amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.993
- Πόντοι
- 22.785
Βολταίρος
Άνοίγω πανιά !!!!!!
Βολταίρος
ΑΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ
:-* :-* :-* :-* :-* ετσι συμφωνησαμε;Δηλαδη αν πάρω ενα ήρωα της καθημερινότητας και του κάνω ένα αφιέρωμα θα βγει ένας τζι ελ και θα μας πει αυριο μεθαύριο οτι ο μικρός καθημερινός ήρωας ειναι λαιφ σταιλ ευαισθησίας;
Δεν σε καταλαβαίνω τζι ελ. Ακόμα και αν ειναι λαιφ σταιλ ευσιασθησίας είναι πιο αρμονικό πρότυπο απο το καραγκιοζίλίκι της αδιαφορίας, της ειρωνίας και της παπατζας που πουλανε τα μμε και ο κοσμος μασσουλίζει με πάθος.Τι ψυχική μιζέρια ειναι αυτή που μπορεί να φέρει κάποιον σε σημείο να μην μπορεί να καμαρώσει χωρίς εγωισμό και καχυποψία κάποιον που προσφέρει; Πόσο φθήνια έχει μέσα του κάποιος που κομπλεξάρει σε ενα θεμα που αφορα προσφορα (και ψάχνει να βρει τον λακκο που εχει η φαβα..)ενω σε θέματα που γαμανε την ανθρωπινη αξιοπρεπεια μπορεί να διαπρέψει; εχεις κάτι να του προσάψεις του ανθρώπου τζι ελ η απλως σπέρνεις δαιμόνια χωρίς λόγο; ΑΝ εχεις να σε ακουσουμε απλά και όμορφα. Δεν νομίζω οτι ο αμτζικι ειπε οτι δεν υπαρχουν ηρωες μικροι.. η τους υποβιβασε; Αντιθέτως τονισε οτι δυστυχως εχουμε λαθος προτυπα. Τι διάολο..
Άνοίγω πανιά !!!!!!
Δηλαδη αν πάρω ενα ήρωα της καθημερινότητας και του κάνω ένα αφιέρωμα θα βγει ένας τζι ελ και θα μας πει αυριο μεθαύριο οτι ο μικρός καθημερινός ήρωας ειναι λαιφ σταιλ ευαισθησίας;
Δεν σε καταλαβαίνω τζι ελ. Ακόμα και αν ειναι λαιφ σταιλ ευσιασθησίας είναι πιο αρμονικό πρότυπο απο το καραγκιοζίλίκι της αδιαφορίας, της ειρωνίας και της παπατζας που πουλανε τα μμε και ο κοσμος μασσουλίζει με πάθος.Τι ψυχική μιζέρια ειναι αυτή που μπορεί να φέρει κάποιον σε σημείο να μην μπορεί να καμαρώσει χωρίς εγωισμό και καχυποψία κάποιον που προσφέρει; Πόσο φθήνια έχει μέσα του κάποιος που κομπλεξάρει σε ενα θεμα που αφορα προσφορα (και ψάχνει να βρει τον λακκο που εχει η φαβα..)ενω σε θέματα που γαμανε την ανθρωπινη αξιοπρεπεια μπορεί να διαπρέψει; εχεις κάτι να του προσάψεις του ανθρώπου τζι ελ η απλως σπέρνεις δαιμόνια χωρίς λόγο; ΑΝ εχεις να σε ακουσουμε απλά και όμορφα. Δεν νομίζω οτι ο αμτζικι ειπε οτι δεν υπαρχουν ηρωες μικροι.. η τους υποβιβασε; Αντιθέτως τονισε οτι δυστυχως εχουμε λαθος προτυπα. Τι διάολο..
κλασικη δικηγορινα παιδι μου....παρτην στον γαμο σου να σου πει και του χρονου.....ποιος έψαξε να βρει το λάκκο που έχει η φάβα? :S
πώς σου φάνηκε ότι επιτέθηκε στον κυριο γιατρό? :S :S
ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ !!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ...ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΔΩ ....Κρύβε λόγια :-*
δεν θυμάμαι πότε γεννήθηκε
πού πας;;;
Φεύγω γιατί αίσθάνομαι μια κοινωνία που παραπαίει, μεταξύ σύγχυσης, όργής και φόβου.
Και εγώ ακολουθώ,ως καπετανίος βέβαια έχω χρέος να αποχωρήσω τελευταίος,πρώτα τα γυναικόπαιδα(δηλαδή ο wolfakis7 )!!!Φεύγω γιατί αίσθάνομαι μια κοινωνία που παραπαίει, μεταξύ σύγχυσης, όργής και φόβου.
Και εγώ ακολουθώ,ως καπετανίος βέβαια έχω χρέος να αποχωρήσω τελευταίος,πρώτα τα γυναικόπαιδα(δηλαδή ο wolfakis7 )!!!
Μετά ποιος θα σας σπάει τα αρχίδια;!ρε κνίτη πώς και δεν κάνεις απεργία;;;
Μετά ποιος θα σας σπάει τα αρχίδια;!