Νέα

Εύα Φούσκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Krinos5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Krinos5

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2021
Like
65
Πόντοι
0
Αυτή είναι η τύπισσα που κουβαλάει μαζί του ο Δουσης στην εκπομπή "ΕΙΚΟΝΕΣ".

Αν και είναι λίγο από τα κόκκαλα βγαλμένη, βγάζει ερωτισμό... Αναρωτιέμαι αν είναι απλά συνεργάτιδα του ή την "προωθεί" κιολα... :think:

9k=.jpg

images(2).jpg

images.jpg

images(1).jpg

images(3).jpg

OP
OP
Krinos5

Krinos5

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2021
Like
65
Πόντοι
0
Τύπε έβλεπες Δούση στη Μήλο πριν λίγο έτσι ?
Της πέταξε νερό στα μούτρα ... έκανες συνειρμό με φλόκια και είπες να ανοίξεις νήμα
:D:
Θα μπορούσε να είναι έτσι, αλλά την έχω σταμπαρει αρκετό καιρό τώρα! Μου κάνει εντύπωση που ξέφυγε από τα τσακάλια εδώ μέσα τόσο καιρό...

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Θα μπορούσε να είναι έτσι, αλλά την έχω σταμπαρει αρκετό καιρό τώρα! Μου κάνει εντύπωση που ξέφυγε από τα τσακάλια εδώ μέσα τόσο καιρό...
Έπρεπε να ανοίξεις τότε και για τη Στέλλα Μιχαλέα τύπε μου ... μουνέτο σένιο και σιλικονάτο που αντικατέστησε η Εύα :wink:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Έπρεπε να ανοίξεις τότε και για τη Στέλλα Μιχαλέα τύπε μου ... μουνέτο σένιο και σιλικονάτο που αντικατέστησε η Εύα :wink:
κλασσεις ανωτερη η Ευα αλλα ειναι γκομενετο με προσωπικοτητα κέτς και αυτος ο Δουσης ειναι ενας γκευ αγραμματος τραχανοπλαγιας που ολο το ειχε για γλαστρα και δεν το αφηνε να αρθρωσει λέξη και σιγουρα τον παρατησε ,ο άλλος ο μετροσεξουαλ ο μπλέτσας που εχει τη χοντρη τη γυναικα του ειναι λιγοτερο εκνευριστικος

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στα Χανιά - Μέρος 1ο 45-10 screenshot.png
Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στα Χανιά - Μέρος 1ο 14-31 screenshot.png

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
κλασσεις ανωτερη η Ευα αλλα ειναι γκομενετο με προσωπικοτητα κέτς και αυτος ο Δουσης ειναι ενας γκευ αγραμματος τραχανοπλαγιας που ολο το ειχε για γλαστρα και δεν το αφηνε να αρθρωσει λέξη και σιγουρα τον παρατησε ,ο άλλος ο μετροσεξουαλ ο μπλέτσας που εχει τη χοντρη τη γυναικα του ειναι λιγοτερο εκνευριστικος

Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στα Χανιά - Μέρος 1ο 45-10 screenshot.png
Οι ΕΙΚΟΝΕΣ με τον Τάσο Δούση ταξιδεύουν στα Χανιά - Μέρος 1ο 14-31 screenshot.png
Τύπε μου κι εγώ άμα ήμουν Δούσης και οργάνωνα τέτοιες ταξιδάρες και έστηνα την εκπομπή αναλόγως, προφανώς και δεν θα θελα η γλάστρα μου να ανοίγει το στόμα της

Μπλέτσας φαίνεται να χει καλό μπάτζετ για εκπομπή αλλά πέφτει η ποιότητα με αυτά τα αψυχολόγητα και ασύνδετα που εκτοξεύει ώρες ώρες από τη στοματική του κοιλότητα. Καλά τη γυναίκα που πήρε δεν κάνει για το φακό ... με την έναρξη επεισοδίου χάνει ένα 15% ακροαματικότητα :confused:
Πάρε ρε μαλάκα μια ξαδέρφη σου έλεος

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.249
Πόντοι
12.756
ποιος σου ειπε οτι μας ξεφυγε , απλα προσπαθουμε να σωσουμε και μερικες

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.864
Πόντοι
4.766
Θεωρώ τον Δούση μέγα μυστη που παίρνει μαζί του Εύα και Στέλλα που είναι μουνακια πρώτης τάξεως σε αντίθεση με τον ξενερουα Ευτύχιο που παίρνει την γυναίκα του που είναι και χονδρή και άσχημη... Στηρίζουμε Τάσο ανεβάζει την θεαματικότητα.

