Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Kαλώς τη να κι ας άργησε!
Επί τέλους αποφάσισες να βγείς από το καβούκι σου!
Μπράβο έτσι σε θέλω, να μη μασάς στον κάθε κομπλεξικό που λέει τη μαλακία του (ούτε τον εαυτό μου εξαιρώ, γιατί κι εγώ την έχω έχω πει!) και να έχεις το σθένος να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και τις επιλογές σου! Εσύ μπορείς να το κάνεις καλύτερα από τον καθένα!
Stay tuneded λοιπόν. Οι φίλοι σου μαζί σου, αλλά εσύ πρώτη!

Μπράβο ρε φίλε ! Μπράβο !
Σέβομαι όσους ξέρουν τι θα πει αυτοκριτική !

Επισκέπτης
Ευακι μου καλως ορισες και παλι στο σαιτ. Σου ευχομαι οτι και να κανεις να παει μια χαρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
      Και να θυμασαι παντα οτι το (μαριαννακι) δεν ξεχνα τους ανθρωπους που περασαν απο διπλα της.
      Πολλα πολλα φιλακια. Α και να μην ξεχασω προς ολους εδω μεσα οτι το ευακι ειναι ενα υπεροχο  αλλα και ενα ευαισθητο πλασμα γιαυτο θα πρεπει να  προστατευθει απο ορισμενους κακοβουλους τυπους .....................................

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Μαριαννα πιστευω οτι διαβασες της σελιδες οπως θα ειδες την προστατευουμαι οσο μπορουμε

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μην την ακούτε συνάδελφοι μπουρδελιάρηδες!!! Τσακώθηκαν για το υπέροχο κορμί μου και για αυτό χώρισαν τα τσανάκια τους!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Sorry μαγκες αλλα μια χαρα σας τα ειπε η Ευα !!! :think:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους , Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ

εμεις σε ευχαριστουμε !!!!!!!!!!  :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

Αυτά τα λίγα από εμένα και ελπίζω να μην σας κούρασα και κάποιες απορίες να διαλευκανθήκαν    ………………………………

ποτε δεν μας κουραζης εδω , μονο απο κοντα μας ξεπατωνεις  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κουκλα οποτε θα εχεις χρονο , και μπορεις αναιβασε καβλιαρες φωτο σου :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.861
Πόντοι
216
τι ειναι ρε παιδια η ευα shemale η καμια χελωνα??? 

Κατι για καβουκια λεει ο ενας, κατι για προστασια απο κακοβουλους λεει η αλλη μεχρι και προστατευομενο ειδος την εχουμε στο σιτε @@@ Τοσο γλυκο ειναι το ευακι ?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
τι ειναι ρε παιδια η ευα shemale η καμια χελωνα??? 

Κατι για καβουκια λεει ο ενας, κατι για προστασια απο κακοβουλους λεει η αλλη μεχρι και προστατευομενο ειδος την εχουμε στο σιτε @@@ Τοσο γλυκο ειναι το ευακι ?

Ρε μάστορα τί είναι shemale ξέρεις;
Έχεις δει τέτοιο πράγμα χωρίς πούτσο;

Αναρωτιέσαι μετά και από ποιους χρειάζεται προστασία ένα ευαίσθητο άτομο σαν την Εύα. Ή επειδή είναι 1.80 δεν κάνει να έχει ευαισθησίες;

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
φιλε leon,,οντως τοσο γλυκο ειναι το ευακι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom