troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.965
- Πόντοι
- 5.506
ναι.....αυτος και ο σλουκας μια κατηγορια ξεφτιλας ειναιη ξεφτίλα των αναπηρων , οτι πιο σάπιο υπαρχει
ναι.....αυτος και ο σλουκας μια κατηγορια ξεφτιλας ειναιη ξεφτίλα των αναπηρων , οτι πιο σάπιο υπαρχει
οχι μετα την εφεση εχει δικαιωμα ψηφου....η ΝΔ ΜΑΣ ελυσε και το προβλημα στους ατυχους συναθρωπους με βραχιολακι....ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ!!!Χαρτοπολεμος δεν ψηφιζει μαζι με βραχιολακι εχει και στερηση πολιτικων δικαιωματων και εκφερει και γνωμη ο μουνης
μαλακα μου δεν το σκεφτηκα αυτο...εχω απογοητευθειοχι μετα την εφεση εχει δικαιωμα ψηφου....η ΝΔ ΜΑΣ ελυσε και το προβλημα στους ατυχους συναθρωπους με βραχιολακι....ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ!!!
Μα δεν είναι θέμα αδερφής ή δεν ξέρω τι ρε σεις - είναι καρναβάλι ο ΣΥΡΙΖΑ - όπως και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η αντιπολίτευση - αυτός είναι ο λόγος που ο Μητσοτάκης μόνο όταν ο ίδιος θα αποφασίσει να φύγει θα χάσει...Οι αδερφές δαγκωτό Κασελ θα το ρίξουν . Εδώ βγάλανε τον Μπιμπιλα βουλευτή
Αφού δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ρε τύπε.μεγαλη ξεφτυλα αυτο για εναν λαο
Δεν είναι υποχρεωτική ρε σεις. Έλεος.Μέσα έπεσε ο αγαπητός μας Αlex που έβλεπε συμμετοχή στις Εκλογές 42 τα εκατό.
Ελπίζω να το έπαιξε και στοιχηματικά.
Μόλις στο 13,1% είναι η συμμετοχή των πολιτών στις σημερινές ευρωεκλογές, κάτι που σημαίνει πολύ μεγάλο ποσοστό αποχής , όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος.
Το απογοητευτικό ποσοστό είναι ποσοστιαία περίπου 20% χαμηλότερο από αυτό των εθνικών εκλογών του Ιουνίου και σημαίνει ότι η τελική συμμετοχή των πολιτών, αν και είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους στην ψηφοφορία, θα κυμανθεί περί το 42%.
Οι περιοχές με την χαμηλότερη συμμετοχή μέχρι τώρα είναι τα νησιά του Ιονίου, η Ανατολική Μακεδονία, η Δυτική Μακεδονία, ενώ οι περιοχές με υψηλότερη συμμετοχή είναι η Θεσσαλία με 14% και η Αττική με 13%.
Πάνε σετακι αυτα ..η μπακοδημου η τα βυζγια της?
Βάσει νόμου είναι.Αλλο που αν απέχεις δεν εφαρμόζονται οι ποινικές συνέπειες.Δεν είναι υποχρεωτική ρε σεις. Έλεος.
Ο νόμος επί της ουσίας είναι "απενεργοποιημένος".Βάσει νόμου είναι.Αλλο που αν απέχεις δεν εφαρμόζονται οι ποινικές συνέπειες.
Το ίδιο λέμε με άλλα λόγια.Ο νόμος επί της ουσίας είναι "απενεργοποιημένος".
βαλε σε βαποριζατερ 1 κουταλια της σουπας μαγειρικη σοδα, 1 κουταλακι του γλυκου λευκο ξυδι,ενα καπακι λενορ και δυο σταγονες αζαξ για τα τζαμια.....ψεκασε τον πριν την πυραμαλακα μου δεν το σκεφτηκα αυτο...εχω απογοητευθει
θα παω να τον καψω τοτε μπουτσα μου...για πες τι να ριξω στο καμμενο πτωμα να μην μυριζει ασχημα στην ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ;
Με περηφάνεια είδα στο ΣΚΑ'Ι' ότι β Ευρωκαλπη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στον πλανήτη.Αφού δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ρε τύπε.
Καταρχήν, δεν καταλαβαίνουν ότι οι ευρωεκλογές είναι σημαντικότερες από τις εθνικές εκλογές, διότι παράγει ενωσιακό δίκαιο κατευθείαν, άμεσα εφαρμόσιμο από τις εθνικές κυβερνήσεις.
Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία (σωστότερα τις επιπτώσεις, διότι δεν αποφασίζει η Ευρώπη, αλλά το ΝΑΤΟ δηλ βλέπε ΗΠΑ) και δεν ξέρουμε με ποιον τρόπο θα τερματιστεί ο πόλεμος. Ποιο είναι το exit strategy δηλ που έχουν ΗΠΑ & Ρωσία, χωρίς να γαμηθούμε εμείς κυρίως.
Χωρίς να μιλήσουμε για θέματα ενεργειακής αυτονομίας της Ευρώπης, για τον Μπορέλ που συντονίζει τους υπουργούς Εξωτερικών των χωρών και είναι άγνωστο αν θα έχουμε πολιτική ένωση κάποια στιγμή (καλά για άμυνα άστο γι' αργότερα).... με τίποτα απ' όλα αυτά δεν ασχολούμαστε στο Γιουνανιστάν, παρά με την πουστάρα και το πόθεν έσχες, διότι απλά η αντιπολίτευση δίνει τον υπερ-πάντων αγώνα (δημοψηφισματικού χαρακτήρα) για να κοντύνει ο Μητσοτάκης.
Αυτοί είμαστε που λέει κι ο Κουτσούμπας.
Αυτή είναι η Ελλάδα, είχε πει ο γίγαντας Σιμιτηςμεγαλη ξεφτυλα αυτο για εναν λαο
Αυτό ακριβώς.Βάσει νόμου είναι.Αλλο που αν απέχεις δεν εφαρμόζονται οι ποινικές συνέπειες.
Ναι αλλά ο Μπιμπιλας δεν βγήκε με το ροζουλι τσίρκο αλλά με το μωβ της Ζωαρας.Οι αδερφές δαγκωτό Κασελ θα το ρίξουν . Εδώ βγάλανε τον Μπιμπιλα βουλευτή
Δεν είχε Κασέλ τότε. Τώρα θα συνασπιστεί το αδελφάτο κάτω από μια μεγάλη στέγη αγάπης χρωματισμένη σαν το ουράνιο τόξοΝαι αλλά ο Μπιμπιλας δεν βγήκε με το ροζουλι τσίρκο αλλά με το μωβ της Ζωαρας.