Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
      Στον δρομο δικαζεται γιατι προκαλει με ασεμνες κινησεις και και και. Δεν δικαζεται γιατι ειναι παρανομη. Δηλαδη ουσιαστικα υπαρχου παραθυρακια για να μας τα παιρνουν

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
      Στον δρομο δικαζεται γιατι προκαλει με ασεμνες κινησεις και και και. Δεν δικαζεται γιατι ειναι παρανομη. Δηλαδη ουσιαστικα υπαρχου παραθυρακια για να μας τα παιρνουν
αυτο ακριβως λεω και εγω κοριτσι μου...η μονοθεσια ειναι ασαφης για να μαζευει ευροπουλα το κρατος

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλό απόγευμα Εύα. Ελπίζω να είσαι καλά. Το σχόλιο για τις Ρωσίδες αφορά τον Καλούση, είχε αδυναμία στις ψηλές ξανθιες Ρωσίδες.

Ευτυχώς τότε Μαρούλια μου που δεν είμαι Ρωσίδα γιατί έτσι όπως ήταν αυτός αγριευόσουν μόνο που τον έβλεπες όχι να ξάπλωνες και μαζί  του απαπαπαπαπα :2funny:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπερα Ευα  :-* :-*
καλησπερα και στην υπολοιπη παρεα

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Ολα καλα τα μηνυματα ερχονται ;

Μωρο μου γλυκο φιλακια πολλα θα τα πουμε αργοτερα γιατι πρεπει να φυγω , φιλια σε ολους ...
αυτη για σενα γαταρε μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• eya1.JPG
    eya1.JPG
    38,7 KB · Εμφανίσεις: 44

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μωρο μου γλυκο φιλακια πολλα θα τα πουμε αργοτερα γιατι πρεπει να φυγω , φιλια σε ολους ...

Μήπως έχεις ραντεβού με τον Καλούση; ΄Άλλωστε και αυτός ελεύθερος επαγγελματίας είναι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Με αυτο το στησιμο νεκρους  :bigdick: ανασταινης,εννοια σου δεν θα μου ξεφυγη αυτη η σταση  ;) ;)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πολλά φιλιά βλέπω εδώ. Τι έγινε μεσημεριάτικα - ανάψατε? :boobies: :2funny:

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τώρα όσο για το υψος μου (έλεος) είμαι 1.80 χωρίς τακούνια  :sunglasses: όσο για τα κιλά μου είμαι στα 75 ;)

σοβαρα !!!!!!!!!!!! εγω γιατι τιν ειχα για ψηλοτερη ?  στιν αγκυρας που τιν ειχα δει μου φανηκε τουλαχιστον 1.90 !!!!!!!!!  

κορμαρα μου ευακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
σοβαρα !!!!!!!!!!!! εγω γιατι τιν ειχα για ψηλοτερη ?  στιν αγκυρας που τιν ειχα δει μου φανηκε τουλαχιστον 1.90 !!!!!!!!!  

κορμαρα μου ευακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και 10 ποντους τα τακουνια να το 1,90 δεν μπορη να ηταν ξυπολητη  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom