Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.356
- Πόντοι
- 12.756
θα την βρεις την μπίχλα μου στ'αλάτι σου άθλιε ;)
το αλατι θα σου καψει τις πληγες Κοσμα , και της ψυχης σου
ΥΓ ηρθε και ο μαριος ..οταν μιλησαμε για βρωμα
θα την βρεις την μπίχλα μου στ'αλάτι σου άθλιε ;)
τον πονεσε η ψυχη μου χτες.....μονος του τετοια μερατο αλατι θα σου καψει τις πληγες Κοσμα , και της ψυχης σου
το αλατι θα σου καψει τις πληγες Κοσμα , και της ψυχης σου
Μάλλον έχει αδελφό και πρέπει να είναι και αυτός τραγουδιστής....σε δούλεψανστον μάκη είχα πάει και δεν σε είδα μας λες ψεματάκια ολλανδέ ;)
μια μικρή συμπλήρωση
Μάλλον έχει αδελφό και πρέπει να είναι και αυτός τραγουδιστής....σε δούλεψαν
οσο ειμαι εγω δεν κινδυνευεις απο μουταρισμα σαν τον νικο αδερφο.....παιδιά καλή χρονιά σε όλους αλλά δεν έχω καλό προαίσθημα για φέτος ελπίζω να κάνω λάθος
Κι εμειs το αυτο ελπιζουμε και δι υμαsπαιδιά καλή χρονιά σε όλους αλλά δεν έχω καλό προαίσθημα για φέτος ελπίζω να κάνω λάθος
Θα σου απαντούσα, αλλά σέβομαι τα χρόνια σου....ολλανδέ κράτησες το μπουκάλι να το βάλεις στον κώλο σου όταν έφυγες ;)
μαν χθες πηγα σε 4 μαγαζια, 8 το πρωι γυρισα. ;)τον πονεσε η ψυχη μου χτες.....μονος του τετοια μερα
μαν χθες πηγα σε 4 μαγαζια, 8 το πρωι γυρισα. ;)
γαμισα επισης.
μακη δεν πηγες εσυ σαν τον ολλανδο;μαν χθες πηγα σε 4 μαγαζια, 8 το πρωι γυρισα. ;)
γαμισα επισης.
Γιατι σου φαινεται παραξενο.....Αμα εχει λοστο μπαινει και σε περισσοτερα μαγαζιαμαλλον εχει μπερδευετει , πρωτοχρονια εχουμε , οχι πρωταπριλιά ;)
μικρος ειναι ακομα, απλα ο βλακας εχει γερασει πριν την ωρα του.Θα σου απαντούσα, αλλά σέβομαι τα χρόνια σου....
Γιατι σου φαινεται παραξενο.....Αμα εχει λοστο μπαινει και σε περισσοτερα μαγαζια
Γιατι σου φαινεται παραξενο.....Αμα εχει λοστο μπαινει και σε περισσοτερα μαγαζια
συγνωμη φιλε που δεν περασα τις γιορτες στο μπου κομ σαν και εσενα.μαλλον εχει μπερδευετει , πρωτοχρονια εχουμε , οχι πρωταπριλιά ;)
συγνωμη φιλε που δεν περασα τις γιορτες στο μπου κομ σαν και εσενα.