You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εύα Φούσκα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Krinos5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Krinos5
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2021
- Like
- 65
- Πόντοι
- 0
Τύπε έβλεπες Δούση στη Μήλο πριν λίγο έτσι ?
Της πέταξε νερό στα μούτρα ... έκανες συνειρμό με φλόκια και είπες να ανοίξεις νήμα
Θα μπορούσε να είναι έτσι, αλλά την έχω σταμπαρει αρκετό καιρό τώρα! Μου κάνει εντύπωση που ξέφυγε από τα τσακάλια εδώ μέσα τόσο καιρό...
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.556
Έπρεπε να ανοίξεις τότε και για τη Στέλλα Μιχαλέα τύπε μου ... μουνέτο σένιο και σιλικονάτο που αντικατέστησε η Εύα
Θα μπορούσε να είναι έτσι, αλλά την έχω σταμπαρει αρκετό καιρό τώρα! Μου κάνει εντύπωση που ξέφυγε από τα τσακάλια εδώ μέσα τόσο καιρό...
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
κλασσεις ανωτερη η Ευα αλλα ειναι γκομενετο με προσωπικοτητα κέτς και αυτος ο Δουσης ειναι ενας γκευ αγραμματος τραχανοπλαγιας που ολο το ειχε για γλαστρα και δεν το αφηνε να αρθρωσει λέξη και σιγουρα τον παρατησε ,ο άλλος ο μετροσεξουαλ ο μπλέτσας που εχει τη χοντρη τη γυναικα του ειναι λιγοτερο εκνευριστικοςΈπρεπε να ανοίξεις τότε και για τη Στέλλα Μιχαλέα τύπε μου ... μουνέτο σένιο και σιλικονάτο που αντικατέστησε η Εύα
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.556
Τύπε μου κι εγώ άμα ήμουν Δούσης και οργάνωνα τέτοιες ταξιδάρες και έστηνα την εκπομπή αναλόγως, προφανώς και δεν θα θελα η γλάστρα μου να ανοίγει το στόμα τηςκλασσεις ανωτερη η Ευα αλλα ειναι γκομενετο με προσωπικοτητα κέτς και αυτος ο Δουσης ειναι ενας γκευ αγραμματος τραχανοπλαγιας που ολο το ειχε για γλαστρα και δεν το αφηνε να αρθρωσει λέξη και σιγουρα τον παρατησε ,ο άλλος ο μετροσεξουαλ ο μπλέτσας που εχει τη χοντρη τη γυναικα του ειναι λιγοτερο εκνευριστικος
Μπλέτσας φαίνεται να χει καλό μπάτζετ για εκπομπή αλλά πέφτει η ποιότητα με αυτά τα αψυχολόγητα και ασύνδετα που εκτοξεύει ώρες ώρες από τη στοματική του κοιλότητα. Καλά τη γυναίκα που πήρε δεν κάνει για το φακό ... με την έναρξη επεισοδίου χάνει ένα 15% ακροαματικότητα
Πάρε ρε μαλάκα μια ξαδέρφη σου έλεος
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.249
- Πόντοι
- 12.756
ποιος σου ειπε οτι μας ξεφυγε , απλα προσπαθουμε να σωσουμε και μερικες
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.864
- Πόντοι
- 4.766
Θεωρώ τον Δούση μέγα μυστη που παίρνει μαζί του Εύα και Στέλλα που είναι μουνακια πρώτης τάξεως σε αντίθεση με τον ξενερουα Ευτύχιο που παίρνει την γυναίκα του που είναι και χονδρή και άσχημη... Στηρίζουμε Τάσο ανεβάζει την θεαματικότητα.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 143452
Επισκέπτης
Κωλαρα εχει παντως!
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 1.706
Ο Δουσης φαινεται μπικος. Δυσκολα να μην την φερμαρει.Αυτή είναι η τύπισσα που κουβαλάει μαζί του ο Δουσης στην εκπομπή "ΕΙΚΟΝΕΣ".
Αν και είναι λίγο από τα κόκκαλα βγαλμένη, βγάζει ερωτισμό... Αναρωτιέμαι αν είναι απλά συνεργάτιδα του ή την "προωθεί" κιολα...
Θα ηταν κοροιδο.
Αλλο τωρα αν τον καταγγειλει για κακοποιηση σε 20-25 χρονια
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
Κοίτα γυρω σου. Οι περισσότεροι σαν τον Μπλέτσα και την αγαπημένη του ντύνονται και είναι εμφανισιακά. Για αυτό πουλάει. Κακόγουστια και απλυσία φουλ.O Δουσης ειναι αρχοντας, και κυριλλε τυπος με διαφορα καβλακια γυρω του. Ενω ο Ευτυχης εχει καταντησει σαν απλυτος κακομοιρογλου με την μπουχεσα μοικανα, που βαζει την γαιδαρομουτρακλα της συνεχως μεσα στο φακο σε κοντινα πλανα. Οταν κανει μπανιο εχει πλακα, που την παιρνει ληψη το drone απ την στρατοσφαιρα σχεδον, για να μην καταλαβουμε τι φακλανα ειναι.Ο ευνουχος σκυλακος τους απεβιωσε.
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 216
Όποιος βλέπει Δούση του είναι αδύνατον να δει Μπλέτσα. Είναι η μέρα με τη νυχταΘεωρώ τον Δούση μέγα μυστη που παίρνει μαζί του Εύα και Στέλλα που είναι μουνακια πρώτης τάξεως σε αντίθεση με τον ξενερουα Ευτύχιο που παίρνει την γυναίκα του που είναι και χονδρή και άσχημη... Στηρίζουμε Τάσο ανεβάζει την θεαματικότητα.
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.276
- Πόντοι
- 2.586
Αν και αισθητικά δεν μου αρέσουν, προτιμώ Μπλέτσα. Πιο ενδιαφέρουσες εκπομπές, λέει πολλά για τους τόπους που επισκέπτεται, πολύ καλές λήψεις και είναι μόνο δύο άτομα.
Το αποτέλεσμα που βγάζει δεν το βλέπεις ούτε σε αρκετές παραγωγές εξωτερικού.
Ο Δρούσης μου κάνει κρύος και δεν μου αρέσει το χιούμορ του.
Τώρα για την Μπλέτσαινα δεν με πολυνοιάζει, δεν μου αρέσει αλλά αφού τα βρίσκουν κ παράγουν τέτοιο αποτέλεσμα μπράβο τους.
Το αποτέλεσμα που βγάζει δεν το βλέπεις ούτε σε αρκετές παραγωγές εξωτερικού.
Ο Δρούσης μου κάνει κρύος και δεν μου αρέσει το χιούμορ του.
Τώρα για την Μπλέτσαινα δεν με πολυνοιάζει, δεν μου αρέσει αλλά αφού τα βρίσκουν κ παράγουν τέτοιο αποτέλεσμα μπράβο τους.
Geomentoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2017
- Like
- 260
- Πόντοι
- 21
Καλά περνάει ο παππούς με το πιπίνι δίπλα του
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.556
Τέτοιες πρέπει να τραβάς την κουμπάρα τύπε ... όχι εκείνες τις άθλιες που φοράει τις πανδούφλεςΚωλαρα εχει παντως!
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 456
πρέπει να ναι πουσταριό ο δούσηςΟ Δουσης φαινεται μπικος. Δυσκολα να μην την φερμαρει.
Θα ηταν κοροιδο.
Αλλο τωρα αν τον καταγγειλει για κακοποιηση σε 20-25 χρονια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις