You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 193K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Καλημέρα σε όλους , Μαρούλια μου αν δεν είμαι Ρωσίδα αυτό θεωρείτε Μειονέκτημα ???? Αν είναι έτσι τότε επείγοντος να βρω έναν Ρώσο να τον παντρευτώ και μετά να είμαι και νόμιμη Ρωσίδα (αχ μέχρι που θα με φτάσεις άτιμε)……….
Μαριάννα καλημέρα και σε εσένα και ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :-* :-* , Αν και η φήμες μας θέλουν ξεμαλλιασμένες σε λασπόλουτρα ,εμείς αυτήν την χαρά δεν θα τους την δώσουμε (ακόμα) χι χι χι χι χι χι .
Τώρα όσο για το υψος μου (έλεος) είμαι 1.80 χωρίς τακούνια όσο για τα κιλά μου είμαι στα 75 ;) ,χρώμα μαλλιών φυσικό μου το καστανό αλλά έκανα ότι κάνουν όλες για να δικαιολογούμαστε για την αφηρημάδα που μας δέρνει με ανταύγειες Ξανθιές, πάμε τώρα στα υπόλοιπα , στήθος 7 νούμερο νύχια φυσικά και όχι τεχνητά , μάτια καστανά ανοιχτά , νούμερο παπούτσια αν είναι αθλητικά φοράω το 39 αν είναι γόβα το 40 , ….. Πιστεύω ότι κάλυψα κάποιες απορίες …………
Μαριάννα καλημέρα και σε εσένα και ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια :-* :-* , Αν και η φήμες μας θέλουν ξεμαλλιασμένες σε λασπόλουτρα ,εμείς αυτήν την χαρά δεν θα τους την δώσουμε (ακόμα) χι χι χι χι χι χι .
Τώρα όσο για το υψος μου (έλεος) είμαι 1.80 χωρίς τακούνια όσο για τα κιλά μου είμαι στα 75 ;) ,χρώμα μαλλιών φυσικό μου το καστανό αλλά έκανα ότι κάνουν όλες για να δικαιολογούμαστε για την αφηρημάδα που μας δέρνει με ανταύγειες Ξανθιές, πάμε τώρα στα υπόλοιπα , στήθος 7 νούμερο νύχια φυσικά και όχι τεχνητά , μάτια καστανά ανοιχτά , νούμερο παπούτσια αν είναι αθλητικά φοράω το 39 αν είναι γόβα το 40 , ….. Πιστεύω ότι κάλυψα κάποιες απορίες …………
εδω κανεις ενα μικρο λαθακι...οταν καποια κοπελα δεν ειναι σε οικο ανοχης δεν μπορει βαση νομοθεσειας να ειναι δηλωμενη και να δουλευει με αγγελεια στο σπιτι της η σε διαφορα hotel........επομενος αν δωθουν στοιχεια της δημοσιος τοτε κινδυνευειΕύα εύα στον πούτσο μου ανέβα.. Από τι στιγμή που δούλευε σε σπίτι και αποχώρησε σημαίνει οτι είναι νόμιμη και δηλωμένη κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να δωθούν τα στοιχεία της δημόσια.. Εκτός εαν κάνω λάθος συνάδελφε Giorgo58 μιας και γνωρίζεις σίγουρα κάτι παραπάνω απο τι στιγμή που άνοιξες το θέμα..
ζητητε επιγοντος ρωσος για γαμπρος kai με ετερεια φυσικου αεριου...το ξεχασες αυτο..... για σου βρε evakiΚαλημέρα σε όλους , Μαρούλια μου αν δεν είμαι Ρωσίδα αυτό θεωρείτε Μειονέκτημα ???? Αν είναι έτσι τότε επείγοντος να βρω έναν Ρώσο να τον παντρευτώ και μετά να είμαι και νόμιμη Ρωσίδα (αχ μέχρι που θα με φτάσεις άτιμε)……….
STRATARXHS
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τελικα η ευα ειναι τσακωμενη με την μαριαννα?
γιατι με τρωγαν τα παπαρια μου
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
:-* :-* :-* :-*
Σε ευχαριστω πολυ μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
τελικα η ευα ειναι τσακωμενη με την μαριαννα?
Μουνοψειρες κολλισες ????
ναι αμε η μια κραταει καραουλι στην αγκυρας και η αλλη στην αχαρνων... περιμενει η μια την αλλην ποτε θα περασουν για να τουφεκισει η μια την αλλητελικα η ευα ειναι τσακωμενη με την μαριαννα?
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
εδω κανεις ενα μικρο λαθακι...οταν καποια κοπελα δεν ειναι σε οικο ανοχης δεν μπορει βαση νομοθεσειας να ειναι δηλωμενη και να δουλευει με αγγελεια στο σπιτι της η σε διαφορα hotel........επομενος αν δωθουν στοιχεια της δημοσιος τοτε κινδυνευει
Την υπ αριθμο 4861/12.2.01 κοινη αποφαση του Υφ Εσωτερικων Δημοσιας διοικησης και αποκεντρωσης και του Υπ, Υγειας και προνοιας (Φεκ 206/Τ.Β./2.3.2001<<καθορισμος της διαδικασιας εκδοσης,ανακλησης και ανανεωσης του πιστοποιητικου ασκησης επαγγελματος ,το οποιο υποχρεουτε να κατεχει προσωπο,το οποιο εκδιδεται με αμοιβη>>.......
Όπως βλέπεις η άδεια άσκησης επαγγέλματος δεν γράφει πουθενά ότι οι κοπέλες πρέπει υποχρεωτικά να είναι σε οίκους ανοχής ,
Καλημερα και σε εσενα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Την υπ αριθμο 4861/12.2.01 κοινη αποφαση του Υφ Εσωτερικων Δημοσιας διοικησης και αποκεντρωσης και του Υπ, Υγειας και προνοιας (Φεκ 206/Τ.Β./2.3.2001<<καθορισμος της διαδικασιας εκδοσης,ανακλησης και ανανεωσης του πιστοποιητικου ασκησης επαγγελματος ,το οποιο υποχρεουτε να κατεχει προσωπο,το οποιο εκδιδεται με αμοιβη>>.......
Όπως βλέπεις η άδεια άσκησης επαγγέλματος δεν γράφει πουθενά ότι οι κοπέλες πρέπει υποχρεωτικά να είναι σε οίκους ανοχής ,
Καλημερα. Εχεις απολυτο δικιο Πουθενα δεν αναφερεται ο χωρος εργασιας γιαυτο ακριβως τον λογο προσανατολιζεται και ο νομικος συμβουλος του σωματειου μας να γινει τροποποιηση του νομου και να μπορει η καθε μια να εργαζεται οπου θελει εκεινη. Αλωστε το ιδιο εγινε προσφατα και στην αγγλια και το ιδιο θελουμε να γινει και εδω μιας και ειμαστε ευρωπαικη ενωση. Τι το καλυτερο να ελεγχοντε ολες απο γιατρους και να ασκουν το επαγγελμα που θελουν νομιμα.......................................
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Aφού τα περισσότερα "σπίτια" δεν έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας, οι φτωχές μου νομικές γνώσεις λένε πως είναι λιγώτερο παράνομο να εκδίδεσαι στο σπίτι σου ή σε ξενοδοχείο παρά σ' αυτά!
Ας μας πει και κάποιος ειδικός τη γνώμη του.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Καλημερα. Εχεις απολυτο δικιο Πουθενα δεν αναφερεται ο χωρος εργασιας γιαυτο ακριβως τον λογο προσανατολιζεται και ο νομικος συμβουλος του σωματειου μας να γινει τροποποιηση του νομου και να μπορει η καθε μια να εργαζεται οπου θελει εκεινη. Αλωστε το ιδιο εγινε προσφατα και στην αγγλια και το ιδιο θελουμε να γινει και εδω μιας και ειμαστε ευρωπαικη ενωση. Τι το καλυτερο να ελεγχοντε ολες απο γιατρους και να ασκουν το επαγγελμα που θελουν νομιμα.......................................
Απόλυτα σωστό! Είναι μεγάλη ανοησία ένα υπαρκτό και με διαστάσεις φαινόμενο σαν την πορνεία να αντιμετωπίζεται με στουρθοκαμηλισμό, με αποτέλεσμα το απόλυτο μπάχαλο!
Θα μου πεις μόνο αυτό νά 'τανε!
ναι βρε ευα μου αλλα οταν καποια κοπελα ειναι δηλωμενη και την πιανουν στο δρομο(που εχει συμβει πολλες φορες) να εκδιδετε γιατι την δικαζουν και την καταδικαζουν?μηπως λεω εγω η νομοθεσια ειναι ασαφης και δεν διευκρινιζει ?μην παρεξηγηθω καποιες ερωτησεις κανω και εκφραζω την σκεψη μουΤην υπ αριθμο 4861/12.2.01 κοινη αποφαση του Υφ Εσωτερικων Δημοσιας διοικησης και αποκεντρωσης και του Υπ, Υγειας και προνοιας (Φεκ 206/Τ.Β./2.3.2001<<καθορισμος της διαδικασιας εκδοσης,ανακλησης και ανανεωσης του πιστοποιητικου ασκησης επαγγελματος ,το οποιο υποχρεουτε να κατεχει προσωπο,το οποιο εκδιδεται με αμοιβη>>.......
Καλημέρα σε όλους , Μαρούλια μου αν δεν είμαι Ρωσίδα αυτό θεωρείτε Μειονέκτημα ???? Αν είναι έτσι τότε επείγοντος να βρω έναν Ρώσο να τον παντρευτώ και μετά να είμαι και νόμιμη Ρωσίδα (αχ μέχρι που θα με φτάσεις άτιμε)……….
Καλό απόγευμα Εύα. Ελπίζω να είσαι καλά. Το σχόλιο για τις Ρωσίδες αφορά τον Καλούση, είχε αδυναμία στις ψηλές ξανθιες Ρωσίδες.
αυτο που λες μαριαννα μου ισχυει και στη γερμανια....οι κοπελες που ειναι δηλωμενες μπορουν να δουλεψουν σε οποιο χωρο θελουν.....αλλα στην ελλαδα δυστηχως δεν ισχυει ακομα.ισως ο νομος αυτος στην ελλαδα θα επρεπε να γινει πιο σαφης και να διευκρινιζει για να αποφευγονται μετα τα τραβολογηματα τις εκαστοτε κοπελας απο την αστυνομια.... για αυτο το λογο το ειπαΚαλημερα. Εχεις απολυτο δικιο Πουθενα δεν αναφερεται ο χωρος εργασιας γιαυτο ακριβως τον λογο προσανατολιζεται και ο νομικος συμβουλος του σωματειου μας να γινει τροποποιηση του νομου και να μπορει η καθε μια να εργαζεται οπου θελει εκεινη. Αλωστε το ιδιο εγινε προσφατα και στην αγγλια και το ιδιο θελουμε να γινει και εδω μιας και ειμαστε ευρωπαικη ενωση. Τι το καλυτερο να ελεγχοντε ολες απο γιατρους και να ασκουν το επαγγελμα που θελουν νομιμα.......................................
Επισκέπτης
Aφού τα περισσότερα "σπίτια" δεν έχουν νόμιμη άδεια λειτουργίας, οι φτωχές μου νομικές γνώσεις λένε πως είναι λιγώτερο παράνομο να εκδίδεσαι στο σπίτι σου ή σε ξενοδοχείο παρά σ' αυτά!
Ας μας πει και κάποιος ειδικός τη γνώμη του.
Να σου πω εγω αν και αυτο δεν με συμφερει. Ομως οπως εχουν εξελιχθει τα πραγματα ενας (πελατης) ειναι ποιο σιγουρος στο σπιτι μιας κοπελας (οπου δεν εχει το δικαιωμα η ατυνομια να εισβαλει) απο εναν οικο ανοχης. Αυτη ειναι η αληθεια. Και μαλιστα σε εναν οικο ανοχης αν δεν του αρεσει η φατσα του στον εκαστοτε ατυνομικο εχει το δικαιωμα να του κανει και μια εξακριβωσουλα. Λοιπον που ειναι ποιο ασφαλης καποιος οταν συμβαινουν αυτα.
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
ναι βρε ευα μου αλλα οταν καποια κοπελα ειναι δηλωμενη και την πιανουν στο δρομο(που εχει συμβει πολλες φορες) να εκδιδετε γιατι την δικαζουν και την καταδικαζουν?μηπως λεω εγω η νομοθεσια ειναι ασαφης και δεν διευκρινιζει ?μην παρεξηγηθω καποιες ερωτησεις κανω και εκφραζω την σκεψη μου
Όταν περνάς από δικαστήριο και πιστεύω ότι έχεις περάσει συνήθως ο πρόεδρος το πρώτο πράγμα που σε ρωτάει τι είναι ???? Αν έχεις άδεια , και αν έχεις βιβλιάριο υγείας είναι έτσι η δεν είναι ????? Από εκεί και πέρα δεν σε ρωτάει που εργαζόσουν η που εργάζεσαι ..Τους ενδιαφέρει περισσότερο το βιβλιάριο υγείας αν έχεις περάσει από γιατρό και ότι είσαι υγιείς και από εκεί και πέρα εγώ προσωπικά και πριν εργαστώ σε οίκο ανοχής όσες φορές έτυχε να βρεθώ σε αυτά τα σκαλοπάτια αθωώθηκα ..
Λες να ήμουν εγώ η έξυπνη η ποιο όμορφη και με αθωωσαν ? δεν νομίζω ….. ;) ;) ;) ;)
Επισκέπτης
ναι βρε ευα μου αλλα οταν καποια κοπελα ειναι δηλωμενη και την πιανουν στο δρομο(που εχει συμβει πολλες φορες) να εκδιδετε γιατι την δικαζουν και την καταδικαζουν?μηπως λεω εγω η νομοθεσια ειναι ασαφης και δεν διευκρινιζει ?μην παρεξηγηθω καποιες ερωτησεις κανω και εκφραζω την σκεψη μου
Στον δρομο δικαζεται γιατι προκαλει με ασεμνες κινησεις και και και. Δεν δικαζεται γιατι ειναι παρανομη. Δηλαδη ουσιαστικα υπαρχου παραθυρακια για να μας τα παιρνουν