You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ευαισθησία βαλάνου(κεφαλάκι)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hot Dick
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.450
- Πόντοι
- 2.536
Aν ήταν φυσιολογικό θα είχε εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος φίλε μου.Κατα την διάρκεια του στοματικού έρωτα ή με ένα απλό άγγιγμα νιώθω ενόχληση στο σημείο της βαλάνου δηλαδή το κεφαλάκι.Ειναι φυσιολογικό;;;
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.643
- Πόντοι
- 2.306
Δεν ειναι "αφυσικο" υπο την εννοια οτι ειναι γεματο με νευρικες απολήξεις οπότε εξ ορισμού ειναι ιδιαιτερα ευαισθητο σημειο. Αλλά ούτε και φυσιολογικό αν σου προκαλει δυσφορία. Αν το έχεις από πάντα , προφανώς ειναι ανατομικο το ζήτημα , οπότε λιγα πραγματα μπορουν να γινουν. Ισως αν δοκιμαζες καποιο επιβραδυντικο τζελ για να μειωσεις την ευαισθησία. Αν ειναι πρόσφατο , το πιο πιθανο να ειναι παροδικό , οποτε κανε υπομονη. Αγχος, στρες , καποια νευρικη υπερδιεγερση , καποιος τραυματισμος κατα τη διαρκεια του σεξ , κάποιο φαρμακο ή συμπλήρωμα που ισως παίρνεις. Παιζει φυσικα και το σεναριο του να σχετιζεται με ΣΜΝ ή λοιμωξη γι αυτο αν εχεις κι αλλα συμπτωματα μη το αφησεις.
Γιατρέ μου!Aν ήταν φυσιολογικό θα είχε εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος φίλε μου.
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 439
- Πόντοι
- 301
Με ένα απλό άγγιγμα δεν είναι φυσιολογικό να πονάει εκτός κι αν έχεις μόλις χύσει.Κατα την διάρκεια του στοματικού έρωτα ή με ένα απλό άγγιγμα νιώθω ενόχληση στο σημείο της βαλάνου δηλαδή το κεφαλάκι.Ειναι φυσιολογικό;;;
Σε κάθε περίπτωση αν δεν το είχες πρέπει να το ψάξεις.
Το είχα κι εγώ κάποια στιγμή για αρκετό διάστημα. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά όταν τράβηξε πολύ καιρό πήγα σε ουρολόγο και δερματολόγο.
Αν δεν θέλεις να τρέξεις κατευθείαν σε γιατρό κι αν δεν έχεις αλλά συμπτώματα πχ κάψιμο στην ούρηση η πόνο στην ευρύτερη περιοχή όπως στους όρχεις δοκίμασε να αλλάξεις αφρόλουτρο, απορρυπαντικό, μαλακτικό, μάρκα καπότας κλπ.
Για την ιστορία ανακάλυψα τελικά μόνος μου ότι ήταν το αφρόλουτρο παρότι το χρησιμοποιούσα χρόνια και από τότε παίρνω πιο "καλές" μάρκες
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.397
- Πόντοι
- 2.546
Εκανα περιτομη.Μην το αφησεις θα ναι χειροτερα οσο αργεις.Ισως τη γλυτωσεις με μερικη πετιτομη η με χαλινο μονο.Μην περιμενεις καλη αναρρωση,θα πονας αλλα μετα καμια σχεση.Τωρα με βοηθα να χυσω η βαλανος,πολυ διαφορετικη.Απο πολυ μικρος εγινε,κ τελικα με ξαναβρηκε Το βλεπα το φοβομουν.Το ειδα ξεκαθαρα κ πηγα.Θελει κ διορθωση ξανα τα ιδια κ φοβαμαι!Πηγαινε μονο σε ιδιωτικο η σε διευθυντη δημοσιου.ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.Και μονο με αναισθησια γενικη οχι τοπικη αν θες τη γνωμη μου.Να κοιμασαι!Ξερω μερικους αν το σκεφτεσαι!
Έχω κάνει χαλινο και σίγουρα από τότε είναι πολύ καλύτερα αλλά πάλι υπάρχει μια ευαισθησίαΕκανα περιτομη.Μην το αφησεις θα ναι χειροτερα οσο αργεις.Ισως τη γλυτωσεις με μερικη πετιτομη η με χαλινο μονο.Μην περιμενεις καλη αναρρωση,θα πονας αλλα μετα καμια σχεση.Τωρα με βοηθα να χυσω η βαλανος,πολυ διαφορετικη.Απο πολυ μικρος εγινε,κ τελικα με ξαναβρηκε Το βλεπα το φοβομουν.Το ειδα ξεκαθαρα κ πηγα.Θελει κ διορθωση ξανα τα ιδια κ φοβαμαι!Πηγαινε μονο σε ιδιωτικο η σε διευθυντη δημοσιου.ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.Και μονο με αναισθησια γενικη οχι τοπικη αν θες τη γνωμη μου.Να κοιμασαι!Ξερω μερικους αν το σκεφτεσαι!
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.397
- Πόντοι
- 2.546
Φιλε μου πρεπει να κανεις κατι,ισως δε θες περιτομη η θες μερικη περιτομη/πλαστικη η οποια ομως θα σε αφησει αγχωμενο για το μελλον.Καλυτερα περιτομη να σαι ηρεμα αλλα ΜΟΝΟ ιδιωτικα η laser αν θες καπως ταχυτερη αναρρωση.Έχω κάνει χαλινο και σίγουρα από τότε είναι πολύ καλύτερα αλλά πάλι υπάρχει μια ευαισθησία
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
Επειδή και εγώ μερικές φορές έχω ερεθισμό στη βάλανο από αφρολουτρα,ποια χρησιμοποιείς πλέον;Με ένα απλό άγγιγμα δεν είναι φυσιολογικό να πονάει εκτός κι αν έχεις μόλις χύσει.
Σε κάθε περίπτωση αν δεν το είχες πρέπει να το ψάξεις.
Το είχα κι εγώ κάποια στιγμή για αρκετό διάστημα. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά όταν τράβηξε πολύ καιρό πήγα σε ουρολόγο και δερματολόγο.
Αν δεν θέλεις να τρέξεις κατευθείαν σε γιατρό κι αν δεν έχεις αλλά συμπτώματα πχ κάψιμο στην ούρηση η πόνο στην ευρύτερη περιοχή όπως στους όρχεις δοκίμασε να αλλάξεις αφρόλουτρο, απορρυπαντικό, μαλακτικό, μάρκα καπότας κλπ.
Για την ιστορία ανακάλυψα τελικά μόνος μου ότι ήταν το αφρόλουτρο παρότι το χρησιμοποιούσα χρόνια και από τότε παίρνω πιο "καλές" μάρκες
Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε φαρμακευτικό αφρολουτρο .Μην πλένετε την περιοχή αυτή με αφρολουτρα κλασικα με αρώματα κλπΕπειδή και εγώ μερικές φορές έχω ερεθισμό στη βάλανο από αφρολουτρα,ποια χρησιμοποιείς πλέον;
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.436
- Πόντοι
- 2.046
Μισο λεπτοΚατα την διάρκεια του στοματικού έρωτα ή με ένα απλό άγγιγμα νιώθω ενόχληση στο σημείο της βαλάνου δηλαδή το κεφαλάκι.Ειναι φυσιολογικό;;;
Να ενηνερωθει η επιστημονικη ομαδα του μπου
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.451
- Πόντοι
- 3.786
@athinaios44Μισο λεπτο
Να ενηνερωθει η επιστημονικη ομαδα του μπου
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
ασχολουμαι με την περιπτωση του
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 439
- Πόντοι
- 301
Όταν με είχε πιάσει παλιά την αλλεργία μου την είχε προκαλέσει το Palmolive αλλά δεν θυμάμαι με ποιο το άλλαξα.Επειδή και εγώ μερικές φορές έχω ερεθισμό στη βάλανο από αφρολουτρα,ποια χρησιμοποιείς πλέον;
Τώρα χρησιμοποιώ ή του Κορρέ ή μια μάρκα που λέγεται L'Erbolario που μου την έμαθε μια πρώην που δούλευε σε φαρμακείο.
Αν έχεις όμως σοβαρό θέμα καλύτερα όταν σε πιάνει να χρησιμοποιείς κάποια φαρμακευτική μάρκα (προσωπικά θεωρώ την Eubos από τις καλύτερες)
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 439
- Πόντοι
- 301
Μου το είχαν προτείνει κι εμένα όταν είχα αντίστοιχο θέμα αλλά τελικά ήταν μια αλλεργία και πέρασε με μια αλλαγή αφρόλουτρουΕκανα περιτομη.Μην το αφησεις θα ναι χειροτερα οσο αργεις.Ισως τη γλυτωσεις με μερικη πετιτομη η με χαλινο μονο.Μην περιμενεις καλη αναρρωση,θα πονας αλλα μετα καμια σχεση.Τωρα με βοηθα να χυσω η βαλανος,πολυ διαφορετικη.Απο πολυ μικρος εγινε,κ τελικα με ξαναβρηκε Το βλεπα το φοβομουν.Το ειδα ξεκαθαρα κ πηγα.Θελει κ διορθωση ξανα τα ιδια κ φοβαμαι!Πηγαινε μονο σε ιδιωτικο η σε διευθυντη δημοσιου.ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.Και μονο με αναισθησια γενικη οχι τοπικη αν θες τη γνωμη μου.Να κοιμασαι!Ξερω μερικους αν το σκεφτεσαι!
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.397
- Πόντοι
- 2.546
Φθηνα τη γλυτωσες!Μακαρι να την ειχα γλυτωσει!Μου το είχαν προτείνει κι εμένα όταν είχα αντίστοιχο θέμα αλλά τελικά ήταν μια αλλεργία και πέρασε με μια αλλαγή αφρόλουτρου
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
ποιο παλμολιβ τυπαρα αυτο για τα πιατα εβαζες;Όταν με είχε πιάσει παλιά την αλλεργία μου την είχε προκαλέσει το Palmolive
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.062
- Πόντοι
- 3.556
τύπε μηπως η αιτια ειναι οτι σου βαζει δόντι στο τσιμπουκιν;Κατα την διάρκεια του στοματικού έρωτα ή με ένα απλό άγγιγμα νιώθω ενόχληση στο σημείο της βαλάνου δηλαδή το κεφαλάκι.Ειναι φυσιολογικό;;;
george_tzi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 5
- Like
- 439
- Πόντοι
- 301
Μπαααα αυτό μάλλον δεν θα μου είχε κάνει αλλεργίαποιο παλμολιβ τυπαρα αυτο για τα πιατα εβαζες;
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.173
- Πόντοι
- 2.356
γινε πιο σαφης τυπε. το κεφαλακι? το πετσακι?Κατα την διάρκεια του στοματικού έρωτα ή με ένα απλό άγγιγμα νιώθω ενόχληση στο σημείο της βαλάνου δηλαδή το κεφαλάκι.Ειναι φυσιολογικό;;;
ματωνει? τεντωνει? ποναει? η απλα νιωθεις ευαισθησια?
εχει καιρο? συμβαινει απο παντα?
φαντα πινεις?
μηπως βαζει δοντι η γκομενα?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 6K