evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλημερα...τουμπανο εισαι κοπελα μου...
Λιγάκι όχι πολύ …νιάου ;) ;) ;) ;)
Καλημερα...τουμπανο εισαι κοπελα μου...
Ευαααααααααρα κουκλαρα καλησπεραΛιγάκι όχι πολύ …νιάου ;) ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eva εχεις κανεις στα ποδια μανικιουρ ( το σχεδιο) και στα ποδια σου ?
Ευαααααααααρα κουκλαρα καλησπερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι μωρο μου ;) ;)
Καποια στιγμη θα ερθη Θεσ/νικη τι λες εισαι μεσα ;οντως εισαι τουμπανο....εχεις να δωσεις εσυ
Καλα εισαι;Καλησπερα γατουλι μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οντως εισαι τουμπανο....εχεις να δωσεις εσυ
την εχει κανει την επεμβαση απ οτι βλεπω.....ξερεις πως ειμαι αντιθετος.....αλλα μαλλον ναι.γι αυτην ειμαι μεσαΚαποια στιγμη θα ερθη Θεσ/νικη τι λες εισαι μεσα ;
δεν νομιζω πως φταιει ο γυμναστης για το στηθος....εμεις αυτο σχολιαζουμεΔεν φταίω εγώ… ο γυμναστής μου φταίει
![]()
![]()
Το ξερω οτι εισαι αντιθετος και δεν σου ξαναειπα σε αλλη περιπτωση,την εχει κανει την επεμβαση απ οτι βλεπω.....ξερεις πως ειμαι αντιθετος.....αλλα μαλλον ναι.γι αυτην ειμαι μεσα
Γυμναστης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
περιμενω.....Το ξερω οτι εισαι αντιθετος και δεν σου ξαναειπα σε αλλη περιπτωση,
εδω τωρα ειναι διαφορετικη περιπτωση που θα μας αποζημιωση η Ευα με το παραπανω και θα το συζηταμε μετα για πολυ καιρο,οταν ειναι να ερθη θα σε ειδοποιησω
την εχει κανει την επεμβαση απ οτι βλεπω.....ξερεις πως ειμαι αντιθετος.....αλλα μαλλον ναι.γι αυτην ειμαι μεσα
προσεχε γιατι κανουμ αποχη στη θεσ νικη μεχρι της 15 του μηνα κ θα ειμαστε με ορεξεις......Υπόσχομαι να αναιρέσεις της απόψεις σου μετά από την συνάντηση μας ,, νιάου ;) ;) ;) ;) ;)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για αλλο γελαω οχι για τον γυμναστη που ειπες,το ξερω οτι τοσο μεγαλο στηθος δεν συμαζευεται ευκολα θελη πολλες θυσιες για να κρατηθη σωστοΜην γελάς Γιώργο δεν σου κάνω πλακά :'( :'(, με έχει τρελάνει στης ασκήσεις :'( … και για το στήθος διότι νε μεν σιλικόνη αλλά και αυτό έχει ένα βάρος οπότε προκείμενου να το μαζεύω με σουτιέν από το πάτωμα με τρελαίνει στης ασκήσεις στήθους και γλουτών...![]()
Ζω ένα δράμα :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Θα σε εχω υπ οψιν και θα το γραψω στα cg θεσ/νικηςπεριμενω.....