Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οχουτο οχουτο μωλε μωλε το μωλακι  γουτσου γουτσου
Κάνω και χρέη νταντάς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν ειμαι κ τοσο μωρο.....με εχει βαλει ο αδερφος μου εδω κ πολλα χρονια στα κολπα.μη σε πω απο τα 15

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Είχα και εγώ την τύχη προ ημερών να συνευρεθώ με τη νεαρά σε ξενοδοχείο των βορείων προαστείων. Μόλις τη συνάντησα η γλώσσα μου έφτασε στο πάτωμα. Πολύ πιο όμορφη από ότι περίμενα. Φυσικά είχα καβλώσει πρωτού καν ανέβουμε στο δωμάτιο.
Ξεκινήσαμε με αρκετό χαμούρεμα. Στο Ευάκι αρέσει να του τρώνε το μουνάκι, και εγώ δεν του χάλασα χατήρι. Μετά ανέλαβε αυτή (με προφυλακτικό). Το έγλυφε με πάθος πολύ ώρα, ενώ είχε τουρλώσει τη κωλάρα της.
Την πήρα σε όλες τις στάσεις. Πισωκολλητά, αυτή από πάνω, κοκ. Όταν τελείωσα κυριολεκτικά έτρεμαν τα πόδια μου...
Και εκτός του καλού σεξ, η Εύα είναι και καλός και ευχάριστος άνθρωπος.
Όποιος δεν την έχει δοκιμάσει, θα πρέπει να το κάνει σύντομα....

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ακριβώς , τότε που δεν υπήρχε ιντερνέτ και βίζιτες έξω από μαγαζιά γινόντουσαν
Τοτε ψαχναμε στις πιατσες,τωρα το βρισκουμε απο το σπιτι μαγαζι γραφειο κλπ

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Και λίγα είπα κούκλα μου... Ζητάω συγγνώμη που άργησα να γράψω τις εντυπώσεις μου, αλλά κάλιο αργά, παρά ποτέ.
Ήταν το γαμήσι του αιώνα!!!

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
τωρα ποσα του χρωστας?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπα... Τίποτε απολύτως. Το έγραψα γιατί ξηγήθηκε πολύ καλά και με έκανε να περάσω ωραία. Σε κάνει να νιώθεις πως είσαι με την γκόμενά σου, ενώ ταυτόχρονα γίνεται και πρόστυχη εάν το επιδιώξεις.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Και λίγα είπα κούκλα μου... Ζητάω συγγνώμη που άργησα να γράψω τις εντυπώσεις μου, αλλά κάλιο αργά, παρά ποτέ.
Ήταν το γαμήσι του αιώνα!!!

Μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ , αλλά η ζώνη τα έφτυσε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-* :-* :-* :-* :-*

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ , αλλά η ζώνη τα έφτυσε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-* :-* :-* :-* :-*

Σοβαρά? Και μετά την επισκευή ξαναχάλασε? Να βρεθούμε, να φέρω και τα εργαλεία μου να το κοιτάξουμε το θέμα καλύτερα... ;-)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Σοβαρά? Και μετά την επισκευή ξαναχάλασε? Να βρεθούμε, να φέρω και τα εργαλεία μου να το κοιτάξουμε το θέμα καλύτερα... ;-)

Χι χι χι χι πήρα άλλη :grin: :grin: ,,,,, και ακριβώς ίδια  δες στην πίσω σελίδα στην φωτογραφία μου ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

ekaz

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μμμμμ... Τέλεια η ζώνη, αλλά και το περιεχόμενο δεν πάει πίσω!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10

Συνημμένα

• eva home.JPG
    eva home.JPG
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 40

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ασε την ζωνη τωρα γιατι μας αναβης τετοιες φωτιες και δεν μπορης να μας τις σβησεις

Που θα πάει δεν θα ανεβώ Θεσσαλονίκη να δεις τι έχεις να πάθεις πρόστυχε γατουλι ,,,,,,,,Νιάου  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι