eua30
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2017
- Like
- 6.895
Eυούλα, την άλλη βδομάδα γυρίζω πίσω και ετοιμάζομαι για νέες Θερμοπύλες! Απ'ότι βλέπω και εσύ ...
Σε περιμενω οπως ο Ξέρξης τον Λεωνίδα...
Eυούλα, την άλλη βδομάδα γυρίζω πίσω και ετοιμάζομαι για νέες Θερμοπύλες! Απ'ότι βλέπω και εσύ ...
Σε περιμενω οπως ο Ξέρξης τον Λεωνίδα...
:-*
Μωρο καλημερα ο λεωνιδας περιμενε τον ξερξη
Ναι αλλα στη προκειμένη περίπτωση εγω ειμαι ο ξερξης κ περιμενω τον Τζωρτζ... που ειναι σκληρός κ μαχιμος ωσαν το Λεωνίδα.. οκ το εσωσα χαχαχαχαχα
Ναι αλλα στη προκειμένη περίπτωση εγω ειμαι ο ξερξης κ περιμενω τον Τζωρτζ... που ειναι σκληρός κ μαχιμος ωσαν το Λεωνίδα.. οκ το εσωσα χαχαχαχαχα
Εισαι καυλα μωρο μου και οτι κανεις και να πεις εμεις παντα θα γουσταρουμε να σε βλεπουμε ετοιμοπολεμη
+10000000
Έπεσε τελικά το κάστρο?
ρε τι είπε τώρα ό ποιητής εεε έγραψε πάλι χι χι ευαραα είσαι τρέλα.Ναι αλλα στη προκειμένη περίπτωση εγω ειμαι ο ξερξης κ περιμενω τον Τζωρτζ... που ειναι σκληρός κ μαχιμος ωσαν το Λεωνίδα.. οκ το εσωσα χαχαχαχαχα
το καστρο πεφτει,οπως και οπου θελει μονο αυτη,με οποιον θελει και με τον τροπο που θελει.εμας μας περισευει.
Εγώ αν κ παππούς κάγκελο έγινα με της φώτο ειδικά με την κολάρα έπαθα κ την θέλω..
Κυριοι....
ελπίζω με την επιστροφή μου απο ολιγοήμερες διακοπες...να βρω της δις Ευα... σωα και ασφαλη..μη την κατσιάσετε εννοω...
Μπας και παρω κι εγω σειρα...