Και 10 ποντους τα τακουνια να το 1,90 δεν μπορη να ηταν ξυπολητη
Γιώργη μήπως επειδή φιλάς κάθετα χείλη, και άρα το κεφάλι σου βρίσκεται σε χαμηλότερο σημείο από αυτό που είναι συνήθως, βγαζεις λάθος συμπέρασμα για το ύψος της Εύας;
Και 10 ποντους τα τακουνια να το 1,90 δεν μπορη να ηταν ξυπολητη
Οχι σε χαμηλοτερο αλλα πολυ ποιο χαμηλα βρισκεται το κεφαλιΓιώργη μήπως επειδή φιλάς κάθετα χείλη, και άρα το κεφάλι σου βρίσκεται σε χαμηλότερο σημείο από αυτό που είναι συνήθως, βγαζεις λάθος συμπέρασμα για το ύψος της Εύας;
οτι και να λεμε η ευα ειναι πολυ σεξι και ομορφο πλασμα !!!
ναι ναι ναιη ευα ειναι ολα τα λεφτα και ετσι και ετσι θεαααααααααααααααααααααααα
ναι ναι ναι
Δεν είμαι θες να πεις ?????
καλησπερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* τι κανεις μωρο μου ;)
Ευα εμεις οι μικροι πως μπορουμε να μαθουμε για σενα εκτος του πρωην γραφειου σου....??
Γιώργο συγνώμη αλλα δεν μιλάμε για πόντους.Οχι σε χαμηλοτερο αλλα πολυ ποιο χαμηλα βρισκεται το κεφαλι
το ξερω φιλε μαρουλια το υψος της,γι αυτο εγραψα παραπανω +10 ποντους τακουνι =1,90
Και παραπανωΓιώργο συγνώμη αλλα δεν μιλάμε για πόντους.
Η συγκεκριμένη σαν γυναίκα τύπος και χαρακτήρας νομίζω είναι Έβερστ!!!!
Και ας μην την γνωρίζω προσωπικά.
Σε τι μυνηματα αναφερεσαι εδω η στα smsΚαλημέρα σε όλους σας !!! Τελικα το Ευάκι ζει??? Γιατί δεν απαντάει σε μυνηματα???
Καλημέρα σε όλους σας !!! Τελικα το Ευάκι ζει??? Γιατί δεν απαντάει σε μυνηματα???
Στο κινητο Ευα λεει δεν απαντησες με smsΦτου φτου φτου καλέ ζω και παρά ζω απαπαπαπαπα με φάγατε !!!!
Σε ποια μηνύματα εννοείς για να καταλάβω κι εγώ δεν έχω απαντήσει ?
Στο κινητο Ευα λεει δεν απαντησες με sms
καλησπερα Ευα
σου εστειλα και πμ και περιμενω απαντηση
Δεν ξερω τι να πω απο χθες μου εστειλε πμ και μου ειπε οτι σε εστειλε sms και περιμενη απαντηση, σου παραθεσα σε πμ το πμ που μου εστειλε, και αυτος για εδω πανω ειναιΓιώργο μου σε όλα τα μηνύματα έχω απαντήσει , εκτός και αν κάποιο δεν μου έχει έρθει , :'(
Καλησπερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν ξερω τι να πω απο χθες μου εστειλε πμ και μου ειπε οτι σε εστειλε sms και περιμενη απαντηση, σου παραθεσα σε πμ το πμ που μου εστειλε, και αυτος για εδω πανω ειναι