Νέα

Ευγενική πρόταση πρός κοπέλες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε συ Πελ, της μίλησε κανείς από τους δύο μας της μουνίτσας;

Τελικα δε μπορεις χωρις συμπαρασταση εσυ ε? απο καπου πρεπει να βρισκεις δεκανικι διαρκως? δε μπορεις να μιλας μονο για την παρτη σου? στο χω ξαναπει.......το χιουμορακι σου πασχει.......μηπως να το βγαζαμε απο το μηχανημα? κριμα ειναι να ταλαιπωρουμαστε ολοι μαζι......κανα λινκακι δε θα μου βγαλεις να με παραπεμψεις πουθενα? :)

Ρεηβεν? δε νομιζεις οτι παραασχολεισαι με κατι που τυπικα δε σε ενδιαφερει? ψυχιατρος? τι ακολουθει μετα? πολυς χαμενος κοπος και χρονος....ελπιζω να την κανει τζαμπα την ενασχοληση ο ψυχιατρος παντως γιατι ειλικρινα δεν αξιζει τον κοπο....αληθεια ψυχολογος δεν ειχες πει οτι ειναι σε αλλο ποστ? εχει μεγαλη διαφορα ξερεις....αλλα ας μην ξαναμπουμε σε αυτο το τριπακι παλι εχει συζητηθει και παλιοτερα....

Επισκέπτης
Τελικα δε μπορεις χωρις συμπαρασταση εσυ ε? απο καπου πρεπει να βρισκεις δεκανικι διαρκως? στο χω ξαναπει.......το χιουμορακι σου πασχει.......μηπως να το βγαζαμε απο το μηχανημα? κριμα ειναι να ταλαιπωρουμαστε ολοι μαζι......κανα λινκακι δε θα μου βγαλεις να με παραπεμψεις πουθενα? :)

Ρεηβεν? δε νομιζεις οτι παραασχολεισαι με κατι που τυπικα δε σε ενδιαφερει? ψυχιατρος? τι ακολουθει μετα? πολυς χαμενος κοπος και χρονος....ελπιζω να την κανει τζαμπα την ενασχοληση ο ψυχιατρος παντως γιατι ειλικρινα δεν αξιζει τον κοπο....αληθεια ψυχολογος δεν ειχες πει οτι ειναι σε αλλο ποστ? εχει μεγαλη διαφορα ξερεις....αλλα ας μην ξαναμπουμε σε αυτο το τριπακι παλι εχει συζητηθει και παλιοτερα....

μαθε μας και εμας πως να (καλο)γαμιώμαστε μεταξυ 2 ποστ, καλή μου....please...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δεν τα εχει δει ο ψυχιατρος τα τελευταια 2 ποστ..κατσε να κανω ενα forward γιατι βλέπω και νεες, κρυφές πτυχες της ασθένιας.

Studian, πιστευεις οντως ότι περιμενει να της δωσεις το λόγο? Τη καραμαλακία να πεταξει θελει..να φυγει ο βοθρος απο μεσα της...23 ωρες την ημερα στα σαιτ...και ενα PhD in progress...και ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ και χορτάτη..... :headbang1:

εγω παντως δεν κουραζομαι..εδω θα είμαι (οταν ειμαι)...θα απανταω...έχει γινει ενα ειδος σπορ πλέον...

Τρελλός είσαι; Αφού νομίζει πως όλοι μαζί της ασχολούνται και θέλουν να την γνωρίσουν από κοντά κι ότι ήθελε προκύψει!!! Το ίδιο και η δαγκωματού! Έχουν ανάγκη προσκλήσεως;

Σπορ, σπορ!!! Έτσι! Ακούραστος είμαι. Τέτοια κελεπούρια δεν τα βρίσκεις εύκολα στην αγορά!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν τα εχει δει ο ψυχιατρος τα τελευταια 2 ποστ..κατσε να κανω ενα forward γιατι βλέπω και νεες, κρυφές πτυχες της ασθένιας.

