Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
ευακι καλημερα πολλα φιλλια!!!

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ευάκι καλημερούδια και από εμένα !!! Σου έστειλα ένα πμ !!! Μπορείς να μου απαντήσεις ???

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Από της 7.00 το πρωί έτρεχα με αυτό που ξέρεις και πριν λίγο μαζεύτηκα και εγώ , όλα καλά κατά τα αλλά ……… ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Αυτο το τρεξιμο θα μας φαει,κουραγιο τιποτα αλλο δεν μπορω να σου πω

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτό είναι αλήθεια αλλά μας κάνη και καλό το πρωινό τρέξιμο ορισμένες φόρες ….. :rockon:
Χάνεις θερμίδες ……. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Κανει καλο οταν δεν εχουμε το αγχος οταν ειμαστε φορτωμενοι με προβληματα αστα να πανε ειναι

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Κανει καλο οταν δεν εχουμε το αγχος οταν ειμαστε φορτωμενοι με προβληματα αστα να πανε ειναι

Όχι άλλο κάρβουνο (άγχος) μωρό μου  :2funny:, το άγχος προκαλεί γήρας και είναι κάτι που δεν θέλω ακόμα ,,,, Νιάου νιάου ,,,,,, :s&m_2:
Στο τέλος θα βάλω αγγελία γάμου με σοβαρό πλαστικοχειρουργο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Όχι άλλο κάρβουνο (άγχος) μωρό μου  :2funny:, το άγχος προκαλεί γήρας και είναι κάτι που δεν θέλω ακόμα ,,,, Νιάου νιάου ,,,,,, :s&m_2:
Στο τέλος θα βάλω αγγελία γάμου με σοβαρό πλαστικοχειρουργο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ποιος το θελη αλλα ελα που ερχονται ετσι οι καταστασεις και μας ερχεται
Οχι ακομη δεν τον χρειαζεσε τον πλαστικο

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ποιος το θελη αλλα ελα που ερχονται ετσι οι καταστασεις και μας ερχεται
Οχι ακομη δεν τον χρειαζεσε τον πλαστικο

Όχι ακόμα  ;) ;), αλλά  ο χρόνος είναι κάτι που μας επηρεάζει όλους μας  :'( :'(. όποτε τον φρονίμων τα παιδια πριν πεινάσουν μαγειρεύουν  :rockon: :rockon: :rockon:  νιάου νιάου

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Όχι ακόμα  ;) ;), αλλά  ο χρόνος είναι κάτι που μας επηρεάζει όλους μας  :'( :'(. όποτε τον φρονίμων τα παιδια πριν πεινάσουν μαγειρεύουν  :rockon: :rockon: :rockon:  νιάου νιάου
Σιγουρα τιποτα δεν μενη αναλοιωτο στο χρονο

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε δε πατε για κανα καφε να τα πειτε μας ζαλισατε!! :2funny:
Αλλη τανα με τοσα ποστ στο θεμα της σε τοσο λιγο χρονο δεν εχω ξαναδει...και το 99% των ποστ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ελεος :headbang: :headbang:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Αλλη τανα με τοσα ποστ στο θεμα της σε τοσο λιγο χρονο δεν εχω ξαναδει...και το 99% των ποστ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...ελεος :headbang: :headbang:

Πολύ ευχαρίστως να πάμε για καφέ έξω και να τα πούμε όλοι μαζί τι λες ?????? :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

koutalianos

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε κουκλα μου δεν εχω προβλημα,να παμε!
αλλα εχεις γαμησει μονη σου το θεμα σου οταν γραφετε καθε παπαρια εδω μεσα.

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Σε οποιον αρεση, και σε οποιον δεν αρεση υπαρχουν  τοσα αλλα θεματα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
ρε κουκλα μου δεν εχω προβλημα,να παμε!
αλλα εχεις γαμησει μονη σου το θεμα σου οταν γραφετε καθε παπαρια εδω μεσα.

Οκ μωρό μου , βρες μου εσύ ένα thread που να μην γράφουν παπαριες όπως εσύ αποκαλείς ;) :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom