evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Στον δρομο δικαζεται γιατι προκαλει με ασεμνες κινησεις και και και. Δεν δικαζεται γιατι ειναι παρανομη. Δηλαδη ουσιαστικα υπαρχου παραθυρακια για να μας τα παιρνουν
Στον δρομο δικαζεται γιατι προκαλει με ασεμνες κινησεις και και και. Δεν δικαζεται γιατι ειναι παρανομη. Δηλαδη ουσιαστικα υπαρχου παραθυρακια για να μας τα παιρνουν
αυτο ακριβως λεω και εγω κοριτσι μου...η μονοθεσια ειναι ασαφης για να μαζευει ευροπουλα το κρατοςΣτον δρομο δικαζεται γιατι προκαλει με ασεμνες κινησεις και και και. Δεν δικαζεται γιατι ειναι παρανομη. Δηλαδη ουσιαστικα υπαρχου παραθυρακια για να μας τα παιρνουν
αυτο ακριβως λεω και εγω κοριτσι μου...η μονοθεσια ειναι ασαφης για να μαζευει ευροπουλα το κρατος
Καλό απόγευμα Εύα. Ελπίζω να είσαι καλά. Το σχόλιο για τις Ρωσίδες αφορά τον Καλούση, είχε αδυναμία στις ψηλές ξανθιες Ρωσίδες.
ελα μου ντε.................... ελλας το μεγαλειο σουκαι ποτε δεν ηταν ?????? >
ελα μου ντε.................... ελλας το μεγαλειο σου
ελα μου ντε.................... ελλας το μεγαλειο σου
Καλησπερα Ευα :-* :-*
καλησπερα και στην υπολοιπη παρεα
Ολα καλα, τα μηνυματα ερχονται ;Καλησπερα Γατουλι μου
Ολα καλα τα μηνυματα ερχονται ;
Ολα καλα, τα μηνυματα ερχονται ;
Μωρο μου γλυκο φιλακια πολλα θα τα πουμε αργοτερα γιατι πρεπει να φυγω , φιλια σε ολους ...
αυτη για σενα γαταρε μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Με αυτο το στησιμο νεκρους ανασταινης,εννοια σου δεν θα μου ξεφυγη αυτη η σταση ;) ;)Μωρο μου γλυκο φιλακια πολλα θα τα πουμε αργοτερα γιατι πρεπει να φυγω , φιλια σε ολους ...
καλο απογευμα συλβια, καλα εισαι;καλο απογευμα γιωργο
Τώρα όσο για το υψος μου (έλεος) είμαι 1.80 χωρίς τακούνια όσο για τα κιλά μου είμαι στα 75 ;)
Μωρο μου γλυκο φιλακια πολλα θα τα πουμε αργοτερα γιατι πρεπει να φυγω , φιλια σε ολους ...
Και 10 ποντους τα τακουνια να το 1,90 δεν μπορη να ηταν ξυπολητησοβαρα !!!!!!!!!!!! εγω γιατι τιν ειχα για ψηλοτερη ? στιν αγκυρας που τιν ειχα δει μου φανηκε τουλαχιστον 1.90 !!!!!!!!!
κορμαρα μου ευακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!