• Like
Αντιδράσεις: linear

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.157
Πόντοι
1.056
Καλός και αυτός και αυτή , περνάν καλά ! Ελπίζω δηλαδή.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Αυτή είναι η τύπισσα που κουβαλάει μαζί του ο Δουσης στην εκπομπή "ΕΙΚΟΝΕΣ".

Αν και είναι λίγο από τα κόκκαλα βγαλμένη, βγάζει ερωτισμό... Αναρωτιέμαι αν είναι απλά συνεργάτιδα του ή την "προωθεί" κιολα... :think:

9k=.jpg

images(2).jpg

images.jpg

images(1).jpg

images(3).jpg
Ο Δουσης φαινεται μπικος. Δυσκολα να μην την φερμαρει.
Θα ηταν κοροιδο.

Αλλο τωρα αν τον καταγγειλει για κακοποιηση σε 20-25 χρονια

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
O Δουσης ειναι αρχοντας, και κυριλλε τυπος με διαφορα καβλακια γυρω του. Ενω ο Ευτυχης εχει καταντησει σαν απλυτος κακομοιρογλου με την μπουχεσα μοικανα, που βαζει την γαιδαρομουτρακλα της συνεχως μεσα στο φακο σε κοντινα πλανα. Οταν κανει μπανιο εχει πλακα, που την παιρνει ληψη το drone απ την στρατοσφαιρα σχεδον, για να μην καταλαβουμε τι φακλανα ειναι.Ο ευνουχος σκυλακος τους απεβιωσε.
Κοίτα γυρω σου. Οι περισσότεροι σαν τον Μπλέτσα και την αγαπημένη του ντύνονται και είναι εμφανισιακά. Για αυτό πουλάει. Κακόγουστια και απλυσία φουλ.

• Like
Αντιδράσεις: linear

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.450
Πόντοι
216
Θεωρώ τον Δούση μέγα μυστη που παίρνει μαζί του Εύα και Στέλλα που είναι μουνακια πρώτης τάξεως σε αντίθεση με τον ξενερουα Ευτύχιο που παίρνει την γυναίκα του που είναι και χονδρή και άσχημη... Στηρίζουμε Τάσο ανεβάζει την θεαματικότητα.
Όποιος βλέπει Δούση του είναι αδύνατον να δει Μπλέτσα. Είναι η μέρα με τη νυχτα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.276
Πόντοι
2.586
Αν και αισθητικά δεν μου αρέσουν, προτιμώ Μπλέτσα. Πιο ενδιαφέρουσες εκπομπές, λέει πολλά για τους τόπους που επισκέπτεται, πολύ καλές λήψεις και είναι μόνο δύο άτομα.
Το αποτέλεσμα που βγάζει δεν το βλέπεις ούτε σε αρκετές παραγωγές εξωτερικού.
Ο Δρούσης μου κάνει κρύος και δεν μου αρέσει το χιούμορ του.

Τώρα για την Μπλέτσαινα δεν με πολυνοιάζει, δεν μου αρέσει αλλά αφού τα βρίσκουν κ παράγουν τέτοιο αποτέλεσμα μπράβο τους.

Geomentoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2017
Like
260
Πόντοι
21
Καλά περνάει ο παππούς με το πιπίνι δίπλα του

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.031
Πόντοι
456
Ο Δουσης φαινεται μπικος. Δυσκολα να μην την φερμαρει.
Θα ηταν κοροιδο.

Αλλο τωρα αν τον καταγγειλει για κακοποιηση σε 20-25 χρονια
πρέπει να ναι πουσταριό ο δούσης

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.252
Πόντοι
3.556
Πρέπει να το ψήνει και από τις δυο το ψάρι ο Τάσος ... απλά κρατάει ισορροπίες ... όσα θηλυκά τόσα αρσενικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom