κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.854
- Πόντοι
- 19.795
Ακομα πιο χονδροαυτό είναι η νέα δημοκρατία
κωλόγεροι που ψηφίζουν μαλακίες
Ακομα πιο χονδροαυτό είναι η νέα δημοκρατία
κωλόγεροι που ψηφίζουν μαλακίες
Ο μεγαλος πονος για τον Λοβερδο ηταν οτι χρειαζοταν 1,50% για να παρει την επιχορηγηση και πηρε 1,45%, την εχασε για καπου 1.400 ψηφους
Προβλεπω να πηγαινει να κανει επανακαταμετρηση
έχεις δίκιο αλλά σε πήρε μπάλα η συνωνυμίαΑκομα πιο χονδρο
Η ακρίβεια πιάνειΤεμπη δεν πιανουν, υποκοπες δεν πιανουν, παλαιστινη δεν πιανει, ακριβεια δεν πιανει, τι ακριβως πρεπει να γινει για να ανεβετε καμια μοναδα?
Μπας και το προβλημα ειναι αλλου?
Κατ' αρχην θελει εναν αρχηγο να μην ανοιγει το κουτακι με τις μαλακιες καθε μεραΑρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δει τι σκατα θελει και ενδιαφέρει τον λαό εδω περα...
Πρέπει να αφουγκραστεί τη κοινωνία.
πιστευω πρεπει να κανω ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ κομμα...Αν σε 11 μυρια Ελληνες ο κυριος Κυριακος ειναι ο λιγοτερο χειροτερος, οπως εχει πλασσαριστει απο τα ΜΜΕ, φαντασου τι ειμαστε οι υπολοιποι
Θα κάνω τις επαφες μου, ωστε η λακκουβα να καλυφθει αμεσα και το pos να δουλεψειΑν σε 11 μυρια Ελληνες ο κυριος Κυριακος ειναι ο λιγοτερο χειροτερος, οπως εχει πλασσαριστει απο τα ΜΜΕ, φαντασου τι ειμαστε οι υπολοιποι
Η λεξη "πατριωτικο" πεντε εκατοστα μακρια απο τον Αταμαν, καπως μου ερχεταιπιστευω πρεπει να κανω ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ κομμα...
μην ξανοιγεσαι γτ ερχεται και η αυξηση του ρευματος εκτος αν εχεις σκοπο να τον δαγκωσειςσουμαδα κιολας που ειναι ακριβη...
εχω καλο σκοπο,,,,,μην ξανοιγεσαι γτ ερχεται και η αυξηση του ρευματος εκτος αν εχεις σκοπο να τον δαγκωσεις
ε θα δαγκωσει και λιγο αλλα μπροστα στη ΦΙΛΙΑ τι ειναι μια οικονομικη ενισχυση;Αυτος δεν ψηφισε ΝΔ και ψηφισε Λατινοπουλου .... για την ακριβεια .. λες να θέλει να κεράσει ; θελω το μυαλο σου να στροφαρει λιγο παραπανω ... ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΩΟΣ
Ακριβό και κερασμα σε εναν που αλλαξε κομμα για τα οικονομικα ... κατι δεν κολλαει
ρε μαλεα εσυ τωρα ησουν διευθυντης σε σχολειο; σοβαρα τοσο κατα διαολου εχει παει η παιδεια;Αν τραβήξεις και εσύ ευχαρίστως
Ντυμένε σαλιαγκα
ετσι σας θελω μονιασμενουςεχω καλο σκοπο,,,,,
ΕΡΓΚΙΝΑΡΟΣ ειναι φιλελλην και θα τον βαπτισω και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΗ λεξη "πατριωτικο" πεντε εκατοστα μακρια απο τον Αταμαν, καπως μου ερχεται
πιστευω πρεπει να κανω ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ κομμα...
Γιατι ρε τύπε....Μια χαρα τα λεει το παιδιτυπε εισαι τεζα μαλακας !
θα του γδαρω τα μαγουλα να τα κανω επενδυση στο τιμονι σαξο....ετσι σας θελω μονιασμενους
Ο μονος πραγματικος ξενος φιλελληνας ηταν ο Γκατουζο τύπεΕΡΓΚΙΝΑΡΟΣ ειναι φιλελλην και θα τον βαπτισω και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ
δεν μιλας ομορφα εδω εκανες ενα βημα πισω για τη φιλια σας και τωρα τα χαλας... ποιο σαξο τωρα αυτο το εχει φαει η αρμυρα και εχει σαπισει παρε κανα καινουργιοθα του γδαρω τα μαγουλα να τα κανω επενδυση στο τιμονι σαξο....
ΑΛΛΑ θα τον κερασω τελευταιο γευμα σαν τους θανατοποινιτες
ελα να σε παω μια βολτα Σουνιο με σαξο...φερε και χαρτι,στυλο και μια υπευθυνη δηλωση του ν.105δεν μιλας ομορφα εδω εκανες ενα βημα πισω για τη φιλια σας και τωρα τα χαλας... ποιο σαξο τωρα αυτο το εχει φαει η αρμυρα και εχει σαπισει παρε κανα καινουργιο