Studian, πιστευεις οντως ότι περιμενει να της δωσεις το λόγο? Τη καραμαλακία να πεταξει θελει..να φυγει ο βοθρος απο μεσα της...23 ωρες την ημερα στα σαιτ...και ενα PhD in progress...και ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ και χορτάτη..... :headbang1:

εγω παντως δεν κουραζομαι..εδω θα είμαι (οταν ειμαι)...θα απανταω...έχει γινει ενα ειδος σπορ πλέον...

οοοοοοοοο καλως τον μαρτη...
καφεδακι θα παρετε? κανα γλυκο του κουταλιου?

Επισκέπτης
πολυς χαμενος κοπος και χρονος....ελπιζω να την κανει τζαμπα την ενασχοληση ο ψυχιατρος παντως γιατι ειλικρινα δεν αξιζει τον κοπο....

Δεν δικαιούσαι να μιλας για την αξία του χρόνου..ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ....αν τη γνωριζες, δεν θα ξημεροβραδυαζόσουν στα σαιτ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μαθε μας και εμας πως να (καλο)γαμιώμαστε μεταξυ 2 ποστ, καλή μου....please...

Δεν εχεις μαθει μετα απο τοσα χρονια? κοτζαμ αντρας? απο μενα περιμενεις? :) κριμας τις περγαμηνες που μας τσαμπουνας......πφφφφφφφφ

ρεηβ? μηπως ο ψυχιατρος-ψυχολογος-ειδικος του ρεϊκι-διαβαζω τις αυρες ΚΑΙ τις παλαμες να εξεταζε και τον στουντιαν? διακρινω μια κριση μανιας και παραισθησεων....καλλιστα μπορει να οδηγησει σε σχιζοφρενεια :) σε συνδυασμο και με το χιουμορακι που πασχει και το κενο βλεμα του Σεχιδη που υποθετω οτι εχει γινονται επικινδυνα τα πραγματα :grin:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τελικα δε μπορεις χωρις συμπαρασταση εσυ ε? απο καπου πρεπει να βρισκεις δεκανικι διαρκως? δε μπορεις να μιλας μονο για την παρτη σου? στο χω ξαναπει.......το χιουμορακι σου πασχει.......μηπως να το βγαζαμε απο το μηχανημα? κριμα ειναι να ταλαιπωρουμαστε ολοι μαζι......κανα λινκακι δε θα μου βγαλεις να με παραπεμψεις πουθενα? :)

Μπράβο ρε συ μουνίτσα, το έπιασες το υπονοούμενο για το gang bang του Πελ! Γιατί μας βασανίζεις; Έτσι, μια παρέα είμαστε και συνενοούμαστε. Η ισχύς εν τη ενώσει!!!

Κάνεις PhD ρε θηρίο ή μαλακίες λέει ο Ρέιβεν; Μετά όταν σε λέω μουνίτσα με άποψη παρεξηγιέσαι.

Επισκέπτης
ρε σεις, πως αυτη απανταει οντας συνεχως αποσυνδεδεμένη? :idiot: Προφανως κλέινει για να απαντησει σε αλλα 4-5 σαιτ και επανερχεται! :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν δικαιούσαι να μιλας για την αξία του χρόνου..ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ....αν τη γνωριζες, δεν θα ξημεροβραδυαζόσουν στα σαιτ...

Ρεηβ εχω ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ χρονο......ειναι δικαιωμα μου να τον κανω οοοοοοο,τι θελω......στη θεση σου θα ανησυχουσα πολυ περισσοτερο για καποιον που ειναι στα 45 του, εργαζομενος, παντρεμενος και ξημεροβραδιαζεται σε φορουμ γνωριμιων και μπουρδελων, προσπαθει να τσακωθει με δυο μανταμιτσες που εχουν τα μισα του χρονια και μαλιστα (οπως δηλωνεις) βαζει ακομα και ψυχολογο-ψυχιατρο-καφετζου να ασχοληθει με το ζητημα......για ζυγισε τα τωρα και πες μου? ποιος εχει προβλημα με τον χρονο του? εγω που κωλοβαραω ολη μερα και γραφω και το ρημαδι το dissertation ή εσυ? :grin:

καλα οι περιορισμενες σου γνωσεις για το ιντερνετ δε μου επιτρεπουν να σου απαντησω στο τελευταιο ποστ.......παρολαυτα αν θες να κανεις και συ τα ιδια μαγικα (ισως και να βγαζεις φλογες απο πουθενα σαν να εισαι πετρογκαζι) μπορεις να πας να ασχοληθεις λιγο με τις ρυθμισεις του προφιλ σου :)

Επισκέπτης
Μπράβο ρε συ μουνίτσα, το έπιασες το υπονοούμενο για το gang bang του Πελ! Γιατί μας βασανίζεις; Έτσι, μια παρέα είμαστε και συνενοούμαστε. Η ισχύς εν τη ενώσει!!!

Κάνεις PhD ρε θηρίο ή μαλακίες λέει ο Ρέιβεν; Μετά όταν σε λέω μουνίτσα με άποψη παρεξηγιέσαι.

καλα ρε studian, εισαι far away darked (μακρια νυχτωμενος :2funny:). Και PhD, και ποσταρει σε 1000 σαιτ, και γαμιεται μεχρι να χωρτασει (η χωρταίνει μεχρι να γαμηθεί, δεν το εχω ξεκαθαρίσει :2funny:) και ΟΛΑ! Αστερι ειναι, δεν το εχεις καταλάβει?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ρεηβ? μηπως ο ψυχιατρος-ψυχολογος-ειδικος του ρεϊκι-διαβαζω τις αυρες ΚΑΙ τις παλαμες να εξεταζε και τον στουντιαν? διακρινω μια κριση μανιας και παραισθησεων....καλλιστα μπορει να οδηγησει σε σχιζοφρενεια :) σε συνδυασμο και με το χιουμορακι που πασχει και το κενο βλεμα του Σεχιδη που υποθετω οτι εχει γινονται επικινδυνα τα πραγματα :grin:

Ήρεμα κουκλίτσα γιατί υπάρχει και ο διάολος που μπορεί να σε πάρει και να σε σηκώσει!!

Τις υστερίες σου στον γκόμενο σου ή/και στον μπαμπά σου!

Επισκέπτης
41, παρακαλώ! :2funny:

Και γρηγορα κουφετα και οι 2 για να αρχισουμε να παιρνουμε σειρα... :2funny:

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το θέμα είναι όμως... Θα γαμήσει/γαμηθεί κανείς?
Αλλιώς τζάμπα το μυρηκάζουμε και κάνει και ζέστη...

Και για ενημέρωση: Εγώ απέχω από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα, παρά τη θέλησή μου, εδώ και καιρό.... "πρέπει να 'ταν οι Ολυμπιακοί αγόρί μου, αν θυμάμαι καλά..." οπότε ο πλέον στερημένος και λίγουρος είμαι εγώ.

Αλλά "πάντα θα έχουμε το Παρίσι..." οπότε την βγάζω όπως όπως.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α μπα? τι συμβαινει στουντι ακριβως? ε?  οταν στολιζεις τα μουνια με αποψη ειναι καλα? για χαλαρωσε λοιπον λιγο μη σε χαλαρωσω εγω αποτομα και σερνονται και εγκεφαλικα στις ηλικιες που εισαστε και θα το χω τυψεις......αντε μπραβο......οπως μιλας θα σου μιλανε και αν δεν το γουσταρεις τα κουβαδακια σου κτλ κτλ κτλ οκ?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
καλα ρε studian, εισαι far away darked (μακρια νυχτωμενος :2funny:). Και PhD, και ποσταρει σε 1000 σαιτ, και γαμιεται μεχρι να χωρτασει (η χωρταίνει μεχρι να γαμηθεί, δεν το εχω ξεκαθαρίσει :2funny:) και ΟΛΑ! Αστερι ειναι, δεν το εχεις καταλάβει?

Έλα ρε!! Θα γίνει δόκτωρ μουνίτσα κάποτε (λέμε τώρα); Τότε να δεις τι θα γίνει. Δεν μας σώνει τίποτα Ρέιβεν!!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
41, παρακαλώ! :2funny:

Και γρηγορα κουφετα και οι 2 για να αρχισουμε να παιρνουμε σειρα... :2funny:

με δεδομενο τη συγκεκριμενη σου απαντηση-υπεκφυγη υποθετω οτι το ληξαμε το θεματα του ποιοτικου χρονου και της αξιας αυτου και πως τον περναει ο καθενας μας ε? αν γινεται ας μην ξαναναφερθουμε στο συγκεκριμενο θεμα λοιπον......

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Α μπα? τι συμβαινει στουντι ακριβως? ε?  οταν στολιζεις τα μουνια με αποψη ειναι καλα? για χαλαρωσε λοιπον λιγο μη σε χαλαρωσω εγω αποτομα και σερνονται και εγκεφαλικα στις ηλικιες που εισαστε και θα το χω τυψεις......αντε μπραβο......οπως μιλας θα σου μιλανε και αν δεν το γουσταρεις τα κουβαδακια σου κτλ κτλ κτλ οκ?

Ωπα μωράκι! θα με χαλαρώσεις; Μασαζάκι θα μου κάνεις; Ρε τι γλύκα είσαι εσύ;

αλλά άσε καλύτερα προτιμώ το μασάζ από γυναίκα κι όχι από μουνίτσα!!

ΥΓ: όσον αφορά τις απειλές σου επί της ουσίας: Επειδή πας με τσίτα τα γκάζια, πρόσεξε γιατί σε κάποια από τις στροφές έρχεται νταλίκα από απέναντι!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παντως ειλικρινα ρε παιδια.......δε ντρεπεστε κοτζαμ αντρες? δε ντρεπεστε να ασχολειστε με κατι τετοιο? σα γκομενες κανουμε.......και καλα εγω....εγω ειμαι και γκομενα....εσεις ομως τσιπα δεν εχετε? γιατι προσωπικα μου φαινεται πολυ αστειο ολο αυτο......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ωπα μωράκι! θα με χαλαρώσεις; Μασαζάκι θα μου κάνεις; Ρε τι γλύκα είσαι εσύ;

αλλά άσε καλύτερα προτιμώ το μασάζ από γυναίκα κι όχι από μουνίτσα!!

ΥΓ: όσον αφορά τις απειλές σου επί της ουσίας: Επειδή πας με τσίτα τα γκάζια, πρόσεξε γιατί σε κάποια από τις στροφές έρχεται νταλίκα από απέναντι!!

καλα....απο μαγκια κλανια και κωλο φινιστρινι εχουμε χορτασει ηδη σε προηγουμενες σελιδες.....κατι καινουργιο εχεις να πεις ή να το ληγουμε σιγα σιγα?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το θέμα είναι όμως... Θα γαμήσει/γαμηθεί κανείς?
Αλλιώς τζάμπα το μυρηκάζουμε και κάνει και ζέστη...

Και για ενημέρωση: Εγώ απέχω από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα, παρά τη θέλησή μου, εδώ και καιρό.... "πρέπει να 'ταν οι Ολυμπιακοί αγόρί μου, αν θυμάμαι καλά..." οπότε ο πλέον στερημένος και λίγουρος είμαι εγώ.

Αλλά "πάντα θα έχουμε το Παρίσι..." οπότε την βγάζω όπως όπως.

Αφού στο είπα το πρωί ρε Πελ (είναι και η ζέστη), το γεγονός έχει συντελεσθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Έριξες το θέμα για gang bang, αλλά μας αρχίσανε στα μπινελίκια!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom