Νέα

Ευγενική πρόταση πρός κοπέλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
μονοδουλοι που πληρωνουν ενα καλο μουνι για να γαμησουν?μουνοδουλοι ειναι οσοι παρακαλαν μια καριολιτσα να πανε για ενα καφε
και αυτη τους κοροιδευει επειδη της ειπε καποιος οτι εχει ωραιο κολο και το πηρε πανω της κοπελες μου δεν ξερετε οτι παρακαλετο μουνι ξυνο γαμησι?και οι πλακα ειναι οτι μενετε και αγαμητες.αλωστε φαινεται απο τις αντιδρασεις σας

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Προτιμώ τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ με άποψη. Αυτές καταλαβαίνουν τι εννοώ. Εσύ επειδή δεν περιλαμβάνε σαι στην ως άνω κατηγορία αδυνατείς να καταλάβεις τα λεγόμενα μου.

ρε μεγαλε και τρισμεγιστε studian μηπως και η γυναικες προτιμουν εναν αντρα που ξερει ποτε να σταματαει? απο το να κακαριζει και να σκουζει?

Τώρα αν είμαι μουνόδουλος . Είμαι λάτρης των γυναικών.
Ξαναδιάβασε το παραπάνω γραφτό σου και ίσως κατανοήσεις την έννοια του χυδαίου μεταμοντερν ισμού (όχι του επιστημονικ ού), δηλαδή του ασυνάρτητου κειμένου.

κι εδω φαινεται πως ο γαιδαρος λεει τον πετεινο κεφαλα..

βασικο στοιχειο εκφρασης: μετα απο μια πλαγια προταση ακολουθει η κυρια! απλο συντακτικο!

πριν σχολιαζεις τους αλλους δες την δικη σου καμπουρα. Απο επιστημονες και ξερολες πηξαμε

Για να το λες εσύ τι θέλουν οι γυναίκες κάτι θα ξέρεις. ʼλλωστε είσαι και
ελευθερος πολιορκημενος
και προσφατως ερωτευμενος

Σου έδωσα όμως την εντύπωση ότι στην αντιπαράθεση με την μουνίτσα με ενδιαφέρει τι θέλει; Με άλλα λόγια σου έδωσα την εντύπωση ότι την καμακώνω για να με ενδιαφέρει τι θέλει; Κριτική κάνω στην παρουσία των κυριών στο φόρουμ.

Σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις;

Ωπα ρε μεγάλε φιλόλογε!!! Σιγά!! Από που κατάλαβες εσύ ότι μιλάω για την σύνταξη του κειμένου; Για την δόμηση του νοήματος μιλάω. Η σύνταξη μπορεί να είναι τέλεια αλλά ο λόγος ασυνάρτητος. Μίλησα για επιτηδευμένα μεταμοντέρνο λόγο. Αυτό δηλαδή που ο πολύς κόσμος αντιλαμβάνεται ως μεταμοντέρνο είναι το αυνάρτητο. Γιατί φυσικά στην ιστορία της φιλοσοφίας το μεταμοντέρνο είναι πολύ περισσότερα.

Αλλά συγγνώμη ξέχασα. Ο επιστημονικός λόγος σου πέφτει βαρύς. Να στο ελεφρύνω λοιπόν.

άντε για ύπνο γλυκέ μου και κλάσε μας τ'αρχίδια!!!!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Τελικά η υποκρισία και ο κομπλεξισμός ορισμένων εδώ μέσα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Υποκρισία γιατί ενώ το επίκεντρο του site είναι οι γυναίκες ( έστω και οι ιερόδουλες ) αλλά απ' την άλλη δε θέλουμε να υπάρχουν γυναίκες και να εκφράζουν την αποψή τους εδώ.

Το έχω ξαναγράψει αλλά θα το τονίσω πάλι: το να ποστάρει κανείς με μια δεσποινίδα / κυρία δεν σημαίνει οτι είναι μουνόδουλος αλλά ότι εκτιμά και σέβεται το άλλο φύλο ως ισότιμο και δε το βλέπει μόνο ως άψυχο σκεύος ηδονής.

Όσοι χαρακτηρίζουν τους άλλους μουνόδουλους το λιγότερο που μπορεί κανείς να τους χαρακτηρίσει ως άτομα είναι ο κομπλεξισμός, η μικροπρέπεια και η μικροψυχία.

Επιτέλους πιά, ας κατανοήσουμε οτι και οι γυναίκες διαθέτουν και μυαλό και άποψη. Αν ορισμένοι δε το καταλαβαίνουν τότε, αντί να υβρίζουν, ας ασχοληθούν με το κουσούρι τους....

Επισκέπτης
Εγώ πάντως bordelman, για να σου απαντήσω, δεν θα δεχτώ την πρόσκλησή σου. Το "άθλημα" το γνωρίζω-μία-από-το-Internet-και-την-ξεσκίζω το έχω αφήσει εδώ και καιρό! Γι' αυτό και δεν επιδιώκω τίποτα με καμία.

Αλλά εντάξει, πέραν αυτών, το thread σου ήταν επιθετικότατο!!!

kashmir

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ταδε εφη studian: άντε για ύπνο γλυκέ μου και κλάσε μας τ'αρχίδια!!!!!

ευχαριστως, αλλα ουτε τ αρχιδια σου ουτε εσυ το αξιζεις

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Στουντιαν ειλικρινα.....πρεπει να μαθεις να εκφραζεσαι καλυτερα (εφοσον θεωρεις οτι το παραπανω σου ποστ εκφραζει τα ιδια με το προτελευταιο...)

εχω μερικα καλα λινκ να στειλω? :P

Η εγγενής αδυναμία σου κατανόησης δεν σημαίνει ότι εγώ δεν εκφράζομαι καλά. Το αντίθετο. Για να το πω απλά. Δεν έχεις να πεις τίποτα. Όχι με τα λόγια (speech) σου μόνο αλλά με τον λόγο (discourse) σου. Αυτό δεν είναι κακό. Το κακό είναι να επενδύεις το τίποτα με "άποψη" και να μας ζαλίζεις τον έρωτα!!!

Δεν φταις εσύ, οι μουνόδουλοι του φόρουμ φταίνε που σε συντηρούν!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Η εγγενής αδυναμία σου κατανόησης δεν σημαίνει ότι εγώ δεν εκφράζομαι καλά. Το αντίθετο. Για να το πω απλά. Δεν έχεις να πεις τίποτα. Όχι με τα λόγια (speech) σου μόνο αλλά με τον λόγο (discourse) σου. Αυτό δεν είναι κακό. Το κακό είναι να επενδύεις το τίποτα με "άποψη" και να μας ζαλίζεις τον έρωτα!!!

Δεν φταις εσύ, οι μουνόδουλοι του φόρουμ φταίνε που σε συντηρούν!!

Φίλε studian βλέπεις πως ξανακατάντησε το θέμα που θίχτηκες όταν κλειδώθηκε???

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ταδε εφη studian: άντε για ύπνο γλυκέ μου και κλάσε μας τ'αρχίδια!!!!!

ευχαριστως, αλλα ουτε τ αρχιδια σου ουτε εσυ το αξιζεις

Καλά μην κλάνεις! Για ύπνο θα πας να μας αφήσεις ήσυχους;

kashmir

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οχι λεω να απολαυσω την αισθητικη που δινεις στο θεμα!!

Επισκέπτης
Τελικά η υποκρισία και ο κομπλεξισμός ορισμένων εδώ μέσα ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Υποκρισία γιατί ενώ το επίκεντρο του site είναι οι γυναίκες ( έστω και οι ιερόδουλες ) αλλά απ' την άλλη δε θέλουμε να υπάρχουν γυναίκες και να εκφράζουν την αποψή τους εδώ.

Το έχω ξαναγράψει αλλά θα το τονίσω πάλι: το να ποστάρει κανείς με μια δεσποινίδα / κυρία δεν σημαίνει οτι είναι μουνόδουλος αλλά ότι εκτιμά και σέβεται το άλλο φύλο ως ισότιμο και δε το βλέπει μόνο ως άψυχο σκεύος ηδονής.

Όσοι χαρακτηρίζουν τους άλλους μουνόδουλους το λιγότερο που μπορεί κανείς να τους χαρακτηρίσει ως άτομα είναι ο κομπλεξισμός, η μικροπρέπεια και η μικροψυχία.

Επιτέλους πιά, ας κατανοήσουμε οτι και οι γυναίκες διαθέτουν και μυαλό και άποψη. Αν ορισμένοι δε το καταλαβαίνουν τότε, αντί να υβρίζουν, ας ασχοληθούν με το κουσούρι τους....

Εισαι καποιος κριτης περι κομπλεξ κ υποκρισιας ? (αν ναι,μηπως λαδωνεσαι για να το κανουμε πιο ευκολο ?)

1.ειναι ΟΛΕΣ πουτανες αυτες που γραφουν εδω ή ειναι κ μη επαγγελματιες που απλα παπαρολογουν ? Οχι,δν θελω παπαρολογουσες κυριες στο σαιτ που αναφερεται σε επαγγελματιες κ τις υπηρεσιες τους...οι τελευταιες ειναι θεμιτο να γραφουν...

2.ας βγει εξω στον ριαλ κοσμο να συνομιλησει με καμια γκομενιτσα...η ας παει σε κανενα τσατ ρουμ...εδω δν ειναι αναγκη να παπαρολογει...καθως καθε ποστ μη ιεροδουλης/πελατη ειναι απλα αχρηστο...

3.Φυσικα κ οι γυναικες διαθετουν τα στοιχεια που αναφερεις...αλλα ειπε κανεις οτι ενδιαφερεται να τις γνωρισει μεσα στο σαιτ ? (οποιος απαντα ναι...τοτε,ναι,ειναι μουνοδουλος για μενα)...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε studian βλέπεις πως ξανακατάντησε το θέμα που θίχτηκες όταν κλειδώθηκε???

Ας πούμε ότι το βλέπω!! Αυτό δικαιολογεί το κλείδωμα κατά τη γνώμη σου; Ποιός θα κρίνει αν κάτι είναι κατάντια ή όχι;

άσε που δεν είναι κατάντια. Αντιπαράθεση δυό απόψεων είναι. Η μία είναι η πολιτικώς ορθή εκπεφρασμένη από τον τριχωτό καβλιάρη παραπάνω, και η άλλη είναι η αιρετική αλλά όχι μειοψηφική που λέει: οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ κυρίες (όχι όλες οι γυναίκες του φόρουμ) μας ζαλίσατε τον έρωτα με τα άσχετα ποσταρίσματα και τις "απόψεις" σας επί παντός επιστητού!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εισαι καποιος κριτης περι κομπλεξ κ υποκρισιας ? (αν ναι,μηπως λαδωνεσαι για να το κανουμε πιο ευκολο ?)

1.ειναι ΟΛΕΣ πουτανες αυτες που γραφουν εδω ή ειναι κ μη επαγγελματιες που απλα παπαρολογουν ? Οχι,δν θελω παπαρολογουσες κυριες στο σαιτ που αναφερεται σε επαγγελματιες κ τις υπηρεσιες τους...οι τελευταιες ειναι θεμιτο να γραφουν...

2.ας βγει εξω στον ριαλ κοσμο να συνομιλησει με καμια γκομενιτσα...η ας παει σε κανενα τσατ ρουμ...εδω δν ειναι αναγκη να παπαρολογει...καθως καθε ποστ μη ιεροδουλης ειναι απλα αχρηστο...

3.Φυσικα κ οι γυναικες διαθετουν τα στοιχεια που αναφερεις...αλλα ειπε κανεις οτι ενδιαφερεται να τις γνωρισει μεσα στο σαιτ ? (οποιος απαντα ναι...τοτε,ναι,ειναι μουνοδουλος για μενα)...

Δυστυχώς δε λαδώνομαι....

Παπαρολογίες και μάλιστα χειρίστου είδους ξεστομίζουν πρωτίστως κατ' εμέ οι κύριοι ( όχι όλοι βέβαια ). Εξάλλου δε νομίζω να είσαι ο κατάλληλος για να κρίνεις αν παπαρολογούν. Επίσης πρόκειται για ένα ελεύθερο site τόσο απο θέμα απόψεων όσο και απο θέμα φύλου ( είτε πρόκειται για επαγγελματίες είτε όχι ).

Εγώ επιθυμώ να ακούω και την άποψη των γυναικών στο site και δε θεωρώ τον εαυτό μου "μουνόδουλο". Αντίθετα χαρακτηρίζω όλους όσους είναι αυτής της άποψης λίαν επιεικώς κομπλεξάρες, μικρόψυχους και μικροπρεπείς.

kashmir

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ειδες ειδες? φροντισε να μην με ερωτευτεις και εκτος απο αποσυνδεδεμενος βρεθεις και διασωληνωμενος

Επισκέπτης

Παπαρολογίες και μάλιστα χειρίστου είδους ξεστομίζουν πρωτίστως κατ' εμέ οι κύριοι ( όχι όλοι βέβαια ). Εξάλλου δε νομίζω να είσαι ο κατάλληλος για να κρίνεις αν παπαρολογούν. Εξάλλου πρόκειται για ένα ελεύθερο site τόσο απο θέμα απόψεων όσο και απο θέμα φύλου ( είτε πρόκαιται για επαγγελματίες είτε όχι ).

Εγώ επιθυμώ να ακούω και την άποψη των γυναικών στο site και δε θεωρώ τον εαυτό μου "μουνόδουλο". Αντίθετα χαρακτηρίζω όλους όσους είναι αυτής της άποψης λίαν επιοικώς κομπλεξάρες, μικρόψυχους και μικροπρεπείς.

Κριμα...

Αφου οι κυριοι ειναι οι περισσοτεροι...θα παπαρολογουν περισσοτερο...φυσιολογικο...

Οσο για τις γκομενιτσες που γραφουν εδω....σιγουρα ΜΟΝΟ παπαρολογουν...αφου δν προσφερουν ΠΟΤΕ κ ΤΙΠΟΤΑ....εκτος απ'τις ιεροδουλες επαναλαμβανω...

Οπως κρινεις εσυ...τους αλλους...κ καταληγεις οτι ειναι κομπλεξάρες, μικρόψυχοι και μικροπρεπείς κλπ κλπ κλπ....ασε ελευθερους κ τους αλλους να κρινουν εσενα ως μουνοδουλο....κ κυριως ασε την αυτοκριτικη...ο καθενας μας κανει την αυτοκριτικη του...(δν στεκει να κρινεις ΕΣΥ τον εαυτο σου ως μη μουνοδουλο κ τους αλλους που σε χαρακτηριζουν ως τετοιο κομπλεξαρες κλπ...δειχνεις μικροτητα οταν δν δεχεσαι την κριτικη απ'τη στιγμη που ο ιδιο εφαρμοζεις τη μεθοδο...)...

Καλα να περνας...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Παπαρολογίες και μάλιστα χειρίστου είδους ξεστομίζουν πρωτίστως κατ' εμέ οι κύριοι ( όχι όλοι βέβαια ). Εξάλλου δε νομίζω να είσαι ο κατάλληλος για να κρίνεις αν παπαρολογούν. Εξάλλου πρόκειται για ένα ελεύθερο site τόσο απο θέμα απόψεων όσο και απο θέμα φύλου ( είτε πρόκαιται για επαγγελματίες είτε όχι ).

Εγώ επιθυμώ να ακούω και την άποψη των γυναικών στο site και δε θεωρώ τον εαυτό μου "μουνόδουλο". Αντίθετα χαρακτηρίζω όλους όσους είναι αυτής της άποψης λίαν επιοικώς κομπλεξάρες, μικρόψυχους και μικροπρεπείς.

Αγαπητέ τριχωτέ καβλιάρη τις απόψεις σου για μένα τις έχεις εκφράσει και παλαιότερα κατά πρόσωπο. Αν σε ερμηνεύω σωστά με εντάσσεις τώρα και στην χωρία των κομπλεξικών, μικρόψυχων και μικροπρεπών (μαζί με του ξερόλα που είχες εκφράσει στο παρελθόν). είσαι πολύ εύκολος στους χαρακτηρισμούς. Μόνο αυτό.

Όσον αφορά τώρα την ουσία της τοποθέτησης σου είναι τόσο γενικόλογη και πολιτικώς ορθή που σχεδόν κανείς δεν θα διαφωνήσει μαζί σου. Επί της συγκεκριμένης παρουσίας των συγκεκριμένων κυριών έχεις να πεις κάτι; Για να γίνω πιό σαφής. Για μένα το ποτήρι ξεχείλισε, όταν οι κυρίες μπήκαν στο θρεντ "πόσα χαλάμε στις πουτάνες" και κατά την προσφιλή τους συνήθεια το γάμησαν.

Και ρωτώ ευθέως: Τι άποψη μπορεί να έχει μια κοπέλλα μη πουτάνα σε ένα θρεντ για το πόσα λεφτά χαλάνε οι άνδρες στις πουτάνες;

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ειδες ειδες? φροντισε να μην με ερωτευτεις και εκτος απο αποσυνδεδεμενος βρεθεις και διασωληνωμενος

Βρε τι χιούμορ είναι αυτό; Όπως λέει και μια ψυχή με το προσωνύμιο Ρουλί: έμφυτο σου είναι ή προσπάθησες σκληρά για να το αποκτήσεις;

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Κριμα...

Αφου οι κυριοι ειναι οι περισσοτεροι...θα παπαρολογουν περισσοτερο...φυσιολογικο...

Οσο για τις γκομενιτσες που γραφουν εδω....σιγουρα ΜΟΝΟ παπαρολογουν...αφου δν προσφερουν ΠΟΤΕ κ ΤΙΠΟΤΑ....εκτος απ'τις ιεροδουλες επαναλαμβανω...

Οπως κρινεις εσυ...τους αλλους...κ καταληγεις οτι ειναι κομπλεξάρες, μικρόψυχοι και μικροπρεπείς κλπ κλπ κλπ....ασε ελευθερους κ τους αλλους να κρινουν εσενα ως μουνοδουλο....κ κυριως ασε την αυτοκριτικη...ο καθενας μας κανει την αυτοκριτικη του...(δν στεκει να κρινεις ΕΣΥ τον εαυτο σου ως μη μουνοδουλο κ τους αλλους που σε χαρακτηριζουν ως τετοιο κομπλεξαρες κλπ...δειχνεις μικροτητα οταν δν δεχεσαι την κριτικη απ'τη στιγμη που ο ιδιο εφαρμοζεις τη μεθοδο...)...

Καλα να περνας...

Μου φαίνεται αδυνατείς να κατανοήσεις τα γραπτά μου. Σου εξηγώ λοιπόν:
Ο καθένας ας με κρίνει όπως θέλει. Δεν αρνήθηκα τη κριτική ( δε δέχομαι όμως την εμπάθεια ).Όπως λοιπόν εσύ με θεωρείς μουνόδουλο, σου απήντησα ( όπως και εκείνων που έχουν την ίδια άποψη ) πώς τους θεωρώ εγώ. Νομίζω οτι είναι απλό. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανούσιες φλυαρίες....

Καλό βράδυ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom