You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 194K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
διαφωνω.ρε δε πατε για κανα καφε να τα πειτε μας ζαλισατε!!
Αλλη τανα με τοσα ποστ στο θεμα της σε τοσο λιγο χρονο δεν εχω ξαναδει...και το 99% των ποστ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ελεος
μια χαρα θρεντ ειναι αυτο και η κοπελαρα μια χαρα ειναι.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Λοιπόν εγώ σου λέω να ανοίξεις ένα Thread με αρκετά μεγάλη ευαισθησία (για οποίους έχουν πλέον ) το οποίο είναι με θέμα τα παιδια , είμαι 1000 της 100 σίγουρη ότι και κει θα το γαμησουν το Θρεντ , ελπίζω να γίνομαι κατανοητή , τώρα όσο για το αν γράφουμε παπαριες εγώ δεν το βλέπω λέγοντας ότι με κάποιους γνωριζόμαστε σε επαγγελματικό επίπεδο και με κάποιους άλλους σε φιλικό και με άλλους δεν γνωριζόμαστε Καν…… τώρα αν κάποιες φόρες διακωμωδούμε κάποια πράγματα χωρίς να προσβάλουμε και θίγουμε άλλους ανθρώπους πιστεύω καθαρά ότι κάποια πράγματα πρέπει να έχουν και ένα χιούμορ .,
Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να καταλάβεις ότι πάνω από επαγγελματίας να είμαστε και Λίγο άνθρωποι . Αν αυτό εσένα σου φαίνετε παπαρια έχεις ελεύθερη επιλογή να κοιτάξεις όποιοδηποτε άλλο θέμα πλην Αυτού ….. πιστεύω να έγινα κατανοητή και συγγνώμη αν έγινα κουραστική …. Όσο για το Θρεντ που σου προτεινω να άνοιξεις ευχωμαι και θέλω να πιστεύω ότι παπαριες δεν θα γραφτούν ……
Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να καταλάβεις ότι πάνω από επαγγελματίας να είμαστε και Λίγο άνθρωποι . Αν αυτό εσένα σου φαίνετε παπαρια έχεις ελεύθερη επιλογή να κοιτάξεις όποιοδηποτε άλλο θέμα πλην Αυτού ….. πιστεύω να έγινα κατανοητή και συγγνώμη αν έγινα κουραστική …. Όσο για το Θρεντ που σου προτεινω να άνοιξεις ευχωμαι και θέλω να πιστεύω ότι παπαριες δεν θα γραφτούν ……
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλησπερα που εισαι ρε φιλε σαν να χαθηκαμε λιγοΚαλησπερα στις αιθεριες υπαρξεις και στον αρχοντα...
Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να καταλάβεις ότι πάνω από επαγγελματίας να είμαστε και Λίγο άνθρωποι . Α
εισαι θεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +10000000000000000000000
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Πανω απ'ολα να ειμαστε [size=28pt]Ανθρωποι[/size]Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να καταλάβεις ότι πάνω από επαγγελματίας να είμαστε και Λίγο άνθρωποι . Αν αυτό εσένα σου φαίνετε παπαρια έχεις ελεύθερη επιλογή να κοιτάξεις όποιοδηποτε άλλο θέμα πλην Αυτού …..
Εγώ ελπίζω να κρατήσω Με Νύχια ;) ;) ;) ;) ;)και με δόντια
Καλησπέρα Εύα!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει νικήσει το δεύτερο νόμο της θερμοδυναμικής. Αν θα είσαι η πρώτη, πρέπει να περιμένουμε μερικά χρόνια για να το διαπιστώσουμε!!!
Στο τέλος θα βάλω αγγελία γάμου με σοβαρό πλαστικοχειρουργο
τελικα απο οτι φαινετε εχω πιθανοτητες !!!!!!!!!!!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
τελικα απο οτι φαινετε εχω πιθανοτητες !!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα σε όλους ,,, Καλημέρα Τάκη , ελπίζω να είσαι κάλος στης επεμβάσεις γιατί θέλω πολύ φουσκωτά αποτελέσματα χα χα χα χα χα
Συνημμένα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλημερα Ευακι :-* :-* :-*Καλημέρα σε όλους ,,, Καλημέρα Τάκη , ελπίζω να είσαι κάλος στης επεμβάσεις γιατί θέλω πολύ φουσκωτά αποτελέσματα χα χα χα χα χα
απ'οτι τα βλεπω μια χαρα ειναι, ρουφηγμα καλοοοοοο θελουν
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλημερα Ευακι :-* :-* :-*
απ'οτι τα βλεπω μια χαρα ειναι ρουφηγμα καλοοοοοο θελουν
Καλημέρα μωρό μου γλυκό :-* :-* …. Τι μου κάνεις ??? τι λέει βόρεια ?
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγω καλα ειμαι,εσυ πως τα πας;;Καλημέρα μωρό μου γλυκό :-* :-* …. Τι μου κάνεις ??? τι λέει βόρεια ?
χθες και σημερα εχουμε ηλιο,και χιονισμενα τα βουνα που βλεπω
sorry που θα ξενερωσο τους συναδελφους εδω μεσα . . . αλλα ευακι εχεις κανει και γαμω της επιλογες στα νυχια σου , ειναι φοβερο το σχεδιο και ο χρωματισμος . . . . απλα υπεροχα . . . .Καλημέρα σε όλους ,,, Καλημέρα Τάκη , ελπίζω να είσαι κάλος στης επεμβάσεις γιατί θέλω πολύ φουσκωτά αποτελέσματα χα χα χα χα χα
g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
καλημερα ευα θεα σου εχω στειλει ενα πμ αν θες απαντας ευχαριστω πολυ
Καλημέρα σε όλους ,,, Καλημέρα Τάκη , ελπίζω να είσαι κάλος στης επεμβάσεις γιατί θέλω πολύ φουσκωτά αποτελέσματα χα χα χα χα χα
Καλημερα...τουμπανο εισαι κοπελα μου...
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλησπέρα μωρό μου , :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
koniordos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Λεπτομεριες για το πως γινεται να σε βρουμε κουκλι υπαρχουν....???
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.784
- Πόντοι
- 1.206
Πες τα junior!! Είδες τι γυναικάρα είναι το Ευάκι μας;
Γεια σου ρε Ευάρα!! Θα βρεθούμε όπως και όταν έχουμε κανονίσει ;) ;)
Στο καλό έγκωσα με τις ανατολικές!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Πες τα junior!! Είδες τι γυναικάρα είναι το Ευάκι μας;
Γεια σου ρε Ευάρα!! Θα βρεθούμε όπως και όταν έχουμε κανονίσει ;) ;)
Στο καλό έγκωσα με τις ανατολικές!
Καλησπέρα μωράκι μου γλυκό , ελπίζω να είσαι καλά ,,, Μαλών η ανατολικές δεν έχουν καταλάβει πόσο κaλος εραστής είσαι ,,,,, Την επόμενη φορά που θα κλίνεις σίτυ τουρ θα τους δίνεις το τηλέφωνο μου να της περναω ένα καστινκ όσο αφόρα το άτομο σου ,,,,,(θα γίνω Μποτρινη νο2 τρόμος στην πουτανες )