ξερεις εφοσον θες να το παιξεις μαγκας καλο θα ηταν να απευθεινεσαι σε πρωτο προσωπο εκει που θες και να εχεις @@δια αν θες να περνιεσαι για αγορακι αντι να παιζεις κρυφτουλι......εγω λοιπον τι ειμαι απο τα παραπανω? πρεπει να αποκαλυψω ή να αφησουμε τα στοιχηματα να πεφτουν?
με τον ιδιο τροπο ας πουμε θα μπορουσα να μιλαω για το που οδευει η κοινωνια η ατιμη με τα διαφορα κακομαθημενα κωλοπαιδα που βγαινουν στην πιατσα και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα @@δια, πουλανε μουρη, γινονται τσιρακια σε αλλους για να αποκτησουν εστω και λιγη απο τη "μαγκια" τους αλλα εξακολουθουν να ειναι χεστες
ευτυχως ομως.....εγω δεν ειμαι εσυ.....ευτυχως......και αν και γυναικα εχω μαλλον περισσοτερα @@δια για να σου πω τα οσα εχω να σου πω σε πρωτο προσωπο
Δν το παιζω μαγκας...ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΟΜΩΣ....ετσι,οτι ειμαι μαγκας μεσα απ'το πισι,σου φαινεται εσενα λογω της μη εμφανισης του προσωπου μου...αλλα το κανονιζουμε να δεις αμα ειμαι μαγκας...κ εχω αρχιδια κ αν ειμαι αγορακι...κλπ κλπ κλπ...
Οσο για το πρωτο προσωπο...
Μιλουσα επι του γενικοτερου....αγαμητες,κακογαμημενες κ ανοργασμικιες δν υπαρχουν μονο στο σαιτ...αλλα κ εξω απ'αυτο....τιγκα σ'αυτες η κοινωνια,οπως κ στους πουστηδες..φαινομενα της εποχης φανταζομαι...επειδη δν υπαρχει διαφορα μεταξυ σας κ νομιζεις οτι ειστε το φυσιολογικο δν τις αναγνωριζεις...ταυτοποιησις...
Κ κρυφτουλι δν παιζω...επαναλαμβανω αν θες στα χωνω κ απο κοντα...να χω φερει κ τα γιαουρτια μαζι μου....
Αποφασισε μονη σου ποια απ'τις επιλογες σου κανει....υπαρχει κ μια που δν εβαλα...αυτη του να μην εισαι τιποτα απ'αυτα...αλλα να εισαι μεγαλη θεατρινα αφου καταφερνεις κ τις προσποιησαι τελεια...αψογα....
Κακομαθημενο...κωλοπαιδο...γκλαμουρατο...τσιρακι...θα πεις το γιο κ την κορη σου (αν κανεις ποτε..)...αλλιως κανονιζουμε παλι συναντηση να τα πεις στον πατερα μου...για την ανατροφη που μου εδωσε...αν διαφωνεις με αυτη...μπορεις να του υποδειξεις τι θα επρεπε να χε κανει ή τι μπορει να κανει να διορθωσει την κατασταση...50 κ κατι ειναι ο ανθρωπος...φανταζομαι να δειξει κατανοηση σε μια μορφωμενη...καλογαμημενη...περπατημενη κλπ θετικα στοιχεια μιας κυρατσας για το πως ανατρεφουν τα παιδια...(φερε κ τις οδηγιες χρησης μαζι...μη πιαστεις αδιαβαστη..)!!!
Αμα εχεις αρχιδια...τοτε να αρχισεις να γραφεις στα διαφορα θρεντ με θεμα τα τραβελια...εκει μονο δν εχεις γραψει...κ τελικα ανακαλυπτουμε ολοι πως ειναι ο πλεον ταιριαστος χωρος....
Επειδη μολις συνειδητοποιησα οτι εχεις περισσοτερα @@....πουλα κανενα...να πλουτισεις...23.000? κανει το ενα υπο φυσιολογικη μορφη κ χωρις να νοσει....αντε να βγαλεις κ χαρτζιλικι...