οχουτο οχουτο μωλε μωλε το μωλακι γουτσου γουτσου
Κάνω και χρέη νταντάς
δεν ειμαι κ τοσο μωρο.....με εχει βαλει ο αδερφος μου εδω κ πολλα χρονια στα κολπα.μη σε πω απο τα 15
οχουτο οχουτο μωλε μωλε το μωλακι γουτσου γουτσου
Κάνω και χρέη νταντάς
Είχα και εγώ την τύχη προ ημερών να συνευρεθώ με τη νεαρά σε ξενοδοχείο των βορείων προαστείων. Μόλις τη συνάντησα η γλώσσα μου έφτασε στο πάτωμα. Πολύ πιο όμορφη από ότι περίμενα. Φυσικά είχα καβλώσει πρωτού καν ανέβουμε στο δωμάτιο.
Ξεκινήσαμε με αρκετό χαμούρεμα. Στο Ευάκι αρέσει να του τρώνε το μουνάκι, και εγώ δεν του χάλασα χατήρι. Μετά ανέλαβε αυτή (με προφυλακτικό). Το έγλυφε με πάθος πολύ ώρα, ενώ είχε τουρλώσει τη κωλάρα της.
Την πήρα σε όλες τις στάσεις. Πισωκολλητά, αυτή από πάνω, κοκ. Όταν τελείωσα κυριολεκτικά έτρεμαν τα πόδια μου...
Και εκτός του καλού σεξ, η Εύα είναι και καλός και ευχάριστος άνθρωπος.
Όποιος δεν την έχει δοκιμάσει, θα πρέπει να το κάνει σύντομα....
Τοτε ψαχναμε στις πιατσες,τωρα το βρισκουμε απο το σπιτι μαγαζι γραφειο κλπΑκριβώς , τότε που δεν υπήρχε ιντερνέτ και βίζιτες έξω από μαγαζιά γινόντουσαν
τωρα ποσα του χρωστας?:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τωρα ποσα του χρωστας?
τωρα ποσα του χρωστας?
οκ.....ρε ψηλε,τι σου χρωσταει?ρώτησε τον ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Και λίγα είπα κούκλα μου... Ζητάω συγγνώμη που άργησα να γράψω τις εντυπώσεις μου, αλλά κάλιο αργά, παρά ποτέ.
Ήταν το γαμήσι του αιώνα!!!
Μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ , αλλά η ζώνη τα έφτυσε :-* :-* :-* :-* :-*
Σοβαρά? Και μετά την επισκευή ξαναχάλασε? Να βρεθούμε, να φέρω και τα εργαλεία μου να το κοιτάξουμε το θέμα καλύτερα... ;-)
Χαλασμενη στην εδωσεΧι χι χι χι πήρα άλλη ,,,,, και ακριβώς ίδια δες στην πίσω σελίδα στην φωτογραφία μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Χαλασμενη στην εδωσε
Μμμμμ... Τέλεια η ζώνη, αλλά και το περιεχόμενο δεν πάει πίσω!!!!
Ασε την ζωνη τωρα γιατι μας αναβης τετοιες φωτιες και δεν μπορης να μας τις σβησειςΛες ? δεν το σκέφτηκα Γιώργο μου να σου πω την αλήθεια > >
Ασε την ζωνη τωρα γιατι μας αναβης τετοιες φωτιες και δεν μπορης να μας τις σβησεις
Αντε να δουμε το ποτεΠου θα πάει δεν θα ανεβώ Θεσσαλονίκη να δεις τι έχεις να πάθεις πρόστυχε γατουλι ,,,,,,,,Νιάου
Αντε να δουμε το ποτε
τι θα παθω;
οχι πολυ προστυχος λιγο