Νέα

Ευγενική πρόταση πρός κοπέλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
τελικα θα μας σπασετε στο ξυλο ή θα μας πηδηξετε?
να ξερουμε να προετοιμαστουμε ψυχολογικα.... να κανονισουμε την πορεια μας κ μεις... μην παμε ξυπολυτες στ αγκαθια
χαχαχαχαχαχα!καλή!!!αποστομοτικότατη απάντηση γιατί μερικά πράγματα μόνο στην πλάκα "μπορεί" να τα πάρει κανείς!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε μάστορα...που είσαι και λαλίστατος...έχεις ποτέ σκεφτεί πως μπορεί κάποια κοπέλα από αυτές που μας ''βλέπουν'' να είναι αδερφή,ανηψιά,θεία ή γκομενά σου?Σκέψου το πρώτα και μετά απέσυρε το ''θεματάκι σου''.... :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

αντε βρε...τι μπουρδελοκοινοτητα ειμαστε; θα βγουμε και συγγενεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
bordelman

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
θα αποσύρω το θέμα αφού πετύχω τους πουτανόστοχους μου!!!
πάντα το κάνω!!

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
μου φαίνεται πως τελικά υπάρχει πολύ απωθημένο "κρυμμένο" εδώ στην Ελλάδα και βρέθηκε ένας σχετικά "ανώδυνος"(για τους ίδιους τουλάχιστον-κάτι είναι κι αυτό-)τρόπος να το βγάζουν!το νετ.και ειδικά αυτό το site που ακόμα και απ'το όνομα "φαίνεται" πολυ underground.το παράξενο-και ταυτόχρονα πολύ καλό-είναι πως σε κάποια θέμματα/θρεντς γράφονται και μαθαίνονται πολύ "καλά" πράγματα και απόψεις!κατά τ'άλλα....από τα "οπαδικά" μέχρι και σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν-και θα υπάρχουν-πάντα κάποιοι που θα πετάνε......."ότι να'ναι" :idiot:
psaxnwtrans,φυσικά σε καμία περίπτωση δεν σε βάζω΄σ'αυτή την κατηγορία(το γράφω,μήπως νόμισες πως στο προηγούμενο σχόλιό μου αναφερόμουν και σε σένα,που φυσικά δεν ισχύει)

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εναλλακτική πρόταση: Να ανοίξουμε ταμείο, να καλύπτει τα έξοδα του μπορντελμαν και της παρέας του για να γαμήσουν, να μας αφήσουν στην ησυχία μας, να μην βλέπουμε θρεντ αυτού του είδους ή σχετικά με το πως κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα τα μέλη του φόρουμ...

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
Εναλλακτική πρόταση: Να ανοίξουμε ταμείο, να καλύπτει τα έξοδα του μπορντελμαν και της παρέας του για να γαμήσουν, να μας αφήσουν στην ησυχία μας, να μην βλέπουμε θρεντ αυτού του είδους ή σχετικά με το πως κάνουν την ανάγκη τους στην τουαλέτα τα μέλη του φόρουμ...
χαχαχαχαχαχαχαχα!είδατε τελικά που ακόμα και τέτοια θρεντς και...."θέμματα" μπορούν να κάνουν καλό?διαβάζουμε και καμία-πολύ-έξυπνη απάντηση σαν αυτή και μας φτιάχνει το κέφι!
η καλύτερη απάντηση δεν είναι απαραίτητα το βρισίδι,αυτό είναι το πιο εύκολο,για όλους!ενώ κάτι τέτοιο....δυσκολεύει τον άλλον,γιατί πρέπει και να.....σκεφτεί(πράγμα που δεν είναι καθημερινή συνήθεια όλων!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δηλαδη μια αγενης προταση πως θα ηταν ακριβως? περιεργη αντιληψη εχετε καποιοι για το σαβουαρ βιβρ....

μπαιτ θα γμανε και θα δερνουν παραλληλα.....μα τι ερωτησεις ειναι αυτες????

