evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
προσεχε γιατι κανουμ αποχη στη θεσ νικη μεχρι της 15 του μηνα κ θα ειμαστε με ορεξεις......
Αποχή ???? ο λόγος αν επιτρέπετε ???????
προσεχε γιατι κανουμ αποχη στη θεσ νικη μεχρι της 15 του μηνα κ θα ειμαστε με ορεξεις......
οχι ρε μην εισα χαζος,θα την κρατησουμε για εμας.....Θα σε εχω υπ οψιν και θα το γραψω στα cg θεσ/νικης
αν μπεις θα καταλαβεις....εγω το ανοιξαΑποχή ???? ο λόγος αν επιτρέπετε ???????
αν μπεις θα καταλαβεις....εγω το ανοιξα
βασικα με λιγα λογια για τις τιμες κ για την συμπεριφορα των κοριτσιων,για τις υπηρεσιες κ για την καθαριοτητα των στουντιο κ των μπουρδελων
μπες στους οικους ανοχης θεσ νικης κ στο θεμα αποχη απο τα.......κτλ κτλ.ειναι απο τα πρωτα θεματα στη λιστα.στην αρχη του θεματος θα δεις πανω κατω τα αιτηματαΠου μπορώ να διαβάσω τα αιτήματα της αποχής σας ?????
Σιγουρα με πμ θα γινουν ολα αλλιως πως θα ξερης σε ποιο ξενοδοχειο θα ειναι και το τηλ για να συνενοηθης για την ωρα επισκεψηςοχι ρε μην εισα χαζος,θα την κρατησουμε για εμας.....
με πμ θα γινει το κονε
εννοω ολα να γινουν με πμ......καλα εσυ ξερεις.θα δουμεΣιγουρα με πμ θα γινουν ολα αλλιως πως θα ξερης σε ποιο ξενοδοχειο θα ειναι και το τηλ για να συνενοηθης για την ωρα επισκεψης
Εδω Ευα ειναιΠου μπορώ να διαβάσω τα αιτήματα της αποχής σας ?????
Μεινε ησυχος αρκη να μαζευτουμε 10 με 15 ατομα για να την συμφερη να ερθη και ολα θα πανε καλαεννοω ολα να γινουν με πμ......καλα εσυ ξερεις.θα δουμε
εχουμε γραψει κ μανιφεστο παρακατω.το θεμα ειναι οτι οι εδω μεσα ειναι η σταθερη πελατεια που δινει μεγαλο ποσοστο των χρηματων κ επισης εδω μεσα μπαινουν νταβαδες....οποτε τα διαβαζουν.ετσι ελπιζουμε πως θα πετυχουμε κατι.αν δεν τα καταφερουμε τουλαχιστον εχουμα κανει οικονομια για σενα.....Ναι το διάβασα ως μια συγκεκριμένη σελίδα . εσείς πιστεύετε ότι θα πιάσει αυτό ???
Γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι και πάρα πολλοί άνθρωποι που δεν μπαίνουν στο ιντερνέτ οπότε εκεί τι θα κάνετε θα κολλήσετε αφίσες μην γαματε !!!!!!
Λέω εγώ τώρα ,………
Άντε δεν θα πάνε η 200 η 1000 από εδώ μέσα , ε όλοι η υπόλοιπη που μένουν εκεί δεν θα πάνε ???? όσο για της πουτανες δεν θα καταφέρεις να τους κάνεις και τίποτα με αυτόν τον τρόπο γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πηγαίνουν όλοι διότι σου λέει δεν θα έχουν κίνηση όποτε =περισσότερος χρόνος και άνεση , και στο τέλος βλέπω όταν εσύ θα πας αυτές θα σε ((ξεπετάξουν)) πάλι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και εγω ετσι το βλεπω εχεις και πολυ δικαιοτο μόνο που θα καταφέρεις είναι να πηγαίνουν όλοι διότι σου λέει δεν θα έχουν κίνηση όποτε =περισσότερος χρόνος και άνεση , και στο τέλος βλέπω όταν εσύ θα πας αυτές θα σε ((ξεπετάξουν)) πάλι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
εχουμε γραψει κ μανιφεστο παρακατω.το θεμα ειναι οτι οι εδω μεσα ειναι η σταθερη πελατεια που δινει μεγαλο ποσοστο των χρηματων κ επισης εδω μεσα μπαινουν νταβαδες....οποτε τα διαβαζουν.ετσι ελπιζουμε πως θα πετυχουμε κατι.αν δεν τα καταφερουμε τουλαχιστον εχουμα κανει οικονομια για σενα.....
λοιπον ευακι ασε τον γυμναστη και ελα να σε αναλαβω εγω (φυσικοθεραπευτης) θα φτιαξουμε ενα προγραμμα super οσο για την αμοιβη.....καπως θα τα βρουμε......!!!!!
Παλια που δεν υπηρχε το ιντερνετ δεν υπηρχαν μαγαζια δεν υπηρχαν πελατες δεν πηδουσαμεΚαι κάτι άλλο ακόμα είναι πολλά άτομα που γνωρίζω και δεν έχουν ιδέα για το ιντερνέτ . η που δεν ασχολούνται ακόμα με το άθλημα του ιντερνέτ ..(ο κάθε ένας για δικούς του λόγους ) όποτε ιντερνέτ +πήδημα το βλέπω λίγο άκυρο ;) ;) ;) ;)
Παλια που δεν υπηρχε το ιντερνετ δεν υπηρχαν μαγαζια δεν υπηρχαν πελατες δεν πηδουσαμε
εγω παλι ειμαι 23,μπουμπουκακιΑκριβώς , τότε που δεν υπήρχε ιντερνέτ και βίζιτες έξω από μαγαζιά γινόντουσαν ,αλλά ακόμα και σήμερα είναι μια μερίδα ανθρώπων που δεν το χρησιμοποιούν μόνο για αυτόν τον λόγο , και όπως και να έχει ο κάθε ένας έχει της απόψεις του για την κάθε κοπέλα αλλά και ο άλλος που δεν έχει πάει η δεν την έχει δει, θα πάει για να κρίνει και ο ίδιος ,,,έτσι γινόταν και πριν, το ίδιο γίνετε και τώρα , απλά κάποτε ο ένας στον άλλων έλεγε βρήκα μια καλή στο τάδε μαγαζί η στο τάδε ξενοδοχείο η πιάτσα και γινόταν ένας χαμός , βεβαία τώρα η τεχνολογία σε βοηθά ποιο γρήγορα να μάθεις κάποια πράγματα γύρο από την κάθε μια του επαγγέλματος ... ;)
εγω παλι ειμαι 23,μπουμπουκακι
κ δεν προλαβα αυτες τις εποχες