Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αχ βρε ευακι , μπες και γραψε κατι και εσυ !!!!!!!!!!!!!!  ατελειωτη καβλαααααααααααααα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γιασας βρε Μπουρδελοφαγοι εδω μεσα... αφασιεεεεεςςςςς....  Καλη εβδομαδα σε ολους...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Το αλλο θα το εχω ρεζερβα....Πως ειναι το Λαστιχο του αυτοκινητου?? Οταν θα ξεκολιαζετε το ενα ενα εχτρα παντα χρειαζετε... Σκεφτομουνα για μουνακη αλλα εχει πολλα εξω μωρε... κιαλλο μουνακη.... γιαυτο λεω να κανω δευτερο κωλαρακη εγω...
Που θα το βάλεις το 2ο κωλαράκι? Κάτω απο αυτό που έχεις κάτι σαν τη ρεζέρβα του αμαξιού?
Στείλε σκίτσα να σου πουμε τη γνώμη μας για το design!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Που θα το βάλεις το 2ο κωλαράκι? Κάτω απο αυτό που έχεις κάτι σαν τη ρεζέρβα του αμαξιού?
Στείλε σκίτσα να σου πουμε τη γνώμη μας για το design!!!
Ασε Χοτ μου πρεπει να ψαξω γιατρο γιατι μουνια φτιαχνουν κωλους δεν φτιαχνουν... δεν εχει προχωρηση ακομα το συστημα... ειναι στις δοκιμες... θα τους πω την τρυπουλα μου να μου την κανουν ΡΟΖ και να της βαλουν διπλα τοιχωματα και να εχουν και σπιραλ για περισσοτερη ηδονη...

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
158
Πόντοι
1
giorgos58 εάν έχεις το τηλ. από το ευάκιστείλτο μου σε πριβέ !!! Το έχω χάσει γιατι έχω καιρό να περάσω από εκεί που δούλευε !!! Περιμένω

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
αχ βρε ευακι , μπες και γραψε κατι και εσυ !!!!!!!!!!!!!!  ατελειωτη καβλαααααααααααααα

Καλησπέρα σε όλους , Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει μέσα από εδώ η και εκτός του Ιντερνετ είτε αυτοί ήταν Φαν με εμένα στο πριν μου αλλά και στο τώρα ακόμα , Βλέπω όμως ότι όσο καιρό απουσιάζω από το ιντερνετ γραφτήκαν διάφορα σχόλια του στιλ δουλεύουν άλλοι για μένα και ότι όσο ήμουν στα 20 ευρώ σε μαγαζί πράγμα που δεν ισχύει διότι στο μαγαζί που εργαζόμουν ήταν 30 έμπαινα κάθε μέρα , Το ότι μπορεί ας πούμε ότι κι εγώ όπως πολλοί άλλοι άλλες μπαίνουν για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους δεν παίζει ??
Όπως  αναφέρθηκε από φίλους και γνωστούς ανοίχτηκε ένα θρεντ για εμένα από τον Γιώργο 58 και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για της κινήσεις που έχει κάνει χωρίς να έχει κανένα όφελος από εμένα και είναι προς τιμή του ,, Διάβασα ακόμα ότι ξεμαλιαστικα με την Μαριάννα και άλλα πολλά , όχι βεβαία ούτε ξεμαλιαστικα ούτε βριστήκαμε και ούτε σκωτοθικαμε για τον Μαρουλια ειδικά . Απλά όλοι μας μέσα από τον εργασιακό μας κύκλο όποιος και αν είναι αυτός κοιτάμε που και πως μας συμφέρει καλύτερα  και αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα ,, Όσο για τους φίλους που διάβασα κάποια του στιλ (ταριχευμένο καυλη και διάφορα άλλα ) η προτιμήσεις του κάθε ανθρώπου ως προς την σεξουαλική του ζωή οφείλουμε να την σεβαστούμε και τελειώνει εκεί το πανηγύρι και δεν έρχεσαι και μαζί μου .Τώρα όσο για τα περί νομικά θέματα που σιζιτιθικαν ότι νομικά είμαι γυναίκα και από το κράτος αυτό με αφήνει αδιάφορη διότι ο κάθε ένας μπορεί από την μέρα που γεννήθηκε να αισθάνεται γυναίκα η άντρας και να είναι ποιο πολύ άντρας από κάποιους άντρες που είναι από την φύση τους άντρες και ποιο γυναίκα από κάποιες που γεννήθηκαν γυναίκες (χωρίς να θέλω να θίξω κάποιες-ους) και στην τελική δεν πιστεύω η απόφαση η δική μου στην ζωή μου να έβλαψε κάποιους ???
Και αν κάποιοι με βλέπουν Μητσαρα Βαγγελλη και όλα τα συναφή εγώ δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα αν τους αρέσει να με βλέπουν έτσι ………
Εξ άλλου και εγώ κάποτε είχα πολλούς πελάτες που τους φώναζα Μαρία Ποπη κλπ  ονόματα , αυτό τους έφτιαχνε τι να κάνουμε τώρα δηλαδή θα έπρεπε να τον σκοτώσω η να τον διωξο η να του κάνω κήρυγμα γιατί απάνω στην καβλα σου σου βγαίνει να σε λέω Ποπη ?????? ποσώς με ενδιαφέρει ………….
Αυτά τα λίγα από εμένα και ελπίζω να μην σας κούρασα και κάποιες απορίες να διαλευκανθήκαν    ………………………………

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλως το Ευακι  :-* :-* :-* :-*
ξανα στα παλια λημερια

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλως το Ευακι  :-* :-* :-* :-*
ξανα στα παλια λημερια

Καλησπέρα Γιώργο μου άκουσα ότι θα κάνουν ομάδες Μπασκετ κάποια παλικάρια και είπα και εγώ να γραφτώ με το γυναικείο μου επίθετο και όνομα αλλά ακόμα δεν ξέρω αν εκεί στην ομάδα με τους Παλικαρους παίρνουν μικρά και αθωα άβγαλτα (νόμιμα) κοριτσάκια ……..

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Καλησπέρα Γιώργο μου άκουσα ότι θα κάνουν ομάδες Μπασκετ κάποια παλικάρια και είπα και εγώ να γραφτώ με το γυναικείο μου επίθετο και όνομα αλλά ακόμα δεν ξέρω αν εκεί στην ομάδα με τους Παλικαρους παίρνουν μικρά και αθωα άβγαλτα (νόμιμα) κοριτσάκια ……..
Ναι την καλυτερη ομαδα θα εχετε να γραφτης ειδικα στο μαρκαρισμα δεν θα ξεφευγη κανενας
αβγαλτα και μικρα μπορη να ειστε αλλα θα μαθετε σιγα σιγα  :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Λες να πετυχω???? :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Συνημμένα

• eva.JPG
    eva.JPG
    72,8 KB · Εμφανίσεις: 26

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Kαλώς τη να κι ας άργησε!
Επί τέλους αποφάσισες να βγείς από το καβούκι σου!
Μπράβο έτσι σε θέλω, να μη μασάς στον κάθε κομπλεξικό που λέει τη μαλακία του (ούτε τον εαυτό μου εξαιρώ, γιατί κι εγώ την έχω έχω πει!) και να έχεις το σθένος να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και τις επιλογές σου! Εσύ μπορείς να το κάνεις καλύτερα από τον καθένα!
Stay tuneded λοιπόν. Οι φίλοι σου μαζί σου, αλλά εσύ πρώτη!

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
ευακι μαζι σου!!!!!!

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Kαλώς τη να κι ας άργησε!
Επί τέλους αποφάσισες να βγείς από το καβούκι σου!
Μπράβο έτσι σε θέλω, να μη μασάς στον κάθε κομπλεξικό που λέει τη μαλακία του (ούτε τον εαυτό μου εξαιρώ, γιατί κι εγώ την έχω έχω πει!) και να έχεις το σθένος να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και τις επιλογές σου! Εσύ μπορείς να το κάνεις καλύτερα από τον καθένα!
Stay tuneded λοιπόν. Οι φίλοι σου μαζί σου, αλλά εσύ πρώτη!

:) :) :) Καλησπερα ομορφε  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μπα οχι στο Καβουκι μου ειμαι ακομα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom