1)μην πιανεις παλι το fuel pass γτ εκει εμεινες μετεξεταστέος
2)την προσωπικη διαφορα την γνωριζα οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα αλλα μαντεψε σταρχιδια μας δεν ειμαστε συνταξιουχοι του δημοσιου
3) μαντεψε σταρχιδια μας και οι ευροεκλογες τι ειμαστε κομματοσκυλα σαν εσενα να δουμε ποιον ή ποια θα κανουμε πλουσιοτερους κατα μερικα χιλιαρικα που δεν προκειται να τα δεις εσυ ποτε; ουτε το εφαπαξ σου δεν εφτασε σε αυτα τα ποσα αλλα εσυ εκει να υποστηριζεις με παροπιδες λες και θα φτιαξει η ζωη σου απο το αποτελεσμα των ευροεκλογων. και το κερασακι στην τουρτα ειναι οτι τις συνεκρινες μονο και μονο για να δικαιολογησεις σε περίπτωση που παρει μικροτερο ποσοστο απο τις εθνικες εκλογες για να μην σε κοροιδευουν...
@Νίπλης το μονο που δεν εθιξε ειναι που ειπα οτι το βρηκε απο τους γονεις αρα επεσα μεσα οπως και οτι ειναι στα πατησια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο δρομος προς τη δοξα ειναι μεγαλος και δυσκολος...
Άσχετα
Καμία απάντηση δεν είχα για τους υπολογισμούς μου για τους μη επαγγελματίες στο επίδομα βενζίνης
Είμαι πρόθυμος να συζητήσω με αριθμούς και όχι με γενικότητες
Στα άλλα 2 δεν έχει σημασία η ουσία
Πού είναι άλλη συζήτηση
Αλλά το ποιος παπαγαλίζει και ποιος οχι
Όταν σου λέω μάγος είσαι
Πήγαινε σε όλες τις υποθέσεις σου φυσικά
Για το υπόγειο απάντησα μόνο επειδή έχω βάλει φωτογραφίες και έχω αποδείξει ότι είναι τεσσάρι και τεσσάρια σε υπόγειο δεν υπάρχουν
Για τις άλλες υποθέσεις σου ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι
Άσχετα
Καμία απάντηση δεν είχα για τους υπολογισμούς μου για τους μη επαγγελματίες στο επίδομα βενζίνης
Είμαι πρόθυμος να συζητήσω με αριθμούς και όχι με γενικότητες
Στα άλλα 2 δεν έχει σημασία η ουσία
Πού είναι άλλη συζήτηση
Αλλά το ποιος παπαγαλίζει και ποιος οχι
Όταν σου λέω μάγος είσαι
Πήγαινε σε όλες τις υποθέσεις σου φυσικά
Για το υπόγειο απάντησα μόνο επειδή έχω βάλει φωτογραφίες και έχω αποδείξει ότι είναι τεσσάρι και τεσσάρια σε υπόγειο δεν υπάρχουν
Για τις άλλες υποθέσεις σου ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι
Ας υποθεσουμε οτι οι πληροφοριες ειναι σωστες, και το κυμα ειναι οντως 32-16.
Δεν με χαλαει, καθε αλλο.
Απλα, θυμαμαι οτι το 2023 το κυμα ηταν 37-27.
Και το ειχα γραψει κι εδω μεσα και ειχαν ξεσηκωθει οι συριζαιοι οτι γραφω ψεματα και υπερβολες και αποκλειεται η διαφορα να ειναι τοσο πολυ, 10 μοναδες δηλαδη (τελικα ηταν 21).
Για να δουμε. Περιμενω κι εγω την πληροφορηση μου
Ένας μύστης στο Twitter o Evgenios Tzavaras (τώρα βαριέμαι να ψάχνω) έχει ρωτηθεί πολλές φορές γιατί ενώ πλασάρει πατριωτισμό, υπέρ της οικογένειας κλπ κλπ είναι άτεκνη και άγαμη...
Η απάντηση του ήταν => κι ο Αδόλφος υπήρξε ηγέτης αλλά άτεκνος και άγαμος δεν ήταν;
αλλη μια Κυριακη που δεξιοι κατα φαντασία δικαιολογησαν γιατι εμεινα σπιτι τους και δεν πηγαν για μπανιο κτλ , για να ψηφίσουν την παραταξη τους , και οχι επειδη δεν τους εχει μεινει φραγκο