Νέα

Ευαισθησία βαλάνου(κεφαλάκι)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hot Dick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hot Dick

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Like
43
Πόντοι
0
Κατα την διάρκεια του στοματικού έρωτα ή με ένα απλό άγγιγμα νιώθω ενόχληση στο σημείο της βαλάνου δηλαδή το κεφαλάκι.Ειναι φυσιολογικό;;;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Κατα την διάρκεια του στοματικού έρωτα ή με ένα απλό άγγιγμα νιώθω ενόχληση στο σημείο της βαλάνου δηλαδή το κεφαλάκι.Ειναι φυσιολογικό;;;
Aν ήταν φυσιολογικό θα είχε εξαφανιστεί το ανθρώπινο είδος φίλε μου.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.643
Πόντοι
2.306
Δεν ειναι "αφυσικο" υπο την εννοια οτι ειναι γεματο με νευρικες απολήξεις οπότε εξ ορισμού ειναι ιδιαιτερα ευαισθητο σημειο. Αλλά ούτε και φυσιολογικό αν σου προκαλει δυσφορία. Αν το έχεις από πάντα , προφανώς ειναι ανατομικο το ζήτημα , οπότε λιγα πραγματα μπορουν να γινουν. Ισως αν δοκιμαζες καποιο επιβραδυντικο τζελ για να μειωσεις την ευαισθησία. Αν ειναι πρόσφατο , το πιο πιθανο να ειναι παροδικό , οποτε κανε υπομονη. Αγχος, στρες , καποια νευρικη υπερδιεγερση , καποιος τραυματισμος κατα τη διαρκεια του σεξ , κάποιο φαρμακο ή συμπλήρωμα που ισως παίρνεις. Παιζει φυσικα και το σεναριο του να σχετιζεται με ΣΜΝ ή λοιμωξη γι αυτο αν εχεις κι αλλα συμπτωματα μη το αφησεις.

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
Με ένα απλό άγγιγμα δεν είναι φυσιολογικό να πονάει εκτός κι αν έχεις μόλις χύσει.
Σε κάθε περίπτωση αν δεν το είχες πρέπει να το ψάξεις.
Το είχα κι εγώ κάποια στιγμή για αρκετό διάστημα. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά όταν τράβηξε πολύ καιρό πήγα σε ουρολόγο και δερματολόγο.
Αν δεν θέλεις να τρέξεις κατευθείαν σε γιατρό κι αν δεν έχεις αλλά συμπτώματα πχ κάψιμο στην ούρηση η πόνο στην ευρύτερη περιοχή όπως στους όρχεις δοκίμασε να αλλάξεις αφρόλουτρο, απορρυπαντικό, μαλακτικό, μάρκα καπότας κλπ.
Για την ιστορία ανακάλυψα τελικά μόνος μου ότι ήταν το αφρόλουτρο παρότι το χρησιμοποιούσα χρόνια και από τότε παίρνω πιο "καλές" μάρκες

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.397
Πόντοι
2.546
Εκανα περιτομη.Μην το αφησεις θα ναι χειροτερα οσο αργεις.Ισως τη γλυτωσεις με μερικη πετιτομη η με χαλινο μονο.Μην περιμενεις καλη αναρρωση,θα πονας αλλα μετα καμια σχεση.Τωρα με βοηθα να χυσω η βαλανος,πολυ διαφορετικη.Απο πολυ μικρος εγινε,κ τελικα με ξαναβρηκε Το βλεπα το φοβομουν.Το ειδα ξεκαθαρα κ πηγα.Θελει κ διορθωση ξανα τα ιδια κ φοβαμαι!Πηγαινε μονο σε ιδιωτικο η σε διευθυντη δημοσιου.ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.Και μονο με αναισθησια γενικη οχι τοπικη αν θες τη γνωμη μου.Να κοιμασαι!Ξερω μερικους αν το σκεφτεσαι!

OP
OP
H

Hot Dick

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Like
43
Πόντοι
0
Εκανα περιτομη.Μην το αφησεις θα ναι χειροτερα οσο αργεις.Ισως τη γλυτωσεις με μερικη πετιτομη η με χαλινο μονο.Μην περιμενεις καλη αναρρωση,θα πονας αλλα μετα καμια σχεση.Τωρα με βοηθα να χυσω η βαλανος,πολυ διαφορετικη.Απο πολυ μικρος εγινε,κ τελικα με ξαναβρηκε Το βλεπα το φοβομουν.Το ειδα ξεκαθαρα κ πηγα.Θελει κ διορθωση ξανα τα ιδια κ φοβαμαι!Πηγαινε μονο σε ιδιωτικο η σε διευθυντη δημοσιου.ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.Και μονο με αναισθησια γενικη οχι τοπικη αν θες τη γνωμη μου.Να κοιμασαι!Ξερω μερικους αν το σκεφτεσαι!
Έχω κάνει χαλινο και σίγουρα από τότε είναι πολύ καλύτερα αλλά πάλι υπάρχει μια ευαισθησία

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.397
Πόντοι
2.546
Έχω κάνει χαλινο και σίγουρα από τότε είναι πολύ καλύτερα αλλά πάλι υπάρχει μια ευαισθησία
Φιλε μου πρεπει να κανεις κατι,ισως δε θες περιτομη η θες μερικη περιτομη/πλαστικη η οποια ομως θα σε αφησει αγχωμενο για το μελλον.Καλυτερα περιτομη να σαι ηρεμα αλλα ΜΟΝΟ ιδιωτικα η laser αν θες καπως ταχυτερη αναρρωση.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Με ένα απλό άγγιγμα δεν είναι φυσιολογικό να πονάει εκτός κι αν έχεις μόλις χύσει.
Σε κάθε περίπτωση αν δεν το είχες πρέπει να το ψάξεις.
Το είχα κι εγώ κάποια στιγμή για αρκετό διάστημα. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά όταν τράβηξε πολύ καιρό πήγα σε ουρολόγο και δερματολόγο.
Αν δεν θέλεις να τρέξεις κατευθείαν σε γιατρό κι αν δεν έχεις αλλά συμπτώματα πχ κάψιμο στην ούρηση η πόνο στην ευρύτερη περιοχή όπως στους όρχεις δοκίμασε να αλλάξεις αφρόλουτρο, απορρυπαντικό, μαλακτικό, μάρκα καπότας κλπ.
Για την ιστορία ανακάλυψα τελικά μόνος μου ότι ήταν το αφρόλουτρο παρότι το χρησιμοποιούσα χρόνια και από τότε παίρνω πιο "καλές" μάρκες
Επειδή και εγώ μερικές φορές έχω ερεθισμό στη βάλανο από αφρολουτρα,ποια χρησιμοποιείς πλέον;

Federman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2022
Κριτικές
14
Like
788
Πόντοι
990
Επειδή και εγώ μερικές φορές έχω ερεθισμό στη βάλανο από αφρολουτρα,ποια χρησιμοποιείς πλέον;
Καλύτερα να χρησιμοποιήσετε φαρμακευτικό αφρολουτρο .Μην πλένετε την περιοχή αυτή με αφρολουτρα κλασικα με αρώματα κλπ

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.436
Πόντοι
2.046
Μισο λεπτο

Να ενηνερωθει η επιστημονικη ομαδα του μπου

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
Όταν με είχε πιάσει παλιά την αλλεργία μου την είχε προκαλέσει το Palmolive αλλά δεν θυμάμαι με ποιο το άλλαξα.
Τώρα χρησιμοποιώ ή του Κορρέ ή μια μάρκα που λέγεται L'Erbolario που μου την έμαθε μια πρώην που δούλευε σε φαρμακείο.
Αν έχεις όμως σοβαρό θέμα καλύτερα όταν σε πιάνει να χρησιμοποιείς κάποια φαρμακευτική μάρκα (προσωπικά θεωρώ την Eubos από τις καλύτερες)

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
Μου το είχαν προτείνει κι εμένα όταν είχα αντίστοιχο θέμα αλλά τελικά ήταν μια αλλεργία και πέρασε με μια αλλαγή αφρόλουτρου

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.397
Πόντοι
2.546
Μου το είχαν προτείνει κι εμένα όταν είχα αντίστοιχο θέμα αλλά τελικά ήταν μια αλλεργία και πέρασε με μια αλλαγή αφρόλουτρου
Φθηνα τη γλυτωσες!Μακαρι να την ειχα γλυτωσει!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τύπε μηπως η αιτια ειναι οτι σου βαζει δόντι στο τσιμπουκιν; :undecided::undecided::undecided:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.173
Πόντοι
2.356
γινε πιο σαφης τυπε. το κεφαλακι? το πετσακι?
ματωνει? τεντωνει? ποναει? η απλα νιωθεις ευαισθησια?
εχει καιρο? συμβαινει απο παντα?

φαντα πινεις?

μηπως βαζει δοντι η γκομενα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom