Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Καλησπερα στις αιθεριες υπαρξεις και στον αρχοντα...

ΦΟΒΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε δε πατε για κανα καφε να τα πειτε μας ζαλισατε!! :2funny:
Αλλη τανα με τοσα ποστ στο θεμα της σε τοσο λιγο χρονο δεν εχω ξαναδει...και το 99% των ποστ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ελεος :headbang: :headbang:
διαφωνω.
μια χαρα θρεντ ειναι αυτο και η κοπελαρα μια χαρα ειναι. :)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Λοιπόν εγώ σου λέω να ανοίξεις ένα Thread με αρκετά μεγάλη ευαισθησία (για οποίους έχουν πλέον ) το οποίο είναι με θέμα τα παιδια , είμαι 1000 της 100 σίγουρη ότι και κει θα το γαμησουν το Θρεντ , ελπίζω να γίνομαι κατανοητή , τώρα όσο για το αν γράφουμε παπαριες  εγώ δεν το βλέπω λέγοντας ότι με κάποιους γνωριζόμαστε σε επαγγελματικό επίπεδο και με κάποιους άλλους σε φιλικό και με άλλους δεν γνωριζόμαστε Καν…… τώρα αν κάποιες φόρες διακωμωδούμε κάποια πράγματα χωρίς να προσβάλουμε και θίγουμε άλλους ανθρώπους  πιστεύω καθαρά ότι κάποια πράγματα πρέπει να έχουν και ένα χιούμορ .,
Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να καταλάβεις ότι πάνω από επαγγελματίας να είμαστε και Λίγο άνθρωποι . Αν αυτό εσένα σου φαίνετε παπαρια έχεις ελεύθερη επιλογή να κοιτάξεις όποιοδηποτε άλλο θέμα πλην Αυτού ….. πιστεύω να έγινα κατανοητή και συγγνώμη αν έγινα κουραστική …. Όσο για το Θρεντ που σου προτεινω να άνοιξεις ευχωμαι και θέλω να πιστεύω ότι παπαριες δεν θα γραφτούν ……

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να καταλάβεις ότι πάνω από επαγγελματίας να είμαστε και Λίγο άνθρωποι . Αν αυτό εσένα σου φαίνετε παπαρια έχεις ελεύθερη επιλογή να κοιτάξεις όποιοδηποτε άλλο θέμα πλην Αυτού …..
Πανω απ'ολα να ειμαστε [size=28pt]Ανθρωποι[/size]

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εγώ ελπίζω να κρατήσω Με Νύχια  ;) ;) ;) ;) ;)και με δόντια  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλησπέρα Εύα!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει νικήσει το δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής. Αν θα είσαι η πρώτη, πρέπει να περιμένουμε μερικά χρόνια για να το διαπιστώσουμε!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
βρε κουταλιανε....αφου τα θεωρεις παπαριες τοτε τι τα διαβαζεις;;;;; ο καθενας γραφει αυτο που του αρεσει

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
τελικα απο οτι φαινετε εχω πιθανοτητες !!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλους ,,, Καλημέρα Τάκη , ελπίζω να είσαι κάλος στης επεμβάσεις γιατί θέλω πολύ φουσκωτά αποτελέσματα  χα χα χα χα χα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• niaoyyyyy.JPG
    niaoyyyyy.JPG
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 39
OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους ,,, Καλημέρα Τάκη , ελπίζω να είσαι κάλος στης επεμβάσεις γιατί θέλω πολύ φουσκωτά αποτελέσματα  χα χα χα χα χα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημερα Ευακι  :-* :-* :-*
απ'οτι τα βλεπω μια χαρα ειναι, ρουφηγμα καλοοοοοο θελουν

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημέρα μωρό μου γλυκό :-* :-* …. Τι μου κάνεις ??? τι λέει βόρεια ? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Εγω καλα ειμαι,εσυ πως τα πας;;
χθες και σημερα εχουμε ηλιο,και χιονισμενα τα βουνα που βλεπω

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
sorry που θα ξενερωσο τους συναδελφους εδω μεσα . . .  αλλα ευακι εχεις κανει και γαμω της επιλογες στα νυχια σου , ειναι φοβερο το σχεδιο και ο χρωματισμος . . . . απλα υπεροχα . . . .

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
καλημερα ευα θεα σου εχω στειλει ενα πμ αν θες απαντας ευχαριστω πολυ

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Καλημερα...τουμπανο εισαι κοπελα μου...

koniordos1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Λεπτομεριες για το πως γινεται να σε βρουμε κουκλι υπαρχουν....??? :helpplea: :helpplea:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Καλημερα...τουμπανο εισαι κοπελα μου...

Πες τα junior!! Είδες τι γυναικάρα είναι το Ευάκι μας;

Γεια σου ρε Ευάρα!! Θα βρεθούμε όπως και όταν έχουμε κανονίσει  ;) ;)

Στο καλό έγκωσα με τις ανατολικές! :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Πες τα junior!! Είδες τι γυναικάρα είναι το Ευάκι μας;

Γεια σου ρε Ευάρα!! Θα βρεθούμε όπως και όταν έχουμε κανονίσει  ;) ;)

Στο καλό έγκωσα με τις ανατολικές! :2funny: :2funny:

Καλησπέρα μωράκι μου γλυκό , ελπίζω να είσαι καλά ,,, Μαλών η ανατολικές δεν έχουν καταλάβει πόσο κaλος εραστής είσαι ,,,,, Την επόμενη φορά που θα κλίνεις σίτυ τουρ θα τους δίνεις το τηλέφωνο μου να της περναω ένα καστινκ όσο αφόρα το άτομο σου ,,,,,(θα γίνω Μποτρινη νο2 τρόμος στην πουτανες )  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom