αχ βρε ευακι , μπες και γραψε κατι και εσυ !!!!!!!!!!!!!! ατελειωτη καβλαααααααααααααα
Καλησπέρα σε όλους , Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που έχω γνωρίσει μέσα από εδώ η και εκτός του Ιντερνετ είτε αυτοί ήταν Φαν με εμένα στο πριν μου αλλά και στο τώρα ακόμα , Βλέπω όμως ότι όσο καιρό απουσιάζω από το ιντερνετ γραφτήκαν διάφορα σχόλια του στιλ δουλεύουν άλλοι για μένα και ότι όσο ήμουν στα 20 ευρώ σε μαγαζί πράγμα που δεν ισχύει διότι στο μαγαζί που εργαζόμουν ήταν 30 έμπαινα κάθε μέρα , Το ότι μπορεί ας πούμε ότι κι εγώ όπως πολλοί άλλοι άλλες μπαίνουν για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους δεν παίζει ??
Όπως αναφέρθηκε από φίλους και γνωστούς ανοίχτηκε ένα θρεντ για εμένα από τον Γιώργο 58 και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για της κινήσεις που έχει κάνει χωρίς να έχει κανένα όφελος από εμένα και είναι προς τιμή του ,, Διάβασα ακόμα ότι ξεμαλιαστικα με την Μαριάννα και άλλα πολλά , όχι βεβαία ούτε ξεμαλιαστικα ούτε βριστήκαμε και ούτε σκωτοθικαμε για τον Μαρουλια ειδικά . Απλά όλοι μας μέσα από τον εργασιακό μας κύκλο όποιος και αν είναι αυτός κοιτάμε που και πως μας συμφέρει καλύτερα και αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα ,, Όσο για τους φίλους που διάβασα κάποια του στιλ (ταριχευμένο καυλη και διάφορα άλλα ) η προτιμήσεις του κάθε ανθρώπου ως προς την σεξουαλική του ζωή οφείλουμε να την σεβαστούμε και τελειώνει εκεί το πανηγύρι και δεν έρχεσαι και μαζί μου .Τώρα όσο για τα περί νομικά θέματα που σιζιτιθικαν ότι νομικά είμαι γυναίκα και από το κράτος αυτό με αφήνει αδιάφορη διότι ο κάθε ένας μπορεί από την μέρα που γεννήθηκε να αισθάνεται γυναίκα η άντρας και να είναι ποιο πολύ άντρας από κάποιους άντρες που είναι από την φύση τους άντρες και ποιο γυναίκα από κάποιες που γεννήθηκαν γυναίκες (χωρίς να θέλω να θίξω κάποιες-ους) και στην τελική δεν πιστεύω η απόφαση η δική μου στην ζωή μου να έβλαψε κάποιους ???
Και αν κάποιοι με βλέπουν Μητσαρα Βαγγελλη και όλα τα συναφή εγώ δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα αν τους αρέσει να με βλέπουν έτσι ………
Εξ άλλου και εγώ κάποτε είχα πολλούς πελάτες που τους φώναζα Μαρία Ποπη κλπ ονόματα , αυτό τους έφτιαχνε τι να κάνουμε τώρα δηλαδή θα έπρεπε να τον σκοτώσω η να τον διωξο η να του κάνω κήρυγμα γιατί απάνω στην καβλα σου σου βγαίνει να σε λέω Ποπη ?????? ποσώς με ενδιαφέρει ………….
Αυτά τα λίγα από εμένα και ελπίζω να μην σας κούρασα και κάποιες απορίες να διαλευκανθήκαν ………………………………