Νέα

Ευρωεκλογές 2024: Οι εκλογές για τις οποίες δεν μιλάει κανείς

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα ρίξεις;

• ΝΔ

• ΣΥΡΙΖΑ

• ΠΑΣΟΚ

• ΚΚΕ

• Νίκη

• Ελληνική λύση

• Ότι πει ο Κασιδιάρης

• Άλλο μικρό κόμμα

• Πλεύση Ελευθερίας

• Νέα Αριστερά

• Αποχή

• Άκυρο

• Λευκό

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ο κόσμος έφαγε ψωμακι με τον συριζα μη λετε μαλακιες.
Καθε χρονο ειχαμε μερισματα 13η σύνταξη κεα.
Απο το 2017 και μετά τα επιδόματα εδιναν λαι έπαιρναν αφού κατι σκανδιναβοι μου ελεγαν πως. Η φτωχη ελλαδα εχει τόσες κοινωνικες παροχες.
Ναι, εγδαρε τους μεσαιους για να δινει επιδοματα στους ανεπροκοπους.
Τι εκπληξη που τον μαυρισαν οι μεσαιοι

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
10 ετων εισαι εσυ που ψηφιζεις νεα δημοκρατια με τα τερατα που εχει κανει δε μπορεις να σκεφτεις λογικα,εδω θα ειμαστε ομως και θα δεις ποσο θα πεσει ο κουλης απο σεπτεμβρη κατακορυφα και θα ερθουν καλυτερα χρονια οικονονικα χωρις αυτον τον απαισιο,κουλης = ο χειροτερος πρωθυπουργος που εχει περασει απο τον κοσμο ολο αντι τη κατασταση να τη φτιαξει τη παει αλλο τοσο κατω απο αυτο που ειναι.
Τύπε χαλάρωσε λίγο... Ήρθες στο μπου.κομ 1μιση μήνα και μας το παίζεις επιστήμονας;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και τι να εκανε τοτε με τις ευρωεκλογές επεσε στο 23 και λυσαξαν οι νδ για εκλογές.
Δεν θυμαμαι να λυσσαξε κανενας
Εγω θυμαμαι τον Τσιπρα το ιδιο βραδυ να προκηρυσσει εκλογες χωρις κανεναν λογο να μην γινουν μετα απο 4 (οχι 6) μηνες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

10 ετων εισαι εσυ που ψηφιζεις νεα δημοκρατια με τα τερατα που εχει κανει δε μπορεις να σκεφτεις λογικα,εδω θα ειμαστε ομως και θα δεις ποσο θα πεσει ο κουλης απο σεπτεμβρη κατακορυφα και θα ερθουν καλυτερα χρονια οικονονικα χωρις αυτον τον απαισιο,κουλης = ο χειροτερος πρωθυπουργος που εχει περασει απο τον κοσμο ολο αντι τη κατασταση να τη φτιαξει τη παει αλλο τοσο κατω απο αυτο που ειναι.
Σιωπη, ενοχλεις

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.842
Πόντοι
9.931

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τύπε χαλάρωσε λίγο... Ήρθες στο μπου.κομ 1μιση μήνα και μας το παίζεις επιστήμονας;
ξερω πολυ περισσοτερα πραγματα απο πολλους απο εσας εδω περα που εχετε μυαλο κατω απο 5 εγω τουλαχιστον κουλη δε ψηφιζω κατι που κανουν καμποσοι απο εδω.

Τα εχω πει χρονια πριν φιλε εχει μαλλιασει η γλωσσα μου.
Σε ποσα εχω πεσει μεσανα δεις.
Ειχα πει για το ελαιολαδο ειχα πει για τον καραμανλη του Αχιλλέως ειχα πει για τη φτώχεια ειχα πει για τα επιδόματα που θα κοψει η νδ.
αγαπαμε καρλος να τον ακουτε μαγκες αφηστε τον βρωμιλο κουλη να σας κοπουν τα χερια σε οσους ψηφισατε κουλη και στις προηγουμενες εκλογες και στις ευρωεκλογες.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
ξερω πολυ περισσοτερα πραγματα απο πολλους απο εσας εδω περα που εχετε μυαλο κατω απο 5 εγω τουλαχιστον κουλη δε ψηφιζω κατι που κανουν καμποσοι απο εδω.
στην μπουτσα μας τι ψηφιζεις ανεπροκοπε,τεμπελη,ζαιε,

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
1.2 εκ που πηραν κεα ηταν ανεπροκοποι?
Κλασσικός δεξιος
Και ανεπροκοποι και καποιοι εξ αυτων και φοροφυγαδες

Ολοι γνωριζουμε ατομα που τα επαιρναν μαυρα, φοροδιέφευγαν και επαιρναν και ΚΕΑ απο πανω γιατι εμφανιζονταν φτωχοι.

Ασε μας ρε φιλε

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Δεν θυμαμαι να λυσσαξε κανενας
Εγω θυμαμαι τον Τσιπρα το ιδιο βραδυ να προκηρυσσει εκλογες χωρις κανεναν λογο να μην γινουν μετα απο 4 (οχι 6) μηνες

Σιωπη, ενοχλεις
ο νεοδημοκρατης σιχαμενος αθηναιος γελαει με τις μπουρδες του αλεξουκου γιατι συμφωνει λοιπον παρτε τον πουλο και οι 2 βαλτε τον κουλη στον πατο σας που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ και εμας μαζι.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
1.2 εκ που πηραν κεα ηταν ανεπροκοποι?
Κλασσικός δεξιος
ναι σαν και σενα τεμπελοσκυλα σχεδον ΟΛΟΙ και για αυτο δεν θα ξαναδειτε εξουσια ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ της μεσαιας ταξης,υπανθρωποι,υποκουλτουρες,αμορφωτοι,τεμπελοσκυλα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ηλίθιο κατα τη γνωμη σου, βεβαια.
Το να πιστευει καποιος στο θεο δεν ειναι αυτονοητως ηλιθιο για ολους, ούτε το οτι μπορει να συνιστά και κριτηριο ψηφου.

Και γυριζουμε σε αυτο που ειπαμε εξ αρχης, οτι οποιος δεν ψηφιζει αυτο που μας αρεσει τον θεωρουμε ηλιθιο και βεβαια αυτο ειναι ηλιθιο απο μονο του.
Και μη ηλίθιο κατά τη δική σου άποψη. Ε και?

Εγώ δεν είπα ότι είναι ηλίθιο να πιστεύει κάποιος στον Θεό...είπα να ψηφίζει ευρωβουλευτή με κρητήριο ΜΟΝΟ ότι αυτός που ψηφίζει βρίσκεται σε ένα κόμμα με θρήσκους. Δεν ξέρω αν κατανοείς την διαφορά.......είναι οκ να πιστεύεις στον Θεό αλλά είναι ηλίθιο όταν είσαι άρρωστος να περιμένεις να σε θεραπεύσει αντί να πας στο νοσοκομείο. Κατάλαβες τώρα? Δεν θα εμπιστευόσουν για την υγεία σου έναν χριστιανό (άσχετο) γιατί τον εμπιστεύεσαι για να νομοθετήσει για σένα????

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816

αγαπαμε καρλος να τον ακουτε μαγκες αφηστε τον βρωμιλο κουλη να σας κοπουν τα χερια σε οσους ψηφισατε κουλη και στις προηγουμενες εκλογες και στις ευρωεκλογες.
Τύπε ο Κούλης έχει σαρώσει ότι υπάρχει.. σου αρέσει δεν σου αρέσει χωνεψε το κ προχώρα παρακάτω...
Καλά τις πίπες για αυτά που ξέρεις ξέρεις που τις γράφω...
Ξέρεις πόσοι έχουν έρθει εδώ με το στιλακι σου και έφυγαν κλαίγοντας;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Ζανούλη αν αντιληφθώ ότι εχεις φτιαξει κλωνο για να μιλατε μεταξυ σας αλιμονο σου.
Εκτος αν οι συριζαιοι γενικως γραφετε με τον ιδιο αυτιστικό τροπο.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
στην μπουτσα μας τι ψηφιζεις ανεπροκοπε,τεμπελη,ζαιε,
μονο τεμπελης δε ειμαι εχω αλλαξει πολλες δουλειες εσυ μαλλον εισαι τεμπελης που εχεις συμφερον απο τη νδ και μας τη πασαρεις τη νδ ως καλη λυση γιατι ειναι βολεμενη η παρταρα σου ωραιο κριτηριο χαλβα.Κατω ο κουλης,κουλη παραιτησου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Και μη ηλίθιο κατά τη δική σου άποψη. Ε και?

Εγώ δεν είπα ότι είναι ηλίθιο να πιστεύει κάποιος στον Θεό...είπα να ψηφίζει ευρωβουλευτή με κρητήριο ΜΟΝΟ ότι αυτός που ψηφίζει βρίσκεται σε ένα κόμμα με θρήσκους. Δεν ξέρω αν κατανοείς την διαφορά.......είναι οκ να πιστεύεις στον Θεό αλλά είναι ηλίθιο όταν είσαι άρρωστος να περιμένεις να σε θεραπεύσει αντί να πας στο νοσοκομείο. Κατάλαβες τώρα? Δεν θα εμπιστευόσουν για την υγεία σου έναν χριστιανό (άσχετο) γιατί τον εμπιστεύεσαι για να νομοθετήσει για σένα????
Καλα αστο τύπε, ασχετα μου απαντας, δεν επικοινωνουμε

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Ζανούλη αν αντιληφθώ ότι εχεις φτιαξει κλωνο για να μιλατε μεταξυ σας αλιμονο σου.
Εκτος αν οι συριζαιοι γενικως γραφετε με τον ιδιο αυτιστικό τροπο.
δε ειμαι ο ζαν και δε ειχα ποτε κλωνο που τον λεγαν ζαν να ξερεις μαλλον μοιαζουμε λιγο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Και μια που χαλαρωσαμε..

Από τους προηγούμενους 21 που στείλαμε..
2 πήγαν φυλακή
3-4 ακόμα τους έψαχναν για διάφορα..

Τώρα στείλαμε έναν ήδη φυλακισμένο...
Πόσο μπροστά είμαστε!!!!

Η Ν.Δ. πάντα προηγείται των εξελίξεων. Αντί να περιμένει να τον φυλακίσουν οι Βέλγοι, τον έστειλε ήδη φυλακισμένο για να μην μπορούν να κάνουν τίποτα. Για άλλη μια φορά τους πήρε τα σώβρακα. Βλέπει πολύ μπροστά ο Μητσοτάκης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ναι σαν και σενα τεμπελοσκυλα σχεδον ΟΛΟΙ και για αυτο δεν θα ξαναδειτε εξουσια ΔΡΑΚΟΥΛΕΣ της μεσαιας ταξης,υπανθρωποι,υποκουλτουρες,αμορφωτοι,τεμπελοσκυλα
Ο αγαπημενος μου φιλος επανερχεται

Καταλαβαινεις γιατι δεν ηθελα να δωσεις ανασα σε αυτα τα υποκειμενα?

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τύπε ο Κούλης έχει σαρώσει ότι υπάρχει.. σου αρέσει δεν σου αρέσει χωνεψε το κ προχώρα παρακάτω...
Καλά τις πίπες για αυτά που ξέρεις ξέρεις που τις γράφω...
Ξέρεις πόσοι έχουν έρθει εδώ με το στιλακι σου και έφυγαν κλαίγοντας;;;
να φυγω κλαιγοντας γιατι?επειδη λεω τη αληθεια?επειδη αυτα τα σαρωνει τα παντα οχι πια πλεον εχει πτωση φιλαρακο χωνεψε το και εσυ και ολοι οι νεοδημοκρατες.

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.633
Πόντοι
5.956
Μοναδικό αρνητικό ρεκόρ για τη ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε επίσης να πιάσει το χαμηλότερο αριθμό ψήφων στην πενηντάχρονη ιστορία του κόμματος.

Με 1.110.000 ψήφους υπολείπεται ακόμη και του χειρότερου ποσοστιαία αποτελέσματος για τη ΝΔ, που μέχρι χθες κατείχε ο Αντώνης Σαμαράς στις εθνικές του Μαΐου του 2012 με ποσοστό 18,85% και 1.192.000 ψήφους.

Είναι, δε, χαρακτηριστικό ότι ο απόλυτος αριθμών ψήφων της ΝΔ υπολείπεται από τον αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις ευρωεκλογές του 2019 οπότε και ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε το ίδιο βράδυ την άμεση προσφυγή στις κάλπες, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έλαβε 1.343.000 ψήφους.

Αλλά ακόμη και του απόλυτου αριθμού ψήφων στη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στις εκλογές του Μαΐου του 2023, όπου έλαβε 1.184.000 ψήφους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom