Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αποχή  :think:???? ο λόγος αν επιτρέπετε ???????
αν μπεις θα καταλαβεις....εγω το ανοιξα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βασικα με λιγα λογια για τις τιμες κ για την συμπεριφορα των κοριτσιων,για τις υπηρεσιες κ για την καθαριοτητα των στουντιο κ των μπουρδελων

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
αν μπεις θα καταλαβεις....εγω το ανοιξα
βασικα με λιγα λογια για τις τιμες κ για την συμπεριφορα των κοριτσιων,για τις υπηρεσιες κ για την καθαριοτητα των στουντιο κ των μπουρδελων

Που μπορώ να διαβάσω τα αιτήματα της αποχής σας ?????

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Που μπορώ να διαβάσω τα αιτήματα της αποχής σας ?????
μπες στους οικους ανοχης θεσ νικης κ στο θεμα αποχη απο τα.......κτλ κτλ.ειναι απο τα πρωτα θεματα στη λιστα.στην αρχη του θεματος θα δεις πανω κατω τα αιτηματα

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
οχι ρε μην εισα χαζος,θα την κρατησουμε για εμας.....
με πμ θα γινει το κονε
Σιγουρα με πμ θα γινουν ολα αλλιως πως θα ξερης σε ποιο ξενοδοχειο θα ειναι και το τηλ για να συνενοηθης για την ωρα επισκεψης

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Σιγουρα με πμ θα γινουν ολα αλλιως πως θα ξερης σε ποιο ξενοδοχειο θα ειναι και το τηλ για να συνενοηθης για την ωρα επισκεψης
εννοω ολα να γινουν με πμ......καλα εσυ ξερεις.θα δουμε

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Ναι το διάβασα ως μια συγκεκριμένη σελίδα . εσείς πιστεύετε ότι θα πιάσει αυτό ???
Γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι και πάρα  πολλοί άνθρωποι που δεν μπαίνουν στο ιντερνέτ οπότε εκεί τι θα κάνετε θα κολλήσετε αφίσες μην γαματε !!!!!!
Λέω εγώ τώρα ,………
Άντε δεν θα πάνε η 200 η 1000 από εδώ μέσα , ε όλοι η υπόλοιπη που μένουν εκεί δεν θα πάνε ???? όσο για της πουτανες δεν θα καταφέρεις να τους κάνεις και τίποτα με αυτόν τον τρόπο γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πηγαίνουν όλοι διότι σου λέει δεν θα έχουν κίνηση όποτε =περισσότερος χρόνος και άνεση , και στο τέλος βλέπω όταν εσύ θα πας αυτές θα σε ((ξεπετάξουν)) πάλι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι το διάβασα ως μια συγκεκριμένη σελίδα . εσείς πιστεύετε ότι θα πιάσει αυτό ???
Γιατί κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι και πάρα  πολλοί άνθρωποι που δεν μπαίνουν στο ιντερνέτ οπότε εκεί τι θα κάνετε θα κολλήσετε αφίσες μην γαματε !!!!!!
Λέω εγώ τώρα ,………
Άντε δεν θα πάνε η 200 η 1000 από εδώ μέσα , ε όλοι η υπόλοιπη που μένουν εκεί δεν θα πάνε ???? όσο για της πουτανες δεν θα καταφέρεις να τους κάνεις και τίποτα με αυτόν τον τρόπο γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πηγαίνουν όλοι διότι σου λέει δεν θα έχουν κίνηση όποτε =περισσότερος χρόνος και άνεση , και στο τέλος βλέπω όταν εσύ θα πας αυτές θα σε ((ξεπετάξουν)) πάλι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
εχουμε γραψει κ μανιφεστο παρακατω.το θεμα ειναι οτι οι εδω μεσα ειναι η σταθερη πελατεια που δινει μεγαλο ποσοστο των χρηματων κ επισης εδω μεσα μπαινουν νταβαδες....οποτε τα διαβαζουν.ετσι ελπιζουμε πως θα πετυχουμε κατι.αν δεν τα καταφερουμε τουλαχιστον εχουμα κανει οικονομια για σενα.....

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
το μόνο που θα καταφέρεις είναι να πηγαίνουν όλοι διότι σου λέει δεν θα έχουν κίνηση όποτε =περισσότερος χρόνος και άνεση , και στο τέλος βλέπω όταν εσύ θα πας αυτές θα σε ((ξεπετάξουν)) πάλι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και εγω ετσι το βλεπω εχεις και πολυ δικαιο

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
λοιπον ευακι ασε τον γυμναστη και ελα να σε αναλαβω εγω (φυσικοθεραπευτης) θα φτιαξουμε ενα προγραμμα super οσο για την αμοιβη.....καπως θα τα βρουμε......!!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
εχουμε γραψει κ μανιφεστο παρακατω.το θεμα ειναι οτι οι εδω μεσα ειναι η σταθερη πελατεια που δινει μεγαλο ποσοστο των χρηματων κ επισης εδω μεσα μπαινουν νταβαδες....οποτε τα διαβαζουν.ετσι ελπιζουμε πως θα πετυχουμε κατι.αν δεν τα καταφερουμε τουλαχιστον εχουμα κανει οικονομια για σενα.....

Τώρα σώθηκες για ότι αφορά το άτομο μου ….. ;) :) :) :) :) :)
Λοιπόν εγώ ξέρω ότι όταν η κοπέλα είναι σε μαγαζί έχει κάποιο χρονικό περιθώριο και ένα πρόγραμμα για τα χρήματα που ζητά , οπότε αν μέσα σε αυτά δεν σε ικανοποιεί δεν ξανά πας και τέλος , Τώρα όσο για τους χώρους και την διαμόρφωση δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει η κάθε μια ιεροδουλος διότι δεν είναι και δικό της το οίκημα ,, Και κάτι άλλο ακόμα είναι πολλά άτομα που γνωρίζω και δεν έχουν ιδέα για το ιντερνέτ . η που δεν ασχολούνται ακόμα με το άθλημα του ιντερνέτ ..(ο κάθε ένας για δικούς του λόγους ) όποτε ιντερνέτ +πήδημα το βλέπω λίγο άκυρο ;) ;) ;) ;)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
λοιπον ευακι ασε τον γυμναστη και ελα να σε αναλαβω εγω (φυσικοθεραπευτης) θα φτιαξουμε ενα προγραμμα super οσο για την αμοιβη.....καπως θα τα βρουμε......!!!!!

Είμαι σίγουρη ότι άμα με αναλάβεις εσύ θα μου φέρεσαι ποιο γλυκά :rockon: από ότι ο γυμναστής μου σνιφ σνιφ κλαψ κλαψ  :'( :'( :'( :'( :'(

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και κάτι άλλο ακόμα είναι πολλά άτομα που γνωρίζω και δεν έχουν ιδέα για το ιντερνέτ . η που δεν ασχολούνται ακόμα με το άθλημα του ιντερνέτ ..(ο κάθε ένας για δικούς του λόγους ) όποτε ιντερνέτ +πήδημα το βλέπω λίγο άκυρο ;) ;) ;) ;)
Παλια που δεν υπηρχε το ιντερνετ δεν υπηρχαν μαγαζια δεν υπηρχαν πελατες δεν πηδουσαμε

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Παλια που δεν υπηρχε το ιντερνετ δεν υπηρχαν μαγαζια δεν υπηρχαν πελατες δεν πηδουσαμε

Ακριβώς , τότε που δεν υπήρχε ιντερνέτ και βίζιτες έξω από μαγαζιά γινόντουσαν ,αλλά ακόμα και σήμερα είναι μια μερίδα ανθρώπων που δεν το χρησιμοποιούν μόνο για αυτόν τον λόγο , και όπως και να έχει ο κάθε ένας έχει της απόψεις του για την κάθε κοπέλα αλλά και ο άλλος που δεν έχει πάει η δεν την έχει δει, θα πάει για να κρίνει και ο ίδιος ,,,έτσι γινόταν και πριν, το ίδιο γίνετε και τώρα , απλά κάποτε ο ένας στον άλλων έλεγε βρήκα μια καλή στο τάδε μαγαζί  η στο τάδε ξενοδοχείο η πιάτσα και γινόταν ένας χαμός , βεβαία τώρα η τεχνολογία  σε βοηθά ποιο γρήγορα να μάθεις κάποια πράγματα γύρο από την κάθε μια του επαγγέλματος ... ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ακριβώς , τότε που δεν υπήρχε ιντερνέτ και βίζιτες έξω από μαγαζιά γινόντουσαν ,αλλά ακόμα και σήμερα είναι μια μερίδα ανθρώπων που δεν το χρησιμοποιούν μόνο για αυτόν τον λόγο , και όπως και να έχει ο κάθε ένας έχει της απόψεις του για την κάθε κοπέλα αλλά και ο άλλος που δεν έχει πάει η δεν την έχει δει, θα πάει για να κρίνει και ο ίδιος ,,,έτσι γινόταν και πριν, το ίδιο γίνετε και τώρα , απλά κάποτε ο ένας στον άλλων έλεγε βρήκα μια καλή στο τάδε μαγαζί  η στο τάδε ξενοδοχείο η πιάτσα και γινόταν ένας χαμός , βεβαία τώρα η τεχνολογία  σε βοηθά ποιο γρήγορα να μάθεις κάποια πράγματα γύρο από την κάθε μια του επαγγέλματος ... ;)
εγω παλι ειμαι 23,μπουμπουκακι

κ δεν προλαβα αυτες τις εποχες

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Είχα και εγώ την τύχη προ ημερών να συνευρεθώ με τη νεαρά σε ξενοδοχείο των βορείων προαστείων. Μόλις τη συνάντησα η γλώσσα μου έφτασε στο πάτωμα. Πολύ πιο όμορφη από ότι περίμενα. Φυσικά είχα καβλώσει πρωτού καν ανέβουμε στο δωμάτιο.
Ξεκινήσαμε με αρκετό χαμούρεμα. Στο Ευάκι αρέσει να του τρώνε το μουνάκι, και εγώ δεν του χάλασα χατήρι. Μετά ανέλαβε αυτή (με προφυλακτικό). Το έγλυφε με πάθος πολύ ώρα, ενώ είχε τουρλώσει τη κωλάρα της.
Την πήρα σε όλες τις στάσεις. Πισωκολλητά, αυτή από πάνω, κοκ. Όταν τελείωσα κυριολεκτικά έτρεμαν τα πόδια μου...
Και εκτός του καλού σεξ, η Εύα είναι και καλός και ευχάριστος άνθρωπος.
Όποιος δεν την έχει δοκιμάσει, θα πρέπει να το κάνει σύντομα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom