Αν τραβήξεις και εσύ ευχαρίστωςΛΝαι ναι γυμνοσαλιαγκα ότι πεις τράβα παραπέρα τωρα
Ντυμένε σαλιαγκα
Αν τραβήξεις και εσύ ευχαρίστωςΛΝαι ναι γυμνοσαλιαγκα ότι πεις τράβα παραπέρα τωρα
Τύπε ήταν στάνταρ ότι αν είχε 3% κ μια ψήφο θα έπαιρνε έδρα...υπηρχε περιπτωση να χρειαζεται μεχρι 3,4% για να μπει στη βουλη και οχι απλα πανω απο 3%
το οριο του 3% βγηκε για τους μουσουλμανους φωτογραφικα...Τύπε ήταν στάνταρ ότι αν είχε 3% κ μια ψήφο θα έπαιρνε έδρα...
Αν δεν υπήρχε το όριο του 3% μερα25 κ Νέα αριστερά θα είχαν από μια έδρα επίσης.. (ΝΔ κ ΣΥΡΙΖΑ θα έχαναν μία. Το είχα πει από νωρίς ότι κ εδώ με το πλαφόν οι μεγάλοι κλέβουν από τους μικρούς)
Απλά υπήρχε κίνδυνος με την ενσωμάτωση εξωτερικού κ επιστολικης να πέσει κάτω από το 3%
Τελικα τα κατάφερε για 1300 ψήφους
ειναι να ανεβει ο φορος του καφε και το ΦΠΑ στο μαγαζι ομως οχι στα ντελιβερικαφές σήμερα στα περισσότερα ντιλιβεράδικα αύξηση από 2,00 σε 2,50
κερδάμε γαλάζια αδέρφια
είναι ξεκάθαρο ότι ανεβαίνουν τα λειτουργικά πρέπει να ανεβάσω και εγώ τις τιμέςειναι να ανεβει ο φορος του καφε και το ΦΠΑ στο μαγαζι ομως οχι στα ντελιβερι
προσεχουμε για να εχουμε. επισης αρχη του επιχειρειν ειναι οτι πρεπει να πουλας και το στοκ συμφωνα με τις νεες τιμες!είναι ξεκάθαρο ότι ανεβαίνουν τα λειτουργικά πρέπει να ανεβάσω και εγώ τις τιμές
κερδοσκόπος είσαι όταν το κάνεις αυτόπροσεχουμε για να εχουμε. επισης αρχη του επιχειρειν ειναι οτι πρεπει να πουλας και το στοκ συμφωνα με τις νεες τιμες!
αν εγω αγορασα σημερα κατι με 1 ευρω και το πουλαω 2 αλλα αυριο αυτο που πουλησα 2 θα πρεπει να το αγορασω 5 τοτε θα το πουλησω σαν να το αγορασα 5 (και ας σε πουν κερδοσκοπο)...
ρε φοροφυγα σκουληκαντερα 3 ευρω πληρωνω τον εξτρα λαρτζ καιρο τωραείναι ξεκάθαρο ότι ανεβαίνουν τα λειτουργικά πρέπει να ανεβάσω και εγώ τις τιμές
Τύπε αυτό έγινε για την ελληνική βουλή..το οριο του 3% βγηκε για τους μουσουλμανους φωτογραφικα...
απο εκει και περα αν κανω το 100% δια τις 21 θεσεις θα επρεπε να εχεις περιπου 5% (4,76) για να βγαλεις βουλευτη βαση απλης αναλογικης....
τυπε εισαι τεζα μαλακας !Δεν σου ειπα οτι χαίρομαι,ο συριζα δεν τα πηγε καλα και αυτό με προβληματίζει.
Με τη Παλαιστίνη δεν επιασε,γενικα τον ελληνικό λαο δεν τον πολυνοιαζει τόσο το θεμα εκει.
Αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δει τι σκατα θελει και ενδιαφέρει τον λαό εδω περα...
Πρέπει να αφουγκραστεί τη κοινωνία.
θες και έξτρα λαρτζ με σαντιγές και αφρόγαλα από καρύδα να πούμερε φοροφυγα σκουληκαντερα 3 ευρω πληρωνω τον εξτρα λαρτζ καιρο τωρα
εξτρα λαρτζ καπουτσινο η εσπρεσσο ειμαι καφεινομανηςθες και έξτρα λαρτζ με σαντιγές και αφρόγαλα από καρύδα να πούμε
εγώ πίνω φρέντο εσπρέσσο απλό λαικό εργατικό τίμιο και πληρώνω 2,00 - 2,20 από εφοοδ και 1,60 από το φούρνο όταν περνάω για brunch
σήμερα πάω να παραγγείλω τώρα το μεσημέρι και βλέπω 2,50 όλα τα μουνόπανα. Ε να πάνε να γαμηθούν αύξηση 15% σε όλους τους κωδικούς από αύριο το πρωί.
ελάτε να αγοράσετε
καλοκαίρι πίνεις καπουτσίνο ζεστό?εξτρα λαρτζ καπουτσινο η εσπρεσσο ειμαι καφεινομανης
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και θα πεις και ενα τραγουδι
εσπρεσσο παγωμενο καλοκαιρακι και σπανια φρενταρα ΜΟΝΟ εξω ομωςκαλοκαίρι πίνεις καπουτσίνο ζεστό?
εσείς ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ τον πιο ακριβό καφέ ΜΟΥ όταν θα έρθετε να αγοράσετε με αυξημένες τιμές
μιά χαρά έβαλε το χεράκι του το ορθόδοξο πασοκ, χερούκλα δηλαδή...το ορθοδοξο το πασοκ μια χαρα πατριωτικοτατο ηταν τυπε!!! το πασοκ του σημιτη ηταν το ξεπουλημενο και οδηγησε στην κυβερνηση του μπουλη με ολεθρια αποτελεσματα για τη χωρα.....
Εσπρέσσο παγωμένο είναι το φρέντο εσπρέσσο...το καπουτσίνο είναι με το αφρόγαλαεσπρεσσο παγωμενο καλοκαιρακι και σπανια φρενταρα ΜΟΝΟ εξω ομως
πες που ειναι το μαγαζι σου να ερθω να παρω 200 κιλα καφε
Τύπε ενημερωσου καλυτερα πώς ειναι η διαδικασια.Και φακελωμα οπως τον παλιο κακο καιρο που ψηφιζαν και οι αμυγδαλιες- ωραια χρονια ωραια.. Εμπρος - πισω..
Τεμπη δεν πιανουν, υποκοπες δεν πιανουν, παλαιστινη δεν πιανει, ακριβεια δεν πιανει, τι ακριβως πρεπει να γινει για να ανεβετε καμια μοναδα?Δεν σου ειπα οτι χαίρομαι,ο συριζα δεν τα πηγε καλα και αυτό με προβληματίζει.
Με τη Παλαιστίνη δεν επιασε,γενικα τον ελληνικό λαο δεν τον πολυνοιαζει τόσο το θεμα εκει.
Αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να δει τι σκατα θελει και ενδιαφέρει τον λαό εδω περα...
Πρέπει να αφουγκραστεί τη κοινωνία.