κατα ταλλα προσωπικα αν και βρισκομαι σε μια οικονομικη στενοτητα τα τελευταια χρονια θα προτιμησω να αντιπαρελθω την προτασουλα....δεν ειναι προσωπικο το θεμα καταλαβαινεις....απλα δεν ηταν και καμια προσφορα της προκοπης ή εστω δελεαστικη....επειδη εσυ δηλαδη θες να κοψεις τις πτανες και την  :jerking: και εχεις ονειρα νταβα ή τσοντοπαραγωγου πρεπει να την πληρωσουμε εμεις? τα δικα μας οφελη θα ηθελα να βελτιωθουν αν γινεται γιατι το να γινω πτανα στη φυλης ε δελεαρ δεν το λες οσο να ναι.... κανε μια αναθεωρηση της προτασης στα βασικα της σημεια φτιαξε και ενα πορτφολιο να μας στειλεις ενα βιογραφικο ισως και ενα Ε9  και το συζηταμε :)

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

γουσταρεις να πληρωνεις γαμησιατικα αλλων ρε συ φιλαρακι?  ;) ;) :cheesy: :cheesy:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Όταν το μουνί με άποψη συναντάει τον μουνόδουλο με άποψη είναι σίγουρο ότι θα τα βρούνε. Ως γνωστόν, God makes them and they get together!

Εμείς οι υπόλοιποι όμως τι φταίμε;

ΥΓ: Είμαστε κοντά στον πάτο; Γιατί στην δική μου αισθητική και κουλτούρα αν κάποιος μου λέει έλα να σε γαμήσω ομαδικά και να σε πληρώσω, του λέω άντε γαμήσου κι εσύ και το φόρουμ σου και την κάνω με ελαφρά (ή βαριά) πηδηματάκια! Αλλά φευ... Βλέπεις υπάρχουν κι οι μουνόδουλοι με άποψη!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε στουντιαν κριμα γμτ δεν εχω πεντε δεκα λινκ να σε παραπεμψω μπας και βελτιωθει η αισθητικη και το χιουμορακι σου γιατι μαλλον πασχουν....δεν πειραζει ισως μπορεσεις να μου βρεις εσυ μερικα (που τα εχεις και ευκαιρα) μπας και χαλασει το δικο μου? τι λες?

υ.γ. προτιμας τα μνια χωρις αποψη? και αυτο δε σε κανει ακομα πιο μουνοδουλο?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και τωρα που το σκεφτομαι....... καποιοι χρηστες (και εγω σε αυτους) σε αλλο θρεντ σου την ελεγαν που παρεπεμπες τους παντες σε λινκ και οτι προφανως δεν ειχες τις επαρκεις γνωσεις  για το θεμα ψυχολογος,ψυχαναλυτης,ψυχιατρος αλλα δε σε ειδα να θιγεσαι ιδιαιτερα που αμφισβητησαν το επιπεδο, τη νοημοσυνη, τις γνωσεις σου και να αποχωρεις με ιαχες και θουριους......

και θα θιχτω εγω απο τον καθε καραγκιοζη που λεει οτι θελει να κανει παρτουζες και να με κανει σταρ στη φυλης?

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Επαναφέρω λοιπόν την προτασή μου για να έχουν τα σωστά μνια άποψη και να διαγράφονται τα μαλακιστήρια που ανοίγουν αυτά τα threads

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Όταν το μουνί με άποψη συναντάει τον μουνόδουλο με άποψη είναι σίγουρο ότι θα τα βρούνε. Ως γνωστόν, God makes them and they get together!

Εμείς οι υπόλοιποι όμως τι φταίμε;

ΥΓ: Είμαστε κοντά στον πάτο; Γιατί στην δική μου αισθητική και κουλτούρα αν κάποιος μου λέει έλα να σε γαμήσω ομαδικά και να σε πληρώσω, του λέω άντε γαμήσου κι εσύ και το φόρουμ σου και την κάνω με ελαφρά (ή βαριά) πηδηματάκια! Αλλά φευ... Βλέπεις υπάρχουν κι οι μουνόδουλοι με άποψη!!

τι ειπε ο ανθρωπος! βαλτο αγορι μου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε στουντιαν κριμα γμτ δεν εχω πεντε δεκα λινκ να σε παραπεμψω μπας και βελτιωθει η αισθητικη και το χιουμορακι σου γιατι μαλλον πασχουν....δεν πειραζει ισως μπορεσεις να μου βρεις εσυ μερικα (που τα εχεις και ευκαιρα) μπας και χαλασει το δικο μου? τι λες?

υ.γ. προτιμας τα μνια χωρις αποψη? και αυτο δε σε κανει ακομα πιο μουνοδουλο?

κατόπιν συνωμοσίας με τον Πάνο ξεκλείδωσε το θρεντ για να μπορώ να απαντήσω.

Προτιμώ τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ με άποψη. Αυτές καταλαβαίνουν τι εννοώ. Εσύ επειδή δεν περιλαμβάνεσαι στην ως άνω κατηγορία αδυνατείς να καταλάβεις τα λεγόμενα μου.

Τώρα αν είμαι μουνόδουλος. Είμαι λάτρης των γυναικών. Κι έχω ξοδέψει πολύ χρόνο, ενέργεια και χρήμα σε αυτή τη λατρεία. Καμμία όμως από τις γυναίκες που απετέλεσαν αντικείμενο της λατρείας μου και του σεβασμού μου δεν θα καταδεχόντουσαν, όχι να μπουν σε αυτό το σάιτ, να ρίξουν δεύτερη ματιά.

Γιατί έχουν άποψη, όχι "άποψη". Ψιλοσημειολογία θα έχεις κάνει εκεί στα ξένα. Χρησιμοποίησε την.

Και τωρα που το σκεφτομαι....... καποιοι χρηστες (και εγω σε αυτους) σε αλλο θρεντ σου την ελεγαν που παρεπεμπες τους παντες σε λινκ και οτι προφανως δεν ειχες τις επαρκεις γνωσεις  για το θεμα ψυχολογος,ψυχαναλυτης,ψυχιατρος αλλα δε σε ειδα να θιγεσαι ιδιαιτερα που αμφισβητησαν το επιπεδο, τη νοημοσυνη, τις γνωσεις σου και να αποχωρεις με ιαχες και θουριους......

και θα θιχτω εγω απο τον καθε καραγκιοζη που λεει οτι θελει να κανει παρτουζες και να με κανει σταρ στη φυλης?

Ξαναδιάβασε το παραπάνω γραφτό σου και ίσως κατανοήσεις την έννοια του χυδαίου μεταμοντερνισμού (όχι του επιστημονικού), δηλαδή του ασυνάρτητου κειμένου.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στουντιαν ειλικρινα.....πρεπει να μαθεις να εκφραζεσαι καλυτερα (εφοσον θεωρεις οτι το παραπανω σου ποστ εκφραζει τα ιδια με το προτελευταιο...)

εχω μερικα καλα λινκ να στειλω? :P

kashmir

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προτιμώ τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ με άποψη. Αυτές καταλαβαίνουν τι εννοώ. Εσύ επειδή δεν περιλαμβάνε σαι στην ως άνω κατηγορία αδυνατείς να καταλάβεις τα λεγόμενα μου.

ρε μεγαλε και τρισμεγιστε studian μηπως και η γυναικες προτιμουν εναν αντρα που ξερει ποτε να σταματαει? απο το να κακαριζει και να σκουζει?

Τώρα αν είμαι μουνόδουλος . Είμαι λάτρης των γυναικών.
Ξαναδιάβασε το παραπάνω γραφτό σου και ίσως κατανοήσεις την έννοια του χυδαίου μεταμοντερν ισμού (όχι του επιστημονικ ού), δηλαδή του ασυνάρτητου κειμένου.

κι εδω φαινεται πως ο γαιδαρος λεει τον πετεινο κεφαλα..

βασικο στοιχειο εκφρασης: μετα απο μια πλαγια προταση ακολουθει η κυρια! απλο συντακτικο!

πριν σχολιαζεις τους αλλους δες την δικη σου καμπουρα. Απο επιστημονες και ξερολες πηξαμε

Επισκέπτης
kashmir μπας κ εισαι κανενας μουνοδουλος με αποψη που λεει κ ο στουντιαν κ παρεξηγηθηκες εκ μερους των γυναικων με αποψη κ στο 2ο σου,μολις,ποστ απεφανθεις να μας πεις,τι,μια π@π@ρι@ που την καταλαβε κ το πιτσιρικι ο ανηψιος μου διπλα μου....????

Αντε γειαααα!!! Μουνοδουλοι,ανωμαλοι κ πουστηδες πνιξατε την κοινωνια...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom