυ και ολοι οι νεοδημοκρατες.
εισαι κοινωνικα και πολιτικα αμορφωτος,τεμπελχανας που αλλαζει δουλειες σαν τα σωβρακα στην πρωτη στραβη..
γραφουμε τις αποψεις σου στα βελουδινα μας και προχωραμε

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μοναδικό αρνητικό ρεκόρ για τη ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε επίσης να πιάσει το χαμηλότερο αριθμό ψήφων στην πενηντάχρονη ιστορία του κόμματος.

Με 1.110.000 ψήφους υπολείπεται ακόμη και του χειρότερου ποσοστιαία αποτελέσματος για τη ΝΔ, που μέχρι χθες κατείχε ο Αντώνης Σαμαράς στις εθνικές του Μαΐου του 2012 με ποσοστό 18,85% και 1.192.000 ψήφους.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι ο απόλυτος αριθμών ψήφων της ΝΔ υπολείπεται από τον αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις ευρωεκλογές του 2019 οπότε και ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε το ίδιο βράδυ την άμεση προσφυγή στις κάλπες, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έλαβε 1.343.000 ψήφους.

Αλλά ακόμη και του απόλυτου αριθμού ψήφων στη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές του Μαΐου του 2023, όπου έλαβε 1.184.000 ψήφους.
Οι 13,5 μοναδες διαφορά σε ευρωεκλογες απο το δευτερο κομμα τι ρεκορ ειναι?

• Like
Αντιδράσεις: satov1

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ναι αλλά για κάποιο όλοι αυτοί δεν πάνε να ψηφίσουνε..μπορεί και να ψηφηζουν ΝΔ..ακόμα και αν τσεπονουνε το κεα του Τσίπρα κάθε μήνα..γενικά με ΣΥΡΙΖΑ η οικονομία πηγαινε καλά ο κόσμος ψωνιζε
Τι ψώνιζε μπάφους ?
Και χάπια για να του σηκώνεται ο πούτσος ε πουστράκι ?
Αυτά ψώνιζες εσύ ??? :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
εισαι κοινωνικα και πολιτικα αμορφωτος,τεμπελχανας που αλλαζει δουλειες σαν τα σωβρακα στην πρωτη στραβη..

Πως βλέπετε την θέση του Μαυρουδή στο κόμμα; Θα αναβαθμιστεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ειχαμε σταθερή ανάπτυξη 2 % που την έβλεπαν και οι πολιτες στη τσεπη τους.
Απο τότε το χρεος επεφτε και η ανεργία ταυτόχρονα συν οτι τοτε ξαναπρωτομπηκαμε στις αγορές.
Το διαστημα ηταν λιγο για να ανακάμψει η χωρα.
Ηρθαν μετα οι νδ και μας βουλιαξαν
Τι εκανε η ανεργια?
17% ανεργια παρεδωσε ο Ζηκος
10% ειναι σημερα

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.633
Πόντοι
5.956
Αφου εχουμε 59% αποχη ρε φιλε, τι περιμενες???
Φυσικά πάτωσαν και οι άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ
Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, που συγκέντρωσε περίπου 500.000 ψηφοφόρους (571.588), σε αντίθεση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2023 που είχε λάβει 930.013 ψήφους και στις ευρωεκλογές του 2019, 1.343.595 ψήφους.

Δηλαδή οι απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταγράφονται στους 400.000 ψηφοφόρους. Η εκτίμηση είναι ότι αυτοί που δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεν κατευθύνθηκαν μαζικά σε κάποιο άλλο κόμμα, αλλά απείχαν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η Νέα Αριστερά έλαβε μόνο 88.814 ψήφους, ενώ ο Κόσμος του Πέτρου Κόκκαλη 38.974 ψήφους

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
καθολου τεμπελχανας απλα εχω κανει δουλειες μπολικες γιατι μαρεσει να αποκτω γενικες εμπειριες σε διαφορους κλαδους,επισης κοινωνικα και πολιτικα αμορφωτος δε ειμαι εγω αλλα εσυ που ψηφιζεις κουλη εγω τουλαχιστον κουλη δε ψηφιζω με τα τερατα που εχει κανει ειλικρινα,οι αποψεις μου εχουν ισχυ αντιθετα οι αποψεις οι δικες σου και τους αλεξ ειναι γτπ επειδη ειναι βολεμενες οι παρταρες σας απο τη νδ νομιζετε πως ο κουλης ειναι καλος ουστ σιχαματα.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
να φυγω κλαιγοντας γιατι?επειδη λεω τη αληθεια?επειδη αυτα τα σαρωνει τα παντα οχι πια πλεον εχει πτωση φιλαρακο χωνεψε το και εσυ και ολοι οι νεοδημοκρατες.
Έλα τύπε κούρασες..
Είπαμε και πριν..
Δεν ψηφίζω Κούλη
Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και μαλακίες
Αλήθεια έλεγε κι ο κουφοντινας.. τη δική του όμως...
Οπότε άσε τις συζητήσεις και κοίτα να μάθεις πρώτα μερικά πράγματα..

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Πως βλέπετε την θέση του Μαυρουδή στο κόμμα; Θα αναβαθμιστεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις;
δνε με κανει συμβουλο του ο Κυριακος να σωσω χωρα και παραταξη λεω εγω...
ειναι το καλυτερο ισως και για την Ευρωπη δεν συμφωνεις;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Έλα τύπε κούρασες..
Είπαμε και πριν..
Δεν ψηφίζω Κούλη
Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω και μαλακίες
Αλήθεια έλεγε κι ο κουφοντινας.. τη δική του όμως...
Οπότε άσε τις συζητήσεις και κοίτα να μάθεις πρώτα μερικά πράγματα..
παρτον με το μαλακο μην τον χασουμε αυτον και βανταμα..
ποιος θα μας διασκεδαζει μετα

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
καθολου τεμπελχανας απλα εχω κανει δουλειες μπολικες γιατι μαρεσει να αποκτω γενικες εμπειριες σε διαφορους κλαδους,επισης κοινωνικα και πολιτικα αμορφωτος δε ειμαι εγω αλλα εσυ που ψηφιζεις κουλη εγω τουλαχιστον κουλη δε ψηφιζω με τα τερατα που εχει κανει ειλικρινα,οι αποψεις μου εχουν ισχυ αντιθετα οι αποψεις οι δικες σου και τους αλεξ ειναι γτπ επειδη ειναι βολεμενες οι παρταρες σας απο τη νδ νομιζετε πως ο κουλης ειναι καλος ουστ σιχαματα.
Τύπε όταν εσύ βλέπεις τέρατα ενώ άλλοι βλέπουν συνεχείς εύκολες νίκες...
Κάτι μπαζει...
Η αλήθεια σου μπαζει

• Like
Αντιδράσεις: alex71

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Το χρέος αυτη τη στιγμή το εχετε παει στο 160% του αεπ.
Αυτο με τα μετρα που έχετε ταξει και το νεο φορολογικο θα το πατε το 2027 κατω απο το 150% ισως στο 145% αν ολα πανε καλα.
Με λιγα λογια θα πηδηξετε 3 χρονια εναν λαο για να μειωσετε το χρεος 10 με 15%
Και μετα τι?βιώσιμο ειναι οταν παει κατω απο το 120% του αεπ.
Αντι να βγειτε σαν τις τσατσαδες και να κυνηγάτε να ερθουν επενδυσεις γαματε με φορους τον ελληνικό λαο.
Επενδύσεις μηδεν παρα μονο υπερφορολογηση των πολιτων.
Μπραβο σας
εσφιγγες Ταυλερ με ανταλλαγμα να ξαναρθετε εξουσια;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
από δουλειά σήμερα υπάρχει φουλ όσο δουλειά θες και 20 ώρες συνεχόμενες....

λεφτά πολλά δεν υπάρχουν :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
δνε με κανει συμβουλο του ο Κυριακος να σωσω χωρα και παραταξη λεω εγω...
ειναι το καλυτερο ισως και για την Ευρωπη δεν συμφωνεις;

Να σας πω.

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα τσίρκο 100 θέσεων, που ανεβάζει 5-6 διαφορετικά νούμερα. Αν αντί για 100 θεατές πάνε 75, δεν τρέχει και τίποτα γιατί θα βγάζει και πάλι κέρδος. Αν όμως αντί για 100 πάνε 41, κάθε φιλελεύθερος στο φρόνημα, θα άλλαζε όλα τα νούμερα (ή τουλάχιστον τους συντελεστές τους) ασχέτως αν πληρώθηκαν 12-13 εισιτήρια για το νούμερο που τα πήγε καλύτερα σε εισπράξεις, γιατί στην τελική αν συνεχίσει έτσι θα το κλείσει το μαγαζάκι.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Το χρέος αυτη τη στιγμή το εχετε παει στο 160% του αεπ.
Αυτο με τα μετρα που έχετε ταξει και το νεο φορολογικο θα το πατε το 2027 κατω απο το 150% ισως στο 145% αν ολα πανε καλα.
Με λιγα λογια θα πηδηξετε 3 χρονια εναν λαο για να μειωσετε το χρεος 10 με 15%
Και μετα τι?βιώσιμο ειναι οταν παει κατω απο το 120% του αεπ.
Αντι να βγειτε σαν τις τσατσαδες και να κυνηγάτε να ερθουν επενδυσεις γαματε με φορους τον ελληνικό λαο.
Επενδύσεις μηδεν παρα μονο υπερφορολογηση των πολιτων.
Μπραβο σας
Βαλτικές χώρες, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Σλοβενία, Κροατία, Ρουμανία πετάνε .... Ελλάδα βυθίζεται πολύ βαθιά για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον .....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Να σας πω.

Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα τσίρκο 100 θέσεων, που ανεβάζει 5-6 διαφορετικά νούμερα. Αν αντί για 100 θεατές πάνε 75, δεν τρέχει και τίποτα γιατί θα βγάζει και πάλι κέρδος. Αν όμως αντί για 100 πάνε 41, κάθε φιλελεύθερος στο φρόνημα, θα άλλαζε όλα τα νούμερα (ή τουλάχιστον τους συντελεστές τους) ασχέτως αν πληρώθηκαν 12-13 εισιτήρια για το νούμερο που τα πήγε καλύτερα σε εισπράξεις, γιατί στην τελική αν συνεχίσει έτσι θα το κλείσει το μαγαζάκι.
ειμαι η μονη λυσις λοιπον φρονω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom