Νέα

Eύα, ανεξάρτητη cg (εγχειρισμένη...) στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos58
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 193K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα Εύα. Τώρα που όλοι καταλάβαμε οτι ζεις, γιατί δεν μας λες το λόγο που επέστρεψες στο διαδίκτυο, ενώ παλιότερα το απέφευγες;

Γιατί πραγματικά μου έλειψες μωρό μου και προσπαθώ με κάθε τρόπο να πάρω  αυτά που δικαιούμαι από αυτή την σχέση που είχαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Δεν ξερω τι να πω απο χθες μου εστειλε πμ και μου ειπε οτι σε εστειλε sms και περιμενη απαντηση, σου παραθεσα σε πμ το πμ που μου εστειλε, και αυτος για εδω πανω ειναι

Γατουλι δες λιγο το Π.Μ σου φιλακια πολλα ,,.....

koniordos1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Eυακι μονο σε μενα δεν απαντησες!!!!! :(

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Καλησπέρα!
Επειδή κι εγώ μόλις τώρα έμαθα για την ύπαρξη της Εύας, καθώς είμαι Σαλονίκη, κ μόλις μπήκα στο θρεντ, αν μπορούσε η ίδια ή κάποιος άλλος να μ' ενημερώσει πως ερχόμαστε σ' επικοινωνία μαζί της θα 'μουν υπόχρεος..! Θα ρίξω μια ματιά κ στις πίσω σελίδες αλλά είναι πολλές..!
Ευχαριστώ!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Μόλις τώρα διάβασα μερικές σελίδες πίσω κ μπήκα στο νόημα..!
Καταρχάς με το εγχειρισμένη, εγώ κατάλαβα την επέμβαση στο στήθος..! Δεν πήγε ο νους μου..!
Δεύτερον, νομίζω ότι φωτος της Εύας είχα δει στο Αθενς Λέιντις κ δεν είχα καταλάβει τίποτα..! Να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά δεν έχω κάποιο κόλλημα, άλλωστε η Τζένη Χειλιουδάκη ήταν μια απ' τις εφηβικές μου φαντασιώσεις..! Αλλά άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη..!
Από σώμα η Εύα φαίνεται μουνάρα κ σίγουρα, όπως λέγεται για τις τρανσέξουαλ, θα'χει ακόρεστη διάθεση για σεξ, αλλά στις φωτο δε βλέπω το πρόσωπό της, κ δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν αν την έβλεπα από κοντά..!
Κ ξεκαθαρίζω ότι γενικά είμαι πολύ δύσκολος στα γούστα μου..! Εδώ χαλιέμαι με πολλές άλλες, που δεν είναι εγχειρισμένες αν έχουν άγρια φάτσα..!
Πάντως τις βυζάρες της θα τις βύζαινα με μεγάλη ευχαρίστηση..!
Κι η τιμή της επίσης μου φαίνεται κάπως υψηλή, αλλά εκείνη θα ξέρει καλύτερα υποθέτω..!

aris2659

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
άλλωστε η Τζένη Χειλιουδάκη ήταν μια απ' τις εφηβικές μου φαντασιώσεις..!

και πολλων αλλων    :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  συν εμενα  :cum: :cum:

αλλά στις φωτο δε βλέπω το πρόσωπό της, κ δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν αν την έβλεπα από κοντά..!

εγω που τιν ειχα δει στο αγκυρας , εχει μια γλυκα επανω της  :kissass: :kissass: :kissass:

:tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:+100000000000000000 :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Κι η τιμή της επίσης μου φαίνεται κάπως υψηλή, αλλά εκείνη θα ξέρει καλύτερα υποθέτω..!

δες ποσο ζητανε τα callgirl και βγαλε τα συμπερασματα σου ,  ααααααα  και η ευα ειναι νομιμη ιεροδουλος  :rockon: :rockon: :rockon: , που σημαινει ασφαλεια απο θεμα υγεια , ενω ολες η αλλες callgirl ουτε που ξερεις απο τι αρωστιες εχουν επανω τους  :headbang: :headbang:

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
δες ποσο ζητανε τα callgirl και βγαλε τα συμπερασματα σου ,  ααααααα   και η ευα ειναι νομιμη ιεροδουλος  :rockon: :rockon: :rockon: , που σημαινει ασφαλεια απο θεμα υγεια , ενω ολες η αλλες callgirl ουτε που ξερεις απο τι αρωστιες εχουν επανω τους  :headbang: :headbang:

+ 10000000000000000000000000000  απολυτα σωστος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ευακι μολις τωρα για πρωτη φορα ειδα το θρεντ και πρεπει να πω οτι εισαι πολυ καυλα και απο τα μηνυματα σου εχω την εντυπωση οτι εισαι και γαμω τα ατομα.....
Θα χαρω να σε δω απο κοντα.

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μόλις τώρα διάβασα μερικές σελίδες πίσω κ μπήκα στο νόημα..!
Καταρχάς με το εγχειρισμένη, εγώ κατάλαβα την επέμβαση στο στήθος..! Δεν πήγε ο νους μου..!
Δεύτερον, νομίζω ότι φωτος της Εύας είχα δει στο Αθενς Λέιντις κ δεν είχα καταλάβει τίποτα..! Να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά δεν έχω κάποιο κόλλημα, άλλωστε η Τζένη Χειλιουδάκη ήταν μια απ' τις εφηβικές μου φαντασιώσεις..! Αλλά άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη..!
Από σώμα η Εύα φαίνεται μουνάρα κ σίγουρα, όπως λέγεται για τις τρανσέξουαλ, θα'χει ακόρεστη διάθεση για σεξ, αλλά στις φωτο δε βλέπω το πρόσωπό της, κ δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν αν την έβλεπα από κοντά..!
Κ ξεκαθαρίζω ότι γενικά είμαι πολύ δύσκολος στα γούστα μου..! Εδώ χαλιέμαι με πολλές άλλες, που δεν είναι εγχειρισμένες αν έχουν άγρια φάτσα..!

Μωρό μου καλησπέρα , όπως καλά κατάλαβες είμαι εξ αλλαγής, τώρα όσο αφορά για φωτογραφία από πρόσωπο δυστυχώς δεν βάζω για πολλούς και διάφορους λόγους , που θέλω να πιστεύω ότι είναι ευκολονόητο …… Τώρα όσο για την απόδοση μου στο κρεβάτι θα σου πουν αυτοί που με έχουν δοκιμάσει επειδή εγώ μπορώ να λέω ότι θέλω , Το μόνο  σίγουρο είναι πάντως  πως αν κάποιοι ήταν δυσαρεστημένη δεν θα ερχόντουσαν ακόμα μαζί μου μέχρι και σήμερα, ακόμα και  πριν λίγες ώρες , , Τώρα αν από σώμα λέω τι να σου πω τα γούστα του κάθε ενός διαφέρουν , όπως εμένα μου αρέσει μια ποικιλία και στανταρ γκάμα αντρών έτσι και για εσένα μπορεί να σου αρέσει κάποια η οποία να είναι στα γούστα και στα μέτρα και σταθμά τα δικά σου ……. Δεν γίνετε να αρέσω και σε όλους ….
Τώρα όσο για την τιμή τι να πω ? ο Κάθε άνθρωπος κοιτάει την τσέπη του και κρίνει με ποια θα πάει και τι θα κάνει …. Να είσαι καλά πολλά φιλάκια …. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
μόνο  σίγουρο είναι πάντως  πως αν κάποιοι ήταν δυσαρεστημένη δεν θα ερχόντουσαν ακόμα μαζί μου μέχρι και σήμερα, ακόμα και  πριν λίγες ώρες ,
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αυτες η υπερωριες θα μας φανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα όσο για την τιμή τι να πω ? ο Κάθε άνθρωπος κοιτάει την τσέπη του και κρίνει με ποια θα πάει και τι θα κάνει …. Να είσαι καλά πολλά φιλάκια …. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  χρονια τωρα !!!!!!!!!!!!!    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

Επισκέπτης
Ευάκι στειλε μου πμ ναε πάρω να βρεθουμε

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Να είσαι καλά πολλά φιλάκια …. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα Ευα  :-* :-*
διανυκτερευση ειχες που να εμφανιστης απο τωρα

OP
OP
giorgos58

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166
Άμα βρεθείτε μήπως αλλάξεις το αβατάρ σου και βάλεις της Εύας, που θα τα έχεις ευχαριστηθεί κι όλας! ;) ;)
Σιγουρα κατι τετοιο θα γινη γιατι αυτο που βλεπω στο αβαταρ του δεν λεει και πολλα  :grin: :grin: :grin:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλημερα Ευα  :-* :-*
διανυκτερευση ειχες που να εμφανιστης απο τωρα

Καλησπέρα γατουλι μου :-* , καλησπέρα σε όλους :-* :-* , ναι Γατουλι είχα μια διανυκτερευση αλλά αν δεις τα Π,Μ σου θα δεις που ήμουν ;) ;) ;) , ελπίζω να είσαι καλά  :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom