Νέα

Ευγενική πρόταση πρός κοπέλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
BiteMeIaMfresH σε συμπαθούμε επειδη εισαι κοπέλα και σε πειράζουμε,μην τα παίρνεις όλα τις μετρητοίς..

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μια τελευταία διευκρίνηση. Είπα δεν κάνω προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Δλδ εσύ είσαι μουνόδουλος. Το μουνόδουλος με άποψη το χρησιμοποιώ ως εννοιολογική κατηγορία. αν με ρωτήσεις τώρα να σου πω ποιοί από το φόρουμ συγκεκριμένα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία δεν μπορώ να σου πω με τα ονόματα τους. Είναι μια γενικότερη εννοιολογική κατηγορία που φυσικά βγήκε μέσα από τον λόγο συγκεκριμένων μελών του σάιτ. Αλλά δεν την επιρρίπτω ειδικά στον καθένα από αυτούς. Δεμν με αφορά να το κάνω. άποψη για τον παραγόμενο λόγο εκφράζω. Όχι άποψη επί συγκεκριμένων προσώπων.

Παρότι το έγραψα παραπάνω το ξαναλέω: δε θεωρώ τον εαυτό μου όπως εσύ νομίζεις ( έστω και συγκεκαλυμένα )...Επιμένω πάντως στο γεγονός ότι φάσκεις και αντιφάσκεις και την αποψή μου για όσους με θεωρούν έτσι την εξέφρασα παραπάνω....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
α μπα νοου νοου, καποτε πεταω κ λεξεις απο αλλες γλωσσες οχι μονο απ τ αγγλικα
ετσι.. χωρις λογο... οπως μου ρθει ποσταρω... δεν ειμαι του εξωτερικου.. ις μαι σταιλ οφ ραιτινγκ (κ οχι μαι σταιλ οφ σπικινγκ αλλα δεν σας ενδιαφερει τουτο)... πως ειναι καποιων το να παραθετουν λινκς? ε κατι τετοιο - σαμθινγκ λαικ δατ..! πχ δεν συμπαθω να κανω παραθεσεις.. κ αυτο κολληματακι ειναι...
πειραζει? κ αυτο μας χαλαει? να το κοιταξεις...
οσο για το που θ αποφασισω να παω δεν ειναι της δικαιοδοσιας σου.. οπου γουσταρω θα παω..   :bounce:
αν δεν σ αρεσει μην μ ακολουθεις... ε? σωστη?

παγωτακι κανεις?

απ' όλο αυτό το συμπούρμπουλο να συμπεράνω ότι η απάντηση στην ερώτηση μου είναι πως είναι προσωπικό στυλ; δεν είναι μητρική σου γλώσσα τα αγγλικά ή κάποια άλλη ξένη γλώσσα;

Δυσκολευτήκαμε λίγο αλλά βρήκαμε την απάντηση στα συμφραζόμενα.

Μια άλλη ερώτηση. Γιατί όταν κάποιος εκφράζει άποψη για το πόσο μακρια θα πας συμπεραίνεις ότι θέλει ή σκέφτεται να σε ακολουθήσει; Είναι θέμα γυναικείας φύσης ή αποτελεί πρακτική στη ζωή σου κάθε άνδρας με τον οποίο μιλάς να έχει ακατάσχετη επιθυμία να σε ακολουθήσει;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Παρότι το έγραψα παραπάνω το ξαναλέω: δε θεωρώ τον εαυτό μου όπως εσύ νομίζεις ( έστω και συγκεκαλυμένα )...Επιμένω πάντως στο γεγονός ότι φάσκεις και αντιφάσκεις και την αποψή μου για όσους με θεωρούν έτσι την εξέφρασα παραπάνω....

Ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται στο μυαλό κανένα προγενέστερο ποστ σου που να σε κάνει να εμπίπτεις σε αυτή την κατηγορία. Δεν μ' ενδιαφέρει άλλωστε αν είσαι ή δεν είσαι. Δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις. Δεν πρόκειται αύριο το πρωί να συνεργαστούμε σε κάτι για να μ' ενδιαφέρει ο χαρακτήρας σου προσωπικά.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν μου έρχεται στο μυαλό κανένα προγενέστερο ποστ σου που να σε κάνει να εμπίπτεις σε αυτή την κατηγορία. Δεν μ' ενδιαφέρει άλλωστε αν είσαι ή δεν είσαι. Δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις. Δεν πρόκειται αύριο το πρωί να συνεργαστούμε σε κάτι για να μ' ενδιαφέρει ο χαρακτήρας σου προσωπικά.

Φυσικά. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία πάντως....

Καλό βράδυ

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν πιστευω μεσιε (αυτο αραγε επιτρεπεται? )λαπλας να πιστευεις στ αληθεια οτι παιρνω οτιδηποτε τοις μετρητοις εδω μεσα? γιατι θα απογοητευθω τα μαλα.. :P

αχ μεσιε στουντιαν... οκεικ... συνεχιζεις απτοητος... ε ναι λοιπον ειναι προσωπικο στυλ (τι πεζη απαντηση.. εμ αφου αυτες γουσταρεις...)
δευτερον δεν συμπαιρενω τπτα απολυτως... οταν καποιος ενω εχω δηλωσει οτι παιδια σας γραφω κ ουτε καν παρεξηγιεμαι η ενοχλουμαι απο προσβλητικα ποστς... απλα μου ειναι αδιαφορα.. κ μονη απαντηση μου σ αυτα (αν υπαρξει) θα ειναι ο σαρκασμος κ η ειρωνια αναμικτα με χιουμορακι... κ συνεχιζει να ασχολειται μ αυτα που λεω... τοτε ξερω γω μαλλον ακολουθει...

α κ μην προσπαθεις να με αναλυσεις κ μενα... οπως εκανε ο ψυχολογος φιλος του ρεηβεν... θα βρεις τοιχο... στο λεω για να μην κουραζεσαι...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εντάξει παιδια,να τα γραφει κάποια-ος στο φόρουμ δεν είναι κακό..ειναι θέμα συνήθειας πιστευω..
ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ όμως ειναι άσχημο..
Ειδικα αν η αλλη δεν εχει να πει τπτ και απαντάει συνεχώς με ΠΑΠΑΡΙΕΣ του στύλ i see και I see και hi there..
Και εχει και το ταγάρι δίπλα(τα νέοστυλάτα τσαντάκια made in china και καλά εξ city)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δεν πιστευω μεσιε (αυτο αραγε επιτρεπεται? )λαπλας να πιστευεις στ αληθεια οτι παιρνω οτιδηποτε τοις μετρητοις εδω μεσα? γιατι θα απογοητευθω τα μαλα.. :P

αχ μεσιε στουντιαν... οκεικ... συνεχιζεις απτοητος... ε ναι λοιπον ειναι προσωπικο στυλ (τι πεζη απαντηση.. εμ αφου αυτες γουσταρεις...)
δευτερον δεν συμπαιρενω τπτα απολυτως... οταν καποιος ενω εχω δηλωσει οτι παιδια σας γραφω κ ουτε καν παρεξηγιεμαι η ενοχλουμαι απο προσβλητικα ποστς... απλα μου ειναι αδιαφορα.. κ μονη απαντηση μου σ αυτα (αν υπαρξει) θα ειναι ο σαρκασμος κ η ειρωνια αναμικτα με χιουμορακι... κ συνεχιζει να ασχολειται μ αυτα που λεω... τοτε ξερω γω μαλλον ακολουθει...

α κ μην προσπαθεις να με αναλυσεις κ μενα... οπως εκανε ο ψυχολογος φιλος του ρεηβεν... θα βρεις τοιχο... στο λεω για να μην κουραζεσαι...

I rest my case! ή αλλιώς όπως έλεγε ο Λυσίας: χίλια ευχαριστώ κοριτσάκι μου καλύτερα δεν μπορούσα να τα πω εγώ!!! Κι ο νοών νοήτω!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παιδια........δε βλεπω λινκς ομως και ανησυχω.......που ειναι τα λινκς? θελω να βλεπω λινκςςςςςςςςςςς

Επισκέπτης
Τελικα η αγαμια (οχι ο γαμος) στις μερες μας τεινει να γινει κοινωνικο προβλημα....

Η καθε αγαμητη ή κακογαμημενη κ καμια φορα ανοργασμικη κυρατσα...βγαζει τα κομπλεξ του μουνιου της...μας παρουσιαζει φυσιολικες τις υστερικες αντιδρασεις κ νορμαλ τα κολληματα της...καταληγει να μας επιβεβαιωνει (εμας τους 2-3) πως ο φθονος ειναι το κυριαρχο συναισθημα της προς ολες τις γκομενες κ ολους τους ανδρες που γαμιουνται/γαμανε κ εχουν οργασμο..
Τελος για την κακογαμημενη...ειναι πιο απλο...νιωθει ενα ανεκπληρωτο κενο μεσα της (κ στο μυαλο κ στο μουνι της)...Επιτιθεται κ γινεται σπαζαρχιδω διαρκως με το αντιθετο φυλο...κ φυσικα αποτελει κινδυνο για τις φιλες της,καθως εκτος του οτι η ''ασθενεια'' ειναι μεταδοτικη...οι υπαρξιακες τις κρισεις ειναι πραγματικα απαλευτες κ γεμιζουν τυψεις καθε φιλανρθωπο ή φιλοζωο...

Τωρα που το σκεφτομαι καθως γραφω,υπαρχει επισης κ η γκομενα-περιεργη....εκει μιλαμε για μεγαλη ιστορια...κ ο νοων νοειτω!

Αναρωτιεμαι τελος...υπαρχουν παρθενες πανω απ'τα 25-26 ???

Υ/Γ--->Τωρα μπορειτε να το ξανακλειδωσετε!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Τελικά θα γαμήσει κανείς ή πάλι πολύ κλο κλο και από αυγό τίποτα?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τελικά θα γαμήσει κανείς ή πάλι πολύ κλο κλο και από αυγό τίποτα?

Μην ανησυχείς Πελ! God makes them and they get together! Όσοι ήταν να συνευρεθούν να είσαι σίγουρος ότι έχουν συνευρεθεί!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
God makes them and they get together!

Αυτό ξαναπές το! Ειδικά αν πρόκειται για αντιπαθητικούς, πως ταιριάζουν, άλλο πράγμα: Το ζεύγος. Ο Ρούλης και η ʼσπα...

Το κακό είναι ότι εάν έγινε το gang bang, πάλι το χάσαμε.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αυτό ξαναπές το! Ειδικά αν πρόκειται για αντιπαθητικούς, πως ταιριάζουν, άλλο πράγμα: Το ζεύγος. Ο Ρούλης και η ʼσπα...

Το κακό είναι ότι εάν έγινε το gang bang, πάλι το χάσαμε.

Στην απέξω εμείς!!! Ιδανικοί κι ανάξιοι εραστές!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Στην απέξω εμείς!!! Ιδανικοί κι ανάξιοι εραστές!!

Εννοείται στην απέξω! Δεν συμπαθώ τον συνωστισμό(είμαι λίγο οπισθοδρομικός σε αυτά αν και νέος-ο ρομαντισμός θα φταίει), για κανά μάτι ρε αδερφέ, να δω και 'γω real time πως είναι το "κάποιος να ανοίξει το φως ρε παιδιά, έχω ρίξει ένα και έχω φάει τρεις"

ʼσχετο - σχετικό: Πιστεύω ότι η πλήρης απομυθοποίηση του πόθου έρχεται μόνο αν την συλλάβεις σε gangbangοειδή φάση. Εκεί προφανώς θα τελειώνουν όλα. Εύχομαι να μην μου συμβεί και αν συμβεί να το μάθω κάπως νωρίς τουλάχιστον...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εννοείται στην απέξω! Δεν συμπαθώ τον συνωστισμό(είμαι λίγο οπισθοδρομικός σε αυτά αν και νέος-ο ρομαντισμός θα φταίει), για κανά μάτι ρε αδερφέ, να δω και 'γω real time πως είναι το "κάποιος να ανοίξει το φως ρε παιδιά, έχω ρίξει ένα και έχω φάει τρεις"

ʼσχετο - σχετικό: Πιστεύω ότι η πλήρης απομυθοποίηση του πόθου έρχεται μόνο αν την συλλάβεις σε gangbangοειδή φάση. Εκεί προφανώς θα τελειώνουν όλα. Εύχομαι να μην μου συμβεί και αν συμβεί να το μάθω κάπως νωρίς τουλάχιστον...

Μωρέεεε! Μες στο μυαλό μου είσαι πρωινιάτικα!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τελικα η αγαμια (οχι ο γαμος) στις μερες μας τεινει να γινει κοινωνικο προβλημα....

Η καθε αγαμητη ή κακογαμημενη κ καμια φορα ανοργασμικη κυρατσα...βγαζει τα κομπλεξ του μουνιου της...μας παρουσιαζει φυσιολικες τις υστερικες αντιδρασεις κ νορμαλ τα κολληματα της...καταληγει να μας επιβεβαιωνει (εμας τους 2-3) πως ο φθονος ειναι το κυριαρχο συναισθημα της προς ολες τις γκομενες κ ολους τους ανδρες που γαμιουνται/γαμανε κ εχουν οργασμο..
Τελος για την κακογαμημενη...ειναι πιο απλο...νιωθει ενα ανεκπληρωτο κενο μεσα της (κ στο μυαλο κ στο μουνι της)...Επιτιθεται κ γινεται σπαζαρχιδω διαρκως με το αντιθετο φυλο...κ φυσικα αποτελει κινδυνο για τις φιλες της,καθως εκτος του οτι η ''ασθενεια'' ειναι μεταδοτικη...οι υπαρξιακες τις κρισεις ειναι πραγματικα απαλευτες κ γεμιζουν τυψεις καθε φιλανρθωπο ή φιλοζωο...

Τωρα που το σκεφτομαι καθως γραφω,υπαρχει επισης κ η γκομενα-περιεργη....εκει μιλαμε για μεγαλη ιστορια...κ ο νοων νοειτω!

Αναρωτιεμαι τελος...υπαρχουν παρθενες πανω απ'τα 25-26 ???

Υ/Γ--->Τωρα μπορειτε να το ξανακλειδωσετε!!!

ξερεις εφοσον θες να το παιξεις μαγκας καλο θα ηταν να απευθεινεσαι σε πρωτο προσωπο εκει που θες και να εχεις @@δια αν θες να περνιεσαι για αγορακι αντι να παιζεις κρυφτουλι......εγω λοιπον τι ειμαι απο τα παραπανω? πρεπει να αποκαλυψω ή να αφησουμε τα στοιχηματα να πεφτουν?

με τον ιδιο τροπο ας πουμε θα μπορουσα να μιλαω για το που οδευει η κοινωνια η ατιμη με τα διαφορα κακομαθημενα κωλοπαιδα που βγαινουν στην πιατσα και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα @@δια, πουλανε μουρη, γινονται τσιρακια σε αλλους για να αποκτησουν εστω και λιγη απο τη "μαγκια" τους αλλα εξακολουθουν να ειναι χεστες :)

ευτυχως ομως.....εγω δεν ειμαι εσυ.....ευτυχως......και αν και γυναικα εχω μαλλον περισσοτερα @@δια για να σου πω τα οσα εχω να σου πω σε πρωτο προσωπο :boobies:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μην ανησυχείς Πελ! God makes them and they get together! Όσοι ήταν να συνευρεθούν να είσαι σίγουρος ότι έχουν συνευρεθεί!

παιδια σορρυ τον τελευταιο καιρο ειμαστε φουλ οταν ξελασκαρουμε λιγο θα σας ειδοποιησουμε......

Επισκέπτης
δεν τα εχει δει ο ψυχιατρος τα τελευταια 2 ποστ..κατσε να κανω ενα forward γιατι βλέπω και νεες, κρυφές πτυχες της ασθένιας.

Studian, πιστευεις οντως ότι περιμενει να της δωσεις το λόγο? Τη καραμαλακία να πεταξει θελει..να φυγει ο βοθρος απο μεσα της...23 ωρες την ημερα στα σαιτ...και ενα PhD in progress...και ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ και χορτάτη..... :headbang1:

εγω παντως δεν κουραζομαι..εδω θα είμαι (οταν ειμαι)...θα απανταω...έχει γινει ενα ειδος σπορ πλέον...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom